Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebem i izbore, i onih 50KM sto cu dobiti, i njih sto su me zvali u subotu da dodjem u nedjelju, i sebe sto sam prihvatio U 9 jutros kuci dosao , 28 sati na nogama
Mustang1 wrote:Jebem i izbore, i onih 50KM sto cu dobiti, i njih sto su me zvali u subotu da dodjem u nedjelju, i sebe sto sam prihvatio U 9 jutros kuci dosao , 28 sati na nogama
Mustang1 wrote:Jebem i izbore, i onih 50KM sto cu dobiti, i njih sto su me zvali u subotu da dodjem u nedjelju, i sebe sto sam prihvatio U 9 jutros kuci dosao , 28 sati na nogama
Ovo ti je otprilike sumiranje situacije u naredne 4 godine. Puno posla malo para
Ja srećom bio zamjenik, otišao 3 sata, 100 ljudi nije došlo. Sva sreća pa nisam brojao glasove.
A mi nismo imali zamjenike, jer smo prvobitno mi svi bili zamjenici i svi odustali u petak predsjednik i clanovi, i mi umjesto njih ubaceni.
U opstini su ostali svi kojima se dva broja nisu poklopila da broje ponovo, a ja kada sam otisao red je bio do suda, a pomjera se po jedno svakih pola sata.
Mustang1 wrote:A mi nismo imali zamjenike, jer smo prvobitno mi svi bili zamjenici i svi odustali u petak predsjednik i clanovi, i mi umjesto njih ubaceni.
U opstini su ostali svi kojima se dva broja nisu poklopila da broje ponovo, a ja kada sam otisao red je bio do suda, a pomjera se po jedno svakih pola sata.
ma dobro imas sbb,hdz
s druge strane df ce imati vjerovatno jednog
a-sda jednog
generalno pobjednici prave vlast...pa ce ici vertikalom...jedino da sdp napravi lanac od drzavnog,preko federalnog pa na kantone...a za to nemaju kuveta
jedino nekom vecom kupovinom poslanika...
realnije je da nb uskoci umesto sbb-a...tu su vec bile neke naznake i prije izbora
dajdza-ze wrote:Znate li gospoda da nasa bolnica nema vise ni jednog zaposlenog pedijatra. Svi su
ma nije tacno
jucer sam bio,nazalost
Fakat jbte, ljudi olako svasta izjavljuju...
kamen spoticanja wrote:
Ja_Ja wrote:Duvnjak uzeo gotovo 5,000 glasova. Ebem te narode i drzavo. Samo kolektivni harakiri izvrsit i naselit ova brda Japancima.
uzeo je kar'nu
dopisali su mu biracki odbori 4500 hiljade
Jucer sam slusala sta ljudi radi i kako dopisuju desetine i stotine glasova. Strasno. Najnormalnije to pricaju.
CIK se sigurno pravi lud, u suprotnom bi pored onog ko upisuje glasove u kontrolnike trebalo sjedit jos troje ljudi koji samo gledaju i prate ispravnost.