nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- thekupus
#2851 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
umalo da me ubije maloprije crni tuareg
zafurao se od pijace ciglane prema lavu, onim dijelom gdje je puna linija (uzbrdo) pretice 4 auta, i u zadnjem trenutku prodje izmedju mene koji sam isao iz drugog smjera i prvog od auta iz suprotnog smjera
Umalo se nisam zabio desno u drvece i stupice one sa strane na trotoaru, svasta je moglo biti
Dakle vozacu crnog Tuarega zelim sve najgore ovako javno
zafurao se od pijace ciglane prema lavu, onim dijelom gdje je puna linija (uzbrdo) pretice 4 auta, i u zadnjem trenutku prodje izmedju mene koji sam isao iz drugog smjera i prvog od auta iz suprotnog smjera
Umalo se nisam zabio desno u drvece i stupice one sa strane na trotoaru, svasta je moglo biti
Dakle vozacu crnog Tuarega zelim sve najgore ovako javno
- klaki
#2852 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo bajo moj land cruiser rane 2000te nabaviti 3.0T, ojacati malo ako moze i bullbar staviti
Pa tako te kamikaze kad krenu krsit zakon mesti i jos osiguranje naplatiti.
- kloniran
#2853 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako ko bude isao na Ilidzu nek pripazi malo, klizava je cesta da bog mili sacuva, gore nego led.
-
zdruzdjo
#2854 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Obzirom da znamo kakva je situacija u buca potoku kolicina ovih koji bi naaaajvise voljeli da su nam auta kao u back to future, pa da se amortizeri sluuuuucajno ne potrose , je oooogromna.
Danas idem iz buca potoka na drinsku ispred mene je C3 koji vozi kao po prepelicijim jajima.
Izlazimo na drinsku i vidim da ce frajer nastaviti kilavljenje, podjem da ga preticem, a njemu se dize spolovilo i oplete po gasu kao: "neces ti mene". Doooobro imam jednu malo vecu ergelu razigranih talijanskih konjića pod haubom koji fino skoče kad ih jos turbinom potjeram. Naravno predjem ga bez problema. Uto vidim jos dva tri auta ispred se nakupise i nastavim polako za njima 50-ak.
Kaaad iza mene nesto ljubi mi registraciju. Baja zaljepio se i hoce da pretekne. Ma kontam pretici , ja ne usporavam. Na ravnici prije djeem transa vidim zalijece se a iz djeem transa izlazi audi "brand new" linija mozda 2014-2015 rikvercom u regularnu traku. Uto baja kao pocinje preticati mene plus cetiri auta ispred i valjda konta mi cemo usporiti da bi on mogao proci ispred nas prije audija. Kao po dogovoru niko na oduzima ga niti usporava niti ubrzava ili pravi mjesta njemu
Mi fino jedan iza drugog uredno, sa nedovoljno mjesta za njega da se utrpa, prodjemo, a on jedva zakoci ispred audija. Da ga je puko' bilo bi stete 20000. Kad si kreten ok, ali ti treba malo vise konja i cojones za te egzibicije.
Prodjemo, kad vidis ide veliki penis u c3 pored nas unezvijereno i ulijece u makazice prvom u koloni. Zamalo ga smetljar nije krknuo.
Znam da bih izasao da ga vadim iz auta da ga je krknuo. Onako ljudski, ali bih mu sigurno i samar pukao onako vaspitno popravni prilikom vadjenja.
Na kraju je baja otisao ispred prema zeljeznickoj ispod podvoznjaka.
Definitivno raja trebaju vise seksa ili vise drkanja.
Danas idem iz buca potoka na drinsku ispred mene je C3 koji vozi kao po prepelicijim jajima.
Izlazimo na drinsku i vidim da ce frajer nastaviti kilavljenje, podjem da ga preticem, a njemu se dize spolovilo i oplete po gasu kao: "neces ti mene". Doooobro imam jednu malo vecu ergelu razigranih talijanskih konjića pod haubom koji fino skoče kad ih jos turbinom potjeram. Naravno predjem ga bez problema. Uto vidim jos dva tri auta ispred se nakupise i nastavim polako za njima 50-ak.
Kaaad iza mene nesto ljubi mi registraciju. Baja zaljepio se i hoce da pretekne. Ma kontam pretici , ja ne usporavam. Na ravnici prije djeem transa vidim zalijece se a iz djeem transa izlazi audi "brand new" linija mozda 2014-2015 rikvercom u regularnu traku. Uto baja kao pocinje preticati mene plus cetiri auta ispred i valjda konta mi cemo usporiti da bi on mogao proci ispred nas prije audija. Kao po dogovoru niko na oduzima ga niti usporava niti ubrzava ili pravi mjesta njemu
Mi fino jedan iza drugog uredno, sa nedovoljno mjesta za njega da se utrpa, prodjemo, a on jedva zakoci ispred audija. Da ga je puko' bilo bi stete 20000. Kad si kreten ok, ali ti treba malo vise konja i cojones za te egzibicije.
Prodjemo, kad vidis ide veliki penis u c3 pored nas unezvijereno i ulijece u makazice prvom u koloni. Zamalo ga smetljar nije krknuo.
Znam da bih izasao da ga vadim iz auta da ga je krknuo. Onako ljudski, ali bih mu sigurno i samar pukao onako vaspitno popravni prilikom vadjenja.
Na kraju je baja otisao ispred prema zeljeznickoj ispod podvoznjaka.
Definitivno raja trebaju vise seksa ili vise drkanja.
Last edited by zdruzdjo on 01/12/2015 21:56, edited 1 time in total.
- amar1994
#2855 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
klaki wrote:Samo bajo moj land cruiser rane 2000te nabaviti 3.0T, ojacati malo ako moze i bullbar staviti

