Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oj sad smo i dusmani, jeste li vi Manijaci normalni?
Ako je vama prvi komsija, amidja, dajidza dusman, onda ozbiljno nesto sa vama nije uredu.
Stvarno ste se previse digli.
Sta vas briga koliko cemo mi zaraditi, nemojte se vi brinuti o nama zivi bili. Nismo na pijaci da se cjenkamo, imate cijene, ako zelite bujrum, ako ne, uzivajte uz Kristica
Ma ne znam sta se prepirete,normala su cijene koliko toliko.I oni su na Grbavici placali ovoliko.Igra Zeljo i idemo gledati Zelju.Ima i taj istok 10 KM ko hoce.ne vjerujem da ce biti problema tamo.
veljaca wrote:
Sta ti je ovdje smijesno ?
Da li sto necu ici na derbi, da li sto postujem odluku Komiteta za normalizaciju, da li sto je Ivica Osim gospodin, da li zbog , da li sto se ne slazem sa odlukom ?
Sve osim ovog da je Ivica Osim gospodin. Čuj poštuje odluku Kakvu odluk? Koliko ja znam, ne postoji nikakva odluka "Profesor veljača ne smije ići na utakmicu".
Jedina odluka koja postoji jeste da je zabranjen ORGANIZOVAN odlazak na utakmicu, a tebi kao pojedincu niko ne moze sprijeciti da odeš na utakmicu u svom gradu, prema tome nemaš ti tu šta poštovati ili ne.
Sema, Sema .....
Pa ja i govorim o ORGANIZOVANOM dolasku gostujucih ( u ovom slucaju FK ZELJEZNICAR ) navijaca .....
Ja ne zelim izigravati ilegalca i ilegalno doci na Kosevo. Ja kada idem na Grbavicu i na neki drugi stadion idem sa OBILJEZJIMA svoga kluba ..... A to se krsi sa odlukom Komiteta i ja je postujem ali se sa njom ne slazem ( nadam se da nije ovo pretesko za shvatiti ) ....
Previse imam godina da bih se krio od nekoga i da ne mogu slobodno setati svojim gradom i svojom Drzavom - sa obiljezjima onoga koga volim jako puno ....
S obzirom da je gostujucim navijacima zabranjen dolazak jedini koji se mozemo zaliti na cijenu karata smo mi, navijaci Sarajeva! A to jel´ Zeljovcima skupa karta ili ne uopste nije bitno.
Nama je uvijek preskupa karta na Grbavici, na mjestu za jednog covjeka stoje 3, istok nije uslovan za gledanje pa ko hoce plati ko nece ne dode i ne plati i zdravo! Diskutovati o cijeni karata nema smisla. U sustini, i Sarajevo i Zeljo imaju takve posjete da se tribine prelamaju od gledalaca pa sam stvarno zabrinut hoce li se Kosevo mozda urusiti u subotu pod nogama 40.000 navijaca.
Bezveze palamudenje...
veljaca wrote:
Pa ja i govorim o ORGANIZOVANOM dolasku gostujucih ( u ovom slucaju FK ZELJEZNICAR ) navijaca .....
Ja ne zelim izigravati ilegalca i ilegalno doci na Kosevo. Ja kada idem na Grbavicu i na neki drugi stadion idem sa OBILJEZJIMA svoga kluba ..... A to se krsi sa odlukom Komiteta i ja je postujem ali se sa njom ne slazem ( nadam se da nije ovo pretesko za shvatiti ) ....
Previse imam godina da bih se krio od nekoga i da ne mogu slobodno setati svojim gradom i svojom Drzavom - sa obiljezjima onoga koga volim jako puno ....
Od ove price i silne ljubavi se najezim. Eto, bez obiljezja nisi navijac. Zadnjih 10 godina idem po svim vukojebinama i pratim Sarajevo o svom trosku u svom autu sa prijateljima bez ikakvog obiljezja kluba osim clanske i godisnje u novcaniku i sad cu preskociti utakmicu jer na nju ne mogu bez obiljezja svog kluba Hocu al´ u nekoj stvari.
