Pa upravo SDA mu je ubila i ženu i pokušala atentat na njega. A smijenili su ga da bi doveli čovjeka kojeg je Armija zarobila kao neprijateljskog vojnika.baxus wrote:Fakat fuj.ultima_palabra wrote:Sefer Halilović KOS-ovac?Bakirove podguzne muhe ne poznaju osjećaj srama...
Covjek koji je cista srca, da bi odbranio narod, ustrojio vojsku i suprotstavio se agresiji...
Al nema boraca u SDA kuhinji, samo podrumaši i plaćenici.
Spremni su i ubiti.
Imaju li ti njihovi glasači imalo dostojanstva???
BAKIRE ODLAZI
- ultima_palabra
#2851 Re: BAKIRE ODLAZI
- agent_zero
#2852 Re: BAKIRE ODLAZI
Kakav oni osjećaj srama da imaju?ultima_palabra wrote:Sefer Halilović KOS-ovac?Bakirove podguzne muhe ne poznaju osjećaj srama...
Uništili su ovu zemlju i uništavaju je 22 godine i hoće i dalje to da rade zahvaljujući primitivcima koji glasaju za njih.
Sve danas što imamo je produkt pogubne politike SDA, a to je da je samo njima, njihovim familijama i uhljebljenim dobro.
Haris i njegova debilana od stranke su nas za vijeke vjekova zajebali 2006 sa aprilskim paketom, a ovi nas uništavaju 22 godine.
-
baxus
#2853 Re: BAKIRE ODLAZI
Jucer sam napisao,
nepismeni bahil od 80 god. će se u nedjelju otiskom prsta prijaviti za glasanje i udarit X na SDA,
a za to vrijeme ce kvaziintelektalci i studenti da sjede kucama i seru kako nista ne valja.
Svako od nas je duzan da nadje 10 apstinenata i da ih nagovori da izadju na izbore.
Imamo jos 3 dana. Jedino tako cemo ih skinuti.
nepismeni bahil od 80 god. će se u nedjelju otiskom prsta prijaviti za glasanje i udarit X na SDA,
a za to vrijeme ce kvaziintelektalci i studenti da sjede kucama i seru kako nista ne valja.
Svako od nas je duzan da nadje 10 apstinenata i da ih nagovori da izadju na izbore.
Imamo jos 3 dana. Jedino tako cemo ih skinuti.
-
saim_adka
- lua
#2855 Re: BAKIRE ODLAZI
nema se šta o osjećaju srama pričati kad bakir izetbegović uopće ne zna afrikate.
ne fakat, čuj graDŽani.
ne fakat, čuj graDŽani.
-
baxus
#2856 Re: BAKIRE ODLAZI
Ukro od donacija za poplave, eto odakle mu za kampanje.
U novcu i u robi...uvjerili smo se.
U novcu i u robi...uvjerili smo se.
-
Rusina_17
#2857 Re: BAKIRE ODLAZI
Kur'an: “Kradljivcu i kradljivici odsijecite ruke njihove, neka im to bude kazna za ono što su učinili i opomena od Allaha! A Allah je silan i mudar.”[1]
1. Imam Rida: “Allah je zabranio krađu, jer da je dozvoljena, dovodila bi do uništenja imetka i ubistva ljudi, i zato što bi uzurpiranje tuđeg imetka za posljedice imalo ubistva, sukobe i zavist, i zato što krađa poziva napuštanju bavljenja trgovinom i zanatima radi sticanja dohotka, te poziva napuštanju prisvajanja imetka kada je imetak takav da ne pripada nikome. A razlog odsijecanja desne ruke kradljivcu je taj što je njom izravno u dodiru sa stvarima i zato što je to najvredniji i za njega najkorisniji organ. Njeno odsijecanje je iskup za njega i pouka za druge, da ne bi pomišljali na otuđivanje tuđeg imetka na nedozvoljen način i zato što se krađa većinom čini desnom rukom.”[2]
Da je ovako i kod nas , pola stranke SDA bi rukav u džepu nosilo .
