Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uglavnomja wrote:Znaci kozla je uzela stvar u svoje ruke, spustila pascad neozljedjenu u kanjon, pa zvala gss ( kakvi crni gradjani i zvanje. )Uostalom kad pseto ujede covjeka ne dodju usred noci, a zbog pasa u nekoj vukojebini eto citave ekipe.
Cista manipulacija i podmetanje
I ja mislim da je to u pitanju.
Čim se pogana bagra služi!
Ovo treba dobro našamarat
It_is_a_Leclerc wrote:Znao sam da je posrijedi urota velikih razmjera.
Šta sve neće uraditi da okleveću naše dobroćudne i humane građane.
Nemoj tako, naši građani su krvnici i zlotvori koji hvataju tek sterilisane jadne tužne oke i nose ih u pizdiće da ih bace u kanjone, sram ih bilo, sram...šmrc...
uglavnomja wrote:Znaci kozla je uzela stvar u svoje ruke, spustila pascad neozljedjenu u kanjon, pa zvala gss ( kakvi crni gradjani i zvanje. )Uostalom kad pseto ujede covjeka ne dodju usred noci, a zbog pasa u nekoj vukojebini eto citave ekipe.
Tacno se zapitam kakvi smo mi to ljudi i da li se uopce ponasamo ''humano''?Wait a minute...mi smo humana bica,ne?Yeah right.
Stvarno mi tesko padne kad gledam tuznu vijest poput slike covjeka koji sjedi s djetetom,gdje kaze: ''Nahranite mi dijete ja mogu i gladan.''
Ali to je samo jedan od desetina hiljada slicnih i gorih slucajeva.Ove divlje dzukele sto u coporima ili sami grizu okolo daju toliko medijske paznje prevarantima i laznim borcima za prava pasa da je to nevjerovatno.Dogs Trust vrti i obrce pare dok nam djeca gladuju,a narod koji nakon poplava vise nema krova nad glavom strahuje od zime.Zapitamo li se ikad ko je i zasto je dopustio da glavnu rijec vodi Dogs Trust?I neskolovan covjek zna koji je cilj tih lopova,a to je da ulica bude i ostane pretrpana divljim psima.Sve u svemu na tome neko dobija,ooo itekako dobija.Ali mi obicni ljudi,nezaposleni,sirotinja,gladna djeca i ljudi bez krova nad glavom gubimo!Jebo vas Dogs Trust.Vas koji im virite iz guzice i vas koji pizdite za kerom koji je poderao nekoga na ulici.Mrs!
Pohvatati divljanere i detaljno pregledati svakog.Negativan/los rezultat - Eutanazija odmah!!Pozitivan/dobar rezultat - 15-30 dana azil ili neki drugi oblik privremenog smjestaja (vala mogu i politicke institucije).Ako ih niko ne udomi - Eutanazija.Odjebaus vise idioti koji birate zivot i sigurnost divljeg psa umjesto zivota onog covjeka i djeteta.Sam naslov ove teme odavno nema nikakve veze sa onime sta Dogs Trust radi odnosno nista ne radi.Sve cemo vidjet s vremenom kad se poveca broj pacova dok mace ginu.Onaj pacov u vrticu jos nije ni pocetak problema.Vala i banujte me,boli me ona stvar.U ovoj drzavi vise nista nema smisla.Gdje prestaju pamet i logika tu pocinje Bosna.
It_is_a_Leclerc wrote:Samo da upitam. I ono kad je onaj gurao kišobran u anus psu je isto djelo ćukoljupca, krivokletnika, ili ?
Po tvojoj logici sudije bi ostale bez posla: svaki slučaj je isti, sa istim uzrocima i posljedicama...
Ovaj članak je prije svega napisala osvjedočena lujka, prvo je u medijima bilo da su dva psa pa sad četiri, nikakvih ni tragova od dokaza nema da su ih ljudi bacili, ali zato što to dalida i leklerk vele to mora da je tako...
It_is_a_Leclerc wrote:Samo da upitam. I ono kad je onaj gurao kišobran u anus psu je isto djelo ćukoljupca, krivokletnika, ili ?
Jedan primjer od prije vise godina, u omjeru 400.000 ljudi prema 10.000 pasa, gdje je samo ove godine ujedeno 700 ljudi.
Mada, sve manje vjerujem tim pricama kad vidim ove kozle, kendre, dogtrastovce ... Ludak do lopova, psihopata do prevaranta, i poneko izmanipulisano balavce
Po tvojoj logici sudije bi ostale bez posla: svaki slučaj je isti, sa istim uzrocima i posljedicama...