ili

- Hemera
#2856 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Znaš kako,imaš kretena koji uzmu i nameću tempo svog kretenluka drugim ljudima i da bi se čovjek na neki način odbranio onda i sam počne praviti nekad sranja po cesti.tempuser wrote:Svakome se moze desiti da napravi udes, nepaznja, neiskustvo, dekoncentracija, vidljivost, losa cesta, klizavo, ali nabrati 150 km/h kroz grad je predumisljaj. E to je ono najtuznije, niko od ovih trkaca nije slucajno vozio 150 km/h pa zijanio.
Znam da to nije uredu,ali se to dešava.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2857 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U sarajevskom naselju Hrasno automobil sletio s kolovoza, dvije osobe povrijeđene
http://www.klix.ba/clanak/151201129
Kazu, zaboravio stavit' vrecu cementa, inace ne bi zavrsio ovako na krovu?!
http://www.klix.ba/clanak/151201129
Kazu, zaboravio stavit' vrecu cementa, inace ne bi zavrsio ovako na krovu?!
- O'zone
- Globalni moderator
#2858 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
RaCer
Nesvakidašnja saobraćajna nesreća: Autobus se zaglavio ispod nadvožnjaka!
07.12.2015 14:32
Danas oko 10.00 sati dogodila se neobična saobraćajna nesrećna na križanju Ulice Maksimilijana Benkovića, Željezničke ulice i Ulice Kralja Zvonimira u Novoj Gradiški, ispod nadvožnjaka.
Zbog visine, Eurolines autobus nije mogao proći, te je ostao zaglavljen.
Ulica je zatvorena za sav promet, dok ne završi uviđaj.
- kloniran
#2859 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
a kreten imao oznaku visine nadvožnjakaO'zone wrote:RaCer![]()
Danas oko 10.00 sati dogodila se neobična saobraćajna nesrećna na križanju Ulice Maksimilijana Benkovića, Željezničke ulice i Ulice Kralja Zvonimira u Novoj Gradiški, ispod nadvožnjaka.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2860 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
da se ja pitam ja bi proterao autobus ovuda 
- muha_sa
#2861 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
O'zone wrote:RaCer![]()
gdje je ovo
-
zdruzdjo
#2862 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa jarane ima gradova na sjeveru i preko Save. Ne zavrsava svijet na granici bih-cro.muha_sa wrote:
gdje je ovoznam za Bosansku Gradišku-prvi put cujem za Novu
Nova Gradiska je grad u hrvatskoj kilometar-dva od auto puta. Pravo lijep i uredjen gradic. Mozda 20-30 hiljada ljudi.
Ako si ikada isao autoputem prema zg od slavonskog broda, prosao si tuda.
- muha_sa
#2863 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zdruzdjo wrote:Pa jarane ima gradova na sjeveru i preko Save. Ne zavrsava svijet na granici bih-cro.muha_sa wrote:
gdje je ovoznam za Bosansku Gradišku-prvi put cujem za Novu
Nova Gradiska je grad u hrvatskoj kilometar-dva od auto puta. Pravo lijep i uredjen gradic. Mozda 20-30 hiljada ljudi.
Ako si ikada isao autoputem prema zg od slavonskog broda, prosao si tuda.
do mene je
-
citroen xm
#2864 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Čovjek napravio kabrioleta na najjeftiniji mogući način.
-
Pirija
#2865 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ni prvi ni posljednji sightseeing bus 

- hopi
#2866 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jučer na autoputu, magla, smanjena vidjlivost, već postaje mračno, 9 od 10 vozača nema upaljene zadnje maglenke, a ipak se prilično brzo vozi oko 80-100km/h. Pa ja stvarno ne znam šta je sa zdravim razumom.
- Better Man
#2867 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Šta bi rekao na vozače bez i jednog ispravnog zadnjeg svjetla? Jučer na autoputu u istim uslovima i to po mraku ispred mene Škoda Octavia ne rade joj zadnja svjetla. A Bilo je i onih kojima ni jedno ne radi.hopi wrote:jučer na autoputu, magla, smanjena vidjlivost, već postaje mračno, 9 od 10 vozača nema upaljene zadnje maglenke, a ipak se prilično brzo vozi oko 80-100km/h. Pa ja stvarno ne znam šta je sa zdravim razumom.
- smak
#2868 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jos naljepnica beba u autu
-
530i
#2869 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Eno sad divljak...gori su ovi koji jure 40 na sat pa svaki semafor staješ...
-
wolfie
#2870 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Obiljezise se svi rejseri u gradu sa RIP naljepnicama.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2871 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
wolfie wrote:Obiljezise se svi rejseri u gradu sa RIP naljepnicama.
Meni neka muka kad vidim ove trkace, sa naljepnicama R.I.P OVAJ ONAJ...
- Hemera
#2872 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nekakav stari hadalj u Opel Astri neka kao plava boja mislim novija varijanta danas histerično je na Socijalnom uletio na pješački kad su bio semafor otvoren,vidi se boli ga qrac,i to iz pravca Ćemerlića ulice,naravno ispred Hoše komerca je bilo 200 ljudi,mene je za dlaku prošao da mi tašnu ne zakači i pored svega nisam starog smećara uslikala iako je parkirao na autobusko stajalište.
Smećar stari poremećeni.
Smećar stari poremećeni.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
-
nightvision
-
530i
#2875 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
punto je neki rejsing timbitanga_sa_otesa wrote:http://www.avaz.ba/clanak/209443/saraje ... vrijedenih