Kako vas nije stid , strah ?[/quote]
Rasprave o problematici religije su na drugom mjestu ovog foruma! Ovo je "Politika"![/quote]
Samo u Sda stranci je politika , kada se pravis budala na konkretna pitanja . Vasi pokusaji demagogije su procitani , a i pokusaji sakrivanja iza vjere . Vjera nam govori ovo sto sam citirao i kada se vasi stakorski umovi dovoljno napregnu spoznaju da je to stvarno tako i da ce nekada odgovarati za sve sto su ukrali . To sto ste vi na ovom svijetu nedodirljivi , jer ste napravili zakone i doveli svoje sudije , pa vam se moze da blejite na svaku osnovanu i konkretnu optuzbu , to je vec druga prica ...
1. Imam Rida: “Allah je zabranio krađu, jer da je dozvoljena, dovodila bi do uništenja imetka i ubistva ljudi, i zato što bi uzurpiranje tuđeg imetka za posljedice imalo ubistva, sukobe i zavist, i zato što krađa poziva napuštanju bavljenja trgovinom i zanatima radi sticanja dohotka, te poziva napuštanju prisvajanja imetka kada je imetak takav da ne pripada nikome. A razlog odsijecanja desne ruke kradljivcu je taj što je njom izravno u dodiru sa stvarima i zato što je to najvredniji i za njega najkorisniji organ. Njeno odsijecanje je iskup za njega i pouka za druge, da ne bi pomišljali na otuđivanje tuđeg imetka na nedozvoljen način i zato što se krađa većinom čini desnom rukom.”[2]
Da je ovako i kod nas , pola stranke SDA bi rukav u džepu nosilo .
Kako vas nije stid , strah ?[/quote]
Rasprave o problematici religije su na drugom mjestu ovog foruma! Ovo je "Politika"![/quote]
Samo u Sda stranci je politika , kada se pravis budala na konkretna pitanja . Vasi pokusaji demagogije su procitani , a i pokusaji sakrivanja iza vjere . Vjera nam govori ovo sto sam citirao i kada se vasi stakorski umovi dovoljno napregnu spoznaju da je to stvarno tako i da ce nekada odgovarati za sve sto su ukrali . To sto ste vi na ovom svijetu nedodirljivi , jer ste napravili zakone i doveli svoje sudije , pa vam se moze da blejite na svaku osnovanu i konkretnu optuzbu , to je vec druga prica ...
- lua
#2858 Re: BAKIRE ODLAZI
Btw, ovaj ajet iz Kur'ana je odličan. Ne kontam što se SDA klijentela buni kad im predizborni skupovi zvuče k'o bajramski koncert u Donjoj Maoči.
Just sayin
Just sayin
- omega369
#2859 Re: BAKIRE ODLAZI
vidim pravasi stranke neuhljebljenih harace na ovoj temi. mora da je faraon povecao kvotu na klikove

-
saim_adka
-
baxus
#2861 Re: BAKIRE ODLAZI
Griješiš buraz, iz čistog ubjeđenja pljujemomega369 wrote:vidim pravasi stranke neuhljebljenih harace na ovoj temi. mora da je faraon povecao kvotu na klikove![]()
![]()
a ne favorizujem nikog drugog. Tako da imam puno pravo da hračem po ovim što su nam upropastili, ne samo prošlost i sadašnjost, nego i budućnost.
Glasam protiv vlastodržaca
- lua
#2862 Re: BAKIRE ODLAZI
Baxuse ba, pomiri se s tim. Kad si protiv SDA onda si komunjarskoSDPovskiFahrinIsprdak. Ne d'o Bog babinog sultana pljuvat'.
- ilkbahar
#2863 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja prosto ne mogu da vjerujem da ima nekih koji jos uvijek podrzavaju i brane SDA. Cisto ne mogu da se nacudim.
- omega369
#2864 Re: BAKIRE ODLAZI
Niti ih branim, niti glasam za njih. Samo mi je preofirno kako se otvaraju ove teme i kako se ekspresno "izbacuju" propagandni materijali. Znam da faraon ima stab ljudi koji to rade, bio u njemu, vidjeo sve, pa rek'o mora da se pred izbore i dnevnica povecala 
a inace, onaj kome je ovaj alternativa, nek se ubije odmah
- lua
#2865 Re: BAKIRE ODLAZI
I sve to uz argument: "Haj' nakr'o se dovoljno, neće više."