Vozdra Raja e samo da sarnem kratko ovom cegevari ,kralju daj malo procitaj ,otvori pronadzi.kad spominjes svabu moras ustati i s postovanjem njegovo ime ozgovarati.o svabi je vec sto puta ispricano i kazano al evo da ti dam samo jednu 92 beograd rat u bosni svabo saziva press konferenciju ( mada nije uopste morao nego na avion i pravac europa) i na istoj daje neopozivu ostavku i kao razlog navodi Rat u bih i razaranje sarajeva.ako to nije dosta da zazivota zaradi pa i kod tebe onda neznam sta je jos trebao uraditi.kontra pitanje gdje je Bio pape kad je grmilo,gdje je bio sve one godine kad mu je nudzeno da bude selektor,nakraju Sam je to izjavio sad cu prihvatiti jer imamo dobru ekipu prije nisam htio jer smo imali lose igrace.da sad neshvatis pogresno jarane ja se sjecam papeta ko igraca svjetske klase cijenim i postujem ga ko insana ,znaci i zamene je legenda. Pratim reprezentaciju na gostovanjima imao je i ima (iako i nije neki strucnjak) moju podrsku kao selektor.a sad plavoj naciji nezveze vam je rasprava s njima oko karti dajete im prevelik znacaj
Pape i Svabo jesu BILI igraci Sarajeva i Želje ali nije to toliko bitno da bi se vracali po 20-30 godina unazad. Ko ne voli i ne postuje jednog ili drugog sad, nece ga voliti ni poslije nekog ubjedjivanja na forumu! Manite se te price, derbi je pred nama. Utakmica, igraci, tribine, navijaci, atmosfera ...
Mozda da komitet uvede pravilo da se na Osimovo ime ustaje na noge? Mozda da uvedu i zabranu komentarisanja njegovih izjava? Opasno vas nesto puca majke mi.
Zajebite izgovore i ostale gluposti i dodjite na utakmicu. Ako ne dodjete, zna se sta ste i kraj price.
Pusica
LSD wrote:Popustite više Osima, covjeku se svakodnevno štuca od vas i vaših prica
A što se tice derbija - u svakom slucaju je bolje dati 15 kermi i gledati uživo, nego slušati Spahu ili Kristića.
Svjesni su da je najjaci trener u ovoj nasoj premier ligi, te da mu niko parirat ne moze i normalno je da slijede ovakvi rezultati, titule prvaka, osvajaci kupa i ostala takmicenja...
Iskreno, komsijama sa koseva, Husref Musemic je bio naj Tad smo se mogli ganjat na tabeli i bilo je zanimljivo, al ovo sad, smjesno je poredit... Sve poslije njega je skart! Pa samo onaj Mirza Varesanovic, kad je stao na kormilo, sve ti je jasno bilo, bolje da vas Braco iz Vrbanjuse trenira
LSD wrote:Popustite više Osima, covjeku se svakodnevno štuca od vas i vaših prica
A što se tice derbija - u svakom slucaju je bolje dati 15 kermi i gledati uživo, nego slušati Spahu ili Kristića.
Apsolutno,i meni uopšte nije problem zbog cijene karti,tako je kako je,i oni na Grbavici plaćaju istu cijenu kao i naši na sjeveru,pa taman da stave 50 KM imaju pravo na to,jedini problem je što ne razmišljamo svi isto,i dosta raje će se baš zbog cijene odlučiti da ne ide na Derbi,a s obzirom da se Derbi iz godine u godinu sve više ubija,što cijenama karata,što prostorom,što raznim zabranama,što debilnim ispadima pojedinaca,što inatom,što pokušajima što većeg šuka suparniku pa taman i na sopstvenu štetu,još malo i neće uopšte biti ovih problema ni oko cijene,ni oko prostora,jer će se onih 100-200 posjetilaca već nekako snaći.
Apsolutno,i meni uopšte nije problem zbog cijene karti,tako je kako je,i oni na Grbavici plaćaju istu cijenu kao i naši na sjeveru,pa taman da stave 50 KM imaju pravo na to,jedini problem je što ne razmišljamo svi isto,i dosta raje će se baš zbog cijene odlučiti da ne ide na Derbi,a s obzirom da se Derbi iz godine u godinu sve više ubija,što cijenama karata,što prostorom,što raznim zabranama,što debilnim ispadima pojedinaca,što inatom,što pokušajima što većeg šuka suparniku pa taman i na sopstvenu štetu,još malo i neće uopšte biti ovih problema ni oko cijene,ni oko prostora,jer će se onih 100-200 posjetilaca već nekako snaći.
Ja potpuno shvatam raju koja nece zbog cijene ici na derbi, jer cijena i jest previsoka.
