Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- radiša
#2851 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nemores vala ni ti tako,nekom treba duze da se smuva nekom manje,zavisi...
imaju oni svi glave, nek razmisljaju.
imaju oni svi glave, nek razmisljaju.
- Euridika
- Globalna šefica
#2852 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
eluna wrote:Joj sto vi muski znate biti coravi kod ociju, pa to je nevjerovatnoheat wrote:Euridika wrote: Nije istina, nježnih dodira si već više puta dobio. E sad, da li od željene osobe ili ne, to je već druga stvar...![]()
da je tako, ja bih osjetio sigurno
A internet pun clanaka I objasnjenja "kako prepoznati signals"
Helem nejse draga moja (zna ona koja) - po onoj svetoj "ponasaj se kao dama, ali razmisljaj kao muskarac" - das dva signala; nema reakcije; stavljaj tacku i furaj dalje. Fina muska logika - ako oni nece da se "gnjave" oko nekih zena jer ce im druge dati zacas, zasto bi se mi gnjavile oko bilo koga ko nece, ne zna, boji se, ne razumije a ne pita nego pretpostavlja I nagadja ........itd.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2853 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Slozio bih se sa elunom....da znamo biti coravi....i da cesto ni vise signala ne percipiramo....ali eto, ko da ne znate kakvi smo
Mi navikli na direktivu, nista signali i to....tako da, nema izgovora, nema odustajanja, nego s neba u rebra - ilitiga direktno kako jeste
Mi navikli na direktivu, nista signali i to....tako da, nema izgovora, nema odustajanja, nego s neba u rebra - ilitiga direktno kako jeste
-
samo pozitiva
#2854 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jebli vas signali, odmah u kost pa sta bude
- Bloo
- Globalna šefica
#2855 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Eto iscupam ti ja zeljicu i zazelis direktne dodire 
- radiša
#2856 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
direktne su kad im trebas dat para ili uzet nesto a kad ih trebas maznut onda su "signali" 
- eluna
#2857 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znaci li to da Ste tolike kukavice postali da Ste rizik odbijanja prebacili na zene!? Wtf!!!!!????????Tomahawk11 wrote:Slozio bih se sa elunom....da znamo biti coravi....i da cesto ni vise signala ne percipiramo....ali eto, ko da ne znate kakvi smo![]()
Ali hajde eto da I to prihvatimo. Zivi bili, koliko to vama treba da se smislite sta zelite?
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#2858 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jesu li bila dva signala ?Euridika wrote:eluna wrote: Joj sto vi muski znate biti coravi kod ociju, pa to je nevjerovatno
Helem nejse draga moja (zna ona koja) - po onoj svetoj "ponasaj se kao dama, ali razmisljaj kao muskarac" - das dva signala; nema reakcije; stavljaj tacku i furaj dalje. Fina muska logika - ako oni nece da se "gnjave" oko nekih zena jer ce im druge dati zacas, zasto bi se mi gnjavile oko bilo koga ko nece, ne zna, boji se, ne razumije a ne pita nego pretpostavlja I nagadja ........itd.
- eluna
#2859 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
E jjjeeeebbbibga, u mene sve naopako pa I toradiša wrote:direktne su kad im trebas dat para ili uzet nesto a kad ih trebas maznut onda su "signali"
- heat
#2860 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Lako ti je mene kad sam kao jambolijaBloo wrote:Eto iscupam ti ja zeljicu i zazelis direktne dodire
- radiša
#2861 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
e to se zove fino vaspitana.eluna wrote:E jjjeeeebbbibga, u mene sve naopako pa I toradiša wrote:direktne su kad im trebas dat para ili uzet nesto a kad ih trebas maznut onda su "signali"
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2862 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma ne. Vise sam mislio na prepoznavanje poslatih signala od strane zene.eluna wrote:Znaci li to da Ste tolike kukavice postali da Ste rizik odbijanja prebacili na zene!? Wtf!!!!!????????Tomahawk11 wrote:Slozio bih se sa elunom....da znamo biti coravi....i da cesto ni vise signala ne percipiramo....ali eto, ko da ne znate kakvi smo![]()
Ali hajde eto da I to prihvatimo. Zivi bili, koliko to vama treba da se smislite sta zelite?
A sto se tice konkrentne akcije od strane muskarca, to je druga tema. Muskarac koji ima na radaru zenu koja mu se svidja treba i da poduzme korake u skladu s tim. U suportnom, da, kukavica je. Nema samopouzdanja, ne vjeruje u sebe i svoje kvalitete. Ili smatra da je zena izvan njegove lige, kako hoces.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2863 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ih, koja si tiBloo wrote:Eto iscupam ti ja zeljicu i zazelis direktne dodire
Last edited by Tomahawk11 on 12/06/2016 16:39, edited 1 time in total.