Ovaj članak je prije svega napisala osvjedočena lujka, prvo je u medijima bilo da su dva psa pa sad četiri, nikakvih ni tragova od dokaza nema da su ih ljudi bacili, ali zato što to dalida i leklerk vele to mora da je tako...
Pa izvini, ali meni je malo nevjerovatno da baš četiri psa skoče u kanjon. Ko god je ikad imao više od jednog psa zna da to ne funkcionira tako.
Ali, nebitno. Očito je da su ćukoljupci sve vješto iscenirali, kako bi se okaljali humani i civilizovane građane koji ponekad samo gurnu kišobran u anus nekom psu, zapale ga, poliju kiselinom, otruju mišomorom i to. Ali, prokleti ćukoljupci su sigurno i u to umiješali svoje prljave, britanskim funtama, plaćene prste.
(P.S. Bog će ga znati, ali meni sve ide na to da su ćukoljupci umiješani i u nestanak ovog Boeinga)
Fallen Angels wrote:Tacno se zapitam kakvi smo mi to ljudi i da li se uopce ponasamo ''humano''?Wait a minute...mi smo humana bica,ne?Yeah right.
Stvarno mi tesko padne kad gledam tuznu vijest poput slike covjeka koji sjedi s djetetom,gdje kaze: ''Nahranite mi dijete ja mogu i gladan.''
Ali to je samo jedan od desetina hiljada slicnih i gorih slucajeva.Ove divlje dzukele sto u coporima ili sami grizu okolo daju toliko medijske paznje prevarantima i laznim borcima za prava pasa da je to nevjerovatno.Dogs Trust vrti i obrce pare dok nam djeca gladuju,a narod koji nakon poplava vise nema krova nad glavom strahuje od zime.Zapitamo li se ikad ko je i zasto je dopustio da glavnu rijec vodi Dogs Trust?I neskolovan covjek zna koji je cilj tih lopova,a to je da ulica bude i ostane pretrpana divljim psima.Sve u svemu na tome neko dobija,ooo itekako dobija.Ali mi obicni ljudi,nezaposleni,sirotinja,gladna djeca i ljudi bez krova nad glavom gubimo!Jebo vas Dogs Trust.Vas koji im virite iz guzice i vas koji pizdite za kerom koji je poderao nekoga na ulici.Mrs!
Pohvatati divljanere i detaljno pregledati svakog.Negativan/los rezultat - Eutanazija odmah!!Pozitivan/dobar rezultat - 15-30 dana azil ili neki drugi oblik privremenog smjestaja (vala mogu i politicke institucije).Ako ih niko ne udomi - Eutanazija.Odjebaus vise idioti koji birate zivot i sigurnost divljeg psa umjesto zivota onog covjeka i djeteta.Sam naslov ove teme odavno nema nikakve veze sa onime sta Dogs Trust radi odnosno nista ne radi.Sve cemo vidjet s vremenom kad se poveca broj pacova dok mace ginu.Onaj pacov u vrticu jos nije ni pocetak problema.Vala i banujte me,boli me ona stvar.U ovoj drzavi vise nista nema smisla.Gdje prestaju pamet i logika tu pocinje Bosna.
Super post. Zasto bi te neko banovo? I ja sam novi ovdje i nadam se da nam je dozvoljeno da iznesemo svoje misljenje. Jedino sto bih ja smanjio broj dana boravka u azilu na 7 do 10 dana. Mene ubi ovo licemjerstvo toboze boraca za pse koji hrane pse na ulicama, a ti isti ujedaju gradjane, a niko da udomi, osim malobrojnih istinskih ljubitelja pasa.
Pa izvini, ali meni je malo nevjerovatno da baš četiri psa skoče u kanjon. Ko god je ikad imao više od jednog psa zna da to ne funkcionira tako.
Ali, nebitno. Očito je da su ćukoljupci sve vješto iscenirali, kako bi se okaljali humani i civilizovane građane koji ponekad samo gurnu kišobran u anus nekom psu, zapale ga, poliju kiselinom, otruju mišomorom i to. Ali, prokleti ćukoljupci su sigurno i u to umiješali svoje prljave, britanskim funtama, plaćene prste.
