Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Dasi

#28426 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

cadburry wrote:
Hakiz wrote:
cadburry wrote:Naletih na slike Nase stranke u Starom Gradu na opustanju. Na slikama su između ostalog opstinski i gradski vijecnici Adla Kupusovic i Vibor Handzic (predsjednik NS Kantona Sarajevo).
U ovim fotografijama je problematično samo slijedeće: Ta dva selfija, ako su nam vijećnici tako infantilni, trebalo bi se zabrinuti.

Čemu postavljanje ovih fotografija. Da se pohvališ da ih imaš?
Uz svu osudu mojim predrasudama, nisam siguran da bih ovima prepustio da vode drzavu.
A ti nemas ni jednu glupu fotografiju koja je nastala iz zajebancije?
cadburry

#28427 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cadburry »

Dasi wrote:
cadburry wrote:
Uz svu osudu mojim predrasudama, nisam siguran da bih ovima prepustio da vode drzavu.
Naravno da imam, ali da pretendujem da vodim drzavu, ne bih je plasirao u javni prostor.
Hakiz

#28428 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Dasi wrote:
cadburry wrote:
Hakiz wrote:
U ovim fotografijama je problematično samo slijedeće: Ta dva selfija, ako su nam vijećnici tako infantilni, trebalo bi se zabrinuti.

Čemu postavljanje ovih fotografija. Da se pohvališ da ih imaš?
Dakle, svi smo mi radili stvari koje bi voljeli da nismo uradili. Samo, ako si toliko infantilan da u odraslim godinama praviš glupe selfije, nemoj se kandidovati na javnu funkciju. Nije problem napraviti infantilan selfi kada si dijete, recimo u 16. pa se kandidovati u 25. Ali napraviti infantilan selfi u recimo 25. a kandidovati se u 26. je već problem.

Tako da se neko ne iznenadi ako se kandiduje na neku javnu funkciju, a onda jedan dan izađe informacija dobijena iz anonimnog izvora zaposlenog kod njegovog ili njenog internet provajdera sa istorijatom web stranica koje je kandidat posjećivao. Pa se tu svašta nađe...
linobeko

#28429 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by linobeko »

putokaz1 wrote:O Vedadu Pašiću sma čuo sve najbolje
ali neznam koja je Lijeva stranka
Evo Vedadovog statusa sa fb koji odgovara na tvoje pitanje, a tu je i Marjanovićev odgovor:
Veceras sam, na poziv drugarica i drugova iz GO Naše Stranke Tuzla kao gost prisustvovao njihovom skupu i lokalnim stranackim izborima. Posebno mi je bilo drago druzenje sa mojim dragim i istinskim tuzlanskim prijateljima/cama, drugovima/aricama i kolegicama/egama, kas sto su naprimjer Zvjezdan Karadzin Nedim Hadžiefendić Edisa Mešković Adnan Burina Mario Vranješ Jasmin Alić Olivera Sadiković i mnogim drugima, ali i sa gostima iz glavnog nam grada, kao sto je Pedja Kojovic. Posebno drag "gost", a moj suborac iz Inicijative grupe građana "Socijaldemokrati", Damir Marjanovic, veliki je dobitak za ukupnu politicku scenu Bosne i Hercegovine, jedan od najboljih ljudi koje imam privilegiju da zovem prijateljima uopce.

Bitno je napomenuti da licno nisam partijski niti stranacki aktivan, pogotovo ne u kapacitetu funkcije koju obnasam zadnjih nesto vise od godinu dana, ali svim progresivnim aspiracijama u nasem drustvu dajem podrsku, ma iz koje politicke opcije dolazile.

