Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako su se stekli sigurnosni uslovi za nastavak tekme, a borac odbio da nastavi onda treba biti 3:0 za nas.
pitanje je sta će pisat u izvještaju vezano za te uslove i ko je taj ko to odlucuje, neki komesarr za sigurnost, delegat, sudija, komandir drotovije? Svi skupa?
Vezano za našu igru,
uzas, od taktike do izvedbe. Nije gledljivo.
Da kao drugo poluvrijeme igramo svaku tekmu, ja bih prebolio i niz tekmi bez pobjede, jer bih znao da će rezultati kad-tad doći a kd dođu onda smo pravi, ali svaku petu tekmu odigrati dobro jedno poluvrijeme ili pola sata, to nije baš za optimizam....
emigrazione wrote:Bilo vrijeme drugo prijatelju, imam finih kuka pa sam sa sjeverom zavrsio prije 10 tak godina...objasnio sam vec, par idiota huska balavurdiju da se ovako ponasa, direktno namjerno i svjesno rade protiv kluba vec duze vrijeme
Očima ti sjevera nisi vidio idiote iskompleksirani, retardirani su ti ukučani koji su te izbacili uz utrobe bez pitanja okoline kojoj štetiš takvom tikvom šupljom. očigledno ti je neko sa sjevera trebu ili ženu zguzio pa ti svi smetaju, na kraju treba i tebe žegat i bez baklje kad stisneš muda da se pojaviš pa nekome sa sjevera to rekneš u facu, mada sumnjam ni onoj balavurdiji koja je sinoć sjebala noć svima ti nesmiješ na oći. Jagomir nije daleko!
agent_001 wrote:Očima ti sjevera nisi vidio idiote iskompleksirani, retardirani su ti ukučani koji su te izbacili uz utrobe bez pitanja okoline kojoj štetiš takvom tikvom šupljom. očigledno ti je neko sa sjevera trebu ili ženu zguzio pa ti svi smetaju, na kraju treba i tebe žegat i bez baklje kad stisneš muda da se pojaviš pa nekome sa sjevera to rekneš u facu, mada sumnjam ni onoj balavurdiji koja je sinoć sjebala noć svima ti nesmiješ na oći. Jagomir nije daleko!
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje”
» agent_001
14 dana
Ne znam sto vam treba da se medjusobno svadjate i vrijedjate.
ma kakav penal..napuco ga sa pola metra u ruku
pa nema lik reflekse ko macka pa da je izmakne
jest napucao ga je ali su mu obadvije ruke bile dignute kao da je golman. Ovo je klasican penal plus crveni po svim nogometnim pravilima. Ali pravila su u BiH tu da bi se krsila pogotovo kada je Sarajevo u pitanju.