nosara wrote:Ma nema sanse... Oni su jedan od stubova i drzava ih tolerise jer bi se inace ovaj nakaradni sistem urusio... Ovako kad zatreba trznu vehabije, ovi drugi cetnike, treci zapadne Mostarce koji nikad nisu bili na starom mostu i imas sliku raspale drzave koju na aparatima odrzava samo vizionarstvo komsica, dodika, covica, bakira (mnozine)...reis1 wrote: Ustvari, vehabisti jesu najveci problem cetnistva i korumpirane drzave u sustini, a ne mogu im nista.
A para se vrti, prva generacija trulih ali autenticnih bh bogatasa stasava u miru i rahatluku...
TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- General War
#2851 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
-
aldinjo
#2852 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Preksinoć upozorih na ovog četnika i slične njemu, ali nikom ništa.Lepi_Lukic wrote:Bilo mi je drago druziti se sa vama na ovakav profesionalan nacin, kako jucer tako i danas, onako bez zajebancije, 99% se vas nije snaslo u vecini rasprava, tu se potvrdjuje ona stara fraza - Glupi Bosanac.
Cijela ova tema je bila eksperiment javnog mijenja Bosnjackog dijela, svako pitanje, svaka napisana recenica, svaka provokacija![]()
Potvrdjujete tezu da ste jako, jako slabi u svim segmentima, nacinu postavljanja nekih stvari, nacin razmisljanja, vasi strahovi i pobude, sve je izaslo u par sati na vidjelo, a sta tek da sluzbe malo jace pritisnu ??
Jako jako plitki ... Adio
SRPSKI DOBROVOLJACKI KORPUS
Last edited by aldinjo on 29/04/2015 17:28, edited 1 time in total.
-
aldinjo
#2853 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
pusti ti pravopis.
Sto se tice 07.02., pa vidi, meni je i sada i tada bilo lično dobro, postoje neke stvari koje zamjeram, ali mislim da je tu kriv narod (u politickom smislu) jer on određuje svoje politicke elite (a ne obratno). Ne zalim se. A i ovo sto imam, sam sam svojim radom stvorio, a babo mi nije bio "profesionalni" borac ili politicar.
Međutim, ovo sa 07.02. je samo dobro poređenje (čim ste se upalili), ako je narodu moglo prekipjeti, onda je Nerdinu moglo prekipjeti a svakako je prezivio gore nego 90 % revolucionara koji ga uzgred kritikuju.[/quote]
Naravno da ti je bilo dobro. Bio si sit i u toplom, a oni tamo gladni i obezpravljeni. Mala razlika.[/quote]
I kako onda Fahro i Avaz ne razumiju Nerdina?
Kako onda ti i tvoji ne razumijete Nerdina?[/quote]
Dohavizaj se malo. Pa onda kada sastaviš iole normalnu rečenicu javi se.
Sto se tice 07.02., pa vidi, meni je i sada i tada bilo lično dobro, postoje neke stvari koje zamjeram, ali mislim da je tu kriv narod (u politickom smislu) jer on određuje svoje politicke elite (a ne obratno). Ne zalim se. A i ovo sto imam, sam sam svojim radom stvorio, a babo mi nije bio "profesionalni" borac ili politicar.
Međutim, ovo sa 07.02. je samo dobro poređenje (čim ste se upalili), ako je narodu moglo prekipjeti, onda je Nerdinu moglo prekipjeti a svakako je prezivio gore nego 90 % revolucionara koji ga uzgred kritikuju.[/quote]
Naravno da ti je bilo dobro. Bio si sit i u toplom, a oni tamo gladni i obezpravljeni. Mala razlika.[/quote]
I kako onda Fahro i Avaz ne razumiju Nerdina?
Kako onda ti i tvoji ne razumijete Nerdina?[/quote]
Dohavizaj se malo. Pa onda kada sastaviš iole normalnu rečenicu javi se.
- mO k3
#2854 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Dobrovoljci
Daj im litru rakije i bices im najbolji prijatelj pa makar i vehabija bio
Daj im litru rakije i bices im najbolji prijatelj pa makar i vehabija bio
-
Drinski
#2855 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
De nauči citirati.aldinjo wrote: Dohavizaj se malo. Pa onda kada sastaviš iole normalnu rečenicu javi se.
