Vjerovatno smo zakasnili , ja sam uradio desetak,možda bude kasnije opet...glitch wrote:ja sam imo samo 2 kupona od 10 pitanja i sve ok proso kviz 100% al nema nista poslije kviza maximum porukakako_kad wrote: to ok, nisam ni mislio na njih
ne znam koliko ocekuju da se ceka sigurno sam 4-5 min iako je i to besmisleno
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
eniacc
#28476 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
- glitch
#28477 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
838078 poredjenjemaxx91 wrote:Koji su zadnji ID-ovi od vina?
837417 godine
-
kako_kad
#28478 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
i ja mislim da smo zakasnili, nakon kviza i meni je bila ta poruka i vidio sam da, tj. nisam vidioeniacc wrote:Vjerovatno smo zakasnili , ja sam uradio desetak,možda bude kasnije opet...glitch wrote:ja sam imo samo 2 kupona od 10 pitanja i sve ok proso kviz 100% al nema nista poslije kviza maximum porukakako_kad wrote: to ok, nisam ni mislio na njih
ne znam koliko ocekuju da se ceka sigurno sam 4-5 min iako je i to besmisleno
- AbelNR
#28479 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
pozzz narode kako ste...pošto nisam od ponedjeljka bio ovdje a ni radio potpuno sam izgubljen...
sad sam počeo vrtiti ooopsove i otvaraju mi se ko ludi i to na svim kanalima, ne jedan po jedan već svi odjednom...zar nisu ovi ograničili na samo jedan zadatak u momentu
sad sam počeo vrtiti ooopsove i otvaraju mi se ko ludi i to na svim kanalima, ne jedan po jedan već svi odjednom...zar nisu ovi ograničili na samo jedan zadatak u momentu
- maxx91
#28480 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kako vam ferceraju ovi TW-ovi? Jel iko ima da moze reci da je bilo kao prije? Nesto mi ovo tanko skroz
Ne znam jel bolje vrtiti na ekstenziji, ili preko ARP..a mozda na oboje da radim.
Podijelite iskustva
Ne znam jel bolje vrtiti na ekstenziji, ili preko ARP..a mozda na oboje da radim.
Podijelite iskustva
- BackInBlack
#28481 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
meni danas 0 bodova ...
otvorena mi tab non stop ... samo refresha al uvijek neko bude brzi u mazne mi job ...
juce sam imao mnogo vise srece ...
otvorena mi tab non stop ... samo refresha al uvijek neko bude brzi u mazne mi job ...
juce sam imao mnogo vise srece ...
-
kako_kad
#28482 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
kod mene je situacija da ako mi na jednom ID-u otvori, na drugom automatski poruka you have reached max...AbelNR wrote:pozzz narode kako ste...pošto nisam od ponedjeljka bio ovdje a ni radio potpuno sam izgubljen...
- shadowchaser
#28483 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
pa eto ja sam stavljala ponegdej po jednu dvije dodatne ako je bilo u tekstu, da ne bude bas da sve ignorisem e sad da li sve prolazi ne znam, ja sam napisala kako ja radimBackInBlack wrote:ugl pratis samo boldirani dio ... ostalo mozes bukvalno ignore ?shadowchaser wrote:gledas istaknuti text, koje kvalifikacije su potrebne za neki posao, koje se karakteristike trazedobarchojk wrote:Tagging Job Postings By Skills 0.40$
Radi li ko ovo, da nam malo pojasni?
ako je prezentacija o kompaniji, tipa da pisu cime se bave, sta nude zaposlenicima ides NO
ako je neki text gdje nemas nista boldirano mozes isto ici na NO (bar je meni prolazilo), osim ako je tekst o potrebnim vjestinama kliknuti za svaki slucaj YES pa vidite da nema njihov spisak, ako pise no data available ici NO
e sad ako su navedeni uslovi koje kandidat treba ispunjavati za posao ides YES i nadjes sve boldirane rijeci i oznacih ih tamo ispod izaci ce ti spisak vecine tih boldiranih rijeci
rijeci ili vjestine koje se ne nalaze u tekstu ne oznacavati jer ce vas ispraviti iako su na spisku, to je nesto kao trik da provjere citas li text
ispod je pozeljno, ako ima u textu da pise, a nije navedeno gore u njihovom spisku, dodati jos po neku vjestinu 2-3
i to je to
- AbelNR
#28484 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
znam da je tako bilo jos od onda kad su počeli sve mijenjati međutim meni već par puta otvara na više kanalakako_kad wrote:kod mene je situacija da ako mi na jednom ID-u otvori, na drugom automatski poruka you have reached max...AbelNR wrote:pozzz narode kako ste...pošto nisam od ponedjeljka bio ovdje a ni radio potpuno sam izgubljen...
