Ja nemam bas zivaca za tako nesto, evo sat vremena sam ispravljao errorse i hocu da eksplodiram, od ovih svi taskova do sada sto sam radio najvise mogu ona testiranja web aplikacija jer je svako razlicito i vina, ostala me smore brzo, osim kad na poslu nemam sta raditi onda znam klikati 2-3 sata u cugu
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
Verocious
#2851 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jucer sve zaradio
Bolja dnevnica nego direktora elektroprivrede
Ja nemam bas zivaca za tako nesto, evo sat vremena sam ispravljao errorse i hocu da eksplodiram, od ovih svi taskova do sada sto sam radio najvise mogu ona testiranja web aplikacija jer je svako razlicito i vina, ostala me smore brzo, osim kad na poslu nemam sta raditi onda znam klikati 2-3 sata u cugu
- glitch
#2852 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
nisam juče sve ono 100 je u ovom mjesecu
a juče sam oko 70$

a juče sam oko 70$
-
Verocious
#2853 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Citam na CS forumu ljudi poceli dobivati bonuse za one Keyworde
- AhmetShabo
#2854 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
sad je pitanje za koje zadatke, dal ove sto su sad u ponudi, ili one od prije 4 dana kad smo radili, a niko nista nije dobio...Verocious wrote:Citam na CS forumu ljudi poceli dobivati bonuse za one Keyworde
-
hladno
#2855 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Determine business location count from record collection
jel se meni čini ili ovo kako god uradim dobijem 100% ?
- mikrozadatak
#2856 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Javim ti za par minutahladno wrote:Determine business location count from record collection
PS tu sam davno otisao u expelled mode
-
hladno
#2857 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
A nije evo, sad sam dobio 88% 
Uglavnom sam 4 puta zaredom išo samo na submit. 56 centi ni zasta.
Završio sam s ovim jbg

Uglavnom sam 4 puta zaredom išo samo na submit. 56 centi ni zasta.
Završio sam s ovim jbg