- lijek-za-sve
#2856 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
i ti i te sluzbe mozete nas malo jace stisnutiLepi_Lukic wrote:Bilo mi je drago druziti se sa vama na ovakav profesionalan nacin, kako jucer tako i danas, onako bez zajebancije, 99% se vas nije snaslo u vecini rasprava, tu se potvrdjuje ona stara fraza - Glupi Bosanac.
Cijela ova tema je bila eksperiment javnog mijenja Bosnjackog dijela, svako pitanje, svaka napisana recenica, svaka provokacija![]()
Potvrdjujete tezu da ste jako, jako slabi u svim segmentima, nacinu postavljanja nekih stvari, nacin razmisljanja, vasi strahovi i pobude, sve je izaslo u par sati na vidjelo, a sta tek da sluzbe malo jace pritisnu ??
Jako jako plitki ... Adio
SRPSKI DOBROVOLJACKI KORPUS
- General War
#2857 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Obicna ufurana rinaka od cetalja koji sebi sam umislio da je nesto...jest vala dugo i potrajaoaldinjo wrote: Preksinoč upozorih na ovog četnika i slične njemu, ali nikom ništa.
-
omar little
#2858 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
de, prestanite vise kopirati taj post! veze s raspravom nema, sinoc je s tim trolom prica zavrsena, sta vadite to sad bez veze?! isto k'o da niko interneta nije vidio do prekjucer.
- dobojlija81
#2860 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
službe
pa sta bi bilo da je doslo pet ovih nesretnika uzeli bi citav Zvornik
pa sta bi bilo da je doslo pet ovih nesretnika uzeli bi citav Zvornik
- zunazu
#2861 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ode Lepi_Lukic junački kao i svaki srpski junak. I svaki onda priča a širi se vijekovima kako je nekoga nadmudrio. Tako je nastala srpska historija. 
Last edited by zunazu on 29/04/2015 16:18, edited 1 time in total.
- General War
#2862 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
nisam ja, imao sam pametnijeg poslaomar little wrote:de, prestanite vise kopirati taj post! veze s raspravom nema, sinoc je s tim trolom prica zavrsena, sta vadite to sad bez veze?! isto k'o da niko interneta nije vidio do prekjucer.
- York Light 100`s
#2863 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
I šta sad? Šta smo mi tu krivi? Nije naša krivica što će Srbi radi jedne osobe napasti cijeli narod u jednom gradu. Mi možemo osuditi, distancirati se, čak i otići na sahranu policajcu ili bojkotovati dženazu momka (navodim samo kao primjer, nije moj lični stav) nevažno je šta mi mislimo, važan je stav Srba hoće li generalizirati jedan kompletan narod. nismo se ni pitali početkom 90ih kada smo nosili Titine slike, komšiju Jovu zvali svojim prijateljem i slušali Hankinu pjesmu "sve je to narod moj" a ne pitamo se ni sada. Svaki Bošnjak u javnosti što je relevantan i predstavlja Bošnjake u bilo kojoj oblasti je se distancirao i osudio, porodica osudila a oni ipak utišaše ezan.It_is_a_Leclerc wrote:Danas je u Zvorniku NAREĐENO da se ezan sa naših džamija utiša kako ne bi "provocirao". To je sredina u kojoj živi 1800 Bošnjaka Zvornika.
Najlakše je prditi iz udobnosti FBIH kako se treba svetiti, kako treba ovo ili ono. Odite vi, gospodo teoretičari, vele-Bošnjaci, patriote s ljiljanima, pa malo živite u Prijedoru, Zvorniku, Vlasenici, Foči. Ali ne dan ili sedmicu, već godinu-dvije dana. U mjestu gdje god otvorite vrata gledaju vas kao da ste vampir. I kao da to sve nije dosta i kao da nije dovoljno što su jadne Bošnjake Podrinja konačno pustili donekle na miru, da im ne ubijaju djecu snajperom u po bijela dana, da ih ne mlate na Bajrame i slično, evo šta se desi.
