Demokratska fronta Željko Komšić
-
hizo ramidovic
#28451 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hocemo momcila krajisnika za ministra odbrane bih!!!
- Adriatic
#28452 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Malo je to za njega, kao najboljeg Alijinog jarana.hizo ramidovic wrote:hocemo momcila krajisnika za ministra odbrane bih!!!
-
pemanapemani
#28453 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa ko je potpisao nastajanje genocidnog prostora koji je "vječan", a BiH dok mora?HM 2011 wrote:tematika imenovanja je potpuno nebitna za raspravu... kompletna tema je zamajavanje javnosti, poebno cinjenica da se neoo izvinjava patriotima.
poplasen je imenovan iz reda srba - imenovanje prihvaceno.
sad se postavlja pitanje zasto - covjek je osvjedoceni cetnicki vojvoda samozvani ili ne nije bitno ....
ocigledno je da je pitanje da li je neko cetnicki vojvoda potpuno NEBITNO prilikom odlucivanja o imenovanjima a posebno prilikom predsjednikovanja Srbijom ili premijerskog mandata u istoj drzavi.
ali bitno je kada mlada pravnica bosnjakinja sa polozenim pravosudnim ispitom dodje na intervju za sudiju i oznace je kao nacionalistu zato sto bi pisala presude bosanskim jezikom i latinicom usred banja luke.
to sto je nikola poplasen cetnicki vojvoda to je nebitno iz aspekta nacionalizma i njemu na tome niko ne prigovara. takodje za mase je cinjenca da je srpska vjecna a bih dok mora isto tako izvan vida prilikom razmatranja bilo kojeg dogadjaja. to sto se rat tumaci kao odbrambeno otadzbinski to je takodje izvan vida. to sto i na svim drugim stranama ima aferima na temu pravednosti i nepravednosti i to je nebitno i o tome bi trebao neko drugi da prica a ne ja.
to nije promjenio niti ima zelje niti moci da mijenja niti df niti sdp niti sda niti szabih niti bilo koja partija niti eu niti usa - nego se samo prikljucila tome - to je nase stanje....
nase je stanje da su namjestenici ljudi sa magisterijem i iq-a veceg od 156 (a takvih je jako malo na planeti) i da su u polozaju da se nogama u guzicu od srece udaraju zato sto imaju bilo kakav posao i egzistenciju. (dok Vam je ovakvo stanje i da Vam citava planeta iza ledja stoji kad tad cete izgubiti SVE)
sistem je postavljen na takav nacin i traje sve do danasnjeg dana.... promjeniti ga ne mozemo a svaki pokusaj promjene nas kosta sve vise i vise. alternative ne postoje niti mogu postojati. svaki nasilni pokusaj promjene stanja ce donjeti samo mnogo vecu stetu.
neko se izvinjava patriotama - meni se niko nema sta izvinjavati za poplasena - smatram ga predstavnikom tog naroda - smatram da je sminkanje takvog stanja idiotski - kada je covjek legitimni kandidat - i cak sta vise stetno je sminkati takvo stanje te samim tim i nije patriotski...... ali pojedini bi i da imaju ekskluzivno pravo da odredjuju sta je to patriotizam.
jedino sto nam je preostalo osim borbe svako za sebe sto se i odvija svakoga dana jeste odabir jedne stranke i pravljenej od iste necega dostojnog naseg naroda. stvaranje novih opcija od samoga pocetka je zanimljiva ideja ali bi isto tako brzo ustanovili nemoc u ostvarivanju bilo kojeg cilja.
sustina koju namece i ovaj portal i zastupnici je potpuno dezavuisanje javnosti jer ljudi jednostavno shvatite -
covjek dolazi iz entiteta u kojem je univerzitetski profesor odlikovan od predsjendika clan senata republike koja je nastala u odbrambeno otadzbinskom ratu i koja je vjecna a bih dok mora. ...
Samo SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga....
Ko je odbio zabranjivanje SDS-a nakon agresije na BiH?
Ko je prihvatio etničku matricu, po kojoj se i odlazak u jebenu ćenifu gleda kroz tzv. nacionalnu prizmu?
...
Odgovor: SDA
Onda im treba dati još 20 godina da dodatno sjebu državu i ne preuzmu odgovornost, kao što je nisu preuzeli ni za šta dosad.
Ustvari, ne znam koji kurac uopšte repliciram na tvoje dozlaboga dosadne, besmislene i postove koje obiluju lažima.
-
Android Knego
#28454 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa kakve to veze ima?dustaban wrote:glaso za DF jebogati...notsure wrote:Gdje si ti to glasao za Sifeta? Kad je Sifet bio na glasačkom listiću?dustaban wrote:Moj Sifete a tek da znas kako je mene stid sto sam glasao za Sifeta!
niti je Sifet DF, niti je DF Sifet....