Međutim, moram priznati da sam skoro pa zaplakao prilikom pristupanja NS od strane Selim Bešlagića, naseg tuzlanskog velikana, branitelja BiH i gradjanske opcije u istoj, kandidata za Nobela za mir. Ne zbog NS, kojoj kapu skidam na ovom potezu, vec zbog skoro pa opipljive tuge i gorcine koju sam osjetio kod naseg Selima nacinom kako se Partija koju je de facto napravio (jer ne zaboravite, danasnji SDP je amalgamacija prethodne Partije i Selimove i tuzlanske Unije Bosanskohercegovackih Socijaldemokrata i po trenutno vazecem statutu i imenu!) prema njemu ponijela. On to nije zasluzio niti je Partija, da jeste kakva bi trebala da bude, to smjela da dozvoli...

U svakom slucaju, mnogo srece drugaricama i drugovima iz GO Nase Stranke Tuzla, to su svi odreda dobri ljudi koji zele dobro ovom gradu i ovoj drzavi...

Damir Marjanovic Hvala Vedo, tvoja podrška i tvoje znanje biti će od velikoga značaja u procjeni kvaliteta obrazovnih i znanstvenih programa koji su već u pripremi. Hvala ti što si dobar domaćin i hvala ti što se svaki put u Tuzli osjećam kao kod kuće. Ponosan san što se mogu pohvaliti da imam takvog Prijatelja! Idemo dalje!
putokaz1

#28430 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Jedan klapa tri stranke
V.Pašić-Formalno ništa možda glasač NS
Z.Begić-Nažalost propali DF
E.Delić-SDP
Dasi

#28431 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

Hakiz wrote:Dakle, svi smo mi radili stvari koje bi voljeli da nismo uradili. Samo, ako si toliko infantilan da u odraslim godinama praviš glupe selfije, nemoj se kandidovati na javnu funkciju. Nije problem napraviti infantilan selfi kada si dijete, recimo u 16. pa se kandidovati u 25. Ali napraviti infantilan selfi u recimo 25. a kandidovati se u 26. je već problem.

Tako da se neko ne iznenadi ako se kandiduje na neku javnu funkciju, a onda jedan dan izađe informacija dobijena iz anonimnog izvora zaposlenog kod njegovog ili njenog internet provajdera sa istorijatom web stranica koje je kandidat posjećivao. Pa se tu svašta nađe...
ufffff... svi se rodili na engleskom dvoru. pravio sam, pravim i pravicu gluposti iz zajebancije, doduse ne selfi gluposti jer ih ne volim.
jos samo fali da pocnete postavljati fotke iz spavacih soba.
Hakiz

#28432 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Dasi wrote:
Hakiz wrote:Dakle, svi smo mi radili stvari koje bi voljeli da nismo uradili. Samo, ako si toliko infantilan da u odraslim godinama praviš glupe selfije, nemoj se kandidovati na javnu funkciju. Nije problem napraviti infantilan selfi kada si dijete, recimo u 16. pa se kandidovati u 25. Ali napraviti infantilan selfi u recimo 25. a kandidovati se u 26. je već problem.

ufffff... svi se rodili na engleskom dvoru. pravio sam, pravim i pravicu gluposti iz zajebancije, doduse ne selfi gluposti jer ih ne volim.
jos samo fali da pocnete postavljati fotke iz spavacih soba.
Slobodno ti pravi.

Samo, ako se budeš nekada kandidovao, budi spreman :)
Dasi

#28433 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

cadburry wrote:
Dasi wrote:
cadburry wrote:
Naravno da imam, ali da pretendujem da vodim drzavu, ne bih je plasirao u javni prostor.
Jesu li nekoga ostetili sa tim glupim selfijima? Evo ova trojica nisu plasirali svoje glupe selfije u javni prostor.
Image
Vise su jada napravili nego ti sa napucenim usnama, al' jok hajmo se mi zaroviti po FB profilima opozicije pa da ih malo ismijavamo po forumima.
Hakiz

#28434 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Znaš i sam da ljudi često više pažnje posvećuju formi nego suštini.
Dasi

