Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
saimidin

#28451 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by saimidin »

konoplja wrote: 12/10/2023 16:41
sumirprimus wrote: 12/10/2023 16:21 Vezano sa skote prvo oni oponiraju zvanicnoj britanskij vanjskoj politici, to bi morao znati. Katolici su i idu u kontru.
I euro ljevica nije vise sto je bila, vrijeme ju je pregazilo, sto nije kupio putler, zaostali u vremenu nikako da se apdejtuju kasne za 21 vijekom.
Šta je to sa euro ljevičarima? Kako su zaostali u vremenu?

Sad će tebi sumir objasniti kako je to jedna obična grčka muslimančina :lol:
sumirprimus

#28452 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Blackjack21 wrote: 12/10/2023 16:45 Jebote ovo je propaganda stvarno na nivou četnika u ratu, nevjerovatno. Objavljivali lažne fotografije djece u kavezima, a Jerusalem postu se vjeruje na riječ.
Tacno, evo jos propagande :-) ludilo, dobro pogledajte :-)
konoplja

#28453 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by konoplja »

saimidin wrote: 12/10/2023 16:51
Ma objasniti će ako ga ko prošli put 10 forumaša bude prozivalo 6 sati da odgovori. Možda će se onda udostojiti, ali sumnjam. Kukavica je sumir. :mrgreen:
emirolini

#28454 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by emirolini »

Sta mu je pas uradio samo da mi je znati
Spoiler
Show
Osmi Socrates

#28455 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Osmi Socrates »

Do juče niko nije znao za tog Grka, a sad je glavna fora na forumu. Lik bitan za sve ovo, pa čak i za grčku politiku, koliko i lanjski snijeg. Valjda je jasno da svako koristi argumente ili "argumente" kako mu odgovara.

Pa je nekom DNK bitan, nekom da gura svoje političke (ili čak gore) agende, Rusima da se skrene pažnja sa Ukrajine, Indija stala uz Izrael jer i oni imaju muslimane, majmuni Čović i Dodik zbog Bošnjaka, itd.
Last edited by Osmi Socrates on 12/10/2023 17:00, edited 1 time in total.
konoplja

#28456 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by konoplja »

Osmi Socrates wrote: 12/10/2023 16:58 Do juče niko nije znao za tog Grka, a sad je glavna fora na forumu. Lik bitan za sve ovo koliko i lanjski snijeg. Valjda je jasno da svako koristi argumente ili "argumente" kako mu odgovara.

Pa je nekom DNK bitan, nekom da gura svoje političke (ili čak gore) agende, Rusima da se skrene pažnja sa Ukrajine, Indija stala uz Izrael jer i oni imaju muslimane, majmuni Čović i Dodik zbog Bošnjaka, itd.
Ti si baš ljevičarsku politiku prespavao posljednjih 10 godina ako nisi čuo za Varufakisa. :skoljka: :lol:
splinter

#28457 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by splinter »

jeza u ledja wrote: 12/10/2023 16:40
splinter wrote: 12/10/2023 16:29

Kome njima kralju?
Pričamo o Palestinkoj upravi.
:lol:
Ah, mislis TI pricas o Palestinskoj upravi (Zapadna Obala) iako je Truba, na ciji se post dalje nadovezao pricao - o Gazi.
Napisao si da je u "posljednje vrijeme mnogo gluposti izreceno oko navodne zloupotrebe tog novca u smislu kupovine oruzja", a ovdje se vec danima gotovo iskljucivo pise o Gazi.
Pišem u skladu sa naslovom teme.
Osmi Socrates

#28458 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Osmi Socrates »

konoplja wrote: 12/10/2023 16:59
Osmi Socrates wrote: 12/10/2023 16:58 Do juče niko nije znao za tog Grka, a sad je glavna fora na forumu. Lik bitan za sve ovo koliko i lanjski snijeg. Valjda je jasno da svako koristi argumente ili "argumente" kako mu odgovara.

