I to u 7 dana. Barca je čini mi se nešto slično prošla s MartinomTomahawk11 wrote:Ove sezone?sumirprimus wrote:kakvih 18?
a kakbva je stvarna realnost reala?
ligu,
kup,
LP
Eto
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
°u°
#28451 Re: Real Madrid C.F.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28452 Re: Real Madrid C.F.
Uzroke znamo, sad koliko će se čekati na sanaciju posljedica, vidjećemo.°u° wrote:I to u 7 dana. Barca je čini mi se nešto slično prošla s MartinomTomahawk11 wrote:Ove sezone?sumirprimus wrote:kakvih 18?
a kakbva je stvarna realnost reala?
ligu,
kup,
LP
Eto
- AmiĐa_Idriz
#28453 Re: Real Madrid C.F.
Rekoh vam ja, jedan od najmanje potrebnih transfera Reala, pa možda i ikadTomahawk11 wrote:Jebo li ga Kurto u šupak![]()
Nek dovede i Donnarummu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28454 Re: Real Madrid C.F.
Pa ne može čovjek, mora tu biti neko zvučno ime, sad što je sam sebe jebo s tim, šta ima vezeAmiĐa_Idriz wrote:Rekoh vam ja, jedan od najmanje potrebnih transfera Reala, pa možda i ikadTomahawk11 wrote:Jebo li ga Kurto u šupak![]()
Nek dovede i Donnarummu
- Altsa
#28455 Re: Real Madrid C.F.
Ko god je pogledao i jednu utakmicu u primeri ove sezonee znao je da Real sinoc nije imao nikakve sanse.Puno ne zadovoljnih i ne motiviranih igraca, puno ne kvalitetnih za nivo Reala i katastrofalni trener. Kad sve saberes rezultat je realan. Ako ista misle u buduce moraju uraditi potpunu rekonstrukciju igrackog i trenerskog kadra.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28456 Re: Real Madrid C.F.
Ja ne znam koji bi to trener nešto napravio od ove ekipe. Ne sad nego da je preuzeo odmah po odlasku Zidanea.
-
°u°
#28457 Re: Real Madrid C.F.
Jedan od razloga zašto se narod raduje ovakvom porazu Reala. Ovo bez lijepog broja nula kazne ne bi trebalo proći, ali teško. Pero mu je sam omogućio da se ovako ponaša
https://m.youtube.com/watch?v=EcKq_qyHy00
https://m.youtube.com/watch?v=EcKq_qyHy00
- Altsa
#28458 Re: Real Madrid C.F.
Pa ovaj jadnik sto pokriva usta rukom kada govori sigurno nije materijal za to.Tomahawk11 wrote:Ja ne znam koji bi to trener nešto napravio od ove ekipe. Ne sad nego da je preuzeo odmah po odlasku Zidanea.
- Fajcion
#28459 Re: Real Madrid C.F.
A znamo li zašto pokriva rukom usta?Altsa wrote: Pa ovaj jadnik sto pokriva usta rukom kada govori sigurno nije materijal za to.
- Altsa
#28460 Re: Real Madrid C.F.
Mozda mu smrdi iz ustaFajcion wrote:A znamo li zašto pokriva rukom usta?Altsa wrote: Pa ovaj jadnik sto pokriva usta rukom kada govori sigurno nije materijal za to.
- Fajcion
#28461 Re: Real Madrid C.F.
Možda a možda i zato što u Španiji a sada već i šire imaju eksperti koji su zaduženi za čitanje sa usana i bukvalno prateAltsa wrote: Mozda mu smrdi iz usta
bilo kakvu komunikaciju na terenu i poslije to sve završi na tv i štampi.
-
Melbourne_Australia
#28462 Re: Real Madrid C.F.
Ja fakat ne znam koliko godina vecina ljudi ovdje ima..Ali toliko pametovanja ima
Zasto je Real ispao je vrlo jednostavan....Kao prvo osvojili su ligu prvaka 4 puta u 5 godina, istrosenost igraca..Nisu dovodili skoro nista, trener otisao i otisao najbolji igrac...Ovo sto je Real uradio u ligi prvaka nikad vise niko nece uraditi, znaci pad forme i plus ovo gore sto sam napisao i desi se sto se desi....Uglavnom remont ekipe (par igraca) je must i novi trener definitivno..
