BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BadCopy
#2851 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ovo sve isti zemo pisao.rukopis isti na svakoj zastvi 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2852 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
nije sve jedan covjek pisaoLogovan wrote:
- P308
#2853 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Na Srbiji i Hrvatskoj opasno lice rukopisi, a ova gornja dva mogu prociBadCopy wrote:ovo sve isti zemo pisao.rukopis isti na svakoj zastvi
PS: A Slovenci, gdje su?
Last edited by P308 on 15/10/2013 11:44, edited 1 time in total.
- Logovan
#2854 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Može biti a možda i nije jedan te isti pisao. Svašta može biti.
- shake69
#2855 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Toliko je pozitivne energije i nade Bosanaca i Hercegovaca koje sam sreo ovih dana, uvjerene u veliku pobjedu nase reprezentacije veceras da pobjeda u Kaunasu ne moze izostati.
Toliko je strasti i neprospavanih sati noci mnogih od nas zbog iscekivanja 'utakmice nasih zivota' da mi, ovoj dragoj zemlji moramo donijeti plasman u Brazil narednoga ljeta!
Toliko je dova prouceno u danasnjem bajramskom jutru, cak i efendija na bajramskoj hutbi jutros zamoli Boga da nam da pobjedu, hej, efendija u dzamiji,
to samo moze kod nas, toliko inficiranih i zaludjenih zeljom za pobjedom, da mi veceras moramo biti pobjednici.
Ako Bog da, tako ce i biti jer reprezentacija koja je od prvog kola prva na tabeli zasluzila je da nakon deset meceva i ostane na prvom mjestu!
Bajram barecola onima kojima je ovaj dan vazan.
Toliko je strasti i neprospavanih sati noci mnogih od nas zbog iscekivanja 'utakmice nasih zivota' da mi, ovoj dragoj zemlji moramo donijeti plasman u Brazil narednoga ljeta!
Toliko je dova prouceno u danasnjem bajramskom jutru, cak i efendija na bajramskoj hutbi jutros zamoli Boga da nam da pobjedu, hej, efendija u dzamiji,
Ako Bog da, tako ce i biti jer reprezentacija koja je od prvog kola prva na tabeli zasluzila je da nakon deset meceva i ostane na prvom mjestu!
Bajram barecola onima kojima je ovaj dan vazan.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2856 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ma ne moze ono S nigdje proci, isti slucaj kao kod Munire sa slovom N, al et nema vezeP308 wrote:Na Srbiji i Hrvatskoj opasno lice rukopisi, a ova gornja dva mogu prociBadCopy wrote:ovo sve isti zemo pisao.rukopis isti na svakoj zastvi
- nKrkan
#2857 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nadam se da će se Litvancima desiti isti scenario ko nama protiv Portugala 2:0,2:1,3:1,3:2;6:2 
-
Djubre_
#2858 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ne razumijem nikako ove supke tako ih nazovimo. Kako.mozes dati premije nekome da ti oduzme bodove da bih isao onaj koji je dao? U ovom slucaju grcka.
Moze li mi objasniti neko da jedna fudbalska velesila papanski ode na veliko takmicenje?
Pa mogli smo se i mi zaduziti u MMF-u i dati im premije kakve da idemo i mi na evropska i svjetska prvenstva.. tihic i kompanija imaju odlicne zirante u mmf-u
Sad ja ne znam u ranijim kvalifikacijama kako je grcka isla na mundijal.. treba to. Ispitati malo, jesu li se mucili sa nekim kao sa nama sada . Ako su i ranije davali premije,jebo ti tu reprezentaciju i drzavu..
A s obzirom da ih bankrot jebe.. rasipali sz se sigurno i na taj nacin hehe..
Razumio bih jednu manju srlekciju danesto plati.. ali grke koji su u vrhu..pa jbte ciganluk taj! Puu! Djubrad jedna
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Moze li mi objasniti neko da jedna fudbalska velesila papanski ode na veliko takmicenje?
Pa mogli smo se i mi zaduziti u MMF-u i dati im premije kakve da idemo i mi na evropska i svjetska prvenstva.. tihic i kompanija imaju odlicne zirante u mmf-u
Sad ja ne znam u ranijim kvalifikacijama kako je grcka isla na mundijal.. treba to. Ispitati malo, jesu li se mucili sa nekim kao sa nama sada . Ako su i ranije davali premije,jebo ti tu reprezentaciju i drzavu..
