http://www.avaz.ba/clanak/223168/pogled ... nelu-dogicTomahawk11 wrote:Monstrumi sto su ubili djevojku u Olovu....otisli nakon toga u kafanu, pice, muzika....mentalni sklop ratnih zlocinaca![]()
Ima cak i video.....ko da su se napili po casu vode, pa u kafanu....
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- muha_sa
#28451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- vješalica
#28452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma treba pokrenuti proces na sudu protiv nje imaju vjestaci medicinske struke pa da vidis kako ce joj se rupa u sjecanju vrlo brzo popunitiholowey wrote:ili je bilo "ako cujem da pricas o ovome ne samo da cu tebe ubiti nego i tvoju sestru i i brata i mater i oca... prije cu ja vas nego policija mene... znas me kakav sam pa vidi isplati li ti se rizikovati... "vješalica wrote:žao mi je momka
ali dotična bi se trebala spustit na zemlju
jedan mladi život je izgubljen u nepovrat
a očito se klanja nekom mafijaškom miljeu uličarskih propalica
Vjerovatno nije iskljuceno da neko i iz istraznih organa sabotira istragu
Svega ima u ovom gradu danas
Ako je iko vezan sa lokalnim siledziajama i kabadahijama koji su dosli u grad da budu 'posteni' onda je to policija
- JThomas
#28453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
avaz kaže (uvijek ogradaTomahawk11 wrote:Monstrumi sto su ubili djevojku u Olovu....otisli nakon toga u kafanu, pice, muzika....mentalni sklop ratnih zlocinaca![]()
Ima cak i video.....ko da su se napili po casu vode, pa u kafanu....
što bi pilo vode, da se leš kasnije našao i da se nije moglo preciznije utvrditi vrijeme smrti. vrlo hladnokrvno, vrlo promišljeno, vrlo podlo...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#28454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tj da nisu priznali.
- JThomas
#28455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ali nisu sami otišli da priznaju.
ovdje je policija stvarno odradila dobar posao, eto, da ne bude vazda ja protiv policije...
ovdje je policija stvarno odradila dobar posao, eto, da ne bude vazda ja protiv policije...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da, to je verzija koju sam i ja cuo/procitao, te da su uhapseni, pa pusteni, a onda tragom poruka koje joj je ko slaoJThomas wrote:avaz kaže (uvijek ogradaTomahawk11 wrote:Monstrumi sto su ubili djevojku u Olovu....otisli nakon toga u kafanu, pice, muzika....mentalni sklop ratnih zlocinaca![]()
Ima cak i video.....ko da su se napili po casu vode, pa u kafanu....) da su namjerno htjeli promijeniti što više kafana i da ih što više ljudi vidi da bi napravili alibi.
što bi pilo vode, da se leš kasnije našao i da se nije moglo preciznije utvrditi vrijeme smrti. vrlo hladnokrvno, vrlo promišljeno, vrlo podlo...
Bas, koliki dusmanin moras biti pa ubiti nekog na tako svirep nacin. Nekog koga i ne poznajes, a ne osobu koju si znao, s kojom si provodio vrijeme, koja ti je bila dio zivota neko vrijeme.....a koja te opet nije napala, nijednim cinom te izazvala na odbranu ili napad....
Dva heroja.....
- ultima_palabra
#28457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A kako su ih skontali, samo preko poruka?
- JThomas
#28458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja nisam ubicaTomahawk11 wrote:
Da, to je verzija koju sam i ja cuo/procitao, te da su uhapseni, pa pusteni, a onda tragom poruka koje joj je ko slao![]()
da se nadju, kao i da su se njih dvojica sastajali, ponovo ih uhapsili.
Bas, koliki dusmanin moras biti pa ubiti nekog na tako svirep nacin. Nekog koga i ne poznajes, a ne osobu koju si znao, s kojom si provodio vrijeme, koja ti je bila dio zivota neko vrijeme.....a koja te opet nije napala, nijednim cinom te izazvala na odbranu ili napad....
Dva heroja.....i taj jaran hajvan pravi, umjesto da ga odvrati, on mu jos pomogao
sad nek mu drzi supak kad ga budu natezali u Zenici
- karanana
#28459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
haj tih ljubavnih obracuna i ubistava je vazda bilo. ali da onaj drugi hajvan krene sa njim da mu pomogne, kakav je to debil i idiot, veci od bivseg momka.
- ultima_palabra
#28460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To fakat ne kontam.karanana wrote:haj tih ljubavnih obracuna i ubistava je vazda bilo. ali da onaj drugi hajvan krene sa njim da mu pomogne, kakav je to debil i idiot, veci od bivseg momka.
-
julisiz es grant
#28461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa bilo je, ali uglavnom da muž/momak popizdi i u naletu bijesa ubije ženu, ko što je Kuduz ubio Bademu/Rasemu, ali ovo je bilo promišljeno i isplanirano u svim detaljima, i za prije i poslije ubistva.karanana wrote:haj tih ljubavnih obracuna i ubistava je vazda bilo. ali da onaj drugi hajvan krene sa njim da mu pomogne, kakav je to debil i idiot, veci od bivseg momka.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zlocin iz strasti, a scenario ko da je sniman najbolesniji horor.