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28455 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jašta DF je nastao vanmaterićnom oplodnjom u bahceci centru...nit ga je Slinfet osnovao nit mu je sekretar, što je inaće prva funkcija u svakoj sranci nakon precednika
-
jefff
#28456 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemaš to koga pitat. Budžetlije su šmugnule na vikend a svoj internet ne koriste za poslove zamazivanja očiju hajvanu a bome ni slobodno vrijeme.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28457 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF mi je definitivno ogadio ljevicu u Bosni za sva vremena...odnosno doveo me do konačne spoznaje da je u naske ljevićarenje skup šupljaka u koje ni sami zagovornici ne vjeruju vego samo gledaju kako če se uhljebit preko toga da deru jednako ko seoske varalice iz Izmetbegova klana.
Po samom modus operandiju se odmah vidi da bi i oni jednako srali ko Izmetbegova klapa vego ih nije zapo prvi saff u toj bajci...ta več puščana i zauzeta patrijotska šuplja, pa je ovima ovo levićarenje ko neka rezervna pozicija
da mlate praznu slamu pozivajuči se na mrtve partizane, ZAVNOBIH i rahmetli Tita, iako ni sami blage veze nemaju šta je uopće sadržaj poljitike neke stranke lijevog centra a kamoli neke žešče, ozbiljne ljevice
s tim se moramo pomiriti da ljevica u Bosni NE POSTOJI! i neče je biti zadugo...valjda dok nas dobro ne poguzi ovi Izmetbegov feudokapitaljizam
Po samom modus operandiju se odmah vidi da bi i oni jednako srali ko Izmetbegova klapa vego ih nije zapo prvi saff u toj bajci...ta več puščana i zauzeta patrijotska šuplja, pa je ovima ovo levićarenje ko neka rezervna pozicija
s tim se moramo pomiriti da ljevica u Bosni NE POSTOJI! i neče je biti zadugo...valjda dok nas dobro ne poguzi ovi Izmetbegov feudokapitaljizam
-
Android Knego
#28458 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
i kakve to veze ima sa tvrdnjom da Sifet nije DF i da DF nije Sifet? pa ne broji DF tri clana da bi pojedinac imao 30% vrijednosti stranke...JoseMujica wrote:jašta DF je nastao vanmaterićnom oplodnjom u bahceci centru...nit ga je Slinfet osnovao nit mu je sekretar, što je inaće prva funkcija u svakoj sranci nakon precednika
-
Android Knego
#28459 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
siguran si?jao_situacije wrote:koja budala moraš biti da ti je opravdanje neću da blokiram reformske procese, pa ću glasati za četnika
onaj sda uhljup se barem ne javlja i ne uvaljuje dodatno
http://www.klix.ba/vijesti/bih/i-kadica-je-stid-zbog-poplasena-kajem-se-i-pri-ovoj-pameti-ne-bih-to-uradio/151113040
-
privremeni
- polis
#28461 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovog Sifeta Podžića treba "kickovati" iz stranke ili ga zamoliti da sam podnese ostavku na sve funkcije u DF-u. Čisto iz političke odgovornosti, koja nije nesto uobičajeno u BiH. Hajde DF i Komšiću, pokažite da ste promjena koju želim vidjeti.
P.S. jbte ko je ovaj sead kadić? Odakle izviru ovi ljudi? Svako hoće u "političare", a i politika svakog prima.

P.S. jbte ko je ovaj sead kadić? Odakle izviru ovi ljudi? Svako hoće u "političare", a i politika svakog prima.
- Thorgerson
#28462 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakva bolan promjena. Pa DF je sastavljen od ubleha. A prva ubleha im je na celu.
Cuj oni donose promjene, a glavni lik u stranci se povlaci u vlasti sad ce haman 10 godina.
Dajte mi jedno djelo doticnog da mogu imati nadu da ce oni donijeti promjene? Ide pjeske na posao? Kupio stan na kredit? Zivi u neboderu? Puknut ce po prstima i ostale gluposti...
Ublehas.
Nece donijeti promjene.
I moj glas nece dobiti.
Cuj oni donose promjene, a glavni lik u stranci se povlaci u vlasti sad ce haman 10 godina.
Dajte mi jedno djelo doticnog da mogu imati nadu da ce oni donijeti promjene? Ide pjeske na posao? Kupio stan na kredit? Zivi u neboderu? Puknut ce po prstima i ostale gluposti...
Ublehas.
Nece donijeti promjene.