Mene nije briga Policija RS. Savršeno me ne zanima nešto što je presudom tribiunala u Hagu okvalifikovano kao dio udruženog zločinačkog poduhvata. Mene zanimaju samo Bošnjaci koji su se tamo vratili. Sve što političko Sarajevo i Bošnjaci u FBiH (a vidim dio se ovdje solidno raskokodakao) urade, naplatit će se na najvulberabilnijem bošnjačkog nacionalnom tkivu, a to su povratnici. I zato sve treba raditi sa puno takta, misleći na živote Bošnjaka Podrinja, a ne na jeftine etno-nacionalne kusure, krvne osvete, namirivanja i šta već ovdje ne lupeta dijasporčad i facebook patriote.
Shvati konačno da naše bošnjačke reakcije nisu uopšte bitne niti relevantne, Srbin će opet po svom i za njega je svaki Bošnjak isti, bio on Bakir Izetbegović, Deen, Fatmir Alispahić, Zlatko Lagumdžija ili Danis Tanović. Prestani živjeti više u iluziji kako bi naše ponašanje ili stav mogao promijeniti sliku u njihovim očima i kako bi naš stav mogao poboljšati ili pogoršati odnos sa njima. Eto pomogoše Bošnje za vrijeme poplava Doboju pa opet malo kasnije "Poturice mnogo ste nam mrski u Doboju". Eto viču danas po Doboju "pojačaj ezan do daske! To vam je ono zbog poplava!"
Može se sada registrovati neki ekstrem i pisati "neka neka ubij još četnika" i za većinu Srba ne bi bilo razlike između njega i tebe što se jadan slomi na ovom forumu da ispadneš najpametniji i najobjektivniji, isto vas preziru.
Ti nastavi slobodno po svom ali prestani drugima pametovati šta trebaju a šta ne jer to ne pije vode kod Srba i nema efekta
- York Light 100`s
#2864 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
zunazu wrote:Ode Lepi_Lukic junački kao i svaki srpski junak. I svaki onda priča a širi se vijekovima kako je nekoga nadmudrio. Tako je nastala srpska historija.
- Ali Kemal
#2865 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kome se dokazao ratni zlocin je uhapsen i procesiran. Ti sada predlazes da se moze svako da radi sto hoce, jer nisu svi ratni zlocinci uhapseni, sto je realno nemoguce.johnlock071 wrote:Apsolutno, nakon što se pohapse SVI DO JEDNOG koji su učestvovali u genocidu i etničkom čišćenju 92-95, a ne da se slobodno šetaju, štoviše obnašaju državne funkcije.Duka Dizel wrote:Ovo je katastrofa, koja više nema veze sa ljudskim mozgom i zdravom pameću.johnlock071 wrote:Autor: Željko Milićević / Bosnjaci.net
Zločinca je, nakon više od dvije decenije, dostigla ruka pravde a bošnjački prvaci se raspadoše izvinjavati u imenu vjere, kulture i svoje napaćene povijesti, i to onima koji više od dvije decenije – pa i više od nekoliko stoljeća – brane svirepo sprovođenje svojih zločina protiv ljudskih bića i svih svjetskih zakona.
Nerdin – neka se Bog smiluje njegovoj duši koja je vapila za pravdom – nije ubio ljudsko biće jer ljudska bića ne počinjavaju zločine, genocid, istrebljenja drugih zbog njihove drugačije vjere, njihove drugačije kulturne povijesti i njihovog drugačijeg načina života.
Ovoga bi trebalo odmah uhapsiti.
Ovaj clanak je inace cista podrska terorizmu i mozda zbog ovog clanka jos neko izgubi svoj zivot, a mozda i vise zivota. I ne samo to, u drzavi kao sto je BiH ovakav clanak stvara dodatnu nacionalnu netrpeljivost, sto vodi ka dodatnoj destabilizaciji, sto dodatno prolongira ulazak u EU, sto dodatno prolongira bolji zivot, oduzima perspektivu djeci tek rodjenoj, a da ne spominjemo starije itd itd.
Sve u svemu katastrofa, kao i tvoje uslovljavanje i odobravanje podrske terorizmu i sirenju vjerske i nacionalne mrznje.