#28435 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

Hakiz wrote:Znaš i sam da ljudi često više pažnje posvećuju formi nego suštini.
Ma brate pravo je seljacki pokusavati diskreditovati citavu stranku na osnovu par selfija koje si pokupio sa privatnog FB profila.
Problem je dati drzavu da vode likovi koji imaju par glupih fotografija na drustvenoj mrezi a nije problem dati drzavu u ruke lopovima i kriminalcima.
Hakiz

#28436 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Dasi wrote:
Ma brate pravo je seljacki pokusavati diskreditovati citavu stranku na osnovu par selfija koje si pokupio sa privatnog FB profila.
Problem je dati drzavu da vode likovi koji imaju par glupih fotografija na drustvenoj mrezi a nije problem dati drzavu u ruke lopovima i kriminalcima.
Ma, nemoj se na mene ljutiti. Ja imam drugi problem, a to nisu selfiji mladih jurišnika. NS izgleda kao jedina ozbiljna alternativa postojećem sranju. Sa druge strane, ja sam ljevičar po uvjerenju i nisam baš za taj liberalizam kojim se oni kite.

Nema bolje alternative, a ideološki bih napravio izdaju.

Izdati ideološki princip zbog višeg cilja ili ne?
zippoo87

#28437 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

e jos su samo ovakve gluposti i slike trebale na ovoj temi
stvarno ne kontam neke pojedince...evo cadburija...koja je svrha ove slike koju sipostavio ?
napucili momci usne...ovo je ocito neka njihova interna sala i zezancija,vidi se da je montaza a i da nije,opet ne vidim nista neobicno na slici ?
bilo bi lijepo da tema ostane "na kursu" a ne da se ovakve budalastine ubacuju ovdje
zippoo87

#28438 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

Hakiz wrote:
Dasi wrote:
Ma, nemoj se na mene ljutiti. Ja imam drugi problem, a to nisu selfiji mladih jurišnika. NS izgleda kao jedina ozbiljna alternativa postojećem sranju. Sa druge strane, ja sam ljevičar po uvjerenju i nisam baš za taj liberalizam kojim se oni kite.

ovaj post je tako jeftin
NS je stranka koja sama sebe deklarise kao socijal-lliberalnu...dakle mix te dvije ideologije i te ti meni sada pojasni sta bi ti tu izdao,ako bi recimo ne daj Boze glasao za NS ?
pusti ba gluposti...pratim sta pises ovdje zadnjih dana i sve su ti neki spinovi i pokusaji diskreditacije a fol si ljevicar,socijaldemokrata
Dasi

#28439 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

Hakiz wrote:Ma, nemoj se na mene ljutiti. Ja imam drugi problem, a to nisu selfiji mladih jurišnika. NS izgleda kao jedina ozbiljna alternativa postojećem sranju. Sa druge strane, ja sam ljevičar po uvjerenju i nisam baš za taj liberalizam kojim se oni kite.

Znas ti sta ja mislim o tvom (ne)glasanju. Kako si prosle izbore tako ces i ove... :P
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#28440 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

Hakiz wrote: Dakle, svi smo mi radili stvari koje bi voljeli da nismo uradili. Samo, ako si toliko infantilan da u odraslim godinama praviš glupe selfije, nemoj se kandidovati na javnu funkciju. Nije problem napraviti infantilan selfi kada si dijete, recimo u 16. pa se kandidovati u 25. Ali napraviti infantilan selfi u recimo 25. a kandidovati se u 26. je već problem.

:lol: ...svašta čovjek može očekivati, u pravu si.

Onomad meni jedan stari član foruma, profesionalni hacker, IT inženjer, i čovjek koji je na koncu pomagao u borbi protiv kriminala- šalje meni taj moj drugar printscreen privatnih poruka mog inboxa sa ovog foruma. I pita me jesam li zainteresovan, iz zajebancije, da se ulogujem kao bilo koji moderator ovog foruma. Ne jer se htjela napraviti šteta, nego jer se eto može SVE kad se hoće. Ali to je apsurd bez efekta i odustao sam od šale. Nikad ga ona dva demona sa-x, mIRCerka i Zoom, nisu skopčali, valjda osobenjaci kao i on sam...sve troje su potonuli zauvijek u mraku interneta.

