Pa i bolje ti je da djevojke tebe prate, a ti njih ne, nego obrnuto.strucnjakdemagog wrote:juce se reg. na IG.uglavnom, zapratili me (je l' se tako kaze) neki sto me znaju s fejsa i ja nekoliko njih. medjutim, sta mi je cudno, neke djevojke koje me zapratise, ne dozvoljavaju da ja njih pratim. ono poslao im rikvest i stand by. wtf! pa zar to nije neko IG nepisano pravilo, da ako te neko zaprati i ti njemu saljes zahtjev za pracenje?
dalje, po receptu starog prevaranta gidre, prokomentarisao sam 2-3 storija od nekih treba, niko ni mukajet.sve mi se cini da me nece puno taj IG gledat.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Logovan
#2851 Re: Facebook za upoznavanje ...
- strucnjakdemagog
#2852 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa šta imam od toga što me prate ako ne mogu da komuniciram s njima?Logovan wrote:Pa i bolje ti je da djevojke tebe prate, a ti njih ne, nego obrnuto.strucnjakdemagog wrote:juce se reg. na IG.uglavnom, zapratili me (je l' se tako kaze) neki sto me znaju s fejsa i ja nekoliko njih. medjutim, sta mi je cudno, neke djevojke koje me zapratise, ne dozvoljavaju da ja njih pratim. ono poslao im rikvest i stand by. wtf! pa zar to nije neko IG nepisano pravilo, da ako te neko zaprati i ti njemu saljes zahtjev za pracenje?
dalje, po receptu starog prevaranta gidre, prokomentarisao sam 2-3 storija od nekih treba, niko ni mukajet.sve mi se cini da me nece puno taj IG gledat.
Ne može i jare i pare.
- Logovan
#2853 Re: Facebook za upoznavanje ...
Možda se one tebi jave.strucnjakdemagog wrote: Pa šta imam od toga što me prate ako ne mogu da komuniciram s njima?
- strucnjakdemagog
#2854 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa nisam ja Gidra - krotitelj žena. 
- choxnox
#2855 Re: Facebook za upoznavanje ...
A sta bi ti? Danas se registrovao, a vec sutra da sa nekom sa IG planiras vjencanje?strucnjakdemagog wrote:juce se reg. na IG.uglavnom, zapratili me (je l' se tako kaze) neki sto me znaju s fejsa i ja nekoliko njih. medjutim, sta mi je cudno, neke djevojke koje me zapratise, ne dozvoljavaju da ja njih pratim. ono poslao im rikvest i stand by. wtf! pa zar to nije neko IG nepisano pravilo, da ako te neko zaprati i ti njemu saljes zahtjev za pracenje?
Ne vise svi na FB ili IG. Ljudi imaju zivot i izvan digitalnog
- strucnjakdemagog
#2856 Re: Facebook za upoznavanje ...
choxnox wrote:A sta bi ti? Danas se registrovao, a vec sutra da sa nekom sa IG planiras vjencanje?strucnjakdemagog wrote:juce se reg. na IG.uglavnom, zapratili me (je l' se tako kaze) neki sto me znaju s fejsa i ja nekoliko njih. medjutim, sta mi je cudno, neke djevojke koje me zapratise, ne dozvoljavaju da ja njih pratim. ono poslao im rikvest i stand by. wtf! pa zar to nije neko IG nepisano pravilo, da ako te neko zaprati i ti njemu saljes zahtjev za pracenje?
![]()
Meni pričaš koji sam se tek registrovao tu.
- annoy
#2857 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja navodno plasim muskarce pogledom, rekli su mi da imam opasan pogledMarlboroGold wrote:Kad bi ti vidio atribut tek tad bi dobio pravi napad panikeannoy wrote:@Ludzak
A to mi je prirodni izraz lica
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2858 Re: Facebook za upoznavanje ...
Da neko danas ne vidi zahtjev na IG ili FB unutar 12h, nema šanse.Ne vise svi na FB ili IG. Ljudi imaju zivot i izvan digitalnog![]()
-
todd_smith
#2859 Re: Facebook za upoznavanje ...
upravo ovochoxnox wrote:A sta bi ti? Danas se registrovao, a vec sutra da sa nekom sa IG planiras vjencanje?strucnjakdemagog wrote:juce se reg. na IG.uglavnom, zapratili me (je l' se tako kaze) neki sto me znaju s fejsa i ja nekoliko njih. medjutim, sta mi je cudno, neke djevojke koje me zapratise, ne dozvoljavaju da ja njih pratim. ono poslao im rikvest i stand by. wtf! pa zar to nije neko IG nepisano pravilo, da ako te neko zaprati i ti njemu saljes zahtjev za pracenje?
![]()
dosta raje ce pomisliti i da si lazni profil, zavisi i od broja slika, koliko te prati i ti njih.
Neko ko je jucer izbacio prvu sliku, prati 20323 osoba, njega 5, i odmah se javlja... Suhveli to izgleda.
- choxnox
#2860 Re: Facebook za upoznavanje ...