- babaroga1x
#28485 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
838904
Rate The Tags On Images. Give It A Shot.
level 3
ocjenjivanje atributa slike.... laganini, 45 sekundi uz cigaru po tasku
level 3
- glitch
#28486 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma to je onaj od juce bio 15 pa ga spustili na 5 sad vratili na 10c
al meni ne vise ne otvara
al meni ne vise ne otvara
- babaroga1x
#28487 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
kontrolni zadaci, pretpostavljam jer se ponavljaju:babaroga1x wrote:838904
level 3
neki grad u daljini na jezeru i veliki most preko jezera (dodati bridge)
lik sjedi na stepenicama (dodati stair)
na pežnici (štednjaku, rešetki, ne sjećam se točno) komila krafni (dodati donuts)
12 komada mi pustilo
- vucha
#28488 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
I kod mene samo 12. Izgleda da je to max.babaroga1x wrote:kontrolni zadaci, pretpostavljam jer se ponavljaju:babaroga1x wrote:838904
level 3
neki grad u daljini na jezeru i veliki most preko jezera (dodati bridge)
lik sjedi na stepenicama (dodati stair)
na pežnici (štednjaku, rešetki, ne sjećam se točno) komila krafni (dodati donuts)
12 komada mi pustilo
-
kako_kad
#28489 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Mijenjate li ID oops-a otvorenog preko ekstenzije??
-
brano20
#28490 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
normalnokako_kad wrote:Mijenjate li ID oops-a otvorenog preko ekstenzije??
- zakasnila
#28491 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
kako_kad wrote:Mijenjate li ID oops-a otvorenog preko ekstenzije??
Ja mjenjaj
- maxx91
#28492 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jel vam ima oopseva danas?
-
kako_kad
#28493 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
oooj crowdflowereeee
, pa uvijek u ovo doba uzas
-
kako_kad
#28494 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ima oopseva k'o u prici, ali slabo otvaramaxx91 wrote:Jel vam ima oopseva danas?
- glitch
#28495 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
838959
Deal Search Results Relevance
Deal Search Results Relevance
- maxx91
#28496 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Mislio sam da li otvara, greska u pisanjukako_kad wrote:ima oopseva k'o u prici, ali slabo otvaramaxx91 wrote:Jel vam ima oopseva danas?, za oops nije problem, samo reci koliko ti treba, napravicemo ih
-
el gancho
#28497 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Drug može jedno pitanje jer mi nije jasno. Nisam instalirao extenziju i ne znam kako izgleda, ali mi nije jasna jedna stvar.kako_kad wrote:Mijenjate li ID oops-a otvorenog preko ekstenzije??
Do sada su ljudi ovde pisali da sama ekstenzija pravi oopsove, neko je pisao 50-70 dnevno pa mi nije jasno zašto bi se morali fabrikovati ooopsovi (praviti novi mijenjanjem brojeva) ako ih sama ekstenzija automatski pravi. Na kojem to principu radi? Da li ekstenzija rainforesta radi poput ARP-a i samo refreshuje ooopsove ili stvara potpuno nove. Zanima me to pošto sam skoro potrošio sve ooopsove, a nisam u mogučnosti da nabavljam nove jer više ne otvara TW-ove preko ID -a na CF-u. Na jednom kanalu koristim samo i isključivo orginalne ooopsove dok na ostalim kanalima fabrikujem poput svih. Može i na PM odgovor. Hvala
- shadowchaser
#28498 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
otvara li kome tw, slabo veceras nesto 
-
kako_kad
#28499 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
novi id za deals search
posto sam ispao u prethodnom
, ovaj sam dobro poceo
posto sam ispao u prethodnom
-
kako_kad
#28500 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja jos uvijek imam starih, nisu bas stari, pa ih mijenjam.el gancho wrote:Drug može jedno pitanje jer mi nije jasno. Nisam instalirao extenziju i ne znam kako izgleda, ali mi nije jasna jedna stvar.kako_kad wrote:Mijenjate li ID oops-a otvorenog preko ekstenzije??
Do sada su ljudi ovde pisali da sama ekstenzija pravi oopsove, neko je pisao 50-70 dnevno pa mi nije jasno zašto bi se morali fabrikovati ooopsovi (praviti novi mijenjanjem brojeva) ako ih sama ekstenzija automatski pravi. Na kojem to principu radi? Da li ekstenzija rainforesta radi poput ARP-a i samo refreshuje ooopsove ili stvara potpuno nove. Zanima me to pošto sam skoro potrošio sve ooopsove, a nisam u mogučnosti da nabavljam nove jer više ne otvara TW-ove preko ID -a na CF-u. Na jednom kanalu koristim samo i isključivo orginalne ooopsove dok na ostalim kanalima fabrikujem poput svih. Može i na PM odgovor. Hvala
Medjutim, skupim ponekad i preko ekstenzije i sacuvam ooops nakon toga. Primjetio sam da kad opet ukljucim ekst da mi izbaci drugi oops, dakle ne moram onaj "potrositi" da bih dobio novi ooops (novi url). Uglavnom, po mom misljenju, ovo sa ekstenzijom nisi na cisto. Ne znamo sada, barem ja ne znam, kako je ispravno raditi