- mikrozadatak
#2858 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Evo za ove što su dva razreda ponovili, Find errors sada za 17 centi
joooj imaš teme i na CS i NB forumima. Još danas oko podne ljudi su počeli dobijati bonuse.
joooj imaš teme i na CS i NB forumima. Još danas oko podne ljudi su počeli dobijati bonuse.
- konahawaii
#2859 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
aj konacnomikrozadatak wrote:Evo za ove što su dva razreda ponovili, Find errors sada za 17 centi![]()
sad lagano
- relativno84
#2860 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Prije cu docekati da izgubim levele nego da se ovaj task pojavi na listimikrozadatak wrote:Evo za ove što su dva razreda ponovili, Find errors sada za 17 centi![]()
- ODB
#2861 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
I meni neće isplata.Kartica i PayPal su uredu,potvrđeno sve i odavo primam novac.Stoji novac pod Pending statusom na Crowdflower.
Ne znam da nije što je prva isplata ?
Ako neko od ovih što su se žalili da imaju isti slučaj dobiju novac neka obavijeste ovdje ako nije problem.
Pozzz
Ako neko od ovih što su se žalili da imaju isti slučaj dobiju novac neka obavijeste ovdje ako nije problem.
Pozzz
- mikrozadatak
#2862 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Često zeza isplata na "elitu". Na kraju uvijek bude, ali vidim da se uvijek poneko iz ekipe žali.ODB wrote:I meni neće isplata.Kartica i PayPal su uredu,potvrđeno sve i odavo primam novac.Stoji novac pod Pending statusom na Crowdflower.
Pozzz
Iskreno, više volim igrati na Neobux-u. Nije toliko velika razlika u cijeni taska da bih još na kraju razmišljao šta je s mojom lovom.
- mrva/mrve
#2863 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Vraceni leveli veceras nakon brisanja cookies jucer (Ne meni).. Mislili smo da je flag u pitanju, ali razlog gubljenja levela nije bilo flag, vec njihovi problemi 
- mikrozadatak
#2864 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Meni još nisu vraćeni ... igram na ženinom profilu. Prošlo je više od 24 sata kako sam izbrisao cookies, ali vjerujem da će se lagano sve vratiti u normalu.mrva/mrve wrote:Vraceni leveli veceras nakon brisanja cookies jucer (Ne meni).. Mislili smo da je flag u pitanju, ali razlog gubljenja levela nije bilo flag, vec njihovi problemi
Samo nek ostanu Find errors taskovi
Obično kada oni pogriješe daju ovako dobre taskove, to je vjerovatno nešto kao znak izvinjenja.
- ODB
#2865 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Je li istina za ovo 12 % bonusa na Neobux za svaki zarađeni dolar ?mikrozadatak wrote:Često zeza isplata na "elitu". Na kraju uvijek bude, ali vidim da se uvijek poneko iz ekipe žali.ODB wrote:I meni neće isplata.Kartica i PayPal su uredu,potvrđeno sve i odavo primam novac.Stoji novac pod Pending statusom na Crowdflower.
Pozzz
Iskreno, više volim igrati na Neobux-u. Nije toliko velika razlika u cijeni taska da bih još na kraju razmišljao šta je s mojom lovom.
To bi onda bilo + 20 $ na 100 $ zarađenih ?
Registrovao sam sad da probam i tu samo mi nema zadataka u ponudi.
- glitch
#2866 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jeste ali je manje plaćen zadatak u odnosu na elit tako da isto dodje
i nije 20
nego 12$ na 100$
pa dok se sinhronizuje account sa cf-om treba i do dan
mikro
ima ovih zadataka još baš zato što je dosta raje izgubilo levele pa ne može da radi
ja evo prijetjero na blizu 300
idemo do tih 363 aBd
i nije 20
nego 12$ na 100$
pa dok se sinhronizuje account sa cf-om treba i do dan
mikro
ima ovih zadataka još baš zato što je dosta raje izgubilo levele pa ne može da radi
idemo do tih 363 aBd
- mikrozadatak
#2867 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Skonto sam ja zašto su ovoliko dugo tu. Nisam mogao igrati po danu, ali navečer na ženinom profilu uradio sam "samo" 190glitch wrote:
mikro
idemo do tih 363 aBd
A pratim ja tvoje postove. Davno sam rekao da ti ne znaš pomalo
Svaka ti čast, ovo je idealna prilika da se uzme dobra lova za par dana. Onda možeš uzeti i sedmicu godišnjeg
- ODB
#2868 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Da 12 $ na 100 $,lapsus.
To je onda zanemarljivo ali koliko se čeka na isplatu kod njih i uzimaju li šta pri isplati ?
To je onda zanemarljivo ali koliko se čeka na isplatu kod njih i uzimaju li šta pri isplati ?
-
Mustang1
#2869 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Je'l do mene sto nemam jos uvijek nista raditi vec 3. dan ili je tako ?
0 Level 
- mikrozadatak
#2870 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Neobux isplaćuje gotovo momentalno, uz proviziju od 2%.ODB wrote:Da 12 $ na 100 $,lapsus.
Mustang1
Nije do tebe, izgleda da su gadne probleme imali na crowdflower-u. Sve govori da se situacija polako popravlja. Strpi se još malo, sve nas je u početku hvatao srklet, ali poslije sve dođe na svoje.
Pozdrav
-
Mustang1
#2871 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kontam da nisam nesto zajebo .. Jbg onaj prvi zadatak sam lose odradio jer nisam skontao sta treba tacno ali pise tamo da je dovoljno accuracy preko 70% a imam je
- mikrozadatak
#2872 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kad dobijes zadatke probaj polako, sad ti je bitniji accuracy, jer zarada do levela je svakako nikakva. Čim dobiješ level, bilo koji, počinje zarada. Ali probaj povećati accuracy, sad ti je najlakše dok nisi uradio puno taskova.Mustang1 wrote:Kontam da nisam nesto zajebo .. Jbg onaj prvi zadatak sam lose odradio jer nisam skontao sta treba tacno ali pise tamo da je dovoljno accuracy preko 70% a imam je
- glitch
#2873 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
nisi dobro skontoMustang1 wrote:Kontam da nisam nesto zajebo .. Jbg onaj prvi zadatak sam lose odradio jer nisam skontao sta treba tacno ali pise tamo da je dovoljno accuracy preko 70% a imam je
piše da možeš raditi dok ne odletiš ispod 70% u tom zadatku
ali da bi dobio levele
mora ti sveukupan accuracy biti veći
iako tu piše da je preko 70% za level 1
u 90% slučajeva nećeš ga dobiti
dok ne bude ti sveukupan preko 80%
onda dobiješ oba levela ili 3 ako ti je preko 85%
zato polako ne žuri
žrtvuj to vrijeme za kasniju dobrobit
-
Mustang1
#2874 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Mogu li se ja ponovo registrovati i krenuti opet
Zajebalo me u pocetku kad nisam skonto sta treba jbg .. Sad mi je jasno sve 
- glitch
#2875 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ne znam eto upitaj te što su već to radili kako i šta
nego evo mi stiže nešto bonusa za keywords ali slabo
samo 2$ za sad u 3 ture
ako ne bude ublizu 10 bar neću im halaliti
nego evo mi stiže nešto bonusa za keywords ali slabo
samo 2$ za sad u 3 ture
ako ne bude ublizu 10 bar neću im halaliti