- Fajcion
#28463 Re: Real Madrid C.F.
Pa da to je to. Ni ja ne vidim neko komplikovanje i pametovanje. Vrlo je jednostavno, ali jbg internet, televizija,
neupućenost i eto ti belaja.
neupućenost i eto ti belaja.
- tuzlak1212
#28464 Re: Real Madrid C.F.
Mada iako je sve to tacno 100% sto si napisao, pitanje je sta bi bilo da je ostao CR7... Kurac bi oni ispali sad, dosli bi barem do polufinala i neko bi se dobro ježevaMelbourne_Australia wrote:Ja fakat ne znam koliko godina vecina ljudi ovdje ima..Ali toliko pametovanja imaZasto je Real ispao je vrlo jednostavan....Kao prvo osvojili su ligu prvaka 4 puta u 5 godina, istrosenost igraca..Nisu dovodili skoro nista, trener otisao i otisao najbolji igrac...Ovo sto je Real uradio u ligi prvaka nikad vise niko nece uraditi, znaci pad forme i plus ovo gore sto sam napisao i desi se sto se desi....Uglavnom remont ekipe (par igraca) je must i novi trener definitivno..
-
Melbourne_Australia
#28465 Re: Real Madrid C.F.
Slazem se, otisao je jedan od najboljih igraca ikada..Znaci liku je bilo dovoljno da samo izadje na teren i druga ekipa je znala sta ih ceka...Jednostavno nisu kupovali novu krv..Uglavnom jako je tesko ostati na vrhu ovoliko dugo..Pa niko nije dva puta osvojio za redom a ima razlog zasto nije..Jednostavno je ovo tesko takmicenje a Real je osvojio 4 puta u 5 godina...Navijam za Real od 1986 godine, a sinoc mi nije tesko pao poraz, jednostavno sam znao zasto se ovo desilo...tuzlak1212 wrote:Mada iako je sve to tacno 100% sto si napisao, pitanje je sta bi bilo da je ostao CR7... Kurac bi oni ispali sad, dosli bi barem do polufinala i neko bi se dobro ježevaMelbourne_Australia wrote:Ja fakat ne znam koliko godina vecina ljudi ovdje ima..Ali toliko pametovanja imaZasto je Real ispao je vrlo jednostavan....Kao prvo osvojili su ligu prvaka 4 puta u 5 godina, istrosenost igraca..Nisu dovodili skoro nista, trener otisao i otisao najbolji igrac...Ovo sto je Real uradio u ligi prvaka nikad vise niko nece uraditi, znaci pad forme i plus ovo gore sto sam napisao i desi se sto se desi....Uglavnom remont ekipe (par igraca) je must i novi trener definitivno..
da ih izbaci. A mozda bi uvezali 4 titule, uz dosta srece. Hocu da kazem da ima jos kremena u ovoj ekipi, al nemaju nikakvog uigranog motora na terenu
- Altsa
#28466 Re: Real Madrid C.F.
U pravu si. Gledam Primeru i ni jedan trener se ne pederise sa rukom na ustima kada govori. Mora da ovaj bezveznjakovic maestralne stvari govori svojim saradnicima i igracima pa da nedaj boze neko procita sa usana sta govori i otkrivena njegova taktika. haj baFajcion wrote:Možda a možda i zato što u Španiji a sada već i šire imaju eksperti koji su zaduženi za čitanje sa usana i bukvalno prateAltsa wrote: Mozda mu smrdi iz usta
bilo kakvu komunikaciju na terenu i poslije to sve završi na tv i štampi.
Tip je zalutao i pod hitno ga treba otjerati. Inace navijac sam Reala i nisam uopste iznenaden sa ishodom sinocnje utakmice. Dovoljno je pogledati kako igraju u prvenstvu i ko ih sve dobija pa da i sljepcu bude jasno da je sve otislo u 3pm.