Vise sam mislio u smislu da se ljudi nekada ne udubljuju previse u notifikacije, pa ih ostave kada nadju vremena. Evo ja prvi na drustvenim mrezama (FB, LI itd.) vidim notifikacije, ali vecinom ne odgovaram/ne otvaram odmah nego kada uhvatim vremena da se tome posvetim. Trenutno mi stoje 94 neprocitana maila na poslovnom mailu, jer sam odgovorio na ono sto je bilo hitno (citaj vazno), a ostale cu pogledati kada mognem.un1ted wrote:Da neko danas ne vidi zahtjev na IG ili FB unutar 12h, nema šanse.Ne vise svi na FB ili IG. Ljudi imaju zivot i izvan digitalnog![]()
Isto tako ako posaljes zahtjev curi ne znaci da ona mora odmah odgovoriti u nekom razumno brzom okviru (par sati), narocito kada si joj potpuni stranac.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2861 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ti onda imas preko 25 godina. Mladje generacije otvaraju notifikacije i sl, prije nego sto dodje zvucna notifikacija 
- strucnjakdemagog
#2862 Re: Facebook za upoznavanje ...
todd_smith wrote:upravo ovochoxnox wrote:A sta bi ti? Danas se registrovao, a vec sutra da sa nekom sa IG planiras vjencanje?strucnjakdemagog wrote:juce se reg. na IG.uglavnom, zapratili me (je l' se tako kaze) neki sto me znaju s fejsa i ja nekoliko njih. medjutim, sta mi je cudno, neke djevojke koje me zapratise, ne dozvoljavaju da ja njih pratim. ono poslao im rikvest i stand by. wtf! pa zar to nije neko IG nepisano pravilo, da ako te neko zaprati i ti njemu saljes zahtjev za pracenje?
![]()
Ne vise svi na FB ili IG. Ljudi imaju zivot i izvan digitalnog![]()
dosta raje ce pomisliti i da si lazni profil, zavisi i od broja slika, koliko te prati i ti njih.
Neko ko je jucer izbacio prvu sliku, prati 20323 osoba, njega 5, i odmah se javlja... Suhveli to izgleda.
e jbg sad. mene prati njih oko 50, ja pratim njih 30 zasad. imam vec oko 10 slika. sta je tu sumnjivo jbt?
-
todd_smith
#2863 Re: Facebook za upoznavanje ...
ja ti samo kazem kako je to danas, raja tako to gleda
- strucnjakdemagog
#2864 Re: Facebook za upoznavanje ...
juce krenuo da pratim djevojke, svaka preko 1000 pratilaca. posto me te ne zanimaju, slomio sam se dok sam nasao njih 10-ak koje ih imaju ispod 1000.
pitanje, na koji nacin da nadjem ove ajmo reci obicne djevojke koje imaju od 100 do 500 pratilaca?
pitanje, na koji nacin da nadjem ove ajmo reci obicne djevojke koje imaju od 100 do 500 pratilaca?
- Ludzak
#2865 Re: Facebook za upoznavanje ...
Instagram je najdegutantnija stvar koja se ikada pojavila u ovom tehnološkom vremenu. I lajkovi, i ti pratioci su njasre živo.
- Xavier1
#2866 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma osoba koja je starija od 23 i ima instagram ima psihickih problema.Ludzak wrote:Instagram je najdegutantnija stvar koja se ikada pojavila u ovom tehnološkom vremenu. I lajkovi, i ti pratioci su njasre živo.
-
todd_smith
#2867 Re: Facebook za upoznavanje ...
e jebi ga sad i tistrucnjakdemagog wrote:juce krenuo da pratim djevojke, svaka preko 1000 pratilaca. posto me te ne zanimaju, slomio sam se dok sam nasao njih 10-ak koje ih imaju ispod 1000.
- choxnox
#2868 Re: Facebook za upoznavanje ...
Zagazio u 30-e... prije 2 godineun1ted wrote:Ti onda imas preko 25 godina. Mladje generacije otvaraju notifikacije i sl, prije nego sto dodje zvucna notifikacija
- choxnox
#2869 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma nista to, cim imaju tako malo pratilaca ili nista to ne valja ili nisu aktivne na IGstrucnjakdemagog wrote:juce krenuo da pratim djevojke, svaka preko 1000 pratilaca. posto me te ne zanimaju, slomio sam se dok sam nasao njih 10-ak koje ih imaju ispod 1000.
- DzordzHodzic
#2870 Re: Facebook za upoznavanje ...
Vidi vidi triconja iz hibernacije izisotriconja wrote:U konjicu, radim. Zaposlio se ima dva mjeseca i deset danacendlerbing wrote:A gdje si trico, majka mu staratriconja wrote:Imal kakva u konjicu bolan da se upoznamo
-
todd_smith
#2871 Re: Facebook za upoznavanje ...
Konjic je najbolji grad u BiH za djevojke.
Em su im medju najljepsim em im dolaze i iz Mostara i iz Sarajeva, na zlatnoj su relaciji
Em su im medju najljepsim em im dolaze i iz Mostara i iz Sarajeva, na zlatnoj su relaciji
- triconja
#2872 Re: Facebook za upoznavanje ...
Fala na cestitkama
Dje necu izic iz hibernacije, sinoc ubi
Dje necu izic iz hibernacije, sinoc ubi
- Xavier1
#2873 Re: Facebook za upoznavanje ...
Samo sto odvratno pricaju. Bas ih je tesko slusati.todd_smith wrote:Konjic je najbolji grad u BiH za djevojke.
-
todd_smith
#2874 Re: Facebook za upoznavanje ...
Slazem se.Xavier1 wrote:Samo sto odvratno pricaju. Bas ih je tesko slusati.todd_smith wrote:Konjic je najbolji grad u BiH za djevojke.
Uvijek sam govorio za Herke da su najljepse djevojke u drzavi, sve dok ne progovore.
- pustopoljina
#2875 Re: Facebook za upoznavanje ...
Banujte ga.Xavier1 wrote:Samo sto odvratno pricaju. Bas ih je tesko slusati.todd_smith wrote:Konjic je najbolji grad u BiH za djevojke.
Ovo bice nije zasluzilo ni trepavicu zensku, sto sama otpadne..