(P.S. Bog će ga znati, ali meni sve ide na to da su ćukoljupci umiješani i u nestanak ovog Boeinga)
Izvini i ti, ali meni nije nevjerovatno da četiri psa zapnu u kanjonu. Proganjaju je čopori, možda je šta dole bilo fino za pojesti pa nisu mogli izaći, možda je štene upalo pa su odrasli pošli za njim, MOŽDA, ali odmah proglasiti da su ih dole ubacili zločesti ljudeki mi je jednostavno umobolno što me od Dalide uopšte ne čudi.
Evo malo iz drugog izvora:
Gorska služba spašavanja Sarajevo sinoć je oko 21:40 minuta dobila poziv od grupe građana da se u kanjonu Željeznice u mjestu Kijevo (općina Trnovo) nalazi nekoliko pasa.
"Ekipa GSS-a je krenula na lice mjesta, a među njima su bile naše kolege koji su inače veliki ljubitelji pasa i znaju kako se odnositi prema njima u takvim situacijama. Oni su pripremili sisteme za spuštanje u kanjon, sigurno su sišli dole i pse smjestili u transportna sredstva. Kako su dospjeli u kanjon, to vam ne mogu reći", kaže za Radiosarajevo.ba Adnan Podžo, načelnik Gorske službe spašavanja Sarajevo.
Nesvakidašnja akcija spašavanja dva psa je završila sinoć oko 22.50 sati.
S.Š, Radiosarajevo.ba
nice.
Kako su za naš portal rekli mještani Kijeva, u kanjonu su se nalazi psi koji su tu, kako kažu, ostavljeni vjerovatno poslije sterilizacije. S obzirom na to da je teren bio nepristupačan i da se mještani nisu mogli sami spustiti dole kako bi izvukli pse, intervenisao je GSS Sarajevo.
“Dobili smo nekoliko poziva od građana oko 21:40 sati da se u kanjonu Željeznice nalaze psi i molili su nas da dođemo. Oformili smo ekipu u kojoj ima ljubitelja životinja, posebno pasa, a neki su obučeni za vodiče pasa, te su uradili to sa zadovoljstvom.Kada smo došli postavili smo opremu i zbrinuli pse u naša transportna sredstva, te ih izveli na sigurno na cestu”, rekao je za Klix.ba Adnana Podžo iz GSS-a Sarajevo.
Ispostavilo se da su u kanjonu bila dva, a ne više pasa, kako su mislili mještani Kijeva. Akcija spašavanja okončana je u 22:50 sati, a psi su odvedeni na sigurno.
(Klix.ba)
A ko bi ih mogao ostaviti u blizini kanjona ili samom kanjonu NAKON STERILIZACIJE do oni koji ih i nose na sterlizijaciju: dogtrastovci!
Mediji su objavili pricu o dva psa, samo kod kozle duplo vise.
Kako ce pas neozlijedjen sici u neki kanjon, a da ne moze sam izaci?
Zasto su to kastrirani i miroljubivi psi u kanjonu? Zasto nije neki alfa muzjak? Zato sto bi pojeo i one koji su ga spustili u kanjon i one koji bi ga pokusali izvuci.
Odakle cukoljupci usred noci u pjzdicima da zovu gss?
Mislim gss je jedna od rijetkih organizacija bez mrlje, ne bih da ih petljam u pogane price.
Zastozato wrote:Super post. Zasto bi te neko banovo? I ja sam novi ovdje i nadam se da nam je dozvoljeno da iznesemo svoje misljenje. Jedino sto bih ja smanjio broj dana boravka u azilu na 7 do 10 dana. Mene ubi ovo licemjerstvo toboze boraca za pse koji hrane pse na ulicama, a ti isti ujedaju gradjane, a niko da udomi, osim malobrojnih istinskih ljubitelja pasa.
Nema potrebe smanjit brojku,cak je moguce i povecati.I mene izludjuje to licemjerstvo i pokvarenost djubradi koji nisu ni zasluzili da se nazivaju ljudima i zastitnicima zivotinja.Izludjuje me i nervira to stavljanje u prvi plan necega sto je totalno apsurdno i imaginarno.Ljudi koji smisljaju sendvice sa mljevenim staklom,misomorom ili praskom za one zlatice su potpuno ista govna kao ovi iz Dogs Trust.
Mene zanima ako neko ima iz Tuzle da nas izvjesti kako su tamo uspjeli da sklone pse sa ulica jer znam da ih je bilo, postavljale su se fotografije. Bio sam skoro gore i mogu vam reci da je milina setati gradom. Nigdje copora, tek poneki pas lutalica, ne znam jesam li ih vidio 5, a obisao sam Tuzlu i uzduz i poprijeko. Mene najvise zanima zasto ove organizacije djeluju samo po Sarajevu i Zenici dok drugi najveci grad u drzavi, Banja Luka, cista od pasa, ne mislim da su u RS njezni prema psima. I tako dok se u RS redovno ubijaju psi, citao sam negdje da su u ih Bosanskoj Dubici ubijali pred ucenicima ispred skole, nas koji samo zelimo da pasa nema na ulicama nazivaju fasistima.