- AmiĐa_Idriz
#28467 Re: Real Madrid C.F.
Pa sa pametnim ljetom ova se situacija može čak i dobro iskoristiti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28468 Re: Real Madrid C.F.
Ne znaš ti Peru kad povuče zrakaAmiĐa_Idriz wrote:Pa sa pametnim ljetom ova se situacija može čak i dobro iskoristiti.
- Fajcion
#28469 Re: Real Madrid C.F.
Aha znaći ni Zidanea nisi viđao s rukom na ustima? Dobro je kad pratiš Primeru a još si i navijač Reala. Ono casual značiAltsa wrote:U pravu si. Gledam Primeru i ni jedan trener se ne pederise sa rukom na ustima kada govori. Mora da ovaj bezveznjakovic maestralne stvari govori svojim saradnicima i igracima pa da nedaj boze neko procita sa usana sta govori i otkrivena njegova taktika. haj baFajcion wrote:Možda a možda i zato što u Španiji a sada već i šire imaju eksperti koji su zaduženi za čitanje sa usana i bukvalno prateAltsa wrote: Mozda mu smrdi iz usta
bilo kakvu komunikaciju na terenu i poslije to sve završi na tv i štampi.![]()
Tip je zalutao i pod hitno ga treba otjerati. Inace navijac sam Reala i nisam uopste iznenaden sa ishodom sinocnje utakmice. Dovoljno je pogledati kako igraju u prvenstvu i ko ih sve dobija pa da i sljepcu bude jasno da je sve otislo u 3pm.
- Altsa
#28470 Re: Real Madrid C.F.
Zidan je imao rezultate ovaj moron nije a i izrazito je antipatican i ko slina tip. inace i za Zidana to isto vazi sto se tice ruku - preseravanje.
- Laertes
#28471 Re: Real Madrid C.F.
Možda ba govori pomoćniku "Jes vidio onu trebu na tribinama, uh, što bi je... *Altsa wrote:U pravu si. Gledam Primeru i ni jedan trener se ne pederise sa rukom na ustima kada govori. Mora da ovaj bezveznjakovic maestralne stvari govori svojim saradnicima i igracima pa da nedaj boze neko procita sa usana sta govori i otkrivena njegova taktika. haj baFajcion wrote:Možda a možda i zato što u Španiji a sada već i šire imaju eksperti koji su zaduženi za čitanje sa usana i bukvalno prateAltsa wrote: Mozda mu smrdi iz usta
bilo kakvu komunikaciju na terenu i poslije to sve završi na tv i štampi.![]()
-
Crvena Tifoza
#28472 Re: Real Madrid C.F.
Sergio Ramos Told Florentino Perez ' Pay Me Up And I'll Go' In Real Madrid Dressing Room
-
°u°
#28473 Re: Real Madrid C.F.
Nedostatak minimalne samokritičnosti. Očistio se, mada nisam siguran je li na svoju inicijativu. Haj to rade svi, ali onakve bahate izjave poslije niko ne lupa. Plus snimanje dokumentaraca na tribinama.
Vazda je bilo da je napad najbolja odbrana.
Vazda je bilo da je napad najbolja odbrana.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28474 Re: Real Madrid C.F.
I za Real je bolje da sve pukne.
Bolje ove sezone nego iduće.
- p206
#28475 Re: Real Madrid C.F.
to je tačno, ali realno najzasluzniji za uspjeh u LP je PerezTomahawk11 wrote:I za Real je bolje da sve pukne.
kad ode mislim da će Real biti i gori od ovog sad, drugi predsjednici u zadnjih 30 g nisu mu ni blizu...
prvo je gurao Galaktikose, pa ovaj hibrid radnika i zvijezda na terenu (koji jedini i donosi uspjeh, na visokom nivou), prošlo ljeto u vrijeme prelaznog roka je bio u fazonu da ima što mladji tim i nesto osvoji, mislim da ce probati tu opciju a poslije toga ce mu sve to dosaditi