-
Rusina_17
#2866 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovog , PSA , je stvorila tvoja stranka , i ovome PSU je tvoja stranka dala prvi kapital . Svi znamo da je dosao sa dvije reklamne kese u SA , kao i mnogi iz tvoje stranke, a danas ima milione , kao i mnogi iz tvoje stranke . To sto se PAS oteo kontroli pa vas ujeda , to je opet do vase ne-sposobnosti .omega369 wrote:Niti ih branim, niti glasam za njih. Samo mi je preofirno kako se otvaraju ove teme i kako se ekspresno "izbacuju" propagandni materijali. Znam da faraon ima stab ljudi koji to rade, bio u njemu, vidjeo sve, pa rek'o mora da se pred izbore i dnevnica povecala
Inace , Fahro je produkt te ideje velikih , bogatih Bosnjackih glava i dinastija koje ce voditi drzavu ...
Kako ste mi odvratni svi u kompletu , niste ni svjesni ...
-
baxus
#2867 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakir i SDA su najgori...svi drugi su manje loši.
simple as that.
Onda ide SDP
.
.
.
simple as that.
Onda ide SDP
.
.
.
- lua
#2868 Re: BAKIRE ODLAZI
Za SDA će glasati:
a) Oni koji su se već dobro uhljebili povodom bivanja u istoj.
b) Oni koji su se malo uhljebili, al' su na putu ka pravom hljebljenju.
c) SDA Jugend, bezlični likovi, koji na repeat ponavljaju laži koje pas s maslom ne bi pojeo.
d) Penzioneri, koji što se tiče medija jedino vjeruju BEHAR TV-u.
e) Neupućeni, zatupljeni, pohlepni, neinformisani, inadžije na bateriju.
f) Ljudi kojima ovaj sistem trenutno savršeno odgovara. Ma ko oni bili, nabijem ih ja. <3
g) I naravno oni, koji nisu u stanju shvatiti da je rat prošao, i da stranka koja je "u ratu bila uz tebe", ne znači ništa spram onih koji su u ratu nosili jebenu pušku i branili ovu državu. Sad je ne mogu odbraniti od kleptomana.
e) Bošnjačke nacionaliste.
c) SDA Jugend, bezlični likovi, koji na repeat ponavljaju laži koje pas s maslom ne bi pojeo.
f) Ljudi kojima ovaj sistem trenutno savršeno odgovara. Ma ko oni bili, nabijem ih ja. <3
g) I naravno oni, koji nisu u stanju shvatiti da je rat prošao, i da stranka koja je "u ratu bila uz tebe", ne znači ništa spram onih koji su u ratu nosili jebenu pušku i branili ovu državu. Sad je ne mogu odbraniti od kleptomana.
-
VjecitiStudent
#2869 Re: BAKIRE ODLAZI
+ oni koji su dobili paket tamponalua wrote:Za SDA će glasati:

- lua
#2870 Re: BAKIRE ODLAZI
porciju ćevapa, dvije zidarke, po kile zeljanice. samo daaaaaaaaaaaaaaaaaaj.
- Idemedosumom
#2871 Re: BAKIRE ODLAZI
+ oni ljudi koji poistovjecuju vjeru Islam sa strankom sda. Stariji ljudi po selima narocito, on misli ako ne glasa za sda da ce postat ćafir.
- jazzer
#2872 Re: BAKIRE ODLAZI
A ove tampone je licno ridjobradi preporucio. Kaze da su on i Sebija jako zadovoljni njima
.
-
zippoo87
#2873 Re: BAKIRE ODLAZI
ovo je tako istinito...da ja se svaki puta zapitam,sta je tim ljudima u glavi,umjesto mozgaIdemedosumom wrote:+ oni ljudi koji poistovjecuju vjeru Islam sa strankom sda. Stariji ljudi po selima narocito, on misli ako ne glasa za sda da ce postat ćafir.
-
wolf07
#2874 Re: BAKIRE ODLAZI
Nemojte vise, pa ispade da ce SDA dobit 100% glasova na izborima. Al' razumijem vas, u strahu su velike oci!
- lua
#2875 Re: BAKIRE ODLAZI
logično kad bakir dođe u goražde i ne kaže "dobro veče" ko svaki normalan i kulturan čovjek ovog svijeta, neg' na arapskom izjaljuje "mir s vama", i elhamdulila i koji već kurac. ne smeta me nijedna vjera, al' jebem ja i te stare ljude. misle na svoje guzice, hoće li im neće li im napravit' put do selendre u kojoj žive, hoće li neće li biti osvjetljenja.