Ti si baš ljevičarsku politiku prespavao posljednjih 10 godina ako nisi čuo za Varufakisa. :skoljka: :lol:
Kakav brt ljevičar? Ljevica je tužno lamentiranje nad mrtvim konjem, globalno govoreći. Barem ovakvi ljevičari. Da znaju jedan problem riješiti, pa da, hajd' obraćam pažnju.
Last edited by Osmi Socrates on 12/10/2023 17:04, edited 2 times in total.
sumirprimus

#28459 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Znam da ga odnekle pamtim osim sirize
Sjetio sam se
Bljak, jos jaro od onog putinovca dzeremi korbina jehe, hvala ne gubim energiju na takve .
In an October 2022 interview, Varoufakis stated that the U.S. wants to keep the Russo-Ukrainian War going, as it serves the interests of the country. For the war to end, he proposed that the opposing sides should come to an agreement, that will include the withdrawal of the Russian troops to their pre-February 24 bases, a commitment from the U.S. that Ukraine will not enter NATO, mutual guarantees of Ukraine's independence and neutrality, a Good Friday-like agreement for the Donbas area, and the issue of Russia's annexation of Crimea to be discussed in the next 50 years, as there is no way that this can be resolved peacefully at this stage.[60] He also said that he supports Ukraine, as he would do for "any nation, any country, any people, that are defending their homes."[61]
konoplja

#28460 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by konoplja »

Osmi Socrates wrote: 12/10/2023 17:02
Kakav brt ljevičar? Ljevica je tužno lamentiranje nad mrtvim konjem, globalno govoreći. Barem ovakvi ljevičari. Da znaju jedan problem riješiti, pa da, hajd' obraćam pažnju.
Sve si u pravu. Samo ukazujem na tvoju nesvjesnost, neupućenost i neznanje.
sumirprimus

#28461 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Ne kontam sta kukavica i gdje? Sta to kome nisam otovreno odogovrio bez uvijanja kao mnogi ovde ono jebt podrzavas hamas zao ti ih u srcu zaigra, budi musko reci jebte.sve nesto metiljavo ukukuljenoo zao im,civila i ja kukavica .jah
jeza u ledja

#28462 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jeza u ledja »

Nikad cuo za ovog lika. Ti si negdje procitao da je on bitan pa nas udavi s njim.

U Americi je skoro pa anonimus.
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#28463 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by hilmija frlj »

Potkupio ga Putin :lol:
A svi desničari svijeta navijaju za Ruse :D
Osmi Socrates

#28464 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Osmi Socrates »

konoplja wrote: 12/10/2023 17:06
Osmi Socrates wrote: 12/10/2023 17:02

Sve si u pravu. Samo ukazujem na tvoju nesvjesnost, neupućenost i neznanje.
Pa u pravu si, o grčkoj ljevici i ne želim bilo šta znati. Gledam ih k'o gomilu budalaša koji nešto buncaju okolo.
Avetinho

#28465 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

auspuhc wrote: 12/10/2023 14:03
refffko wrote: 12/10/2023 12:29 Citajuci komentare po drustvenim mrezama i portalima, zabrinjavajuce je stanje drustva kod nad.
"Kud ih Hitler nije sve poubijao", "Unistiti Izreal i sve ih ubiti" i more slicnih komentara. I onda se cudimo sto Srbi slave Ratka Mladica?
Da li se mi i po cemu razlikujemo?
Mene je sramota sto sam bosnjak.
Vrlo jednostavno riješiti. "Bošnjak" je svakako nametnuta klasa, izmišljena samo da nas još dublje i zauvijek podijeli.
Isto vrijedi i za "Bosanske Srbe" i "Bosanske Hrvate".

BOSANAC
konoplja

#28466 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by konoplja »

jeza u ledja wrote: 12/10/2023 17:07
Nikad cuo za ovog lika. Ti si negdje procitao da je on bitan pa nas udavi s njim.

Pa i ne čudi me to od tebe. Amerika je svijet za sebe, a nema ni istinsku ljevicu. To što ima ne dobija ni trunku pažnje, a teško i da može zbog samog sistema i kako je postavljen.
A svakako si ti Dem Establishment. :mrgreen:
Last edited by konoplja on 12/10/2023 17:12, edited 1 time in total.
User987

#28467 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by User987 »

