Dobro, ali priznaces da ima razlike izmedju:kakavdanakneiskustvu wrote:
uske hlace opcenito
i

Dobro, ali priznaces da ima razlike izmedju:kakavdanakneiskustvu wrote:
uske hlace opcenito

Velkoski wrote:Pa probaj, puno bolje nego široko sranje.
slim fit konza

Odvratno_BataZiv_0809 wrote:Dobro, ali priznaces da ima razlike izmedju:kakavdanakneiskustvu wrote:
uske hlace opcenito
i
Sta je odvratno?insomnia78 wrote: Odvratno
Za prve ne znam, za druge-odlicno se osjecam, lijepo padaju na cipelu i elegantne sukakavdanakneiskustvu wrote:ima,ali ne kontam kako se neko dobro osjeca i u jednim i u drugim,osobito prvim
Joj, da, općenito ne volim ljude koji se uvijek nastoje izvuć iz svega, što je najgore, ljudi koje znam a da se švercaju uvijek su ljudi koji imaju dosta novaca, u svakom slučaju sasvim dovoljno da plaćaju karte. Pa netko treba platit taj javni prijevoz, ne može to bit džabe. Ja "obožavam" kad se naljute ako ih vozač istjera iz autobusa, jer kako se samo usuđujeavetinja wrote:Ne razumijem ljude koji ne plaćaju autobusku kartu, pa se švercaju i rizikuju kaznu. Rijetko se vozim gradskim prijevozom, ali kada ulazim u autobus, tramvaj ili trolejbus uvijek platim kartu. Samo me zanima da li isto tako urade i u taksiju. Sjednu i kažu "Vozi, jest da nemam para i da ti neću platiti sve i da imam, ali šta me briga, vozi".
Ove pantole i ove nogice ko u trinaestogodisnjeg djecaka_BataZiv_0809 wrote:Sta je odvratno?insomnia78 wrote: Odvratno
GRAS-u ne dam ni feninga, mada su rijetke situacije kada moram sjesti u njihov smećarski prijevoz.avetinja wrote:Ne razumijem ljude koji ne plaćaju autobusku kartu, pa se švercaju i rizikuju kaznu. Rijetko se vozim gradskim prijevozom, ali kada ulazim u autobus, tramvaj ili trolejbus uvijek platim kartu. Samo me zanima da li isto tako urade i u taksiju. Sjednu i kažu "Vozi, jest da nemam para i da ti neću platiti sve i da imam, ali šta me briga, vozi".
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam bijele čizme. Cura u bijelim čizmama kao da je u mileram ugazila...
Ni ja.Cherry-Cherry wrote:Ne kontam zašto neki ljudi umjesto medicinska sestra kažu sestrica. Kakva crna sestrica...
Dje karavan?Velkoski wrote:GRAS-u ne dam ni feninga, mada su rijetke situacije kada moram sjesti u njihov smećarski prijevoz.avetinja wrote:Ne razumijem ljude koji ne plaćaju autobusku kartu, pa se švercaju i rizikuju kaznu. Rijetko se vozim gradskim prijevozom, ali kada ulazim u autobus, tramvaj ili trolejbus uvijek platim kartu. Samo me zanima da li isto tako urade i u taksiju. Sjednu i kažu "Vozi, jest da nemam para i da ti neću platiti sve i da imam, ali šta me briga, vozi".
Ako je smeće, onda bojkotiraj i ne vozi seVelkoski wrote:GRAS-u ne dam ni feninga, mada su rijetke situacije kada moram sjesti u njihov smećarski prijevoz.avetinja wrote:Ne razumijem ljude koji ne plaćaju autobusku kartu, pa se švercaju i rizikuju kaznu. Rijetko se vozim gradskim prijevozom, ali kada ulazim u autobus, tramvaj ili trolejbus uvijek platim kartu. Samo me zanima da li isto tako urade i u taksiju. Sjednu i kažu "Vozi, jest da nemam para i da ti neću platiti sve i da imam, ali šta me briga, vozi".
Prve jesu odvratne.insomnia78 wrote: Ove pantole i ove nogice ko u trinaestogodisnjeg djecaka
I onda se čude kada na vijestima kažu "GRAS se raspada". Pa, i ne raspao se kada 50% ne plaća kartu. Ja bih sistem organizovao tako da niko bez mjesečne ili kupljene karte ne može u vozilo. Nije ti babo kupio da se džaba voziš. Što je najgore, kada im zatržiš kartu hoće da te biju, jer ko si ti da njih pitaš za kartu. I naravno, kreće priča o ratu, o stanju vozila...annoy wrote:Joj, da, općenito ne volim ljude koji se uvijek nastoje izvuć iz svega, što je najgore, ljudi koje znam a da se švercaju uvijek su ljudi koji imaju dosta novaca, u svakom slučaju sasvim dovoljno da plaćaju karte. Pa netko treba platit taj javni prijevoz, ne može to bit džabe. Ja "obožavam" kad se naljute ako ih vozač istjera iz autobusa, jer kako se samo usuđujeavetinja wrote:Ne razumijem ljude koji ne plaćaju autobusku kartu, pa se švercaju i rizikuju kaznu. Rijetko se vozim gradskim prijevozom, ali kada ulazim u autobus, tramvaj ili trolejbus uvijek platim kartu. Samo me zanima da li isto tako urade i u taksiju. Sjednu i kažu "Vozi, jest da nemam para i da ti neću platiti sve i da imam, ali šta me briga, vozi".![]()
Ne kontam pješake koji nemaju živaca čekati da im se upali zeleno svjetlo na semaforu, pa stalno pretrčavaju preko crvenog i sukobljavaju se s vozačima koji onda moraju kočit i trubit, i još se pjene ako im netko iz auta potrubi ili vikneOvo doživim barem jednom dnevno.
I ja uđem kada moram, ali nije mi ga babo kupio da se vozim za badava.Velkoski wrote:GRAS-u ne dam ni feninga, mada su rijetke situacije kada moram sjesti u njihov smećarski prijevoz.avetinja wrote:Ne razumijem ljude koji ne plaćaju autobusku kartu, pa se švercaju i rizikuju kaznu. Rijetko se vozim gradskim prijevozom, ali kada ulazim u autobus, tramvaj ili trolejbus uvijek platim kartu. Samo me zanima da li isto tako urade i u taksiju. Sjednu i kažu "Vozi, jest da nemam para i da ti neću platiti sve i da imam, ali šta me briga, vozi".
pumica wrote:Ni ja.Cherry-Cherry wrote:Ne kontam zašto neki ljudi umjesto medicinska sestra kažu sestrica. Kakva crna sestrica...
+1annoy wrote: Joj, da, općenito ne volim ljude koji se uvijek nastoje izvuć iz svega, što je najgore, ljudi koje znam a da se švercaju uvijek su ljudi koji imaju dosta novaca, u svakom slučaju sasvim dovoljno da plaćaju karte. Pa netko treba platit taj javni prijevoz, ne može to bit džabe. Ja "obožavam" kad se naljute ako ih vozač istjera iz autobusa, jer kako se samo usuđuje![]()
Ne kontam pješake koji nemaju živaca čekati da im se upali zeleno svjetlo na semaforu, pa stalno pretrčavaju preko crvenog i sukobljavaju se s vozačima koji onda moraju kočit i trubit, i još se pjene ako im netko iz auta potrubi ili vikneOvo doživim barem jednom dnevno.