Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2851 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

kakavdanakneiskustvu wrote:

uske hlace opcenito
Dobro, ali priznaces da ima razlike izmedju:

Image

i

Image
kakavdanakneiskustvu

#2852 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

ima,ali ne kontam kako se neko dobro osjeca i u jednim i u drugim,osobito prvim
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2853 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Pa probaj, puno bolje nego široko sranje. :D

slim fit konza
kakavdanakneiskustvu

#2854 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Velkoski wrote:Pa probaj, puno bolje nego široko sranje. :D

slim fit konza

ni u ludilu
Njanjavi

#2855 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Nove generacije nisu normalne sto se tih hlaca tice.
Ja ne kontam kako ih navuku preko stopala :roll:
Mislim da bi trebalo bit pravilo, da musko ne bi trebalo imat uzhe hlache od cura i tachka :roll:
annoy

#2856 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Ove hlače na drugoj slici su sasvim ok.

Ja ne kontam ove muške frizure što se sada nose

Image

Ni ova rinčica mi ne sjeda :oops:
insomnia78

#2857 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

_BataZiv_0809 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

uske hlace opcenito
Dobro, ali priznaces da ima razlike izmedju:

Image

i

Image
Odvratno
avetinja

#2858 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

Ne razumijem ljude koji ne plaćaju autobusku kartu, pa se švercaju i rizikuju kaznu. Rijetko se vozim gradskim prijevozom, ali kada ulazim u autobus, tramvaj ili trolejbus uvijek platim kartu. Samo me zanima da li isto tako urade i u taksiju. Sjednu i kažu "Vozi, jest da nemam para i da ti neću platiti sve i da imam, ali šta me briga, vozi".
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2859 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote: Odvratno
Sta je odvratno?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2860 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

kakavdanakneiskustvu wrote:ima,ali ne kontam kako se neko dobro osjeca i u jednim i u drugim,osobito prvim
Za prve ne znam, za druge-odlicno se osjecam, lijepo padaju na cipelu i elegantne su :)
annoy

#2861 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

avetinja wrote:Ne razumijem ljude koji ne plaćaju autobusku kartu, pa se švercaju i rizikuju kaznu. Rijetko se vozim gradskim prijevozom, ali kada ulazim u autobus, tramvaj ili trolejbus uvijek platim kartu. Samo me zanima da li isto tako urade i u taksiju. Sjednu i kažu "Vozi, jest da nemam para i da ti neću platiti sve i da imam, ali šta me briga, vozi".
Joj, da, općenito ne volim ljude koji se uvijek nastoje izvuć iz svega, što je najgore, ljudi koje znam a da se švercaju uvijek su ljudi koji imaju dosta novaca, u svakom slučaju sasvim dovoljno da plaćaju karte. Pa netko treba platit taj javni prijevoz, ne može to bit džabe. Ja "obožavam" kad se naljute ako ih vozač istjera iz autobusa, jer kako se samo usuđuje :D

Ne kontam pješake koji nemaju živaca čekati da im se upali zeleno svjetlo na semaforu, pa stalno pretrčavaju preko crvenog i sukobljavaju se s vozačima koji onda moraju kočit i trubit, i još se pjene ako im netko iz auta potrubi ili vikne :lol: Ovo doživim barem jednom dnevno.
insomnia78

#2862 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

_BataZiv_0809 wrote:
insomnia78 wrote: Odvratno
Sta je odvratno?
Ove pantole i ove nogice ko u trinaestogodisnjeg djecaka
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2863 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

avetinja wrote:Ne razumijem ljude koji ne plaćaju autobusku kartu, pa se švercaju i rizikuju kaznu. Rijetko se vozim gradskim prijevozom, ali kada ulazim u autobus, tramvaj ili trolejbus uvijek platim kartu. Samo me zanima da li isto tako urade i u taksiju. Sjednu i kažu "Vozi, jest da nemam para i da ti neću platiti sve i da imam, ali šta me briga, vozi".
GRAS-u ne dam ni feninga, mada su rijetke situacije kada moram sjesti u njihov smećarski prijevoz. :D
pumica

#2864 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pumica »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam bijele čizme. Cura u bijelim čizmama kao da je u mileram ugazila...
:lol: mileram :lol: :lol: :lol:
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam zašto neki ljudi umjesto medicinska sestra kažu sestrica. Kakva crna sestrica... :-?
Ni ja.
insomnia78

#2865 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Velkoski wrote:
GRAS-u ne dam ni feninga, mada su rijetke situacije kada moram sjesti u njihov smećarski prijevoz. :D
Dje karavan?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2866 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Na prodaji. :oops: :mrgreen:
annoy

#2867 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Velkoski wrote:
Ako je smeće, onda bojkotiraj i ne vozi se :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2868 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Pa rijetke situacije da moram u tramvaj npr.