Mislim jeste, motiv je ljubomora, bolesna, ali otmica, mucenje, bacanje u kanjon, pa onda zametanje tragova, hladnokrvnost, kafana poslije ubistva....bas zlocinacko ponasanje.
Kad je frajer, sto nije sebe ubio? Obuzeo ga karasevdah....a i guznog mu havera
Definitivno da je planirano, hladno pripremljeno. Nije je ubio u afektu, nego je odveo na foru vjerovatno.
Mislim jeste, motiv je ljubomora, bolesna, ali otmica, mucenje, bacanje u kanjon, pa onda zametanje tragova, hladnokrvnost, kafana poslije ubistva....bas zlocinacko ponasanje.
Kad je frajer, sto nije sebe ubio? Obuzeo ga karasevdah....a i guznog mu havera
Definitivno da je planirano, hladno pripremljeno. Nije je ubio u afektu, nego je odveo na foru vjerovatno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#28463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
novac i emocije 95% motiva...
analogno tome što je s onim momkom što cura ima amneziju ko će to istražiti
ja sam uvjeren da ako se u prvih 24-48 sati ne razjasni niti bude transparentno nikad ni neće biti
olovski slučaj to potvrđuje
i kemin/pljačka rajfajzena
analogno tome što je s onim momkom što cura ima amneziju ko će to istražiti
ja sam uvjeren da ako se u prvih 24-48 sati ne razjasni niti bude transparentno nikad ni neće biti
olovski slučaj to potvrđuje
i kemin/pljačka rajfajzena
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#28464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cuj?JThomas wrote:ali nisu sami otišli da priznaju.
Doduse nisam pazljivo pratio, ali steko sam utisak da su sami otisli u rijamu da se prijave.
-
klixo
#28465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prave zlocinacke face , da je Srbin i da su 90te ovaj bi general bio.
Murizova facijalna ekspresija me tacno podsjeca na cetnicke ratne zlocince.
Evo snimka
https://www.youtube.com/watch?v=XRvm8qPorio
Evo snimka
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#28466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koji su oni?klixo wrote:Prave zlocinacke face , da je Srbin i da su 90te ovaj bi general bio.
Evo snimka
- insomnia78
#28467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Al najsmjesnija mi je teorija o nekoj kosmickoj pravdi "u Zenici"
Ono, nadam se da de im u Zenici...
Co'ek bi rek'o da tamo ne leze upravo ovakvi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Onom Selimovicu je izgleda ugasen fb profil.
Kod Muriza Brkica poplava komentara. Kune i psuje raja uveliko.
I, ako je vjerovati, zenicki robijasi porucili da ih jedva cekaju.
A po onom sto se moze vidjeti na profilu, nije bas ovaj lik bio citav. Vuk mu je kao neka opsesija i tupavi aMonimni citati koji uglavnom upucuju na neku destrukciju.
A po onom sto se moze vidjeti na profilu, nije bas ovaj lik bio citav. Vuk mu je kao neka opsesija i tupavi aMonimni citati koji uglavnom upucuju na neku destrukciju.
- JThomas
#28469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa leže, u tome i jeste poenta...insomnia78 wrote:Al najsmjesnija mi je teorija o nekoj kosmickoj pravdi "u Zenici"
![]()
![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#28470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ono kad ti drugi dio posta pobija prvi. Trš
-
klixo
#28471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Odmah prvi stol ispred kamere, žuti zalizana kosa i crni kraca kosa odmah do zutog sjedi sa njegove desne strane._BataZiv_0809 wrote:Koji su oni?klixo wrote:Prave zlocinacke face , da je Srbin i da su 90te ovaj bi general bio.
Evo snimka
Ovaj drugi ko i svjestan sta je uradio,al zato ovaj prvi bezosjecajan za obojicu.
-
zigson
#28472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pola fejsbuka su ti takvi..Tomahawk11 wrote:Onom Selimovicu je izgleda ugasen fb profil.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#28473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma ja zalizani ko i malo zabrinut, ali drugi je bas izgleda ravnodusanklixo wrote: Odmah prvi stol ispred kamere, žuti zalizana kosa i crni kraca kosa odmah do zutog sjedi sa njegove desne strane.
Ovaj drugi ko i svjestan sta je uradio,al zato ovaj prvi bezosjecajan za obojicu.
- insomnia78
#28474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mislio sam na neko maltretiranje od strane ostalih_BataZiv_0809 wrote:Ono kad ti drugi dio posta pobija prvi. Trš
-
klixo
#28475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Valjda obrnuto , zuti zalizani sav sretan ,a crni je ko i svjestan sta je uradio._BataZiv_0809 wrote:Ma ja zalizani ko i malo zabrinut, ali drugi je bas izgleda ravnodusanklixo wrote: Odmah prvi stol ispred kamere, žuti zalizana kosa i crni kraca kosa odmah do zutog sjedi sa njegove desne strane.