Cekaj malo, cini mi se da ti ne razumijes sta govoris, jer poredis Dodika, o kome mozes svasta da mislis, ali koji se bori regularnim politickim sredstvima, sa terorizmom.palermo wrote:Najbolji način da se boriš protiv radikalizacije Bošnjaka je borba protiv secesionističkih snaga oličenih u liku Milorada Dodika.....bez toga, sve je samo pišanje uz vjetar...Duka Dizel wrote:
Znači, ne treba napadati radikalizaciju Bošnjaka, već je treba pozdraviti i razumeti?
Izvini, ali to nije menjanje pameti, već zbogom pameti.
Zar vjerujes da ovakvi napadi mogu da sprijece secesiju ili su u sluzbi secesije, razmisli dobro, jer secesija se ne moze desiti u normalnim okolnostima.
-
palermo
#2866 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ali Kemal wrote: Cekaj malo, cini mi se da ti ne razumijes sta govoris, jer poredis Dodika, o kome mozes svasta da mislis, ali koji se bori regularnim politickim sredstvima, sa terorizmom.
Zar vjerujes da ovakvi napadi mogu da sprijece secesiju ili su u sluzbi secesije, razmisli dobro, jer secesija se ne moze desiti u normalnim okolnostima.
- SmokingMan
#2867 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ko je znao znao je,ko nije ispušio je foru...bingov buraz wrote: A za slicicu sta reci,dobro se okreni jebi ga mozda negdje vreba neki novi osvetnik,ceracemo se jos .
Ovaj drugi sto se predstavlja kao Hrvat je isti tip.
- O'zone
- Globalni moderator
#2868 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Vala kad prebacis na radio NES Banja Luka i nemaš osjećaj da je dan žalosti....
- Ali Kemal
#2869 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pa dobro jesi li ti za radikalizaciju ili nisi?palermo wrote:Ali Kemal wrote: Cekaj malo, cini mi se da ti ne razumijes sta govoris, jer poredis Dodika, o kome mozes svasta da mislis, ali koji se bori regularnim politickim sredstvima, sa terorizmom.
Zar vjerujes da ovakvi napadi mogu da sprijece secesiju ili su u sluzbi secesije, razmisli dobro, jer secesija se ne moze desiti u normalnim okolnostima.jes, jes, ne razumijem...
-
oridjidji
#2870 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kad brat ubijenog izjavi meni su oca ubili ONI, pa evo sad i brata. Mnogo je time rekao...York Light 100`s wrote:I šta sad? Šta smo mi tu krivi? Nije naša krivica što će Srbi radi jedne osobe napasti cijeli narod u jednom gradu. Mi možemo osuditi, distancirati se, čak i otići na sahranu policajcu ili bojkotovati dženazu momka (navodim samo kao primjer, nije moj lični stav) nevažno je šta mi mislimo, važan je stav Srba hoće li generalizirati jedan kompletan narod. nismo se ni pitali početkom 90ih kada smo nosili Titine slike, komšiju Jovu zvali svojim prijateljem i slušali Hankinu pjesmu "sve je to narod moj" a ne pitamo se ni sada. Svaki Bošnjak u javnosti što je relevantan i predstavlja Bošnjake u bilo kojoj oblasti je se distancirao i osudio, porodica osudila a oni ipak utišaše ezan.It_is_a_Leclerc wrote:Danas je u Zvorniku NAREĐENO da se ezan sa naših džamija utiša kako ne bi "provocirao". To je sredina u kojoj živi 1800 Bošnjaka Zvornika.
Najlakše je prditi iz udobnosti FBIH kako se treba svetiti, kako treba ovo ili ono. Odite vi, gospodo teoretičari, vele-Bošnjaci, patriote s ljiljanima, pa malo živite u Prijedoru, Zvorniku, Vlasenici, Foči. Ali ne dan ili sedmicu, već godinu-dvije dana. U mjestu gdje god otvorite vrata gledaju vas kao da ste vampir. I kao da to sve nije dosta i kao da nije dovoljno što su jadne Bošnjake Podrinja konačno pustili donekle na miru, da im ne ubijaju djecu snajperom u po bijela dana, da ih ne mlate na Bajrame i slično, evo šta se desi.