Živjelo avto. :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2869 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote: Ove pantole i ove nogice ko u trinaestogodisnjeg djecaka
Prve jesu odvratne.
avetinja

#2870 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

annoy wrote:
Joj, da, općenito ne volim ljude koji se uvijek nastoje izvuć iz svega, što je najgore, ljudi koje znam a da se švercaju uvijek su ljudi koji imaju dosta novaca, u svakom slučaju sasvim dovoljno da plaćaju karte. Pa netko treba platit taj javni prijevoz, ne može to bit džabe. Ja "obožavam" kad se naljute ako ih vozač istjera iz autobusa, jer kako se samo usuđuje :D

Ne kontam pješake koji nemaju živaca čekati da im se upali zeleno svjetlo na semaforu, pa stalno pretrčavaju preko crvenog i sukobljavaju se s vozačima koji onda moraju kočit i trubit, i još se pjene ako im netko iz auta potrubi ili vikne :lol: Ovo doživim barem jednom dnevno.
I onda se čude kada na vijestima kažu "GRAS se raspada". Pa, i ne raspao se kada 50% ne plaća kartu. Ja bih sistem organizovao tako da niko bez mjesečne ili kupljene karte ne može u vozilo. Nije ti babo kupio da se džaba voziš. Što je najgore, kada im zatržiš kartu hoće da te biju, jer ko si ti da njih pitaš za kartu. I naravno, kreće priča o ratu, o stanju vozila...

Tačno. Kada ih vozilo udari uvijek je vozač kriv, a to što on ko stuha prelazi ulicu to nikom ništa. Nevjerovatno kako se ljudi zamisle, pa ni lijevo, ni desno ne pogledaju već samo krenu.
insomnia78

#2871 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Druge se ne videeeee
Pise samo "imaž" :D
avetinja

#2872 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

Velkoski wrote:
I ja uđem kada moram, ali nije mi ga babo kupio da se vozim za badava.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2873 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Kada prestanu biti smetljari ljudi će im i plaćati, baš zanimljivo kako Centrotrans nema problema sa neplaćanjem. :)
uglavnomja

#2874 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

pumica wrote:
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam zašto neki ljudi umjesto medicinska sestra kažu sestrica. Kakva crna sestrica... :-?
Ni ja.

_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2875 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote: Joj, da, općenito ne volim ljude koji se uvijek nastoje izvuć iz svega, što je najgore, ljudi koje znam a da se švercaju uvijek su ljudi koji imaju dosta novaca, u svakom slučaju sasvim dovoljno da plaćaju karte. Pa netko treba platit taj javni prijevoz, ne može to bit džabe. Ja "obožavam" kad se naljute ako ih vozač istjera iz autobusa, jer kako se samo usuđuje :D

+1

Najjaca scena iz GRAS-a koju sam dozivio prosle godine-sjede majka i djete (djecacic nekih 12-13 godina) na prvom mjestu. Po izgledu i utisku koji ostavljaju, provincijalci, ali hajde nebitno. I sad nakon sto sam provukao kartu kroz ponista(va)č, kaze mali materi: "Vidi ima raje koja placa kartu" :lol: :run:

A za te sto gledaju da u svemu budu u plusu, da se izvuku od svake obaveze, a kada im ne uspije, svako drugi kriv osim njih, nemam rijeci osim da su odvratni.

A bezobrazni pjesaci su posebna sorta. Najgore je kad se desi kurslus, pa svi automatski staju na stranu pjesaka kao slabije strane, a ono lik sa djetetom hladno prelazi na crveno, ide preko ceste umesto kroz pothodnik i tako slicni biseri.
Post Reply