Jedan dio Bosnjaka ne bi trebao dirati tipke na mobitelima ili laptopima radi komentara o Palestincima i Židovima iz jednostavnog razloga koji kaze da im je mozak kao u pileta. Oni nikad nisu čuli za logiku i njene zakone. Komentari im zavise od toga da li se radi o islamu i muslimanima ili kršćanima ili hrišćanima ili židovima. Zločin od 11 septembra i rušenje tornjeva naravno su po njima počinili Amerikanci. Prije nekoliko dana su Izraelci organizovali zabavu u blizini Gaze da bi obezbijedili žrtve za uzvratni napad itd. Pileći mozgovi ne kontaju da se po istoj matrici i teoriji zavjere mogu nama pripisati Markale, Srebrenica itd. Pileći mozgovi ne znaju sta je javno mnjenje i ne znaju da obavještajne službe prate komentare na društvenim mrežama i portalima. Kao obična šakica jada, mi Bosnjaci zavisimo u potpunosti od tog njima mrskog Zapada. Taj Zapad je mogao učiniti da nas nema u proteklom ratu. Amerikanci su velikim pritiskom spriječili pad Sarajeva nakon pada Igmana, spriječili pad Goražda nakon prodora četnika desnom stranom Drine i ulaska u Goražde, spriječili i pad Bihaća. Taj isti Zapad je uspostavio OHR i VP bez kojih bi se BiH raspala za mjesec dana. Na tom istom Zapadu je i naša dijaspora koja godišnje posalje u BiH pet milijardi eura. Interesantno, dijaspora nam nije u Pakistanu ili Iranu ili Saudijskoj Arabiji. Nista to pileći mozgovi ne kontaju, ali nam prave štetu.
mali_balon

#28468 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mali_balon »

sale07 wrote: 12/10/2023 14:07
mali_balon wrote: 12/10/2023 14:00

Pa nemoj lizat budi karakter da vidmo dokle ces.....ako te ne sjebu strane sluzbe sjebat ce te vlastiti narod...
A da gradis sebe da budes jak moras se dobro svakavih supaka nalizat...to je ono sto zoka kaze prvi sapun pa onda parfem...
Pa to je kao u privatnom zivotu. Imas lizace su.paka koji tako grade svoje karijere,a s druge strane imas marljive i vrijedne ljude koji to isto rade. Ovi drugi sigurno imaju tezi put, al imaju svoje dostojanstvo i nisu sutra duzni da govore ili rade onako kako se od njih ocekuje za razliku od prvih.

Ako mi kao drzava trebamo izaci i reci bravo izrael pobij gamad da bi sutra dobili neke poene za ulazak u EU, ne moram nikad u tu EU ni uci.

Svakako si mal i ne pita te se nista, a ako te vec neko nesto pita izadji i osudi zlocin na bilo kojoj strani i reci da je mir uvijek najbolje rjesenje.
Pa moras biti diplomata vise crno bijelo ima samo sivo....mora se ufatit u kolo sa sejtanima sto bi se reklo....sa kurvama kurvanjski sa pravim i postenim pravo i posteno a pri tom paziti da su interesi na prvom mjestu
jeza u ledja

#28469 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jeza u ledja »

konoplja wrote: 12/10/2023 17:11
jeza u ledja wrote: 12/10/2023 17:07

Pa i ne čudi me to od tebe. Amerika je svijet za sebe, a nema ni istinsku ljevicu. To što ima ne dobija ni trunku pažnje, a teško i da može zbog samog sistema i kako je postavljen.
Hajde ba, mi trebamo vjerovati da ti nisi juce za njega cuo kad ti je neko proslijedio njegov video u vezi najnovije situacije u Palestini. :wink:
ZoomZoomKiwi

#28470 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by ZoomZoomKiwi »

User987 wrote: 12/10/2023 17:12 Jedan dio Bosnjaka ne bi trebao dirati tipke na mobitelima ili laptopima radi komentara o Palestincima i Židovima iz jednostavnog razloga koji kaze da im je mozak kao u pileta. Oni nikad nisu čuli za logiku i njene zakone. Komentari im zavise od toga da li se radi o islamu i muslimanima ili kršćanima ili hrišćanima ili židovima. Zločin od 11 septembra i rušenje tornjeva naravno su po njima počinili Amerikanci. Prije nekoliko dana su Izraelci organizovali zabavu u blizini Gaze da bi obezbijedili žrtve za uzvratni napad itd. Pileći mozgovi ne kontaju da se po istoj matrici i teoriji zavjere mogu nama pripisati Markale, Srebrenica itd. Pileći mozgovi ne znaju sta je javno mnjenje i ne znaju da obavještajne službe prate komentare na društvenim mrežama i portalima. Kao obična šakica jada, mi Bosnjaci zavisimo u potpunosti od tog njima mrskog Zapada. Taj Zapad je mogao učiniti da nas nema u proteklom ratu. Amerikanci su velikim pritiskom spriječili pad Sarajeva nakon pada Igmana, spriječili pad Goražda nakon prodora četnika desnom stranom Drine i ulaska u Goražde, spriječili i pad Bihaća. Taj isti Zapad je uspostavio OHR i VP bez kojih bi se BiH raspala za mjesec dana. Na tom istom Zapadu je i naša dijaspora koja godišnje posalje u BiH pet milijardi eura. Interesantno, dijaspora nam nije u Pakistanu ili Iranu ili Saudijskoj Arabiji. Nista to pileći mozgovi ne kontaju, ali nam prave štetu.
Pa glup narod to ti je.

