ma neka konjine...vidiš da mu je vokriComrad wrote:Koja je hinja ovaj Zlatan u pm. Isto ko i proslo samaranje, hinjski prilazi i na foru udara...pi*ketina.
gdje god i kad god ode iz nekog kluba taj klub počinje sa usponom a on osvoji kitu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ma neka konjine...vidiš da mu je vokriComrad wrote:Koja je hinja ovaj Zlatan u pm. Isto ko i proslo samaranje, hinjski prilazi i na foru udara...pi*ketina.
cik mu cire to u facuComrad wrote:Koja je hinja ovaj Zlatan u pm. Isto ko i proslo samaranje, hinjski prilazi i na foru udara...pi*ketina.
Opsss.2407 wrote:Veceras povratak na prvo mjesto i +1 ispred Milana uz utakmicu manje. Zao mi je sto ce im to malo jebat moral pred Arsenal ali zna se samo ko moze biti na prvom mjestu u Serie A![]()
Forza Juve!!!
ganjeta wrote:Opsss.2407 wrote:Veceras povratak na prvo mjesto i +1 ispred Milana uz utakmicu manje. Zao mi je sto ce im to malo jebat moral pred Arsenal ali zna se samo ko moze biti na prvom mjestu u Serie A![]()
Forza Juve!!!
Prvo skoči pa reci hip-hop
2407 wrote:ganjeta wrote:Opsss.2407 wrote:Veceras povratak na prvo mjesto i +1 ispred Milana uz utakmicu manje. Zao mi je sto ce im to malo jebat moral pred Arsenal ali zna se samo ko moze biti na prvom mjestu u Serie A![]()
Forza Juve!!!
Prvo skoči pa reci hip-hop![]()
Hajd valjda vam popravi moral pa dobijete Arsenala![]()
A u PM i remiji visesto je puno puno je. Isto ovako ce da bude i u Bologni. Oni ce parkirati autobus a mi necemo znati sta s njim
Jbg. Poslije 0-0 s Sienom nisam ovo nikako ocekivao.
Forza Juve!!!