Ali mene je podučio lekciji. Sve se pamti i to nije loše- samo treba i u greškama biti otvoren, a i sa protivnikom fer. U tom slučaju svako špijanje i "istorijat providera" postaje izlišan. Šta sad, evo ja se priFatim posla u svojoj opštini i onda me neko počne peglati zbog mog FB statusa od prije tri godine, ili posta na ovom forumu. Pa neka pegla- recept je jednostavan: Što nije u redu, reći ću sam da nije u redu. Ne treba mi Avaz ni FB trolovi da me podsjete. Iskrenost je ključ, jer ako išta kontam, to je da je ovdje raji prekipilo od foliranja. I ja sam u toj raji, i ja trpim zbog tuđih laži, pa eto...

Ali ne budi ni ti na kraj srca, što bi se reklo :D
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#28441 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

linobeko wrote:Da ne nabrajam previše, pročitaj u narednim člancima, ima dosta poznatih imena:
...........................................................
...........................................................
A sad da ja tebe nešto pitam. Šta misliš zašto bi Marjanović (a isto je i sa mnogim drugim iz ovog pokreta) ušao u politiku? Čovjek ima vrhunsku karijeru, svjetski je priznati stručnjak, uživanje je baviti se naukom na tom nivou, i povremeno prokomentarisati društvena događanja gdje će mu svi aplaudirati ali on neće prljati ruke.
I baš niko ni "jak" ni poznat izuzev :
1. Marjanović dr. Damira
2. Arapović Adisa

Koliko znamo Arapović(i) su u SBB-u , valjda si nam htio ovim linkovima objasniti da postoji neka nova , nikada ranije uspostavljena veza NS-a i SBB-a ?
Svaki olimpijski matematičar je "jak" , svaka čast nauci iako za čovjeka nisam čula , to su tri ? I ?
Nemojte molim vas izuzetno simpatičnog i veselog dječaka Tarika proglašavati "jakim" kad on to ni sam ne bi rekao.

Meni je SAVRŠENO JASNO ZAŠTO JE MARJANOVIĆ ušao u Našu Stranku deset mjeseci pred izbore , a zašto je ušao u politiku neke tri-četiri godine ranije ste valjda vi tu da objasnite ?

Lijep pozdrav.
kluz franjo

#28442 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Ja očigledno "sporije palim", ali i dalje ne vidim KATASTROFU u tome što je Marjanović pristupio NS-u 10 mjeseci prije izbora. Ja takođe ne vidim problem u tome, ako se Marjanović po prvi put u životu pojavi na nekoj od listi kandidata (čak i kao nositelj liste).
Ali evo da pojasnim na "neutralnom", a ovdje spomenutom primjeru.
Po meni je dobitak za političku scenu to što se Arapović odlučio (10 mjeseci prije izbora) pristupiti nekoj političkoj opciji.
Ja naravno lično ne shvatam šta će neko ko je neupitno obrazovan, stručan i kulturan u SBB-u, ali opet smatram da je bolje za ovo društvo imati Arapovića i Arnauta kao političke aktere i suparnike, nego Bilsenu Šahman ili Dževada Rađu.
Da je sreće, pa da imamo još puno više obrazovanih i profesionalno dokazanih ljudi u političkom životu.
Ja stvarno ne vidim problem, ali kao što rekoh. Vjerovatno sporije palim.
sabina1

#28443 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

kluz franjo wrote:.
Uopšte nije poenta u vašem "paljenju" , već u namjeri onih koje komentarišemo.
Toliko puta smo dosada prevareni , nasamareni a opljačkani i osiromašeni da se svaka namjera mora staviti u sumnju.
Zašto Marjanović , mjesec , dva , tri , pola godine nakon napuštanja DF-a skupa sa svojim saradnicima nije pristupio Našoj stranci ? Šta ga je to spriječavalo ?
Zašto je Arapović gotovo istovremeno pristupio SBB-u kada je i Marjanović NS-u ?

