Sead Kolašinac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rage_guy

#2851 Re: Sv: Sead Kolašinac

Post by rage_guy »

Maverick78 wrote:Jest mi žao momka pravo :| :cry:

Ma samo da se oporavi, to je najbitnije. U onom drugom dijelu kvalifikacija bi se moglo računati na njega.

Koga sada za adekvatnu zamjenu na toj poziciji? I da li će se šta pozitivno desiti oko Zukanovića? Popusti Safete hebemu tersanje... :roll:
Pa vracamo se staro, Lulic ili Salihovic na beka. A po onom spisku gdje je Salihovic stavljen u odbranu, a i izjavama Papeta da je htio u ovim kvalifkacijama koristit Kolasinca na lijevom stoperu, moze se zakljucit da je Pape od pocetka planirao da mu Salihovic igra beka :D
alphonse kauders

#2852 Re: Sead Kolašinac

Post by alphonse kauders »

Nije problem što će se oporaviti za 6 mjeseci, već što je nepisano pravilo da igraču kada se povrijedi treba vremena da se vrati u prijašnju formu otprilike koliko dugo je bio povrijeđen, što znači da će Sejo opet biti sav svoj tek naredne godine u ova doba.

Izuzetak je Hasan, koji je ovu povredu doživio 2x, i vraćao se kao da ništa nije bilo, ali on je svakako bio fenomen:)
Logovan

#2853 Re: Sead Kolašinac

Post by Logovan »

FIDELCA wrote:Nazalost nikad nece biti ko sto nekad bio je :(
A kako ti to znaš? Neki igrači zarade teške povrede pa budu bolji nego kao prije, a ima i ovih drugih koji nemaju tu sreću.

Em Nijemci imaju pravo dobre doktore, em je Seo jak momak, tako da se ja ne brinem za njega. Poslije povrede će biti još jači i još bolji.
diason

#2854 Re: Sead Kolašinac

Post by diason »

Nakon povrede našeg Seada, sjetio sam se utakmice Inter-Lazio kad se Ronaldo poslije duge povrede ligamenata ponovo povrijedio, tek par minuta nakon što je ušao.Seo i Ronaldo(onaj jedini pravi) su po svojoj konstituciji dosta slični igrači, obojica imaju više mišične mase od večine igrača i jednostavno to tijelo teško može da izdrži, a svi znamo da Seo ne zna da se čuva, uvijek ide 100 % u svaki duel, i troši se više od ostalih igrača.Između ostalog, zato i jeste tako omiljen među navijačima.

Jest mlad, ali mora da shvati da mu karijera može biti upitna zbog tog njegovog stava, i da mora malo stati na loptu.
Žao mi je, nadam se da će oporavak trajati i manje od predviđenog.
soccerfan88

#2856 Re: Sead Kolašinac

Post by soccerfan88 »

diason wrote:Nakon povrede našeg Seada, sjetio sam se utakmice Inter-Lazio kad se Ronaldo poslije duge povrede ligamenata ponovo povrijedio, tek par minuta nakon što je ušao.Seo i Ronaldo(onaj jedini pravi) su po svojoj konstituciji dosta slični igrači, obojica imaju više mišične mase od večine igrača i jednostavno to tijelo teško može da izdrži, a svi znamo da Seo ne zna da se čuva, uvijek ide 100 % u svaki duel, i troši se više od ostalih igrača.Između ostalog, zato i jeste tako omiljen među navijačima.

Jest mlad, ali mora da shvati da mu karijera može biti upitna zbog tog njegovog stava, i da mora malo stati na loptu.
Žao mi je, nadam se da će oporavak trajati i manje od predviđenog.
I vi ovdje na forumu zive ljude sahranjujete :roll: :roll: :skoljka:
diason

#2857 Re: Sead Kolašinac

Post by diason »

Činjenica je da ide previše agresivno i kad treba i kad ne treba.I da se i povrijedio iz jednog takvog starta, i na tome bi trebao poraditi da bi postao svjetska klasa, a i da bi sačuvao svoje zdravlje, što svi očekujemo.
Nikakav hejt niti išta slično s moje strane!Da mu dragi Bog da karijeru ko u Maldinija do 41 godine, inšalah.
SSemir

#2858 Re: Sead Kolašinac

Post by SSemir »

Muhamed Đakmić wrote:Jebiga, nije da se nismo smijali kad se ono Jeseu desilo. Bilo je ovdje i komentara da je milina kako Rušilac raznosi.
inace, forumasi kad se smiju, bog kazni fudbalera zbog toga?!

nastranu to, sto je smijesno da neko vjeruje da prica moze ispehirati nekome. i da problemi i povrede nastaju kao posljedica pehova...
MOSALJOZE