I moj glas nece dobiti.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#28463 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni je ljevicu u BiH ogadio SDP onog dana kada je koalirao sa SDA i vodio dosljednu politiku te koalicije cak i onda kada je SDA istu napustila.JoseMujica wrote:DF mi je definitivno ogadio ljevicu u Bosni za sva vremena...odnosno doveo me do konačne spoznaje da je u naske ljevićarenje skup šupljaka u koje ni sami zagovornici ne vjeruju vego samo gledaju kako če se uhljebit preko toga da deru jednako ko seoske varalice iz Izmetbegova klana.
Po samom modus operandiju se odmah vidi da bi i oni jednako srali ko Izmetbegova klapa vego ih nije zapo prvi saff u toj bajci...ta več puščana i zauzeta patrijotska šuplja, pa je ovima ovo levićarenje ko neka rezervna pozicijada mlate praznu slamu pozivajuči se na mrtve partizane, ZAVNOBIH i rahmetli Tita, iako ni sami blage veze nemaju šta je uopće sadržaj poljitike neke stranke lijevog centra a kamoli neke žešče, ozbiljne ljevice
DF je samo slag na torti samozvanih ljevicarskih partija.....ko god njih smatra ljevicom pod hitno mora u skolu ponovo.
A najavljeno"ujedinjenje ljevice" je sjajna tema za potencijalni buduci skec Top Liste Nadrealista....
-
pemanapemani
#28464 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sabina1 wrote:Meni je ljevicu u BiH ogadio SDP onog dana kada je koalirao sa SDA i vodio dosljednu politiku te koalicije cak i onda kada je SDA istu napustila.JoseMujica wrote:DF mi je definitivno ogadio ljevicu u Bosni za sva vremena...odnosno doveo me do konačne spoznaje da je u naske ljevićarenje skup šupljaka u koje ni sami zagovornici ne vjeruju vego samo gledaju kako če se uhljebit preko toga da deru jednako ko seoske varalice iz Izmetbegova klana.
Po samom modus operandiju se odmah vidi da bi i oni jednako srali ko Izmetbegova klapa vego ih nije zapo prvi saff u toj bajci...ta več puščana i zauzeta patrijotska šuplja, pa je ovima ovo levićarenje ko neka rezervna pozicijada mlate praznu slamu pozivajuči se na mrtve partizane, ZAVNOBIH i rahmetli Tita, iako ni sami blage veze nemaju šta je uopće sadržaj poljitike neke stranke lijevog centra a kamoli neke žešče, ozbiljne ljevice
DF je samo slag na torti samozvanih ljevicarskih partija.....ko god njih smatra ljevicom pod hitno mora u skolu ponovo.
A najavljeno"ujedinjenje ljevice" je sjajna tema za potencijalni buduci skec Top Liste Nadrealista....
Isti klinac, da oprostis, SDP i DF.
Hajd sto su ogadili ljevicu ljudima, nego sto su je totalno obesmislili.
-
jefff
#28465 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pare su kod Izetbegovića a svi ostali mogu svirat kurcu i gledat da se primaknu državnoj hazni. To se preslikava i na plitički život. Mali je po istočnim komšijama bahat a po zapadnim komšijama podmukao. Savršeno sjedinjenje dvije karakteristike i s tim u vezi se podosta i sa njegovom strankom dešava.JoseMujica wrote:DF mi je definitivno ogadio ljevicu u Bosni za sva vremena...odnosno doveo me do konačne spoznaje da je u naske ljevićarenje skup šupljaka u koje ni sami zagovornici ne vjeruju vego samo gledaju kako če se uhljebit preko toga da deru jednako ko seoske varalice iz Izmetbegova klana.
Helem i ovi naši zapadni susjedi kradu ideje od nas glupih Bosanaca. Neka populistička gotovo nepoznata organizacija, kako je zovu - MOST ostvarila značajan uspjeh. Priča im je kao i od ovih DF pred izbore: smanjenje administracije, smanjenje nezaposlenosti, bla bla. Upalila im fora.
- jao_situacije
#28466 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sad će njega željko po prstimapolis wrote:Ovog Sifeta Podžića treba "kickovati" iz stranke ili ga zamoliti da sam podnese ostavku na sve funkcije u DF-u. Čisto iz političke odgovornosti, koja nije nesto uobičajeno u BiH. Hajde DF i Komšiću, pokažite da ste promjena koju želim vidjeti.
P.S. jbte ko je ovaj sead kadić? Odakle izviru ovi ljudi? Svako hoće u "političare", a i politika svakog prima.![]()
![]()
-
VjecitiStudent
#28467 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tako će biti dok se Zlatčad ne pometu ...JoseMujica wrote:DF mi je definitivno ogadio ljevicu u Bosni za sva vremena...odnosno doveo me do konačne spoznaje da je u naske ljevićarenje skup šupljaka u koje ni sami zagovornici ne vjeruju vego samo gledaju kako če se uhljebit preko toga da deru jednako ko seoske varalice iz Izmetbegova klana.