Mene nije briga Policija RS. Savršeno me ne zanima nešto što je presudom tribiunala u Hagu okvalifikovano kao dio udruženog zločinačkog poduhvata. Mene zanimaju samo Bošnjaci koji su se tamo vratili. Sve što političko Sarajevo i Bošnjaci u FBiH (a vidim dio se ovdje solidno raskokodakao) urade, naplatit će se na najvulberabilnijem bošnjačkog nacionalnom tkivu, a to su povratnici. I zato sve treba raditi sa puno takta, misleći na živote Bošnjaka Podrinja, a ne na jeftine etno-nacionalne kusure, krvne osvete, namirivanja i šta već ovdje ne lupeta dijasporčad i facebook patriote.
Shvati konačno da naše bošnjačke reakcije nisu uopšte bitne niti relevantne, Srbin će opet po svom i za njega je svaki Bošnjak isti, bio on Bakir Izetbegović, Deen, Fatmir Alispahić, Zlatko Lagumdžija ili Danis Tanović. Prestani živjeti više u iluziji kako bi naše ponašanje ili stav mogao promijeniti sliku u njihovim očima i kako bi naš stav mogao poboljšati ili pogoršati odnos sa njima. Eto pomogoše Bošnje za vrijeme poplava Doboju pa opet malo kasnije "Poturice mnogo ste nam mrski u Doboju". Eto viču danas po Doboju "pojačaj ezan do daske! To vam je ono zbog poplava!"
Može se sada registrovati neki ekstrem i pisati "neka neka ubij još četnika" i za većinu Srba ne bi bilo razlike između njega i tebe što se jadan slomi na ovom forumu da ispadneš najpametniji i najobjektivniji, isto vas preziru.
Ti nastavi slobodno po svom ali prestani drugima pametovati šta trebaju a šta ne jer to ne pije vode kod Srba i nema efekta
- red evil
#2871 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Sad bi najgore bilo da se ne daj Bože ponovi ovo, u sljedecih 1-2 mjeseca. Kako su sad frku digli šta bi tek tad radili.
Po meni je bolje da u riješavanje ovog problema krene država a ne RS, jer bi moglo biti problema.
Po meni je bolje da u riješavanje ovog problema krene država a ne RS, jer bi moglo biti problema.
- York Light 100`s
#2872 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Da, genocidaš što je ranjen od sina ubijenog i kolega mu ubijen od istog neće sigurno lagatiOffTheWall wrote:A u isto vrijeme kažu i da nije psovao majku nego vikao Allahu Ekber, šta ćemo sad? Čisto sumnjam da bi ranjenom policajcu prva stvar nakon što je izvukao živu glavu bila lagati da bi ukopao vas.Drinski wrote:Kazu da nije imao pancir i da je psovao majku (a to mi nekako nije bas vjerski epitet).OffTheWall wrote: No ne, on je pod pancirkom naoružan sačmaricom uzikujući Allahu Ekber upao u policijsku postaju i počeo pucati po ljudima
Onda nadodajmo na to da je bio pripadnik vehabijskog pokreta i računica je jasna.
Na trenutak zanemari što si musliman i realno pogledaj stvari.
- GeeTnT
#2873 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Hehh, pa valja i onom drotu iz eresa stisnut pa ući u povratničko selo tražiti "teroriste"... a sihiri svuda razasuti...red evil wrote:Sad bi najgore bilo da se ne daj Bože ponovi ovo, u sljedecih 1-2 mjeseca. Kako su sad frku digli šta bi tek tad radili.
- Lincoln-Burrows
#2874 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Puno ih je ovdje zakrvavljenih očiju za tipkovnicom a rijetki su glasovi razuma.
Daj Bože da prevlada razum koliko rijetka pojava on bio.
Daj Bože da prevlada razum koliko rijetka pojava on bio.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2875 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Uglavnom vjetar u leđda Dodiku, usluga Tomi diplomi, i pakao Bošnjacima, naročito povratnicima. Zato sam za drastične mjere iskorjenjavanja svakog potencijalnog terorizma.