Lafina žešća.
Krenula GSS da spašava pse na dojavu građana, tu se našli i ovi keroljupci.
Ašćare koriste jedne kerove u svoju propagandu i LAŽU!
Oni su ih tu ostavili i pozvali GSS. Da znate gdje se taj kanjon nalazi i kako izgleda, nema šanse da neko slučajno na njih nabasa!
Samo dobro išakat pacijente i protjerat DT!
Lucifer sto se tice ovih clanaka o kojim diskutujete ne zelim se puno ubacivati i smetati,ali vjerujem da znamo i ti i ja o cemu se radi.Cista propaganda govana iz Dogs Trust i slicnih.
Psi su spušteni iz helikoptera.
Psi su agenti Mossada, jebo ih ćaća čifutski.
Da ponovim
Lafina žešća.
Krenula GSS da spašava pse na dojavu građana, tu se našli i ovi keroljupci.
Ašćare koriste jedne kerove u svoju propagandu i LAŽU!
Oni su ih tu ostavili i pozvali GSS. Da znate gdje se taj kanjon nalazi i kako izgleda, nema šanse da neko slučajno na njih nabasa!
Samo dobro išakat pacijente i protjerat DT!
Fallen Angels wrote:Lucifer sto se tice ovih clanaka o kojim diskutujete ne zelim se puno ubacivati i smetati,ali vjerujem da znamo i ti i ja o cemu se radi.Cista propaganda govana iz Dogs Trust i slicnih.
100+ strana, a vec je u prvih nekoliko moglo stati sve sto se trebalo reci.
Dosta je dijagnostike i samosazaljevanja.
Dogs Trust ovo, ono, uzimaju pare, av mau, Sandra Kenda, Jelena, Sneza, Dalida, nama stranci prave zakone koje ni kod njih ne prolaze, jos jedan napad, dokle, treba dijete da strada, politicari krivi...
Sve se vec zna. I sve se svodi na sta ces TI da uradis da rijesis problem pasa lutalica. Ako ti rijesis u svojoj ulicu, i ispred svoje zgrade, a ja ispred svoje, a on ispred svoje, mislim da ce nam svima biti bolje, osim ovim u gornjem paragrafu.
Nakon pisanja svim nivoima vlasti, prijavljivanja, napada na dijete, nista se nije rijesilo.
RS i dijelovi sa vecinskim hrvatskim stanovnistvom nikada nisu ni imali ovaj problem, jer ne jebu drzavni zakon.
Manji gradovi gdje su Bosnjaci vecina takodje rijesavaju ovo lokalno. Lovci, Actara, Mospilan, puzomor...
Ovaj problem je najizrazeniji u Sarajevu i Zenici, donekle u jos nekoliko manjih mjesta gdje su aktivne ove interesdzije.
I da ne bi bilo da bezveze prdim, mi smo u svojoj ulici u Sarajevu rascistili situaciju, i lutalica nema. I ako dodje novi copor, rijesicemo i to, ali evo nekih 6-7 mjeseci je sve pod kontrolom. Djeca se igraju bez straha ispred zgrada, zene koje idu na posao ne osvrcu se svaki cas hoce li ih nesto napasti. Bar dok ne izadju iz ulice.
Onih par budala koji su ih hranili pored kontejnera su isto pomogli da se rijesi situacija, mozda nisu ni svjesni toga.
Dakle, opet, moze se, ako se hoce, i jedino pitanje je, osim pisanja na ovoj temi, sta ces ti uraditi da rijesis ovaj problem, bar lokalno.
Psi su spušteni iz helikoptera.
Psi su agenti Mossada, jebo ih ćaća čifutski.
Da ne bismo dalje handrili temu, što tebi vjerovatno i nije mrsko:
- ako su to ljudi uradili, osuđujem jer sam protiv patnje životinja, a za eutanaziju
- dok se ne dokaže, ne vjerujem jer nemam razloga nešto vjerovati bez dokaza, a naročito imajući u vidu dogtrastovu propagandnu mašineriju u koju skrhaše ogromne pare kojima su mogli napraviti kamaru azila da ih psi zanimaju...