#2859 Re: Sead Kolašinac

Post by MOSALJOZE »

SEO rušiOČE naš nedaj se,jak si ti momak.Momak ruši svo vrijeme,niko mu ne smije ništa reći,momak je legenda.Moliću one koji se "brinu" za SEA,da to ne rade,jer momak će opet da ruši,a vas neće nigdje biti.
SaPnA

#2860 Re: Sead Kolašinac

Post by SaPnA »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 360&type=1

ne znam je li njegov profil, ima 1500 followera :)
Mustang1

#2861 Re: Sead Kolašinac

Post by Mustang1 »

Logicno da nije .. Imaju druga dva po 400.000 .. Ako je neki njegov onda je neki od ta dva ali ni tu nije on nego neko vodi .. Ako ima negdje gdje on pise onda je twitter a tamo nema nista
MOSALJOZE

#2862 Re: Sead Kolašinac

Post by MOSALJOZE »

Ma nije to pravi profil.Seo je Jeseu zaželio brz oporavak.
Kinaski

#2863 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

Sad ce momciluk udarit po sudjuku i eto ga za 2 sedmice nazad na teren. :izet:
phillie

#2864 Re: Sead Kolašinac

Post by phillie »

Treba kakve mlade obloge stavljati... :izet:
SaPnA

#2865 Re: Sead Kolašinac

Post by SaPnA »

Mustang1 wrote:Logicno da nije .. Imaju druga dva po 400.000 .. Ako je neki njegov onda je neki od ta dva ali ni tu nije on nego neko vodi .. Ako ima negdje gdje on pise onda je twitter a tamo nema nista
to su stranice i ni jedna nije jos uvijek oficielna :) ovo je profil, ne vjerujem ni ja da je njegov ali eto :D
insomnia78

#2866 Re: Sead Kolašinac

Post by insomnia78 »

Ima Seo svoju oficijelnu stranicu na FB i profil na Instagramu
Image
Image

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
FreakyStyley

#2867 Re: Sead Kolašinac

Post by FreakyStyley »

Kad sam vidio da je SEO povrijedjen, nije mi dobro bilo. Desi se svima. Oporavice se nas SEO i prije vremena. Momak je sivonja. Ne znam samo sto ste ga zaboravili, nije vam nista uradio. Momak voli da rusi.

Da vas podsjetim:

Image
Sead Seo Rusilac Kolasinac

Gle ga, jest legenda:

Image

Valjda je sve dobro proslo u bolnicu. Jel mu dolazio u posjetu mrsavi Kinez?

Momak je trafika.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2868 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

SEO je bog!

ima da se vrati prije svih i ruši ko da je tek mlatno kilo janjetine pečene
Edin H.

#2869 Re: Sead Kolašinac

Post by Edin H. »

JoseMujica wrote:SEO je bog!

Vidjecemo, mlad je, rano su pocele ozbiljnije povrede, cesto se igraci nikada ne vrate u formu prije povrede.
FreakyStyley

#2870 Re: Sead Kolašinac

Post by FreakyStyley »

Edin H. wrote:
JoseMujica wrote:SEO je bog!

Vidjecemo, mlad je, rano su pocele ozbiljnije povrede, cesto se igraci nikada ne vrate u formu prije povrede.
Tacno je da bi trebao bit oprezniji. Nikad se ne stedi, a ima koliko kila na svojih 180? :D SIla masi daje ubrzanje, jebi ga. Da ne bude kao Micah Richards.
House

#2871 Re: Sead Kolašinac

Post by House »

Jako teška povreda i nije do zajebancije :oops:
insomnia78

#2872 Re: Sead Kolašinac

Post by insomnia78 »

Sta kaze sampion, malo jedna bila :D
Image

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
majstor10

#2873 Re: Sead Kolašinac

Post by majstor10 »

reko sam vam za momka momak je uvijek uz salu da znate za buducnost da to sto se mi cirkuzimo sa njim je radi njega momak to voli i ponosi se na to sto je rusilac evo fino vam sam skoro govori da je rusilac momak voli ovo sto radimo znam ja momka dosta dobro momak je legenda
soccerfan88

#2874 Re: Sead Kolašinac

Post by soccerfan88 »

Rodila ga majka :D :D :D Aferim momciluko. Sad samo ovcavina i sudzuk i masallah eto tebe nazad zacas. :-D :-D
Impavidus

#2875 Re: Sead Kolašinac

Post by Impavidus »

Gdje će 1 narkoza na rušioca. Izdrži momčino, vratit ćeš se ti nama još jači akoBogda. :)
Post Reply