Opet dijelis etikete kao i obicno, proklizao si ovako i na jos jednoj temi kad si lagao na racun forumasice samo zato sto se ne slaze s tobom, pa kad si provaljen ,vise se nisi smio javiti.mirza_15 wrote:500 MB je MOBILNOG interneta. Na MOBITELU kontas? Znaci od telecom operatera dobijas nesto u MOBILNOJ telefoniji zato sto koristis i neke druge usluge. Znam ja da hejterima smetaju dobre stvari u bh telecomu i da oni ne vole domace pa bi na sve moguce nacine zabranili da se o tome prica. Itekako sve to ima veze sa ovom temom jer dobijas benefite na MOBILNOJ usluzi. 160k domacinstava je oko pola miliona mobilnih brojeva. Pola miliona ljudi (mobilnih brojeva) kojima je ova usluga automatski interesantna i jos hrpa potencijalnih koji imaju tehnicku mogucnost za mojatv. Zbog toga je ova prica itekako ontopic. A vama sto se pojedoste sto domacoj kompaniji ide dobro... Sta da vam kazem?! Nastavite se jesti od muke!avaks wrote:[emoji38] Pa logično samo uposlenicima BHTa [emoji106]Lopov-eliminator wrote:I opet mirza_15 u akciji promocije mojetv. Isto kao da kazes da vrijedi kupiti citavo auto koje ti ne treba samo zbog poklon patosnica koje dolaze s njim, i govoriti da patosnice vrijede tih para koje si dao za auto.
I o5 pitamo kakve veze MojaTV ima sa ovom temom?
Do kada ćete glupostima spamati temu?
Sent from my mobile phone using Tapatalk
Ako u ove hejtere ukljucujes i mene, moracu te razocarati i reci ti da si promasio, jer finansiram i tvoju firmu i tebe s obzirom da mjesecno ostavljam odredjeni dio svoje plate BH Telecomu.
Meni nije neki problem u tome sto pises o MojaTV, nego u tvojim namjerama. Pratim ovu temu neko vrijeme i bas mi je zapelo za oko vas par koji strateski promovisete firmu u kojoj radite, pri cemu pokazujete enormne kolicine pristrasnosti. Kad god ovdje neko ocijeni Ultru nekonkurentnom, ti se javljas s MojomTV.
Jasno mi je da imate pritisak na poslu i da ovo morate raditi, u pitanju vam je egzistencija, ali dragi ljudi nemojte biti ovako ofirni kao amaterski akviziteri.
Stvar je u tome da ti, promocijom MojeTV ovdje, posredno pokusavas predstaviti samu Ultru kao extra konkurentnu ostalim prepaid paketima ovdje, ignorisuci cinjenicu da je u kombinaciji s mojomtv Ultra samo dodatak i da se do benefita koje spominjes moze doci samo ako je dio MojeTV, dok se kod ostalih operatera prica o prepaid paketima kao neovisnim, standalone uslugama gdje se benefiti ne ostvaruju ucjenjivanjem drugim uslugama.
Sto se tice @jarobota koji je meni replicirao i tu spomenuo promociji UniFija na isti nacin kao ti s MojaTV , slazem se da je glupost uzimati neki paket iskljucivo zbog samog UniFija ako ti druge stvari iz paketa uopste ne trebaju, ali to je za drugu temu, necu vise da idem u offtopic.