Ono što sam napisao, sam više za sebe govorio....taman kad je uprava FCS prošle sezone ispala jako korektna sa cijenama (što se odmah i odrazilo na posjeti tog derbija) ove sezone su usrali i šefa i stanicu.
Garantujem ti da bi došlo dosta raje uprkos zabrani - da su stavili Zapad 8 KM (pa eto i 10) tako bi i FCS zaradilo na koncu, ali gladni guzovi ne vidi šire....ovo sa 15 KM je vec ofirno.
veljaca wrote:
Sta ti je ovdje smijesno ?
Da li sto necu ici na derbi, da li sto postujem odluku Komiteta za normalizaciju, da li sto je Ivica Osim gospodin, da li zbog , da li sto se ne slazem sa odlukom ?
Sve osim ovog da je Ivica Osim gospodin. Čuj poštuje odluku Kakvu odluk? Koliko ja znam, ne postoji nikakva odluka "Profesor veljača ne smije ići na utakmicu".
Jedina odluka koja postoji jeste da je zabranjen ORGANIZOVAN odlazak na utakmicu, a tebi kao pojedincu niko ne moze sprijeciti da odeš na utakmicu u svom gradu, prema tome nemaš ti tu šta poštovati ili ne.
Sema, Sema .....
Sta ima ilegalno u tome da kupis kartu i sjednes i gledas utakmicu svog kluba?
Evo ja sam u vrijeme zabrane ovog proljeca bio na tri gostujuce utakmice Sarajeva, u Zenici, Travniku i danas na prvom poluvremenu, pa sta? Da li to znaci da svojim dolaskom ispadam neki zlocinac, ilegalac ili da ne postujem I. Osima i ostatak ljudi u Komitetu?
Ja koliko znam zabranjeno je ORGANIZOVANO dolaziti na gostovanja.Ne moze tebi niko zabraniti da dodjes i gledas utakmicu,pa to je protivno ljudskim pravima.
Obuca9 wrote:
Evo ja sam u vrijeme zabrane ovog proljeca bio na tri gostujuce utakmice Sarajeva, u Zenici, Travniku i danas na prvom poluvremenu, pa sta? Da li to znaci da svojim dolaskom ispadam neki zlocinac, ilegalac ili da ne postujem I. Osima i ostatak ljudi u Komitetu?
Treba te u zatvor odma!
Sto se tice Osima, cinjenica da je na tapetu zbog sina i zbog svoje pozicije u savezu. Sad, sta je neumjesno, a sta nije.....gdje su granice "postovanja", pa one su ocigledno razlicite u ovisnosti sta je kome sveto i ko je kome legenda. Od kad znam za sebe navijanje se izmedju ostalog svodilo i na to kako one anamo gore uvrijediti, poniziti, izrugivati, itd.
Obuca9 wrote:
Treba te u zatvor odma!
Sto se tice Osima, cinjenica da je na tapetu zbog sina i zbog svoje pozicije u savezu. Sad, sta je neumjesno, a sta nije.....gdje su granice "postovanja", pa one su ocigledno razlicite u ovisnosti sta je kome sveto i ko je kome legenda. Od kad znam za sebe navijanje se izmedju ostalog svodilo i na to kako one anamo gore uvrijediti, poniziti, izrugivati, itd.
U kojim je to granicama svetosti normalno ismijavati neciju bolest i pjesmice o tome skladati?
Beze se dize frka oko ulaznica, posjeta je u qrcu i bez tog, i da su cener za zapad razlika u posjeti bi bila max 1000 ljudi. Ne znam pali li se iko u svijetu zbog sporednijih stvari vise od nas, i jednih i drugih. I ne znam jel ikome u svijetu opravdanje za poraz na terenu "pobjeda" na tribinama (koju i jedni i drugi tvrde nakon svakog derbija).
Dead Man Walking wrote:
U kojim je to granicama svetosti normalno ismijavati neciju bolest i pjesmice o tome skladati?
Beze se dize frka oko ulaznica, posjeta je u qrcu i bez tog, i da su cener za zapad razlika u posjeti bi bila max 1000 ljudi. Ne znam pali li se iko u svijetu zbog sporednijih stvari vise od nas, i jednih i drugih. I ne znam jel ikome u svijetu opravdanje za poraz na terenu "pobjeda" na tribinama (koju i jedni i drugi tvrde nakon svakog derbija).