Razumio bih jednu manju srlekciju danesto plati.. ali grke koji su u vrhu..pa jbte ciganluk taj! Puu! Djubrad jedna
- Sheriff
#2859 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nek naši daju po 60.000 eura da nas puste :Đ
- TRENT
#2860 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Te premije nisu nista novo.2003.godine kad nam je trebala pobjeda protiv Danske na Kosevu,Rumuni su nama pare nudili za pobjedu jer u tom slucaju oni bi isli u baraz .andr0id wrote:Ne razumijem nikako ove supke tako ih nazovimo. Kako.mozes dati premije nekome da ti oduzme bodove da bih isao onaj koji je dao? U ovom slucaju grcka.
-
Djubre_
#2861 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Prvi ne bih bio za to. Rekao bih,halal vam bilo shupci jedni. Jebo ti ovaj nogomet danas. Onaj smrdo Bale 100 miliona eura vrijedi.. koji je on k..
Da ne skrecemo s repke.. premije su smijesne.. bori se kroz igru, pa idi na mundijal, ligu prvaka itd..
Ma znam da su davali. To je papanski skroz..
Da ne skrecemo s repke.. premije su smijesne.. bori se kroz igru, pa idi na mundijal, ligu prvaka itd..
Ma znam da su davali. To je papanski skroz..
-
Djubre_
#2862 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Vidjet ces neki nas KMET uzeo milion od grka.. umjesto litvanaca.. 20 igraca lupam x 50.000 hehe
-
Nuken
#2863 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Još maloooooo
Od koliko počinje program na FACE-u?
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima onima koji proslavljaju Bajram,a i da mi se ostali forumaši ne nađu uvrijeđeni svim forumašima ovog foruma želim Brazil Šerif Mubarek Olsun

Od koliko počinje program na FACE-u?
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima onima koji proslavljaju Bajram,a i da mi se ostali forumaši ne nađu uvrijeđeni svim forumašima ovog foruma želim Brazil Šerif Mubarek Olsun
- scooby_dooby_doo
- noiserr
#2865 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pa njihovi Bosanci su vec bili na svjetskom prvenstvu.P308 wrote:Na Srbiji i Hrvatskoj opasno lice rukopisi, a ova gornja dva mogu prociBadCopy wrote:ovo sve isti zemo pisao.rukopis isti na svakoj zastvi
- akcid
#2866 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Rado bih provjerio vjerodostojnost ove novinarske informacije!Itakoto wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/grci-pre ... ura/115799
- Matijevic_Vlado
#2867 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kako ne razumijes, danas je fudbal vise od igre.andr0id wrote:Ne razumijem nikako ove supke tako ih nazovimo. Kako.mozes dati premije nekome da ti oduzme bodove da bih isao onaj koji je dao? U ovom slucaju grcka.
-
motorola01
#2868 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kad je utakmica, u 18h ili 19h?
- Muhamed Đakmić
#2869 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Premiranje postoji apsolutno u svim sportovima, samo ne premiraš naravno protivnika s kojim ti igraš, nego onoga koji igra s tvojim najvećim rivalom. Milion puta dosad viđeno.
- nKrkan
#2870 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
U pola šesnestmotorola01 wrote:Kad je utakmica, u 18h ili 19h?
- Muhamed Đakmić
#2871 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
19.motorola01 wrote:Kad je utakmica, u 18h ili 19h?
-
Djubre_
#2872 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ljudi znam za premije godinama. Ali mi je supacki kako sam rekao, otici tako na mundijal. Sto nisi na prvom mjestu. Posteno smo se borili i posteno smo prvi. Jos veceras da vidimo. Trebamo posteno i otici. Ja znam da je postenje davno umrlo. Ali ako se desi sranje veceras ne daj boze.. treba zaratiti sa tim grcima. Puu puu puuu odoh! C ya tonight
- Muhamed Đakmić
#2873 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pa pošteno je. Da je obrnuta situacija, da li bi tebi bilo ok da mi premiramo Lihtenštajn?andr0id wrote:Ljudi znam za premije godinama. Ali mi je supacki kako sam rekao, otici tako na mundijal. Sto nisi na prvom mjestu. Posteno smo se borili i posteno smo prvi. Jos veceras da vidimo. Trebamo posteno i otici. Ja znam da je postenje davno umrlo. Ali ako se desi sranje veceras ne daj boze.. treba zaratiti sa tim grcima. Puu puu puuu odoh! C ya tonight![]()
- It_is_a_Leclerc
#2874 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Parama se ne može kupiti sposobnost. Duboko vjerujem da Litvanija nije dovoljno sposobna da nas pobijedi ako budemo prisebni, ozbiljni i maksimalno motivirani, u što ne sumnjam.
-
Nuken
#2875 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Džabe njima premije kad Izo njega spuca sa 40 metara