- eluna
#2864 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pusti to heet nego onoj cije dodire zelis javi da ti iscupa koju zeljicu. Sta znas, mozda ti se ostvari ono sto za zelis.heat wrote:Lako ti je mene kad sam kao jambolijaBloo wrote:Eto iscupam ti ja zeljicu i zazelis direktne dodire
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2865 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Meni se cini da je heat ovdje u nekoj masini
Ocigledno nismo prepoznali - muskarci
- Euridika
- Globalna šefica
#2866 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ovo ti znači - zasuči rukave i završi posao ili grafički...eluna wrote:Znaci li to da Ste tolike kukavice postali da Ste rizik odbijanja prebacili na zene!? Wtf!!!!!????????Tomahawk11 wrote:Slozio bih se sa elunom....da znamo biti coravi....i da cesto ni vise signala ne percipiramo....ali eto, ko da ne znate kakvi smo![]()
- eluna
#2867 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Cuj u masini!Tomahawk11 wrote:Meni se cini da je heat ovdje u nekoj masini![]()
Ma jooook
- eluna
#2868 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Oplakah!!!!!Euridika wrote:Ovo ti znači - zasuči rukave i završi posao ili grafički...eluna wrote:Znaci li to da Ste tolike kukavice postali da Ste rizik odbijanja prebacili na zene!? Wtf!!!!!????????Tomahawk11 wrote:Slozio bih se sa elunom....da znamo biti coravi....i da cesto ni vise signala ne percipiramo....ali eto, ko da ne znate kakvi smo![]()
Ali hajde eto da I to prihvatimo. Zivi bili, koliko to vama treba da se smislite sta zelite?ili ovako
...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2869 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Vidis kako Euridika znaEuridika wrote:Ovo ti znači - zasuči rukave i završi posao ili grafički...eluna wrote:Znaci li to da Ste tolike kukavice postali da Ste rizik odbijanja prebacili na zene!? Wtf!!!!!????????Tomahawk11 wrote:Slozio bih se sa elunom....da znamo biti coravi....i da cesto ni vise signala ne percipiramo....ali eto, ko da ne znate kakvi smo![]()
Ali hajde eto da I to prihvatimo. Zivi bili, koliko to vama treba da se smislite sta zelite?ili ovako
...
- eluna
#2870 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Gdje je nuovavita da mi da pipkalicu
Da provjerim jel hairlija pisti ili ne

Da provjerim jel hairlija pisti ili ne
- Euridika
- Globalna šefica
#2871 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ja previše signala hvatam iz raznih pravaca i ka raznim odredištima (kako ti reče, k'o antena) da se bojim da šta krivo ne prespojim...heat wrote:jesu li bila dva signala ?Euridika wrote:eluna wrote: Joj sto vi muski znate biti coravi kod ociju, pa to je nevjerovatno
Helem nejse draga moja (zna ona koja) - po onoj svetoj "ponasaj se kao dama, ali razmisljaj kao muskarac" - das dva signala; nema reakcije; stavljaj tacku i furaj dalje. Fina muska logika - ako oni nece da se "gnjave" oko nekih zena jer ce im druge dati zacas, zasto bi se mi gnjavile oko bilo koga ko nece, ne zna, boji se, ne razumije a ne pita nego pretpostavlja I nagadja ........itd.je li odfurala?
![]()
- heat
#2872 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ja zamišljam noćima, ali ništa osim sto me ruke ujutro boleeluna wrote:Pusti to heet nego onoj cije dodire zelis javi da ti iscupa koju zeljicu. Sta znas, mozda ti se ostvari ono sto za zelis.heat wrote:Lako ti je mene kad sam kao jambolijaBloo wrote:Eto iscupam ti ja zeljicu i zazelis direktne dodire
može li bez cupanja ?:D
- Euridika
- Globalna šefica
#2873 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
@Tomahawk i @Eluna
Iskustvo...
Iskustvo...
- heat
#2874 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote:Ja previše signala hvatam iz raznih pravaca i ka raznim odredištima (kako ti reče, k'o antena) da se bojim da šta krivo ne prespojim...heat wrote:jesu li bila dva signala ?Euridika wrote:je li odfurala?
![]()
bitno je da se spaja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2875 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Svaka castEuridika wrote:@Tomahawk i @Eluna
Iskustvo...
Bice da smo nas dvoje malo zahrdjali.
Ona sto se ibreti svemu, a ja sto slabo kopcam te kablove i antene