- Prpa.ba
#28468 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koja marva i politicki abortusi, dostojni nasljednici velikog maga Hareta Ublehe. 
- dustaban
#28469 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Do kraja mjeseca cemo zaboraviti da je DF ikad i postojao!

- mirzadelibasic
#28470 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Reče dustaban koji će već za par dana doći i komentarisati na ovoj temi.. Budi malo realniji i daj im fore do izbora, uz povremene napomene da im je visoki funkcioner Sifet, koji voli dići dva prstića za okorjelog četnika, a istovremeno pričati o ujedinjenju ljevice i antifašističkom djelovanju DF-a...dustaban wrote:Do kraja mjeseca cemo zaboraviti da je DF ikad i postojao!
-
jefff
#28471 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Oni su svoju ulogu odigrali. Bili su splav za spašavanje glavnog velikosrpskog agenta na ovoj teritoriji Izetbegovića i tu su ulogu i odigrali i više nisu ni potrebni. Jebani ste i ovaj put. Bridili vam guza? Nek bridi, i treba.
- dustaban
#28472 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vi ne prestajete Komsica tretirati kao nekoga ko ima neki zajebani plan.jefff wrote:Oni su svoju ulogu odigrali. Bili su splav za spašavanje glavnog velikosrpskog agenta na ovoj teritoriji Izetbegovića i tu su ulogu i odigrali i više nisu ni potrebni. Jebani ste i ovaj put. Bridili vam guza? Nek bridi, i treba.
Ljudi moji, shvatite vec jednom, njegov jedini cilj je bio da si nadje sljedeci leziljebovski posao nakon predsjednistva. I u tome je savrseno uspio, eno ga u parlamentu i njega se zivo yebe i za DF i za vlast i za drzavu.
Jebemumater ako ima iko da je sa manje truda i pameti bolje prosao...
-
pemanapemani
#28473 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa to je mogao ostvariti da je ostao u SDP.dustaban wrote:Vi ne prestajete Komsica tretirati kao nekoga ko ima neki zajebani plan.jefff wrote:Oni su svoju ulogu odigrali. Bili su splav za spašavanje glavnog velikosrpskog agenta na ovoj teritoriji Izetbegovića i tu su ulogu i odigrali i više nisu ni potrebni. Jebani ste i ovaj put. Bridili vam guza? Nek bridi, i treba.
Ljudi moji, shvatite vec jednom, njegov jedini cilj je bio da si nadje sljedeci leziljebovski posao nakon predsjednistva. I u tome je savrseno uspio, eno ga u parlamentu i njega se zivo yebe i za DF i za vlast i za drzavu.
Mogao je biti nezavisni zastupnik, preci u bilo koju stranku...
Nije da ga branim, nego ukazujem da ti je teorija suplja.
- General War
#28474 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sve podsjeca kad jedna celija odumire, formira se druga...tako i zeljko...po zadatku oformio DF da se vlasi ne dosjete, jer je prosto nevjerovatno koliko DF napravio "promasaja" u malom vremenskom periodu, da ne smrdi na izaju...pokupis SDP glasace bolje nego da daju glasove tamo nekim drugim lijevim strankama koje (mozda) nisu dio tala sacuvaj boze.(Nasa stranka, stranka kokuza...)pemanapemani wrote:Pa to je mogao ostvariti da je ostao u SDP.dustaban wrote:Vi ne prestajete Komsica tretirati kao nekoga ko ima neki zajebani plan.jefff wrote:Oni su svoju ulogu odigrali. Bili su splav za spašavanje glavnog velikosrpskog agenta na ovoj teritoriji Izetbegovića i tu su ulogu i odigrali i više nisu ni potrebni. Jebani ste i ovaj put. Bridili vam guza? Nek bridi, i treba.
-
Android Knego
#28475 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
upravo tako. da mu je motiv bio naci "leziljebovski posao nakon predsjednistva" bilo je dovoljno ostati u SDP-u i klimati glavom...pemanapemani wrote:Pa to je mogao ostvariti da je ostao u SDP.dustaban wrote:Vi ne prestajete Komsica tretirati kao nekoga ko ima neki zajebani plan.jefff wrote:Oni su svoju ulogu odigrali. Bili su splav za spašavanje glavnog velikosrpskog agenta na ovoj teritoriji Izetbegovića i tu su ulogu i odigrali i više nisu ni potrebni. Jebani ste i ovaj put. Bridili vam guza? Nek bridi, i treba.