Iz istog (vjerskog) razloga mašu zastavama okupatora (Turske) koji nas je ugnjetavao 500 godina i ništa nije ostavio iza sebe. Isti taj okupator danas stostruko više ulaže u mrsku nam Srbiju, a mi i dalje mašemo njihovim zastavama, jerbo su braća muslimani. :lol:

Kolektivni koeficijent inteligencije nam je izrazito nizak.
Osmi Socrates

#28471 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Osmi Socrates »

I ko vas je uopšte ubjedio (ili pokušava uvjeriti) da trebate izaći na ulice i vrištati parole podrške Izraelu?

Ali, svakako ne budalesati kao Komšić. Je l' ono i on ljevica? Jest al' u kurcu.
MarlboroGold

#28472 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by MarlboroGold »

konoplja wrote: 12/10/2023 08:31
MarlboroGold wrote: 12/10/2023 08:03 Ne treba vas čuditi Biden u vezi Izraela i što ne spominje žrtve u Gazi.

Pa on je više puta tokom života izjavio da se on lično identificira sa cionizmom ili da mu je blizak ideološki, te da je Izrael produžena ruka Amerike na tom području i to je to.
Image

Smrdo stari i lazljvi.
Nekad nije ni loše što postoje fake news. Nalete i moćni na minu, pa se zalete grlom u jagode. Ni Izrael tako nešto nije potvrdio, a on već izašao u javnost sa takvom izjavom.
konoplja

#28473 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by konoplja »

jeza u ledja wrote: 12/10/2023 17:16
konoplja wrote: 12/10/2023 17:11
Hajde ba, mi trebamo vjerovati da ti nisi juce za njega cuo kad ti je neko proslijedio njegov video u vezi najnovije situacije u Palestini. :wink:
Ma ježetino stara vjeruj u šta hoćeš, i ti, a i ostali. :mrgreen:
Riddle

#28474 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Riddle »

swanfilter wrote: 12/10/2023 16:25I izraelci nikako da svare koliko podsjecaju na Rajh svojim djelima. I tako 20. stoljece. A, ni u 21. nikako da se apdejtaju ...
Ovo je ono što je meni tako ironično i tragično. Gaza je slika i prilika Varšavskog geta. Protjerivanje iz domova, oduzimanje imovine, maltretiranje u svakom smislu i u konačnici ubistva. Dakle, koriste svaki oblik dehumanizacije čovjeka prepisan iz nacističkog udžbenika. Još samo jedna stvar fali na ovoj slici pa da se podvuče crta i krene u realizaciju nekog konačnog rješenja palestinskog pitanja.

Ovi pak s druge strane, Hamas, su teroristi i ubice, jer ne znam drugu riječ kojom mogu opisati ono što sam vidio. Ne možeš pokupiti simpatije i podršku ako onako pokolješ civile. Upravo zato ih ni Izrael nema. Ne znam, možda bih drugačije razmišljao da sam na njihovom mjestu, da je Sarajevo i danas pod opsadom i da imam samo jedan životni cilj i smisao postojanja. Ako si žrtva dehumanizacije, onda nije iznenađujuće ako ne pokažeš humanost. Opet, iako ovo kažem, s tim se baš i ne slažem i volim vjerovati da nikad ne bih bio sposoban za onakve stvari te da bih znao da zaobiđem nevine.

Ovo je tako teška tema i tako sjebano začaran krug iz kojeg nema izlaza. Mislim da je bolje da je se klonim.
konoplja

#28475 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by konoplja »

MarlboroGold wrote: 12/10/2023 17:21
Spoiler
Show
konoplja wrote: 12/10/2023 08:31
Image

Smrdo stari i lazljvi.
Nekad nije ni loše što postoje fake news. Nalete i moćni na minu, pa se zalete grlom u jagode. Ni Izrael tako nešto nije potvrdio, a on već izašao u javnost sa takvom izjavom.
Haha. Upravo. Eno, on je vidio stari Zionista.
Samo za ježa i establishment. :mrgreen:
Locked