Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
radiša

#2851 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by radiša »

nemores vala ni ti tako,nekom treba duze da se smuva nekom manje,zavisi...
imaju oni svi glave, nek razmisljaju.
Euridika
Globalna šefica

#2852 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

eluna wrote:
heat wrote:
Euridika wrote: Nije istina, nježnih dodira si već više puta dobio. E sad, da li od željene osobe ili ne, to je već druga stvar... :P
:lol:
:shock: da je tako, ja bih osjetio sigurno :oops:
Joj sto vi muski znate biti coravi kod ociju, pa to je nevjerovatno :facepalm:
A internet pun clanaka I objasnjenja "kako prepoznati signals"

Helem nejse draga moja (zna ona koja) - po onoj svetoj "ponasaj se kao dama, ali razmisljaj kao muskarac" - das dva signala; nema reakcije; stavljaj tacku i furaj dalje. Fina muska logika - ako oni nece da se "gnjave" oko nekih zena jer ce im druge dati zacas, zasto bi se mi gnjavile oko bilo koga ko nece, ne zna, boji se, ne razumije a ne pita nego pretpostavlja I nagadja ........itd.
8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#2853 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Slozio bih se sa elunom....da znamo biti coravi....i da cesto ni vise signala ne percipiramo....ali eto, ko da ne znate kakvi smo :D
Mi navikli na direktivu, nista signali i to....tako da, nema izgovora, nema odustajanja, nego s neba u rebra - ilitiga direktno kako jeste :)
samo pozitiva

#2854 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by samo pozitiva »

jebli vas signali, odmah u kost pa sta bude
Bloo
Globalna šefica

#2855 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

Eto iscupam ti ja zeljicu i zazelis direktne dodire :mrgreen:
radiša

#2856 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by radiša »

direktne su kad im trebas dat para ili uzet nesto a kad ih trebas maznut onda su "signali" :lol:
eluna

#2857 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Tomahawk11 wrote:Slozio bih se sa elunom....da znamo biti coravi....i da cesto ni vise signala ne percipiramo....ali eto, ko da ne znate kakvi smo :D
Mi navikli na direktivu, nista signali i to....tako da, nema izgovora, nema odustajanja, nego s neba u rebra - ilitiga direktno kako jeste :)
Znaci li to da Ste tolike kukavice postali da Ste rizik odbijanja prebacili na zene!? Wtf!!!!!????????

Ali hajde eto da I to prihvatimo. Zivi bili, koliko to vama treba da se smislite sta zelite?
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#2858 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Euridika wrote:
eluna wrote: Joj sto vi muski znate biti coravi kod ociju, pa to je nevjerovatno :facepalm:

Helem nejse draga moja (zna ona koja) - po onoj svetoj "ponasaj se kao dama, ali razmisljaj kao muskarac" - das dva signala; nema reakcije; stavljaj tacku i furaj dalje. Fina muska logika - ako oni nece da se "gnjave" oko nekih zena jer ce im druge dati zacas, zasto bi se mi gnjavile oko bilo koga ko nece, ne zna, boji se, ne razumije a ne pita nego pretpostavlja I nagadja ........itd.
8-)
jesu li bila dva signala ? :shock: je li odfurala? :shock: :D
eluna

#2859 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

radiša wrote:direktne su kad im trebas dat para ili uzet nesto a kad ih trebas maznut onda su "signali" :lol:
E jjjeeeebbbibga, u mene sve naopako pa I to :lol:
heat

#2860 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Bloo wrote:Eto iscupam ti ja zeljicu i zazelis direktne dodire :mrgreen:
Lako ti je mene kad sam kao jambolija :lol:
radiša

#2861 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by radiša »

eluna wrote:
radiša wrote:direktne su kad im trebas dat para ili uzet nesto a kad ih trebas maznut onda su "signali" :lol:
E jjjeeeebbbibga, u mene sve naopako pa I to :lol:
e to se zove fino vaspitana.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2862 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

eluna wrote:
Tomahawk11 wrote:Slozio bih se sa elunom....da znamo biti coravi....i da cesto ni vise signala ne percipiramo....ali eto, ko da ne znate kakvi smo :D
Znaci li to da Ste tolike kukavice postali da Ste rizik odbijanja prebacili na zene!? Wtf!!!!!????????

Ali hajde eto da I to prihvatimo. Zivi bili, koliko to vama treba da se smislite sta zelite?
Ma ne. Vise sam mislio na prepoznavanje poslatih signala od strane zene.
A sto se tice konkrentne akcije od strane muskarca, to je druga tema. Muskarac koji ima na radaru zenu koja mu se svidja treba i da poduzme korake u skladu s tim. U suportnom, da, kukavica je. Nema samopouzdanja, ne vjeruje u sebe i svoje kvalitete. Ili smatra da je zena izvan njegove lige, kako hoces.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2863 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Ih, koja si ti :D
Last edited by Tomahawk11 on 12/06/2016 16:39, edited 1 time in total.
eluna

#2864 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

heat wrote:
Pusti to heet nego onoj cije dodire zelis javi da ti iscupa koju zeljicu. Sta znas, mozda ti se ostvari ono sto za zelis. :wink:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2865 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Meni se cini da je heat ovdje u nekoj masini :-D
Ocigledno nismo prepoznali - muskarci :D
Euridika
Globalna šefica

#2866 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

eluna wrote:

Ovo ti znači - zasuči rukave i završi posao ili grafički... :amazonka: ili ovako :djidovoma:... :lol:
eluna

#2867 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Tomahawk11 wrote:Meni se cini da je heat ovdje u nekoj masini :-D
Ocigledno nismo prepoznali - muskarci :D
Cuj u masini! 8-)

Ma jooook
eluna

#2868 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Euridika wrote:
eluna wrote:

Ovo ti znači - zasuči rukave i završi posao ili grafički... :amazonka: ili ovako :djidovoma:... :lol:
Oplakah!!!!!
Tomahawk11
Globalni moderator

#2869 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:
eluna wrote:

Vidis kako Euridika zna :D :D
eluna

#2870 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Gdje je nuovavita da mi da pipkalicu

Da provjerim jel hairlija pisti ili ne :lol: :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#2871 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

heat wrote:
Euridika wrote:
eluna wrote: Joj sto vi muski znate biti coravi kod ociju, pa to je nevjerovatno :facepalm:

8-)
Ja previše signala hvatam iz raznih pravaca i ka raznim odredištima (kako ti reče, k'o antena) da se bojim da šta krivo ne prespojim... :D
heat

#2872 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

eluna wrote:
heat wrote:
Pusti to heet nego onoj cije dodire zelis javi da ti iscupa koju zeljicu. Sta znas, mozda ti se ostvari ono sto za zelis. :wink:
ja zamišljam noćima, ali ništa osim sto me ruke ujutro bole :lol:
može li bez cupanja ?:D
Euridika
Globalna šefica

#2873 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

@Tomahawk i @Eluna
Iskustvo... :eh:
heat

#2874 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Euridika wrote:
heat wrote:
Euridika wrote:8-)
Ja previše signala hvatam iz raznih pravaca i ka raznim odredištima (kako ti reče, k'o antena) da se bojim da šta krivo ne prespojim... :D
:lol:
bitno je da se spaja ;)
Tomahawk11
Globalni moderator

#2875 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:@Tomahawk i @Eluna
Iskustvo... :eh:
Svaka cast :-D
Bice da smo nas dvoje malo zahrdjali.
Ona sto se ibreti svemu, a ja sto slabo kopcam te kablove i antene :oops:
Post Reply