Oko Arapovićevih političkih ambicija i djelovanja - zaista drugom prilikom , tačno je da je obrazovan i da nije Rađo ali on je kao i Gavrić u SBB-u , onom istom koji je nastao na krilima Avaza a znamo kako je Avaz nastao , mukotrpnim i časnim radom i borbom za čitatelje na surovom tržištu ili ipak malo drugačije pa je utemeljitelj jednog dana shvatio da nema više iste planove. No drugom prilikom o tome i nije tema.

Evo o Marjanoviću kao stručnjaku po ko zna koji put - sve najbolje ali zaista.

Meni je sve prilično jasno deset mjeseci pred izbore a sumnjam u namjere komšije i prodavca u granapu a kamo li da ne sumnjam u namjere gore pomenutih ljudi.
Lijepo vas pozdravljam.
putokaz1

#28444 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Obično uđu u Stranku pred izbore radi Liste i Fotelje
Gospodin Damir Marjanović je koje nacionalnosti?
Pitam radi Doma Naroda?
kluz franjo

#28445 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

sabina1 wrote: Uopšte nije poenta u vašem "paljenju" , već u namjeri onih koje komentarišemo.
Toliko puta smo dosada prevareni , nasamareni a opljačkani i osiromašeni da se svaka namjera mora staviti u sumnju.
Zašto Marjanović , mjesec , dva , tri , pola godine nakon napuštanja DF-a skupa sa svojim saradnicima nije pristupio Našoj stranci ? Šta ga je to spriječavalo ?
U potpunosti se slažem u djelu zdrave i opravdane sumnje.
I evo da vidimo.
Koje namjere može imati Marjanović da 10 mjeseci prije izbora pristupi NS-u i da eventualno/sigurno/garantovano bude na nekoj izbornoj listi?
1. Poslanička primanja i hladovina
Sigurno atraktivno i primamljivo. Ipak malo mi je tanko, imajući u vidu naučnu reputaciju i kapacitet u disciplini koja je globalno gledano i dalje kadrovski deficitarna. U oblasti u kojoj je dotični stručan, može u "hladovini stručnog saradnika" da zarađuje i više u nekom od evropskih univerzitetskih instituta.
2. Iz pozicije vlasti da učestvuje u finansijski značajnijim talovima
Za ovo je prije 4 godine imao daleko bolju mogućnost kroz DF, pa nije otišao u tom pravcu.
3. "Kidnapovanje" imena NS-a i forsiranje neke svoje političke platforme (a koja je u suprotnosti sa dosadašnjom platformom NS)
Ako je struktura NS-a toliko slaba, da može svaki "dođoš" (pa makar bio i Einstein u genetici) da "prevrne" platformu stranke, onda i nije šteta. A drugo, postoji li bilo koja izjava političara Marjanovića u zadnjih 5-6 godina, a da je u drastičnoj suprotnosti sa platformom NS?

Kao što rekoh. Demokratija nije jednostavna disciplina. Kao birači, trebamo dobro otvoriti oči i "prevrnuti svaki kamen".
Ja možda jednostavno nisam još došao do tog kamena ispod kojeg piše "KATASTROFA".
Uz zahvalnost na kvalitetnoj diskusiji, srdačno pozdravljam.
zippoo87

#28446 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

sabina1 wrote:
Zašto je Arapović gotovo istovremeno pristupio SBB-u kada je i Marjanović NS-u ?

Oko Arapovićevih političkih ambicija i djelovanja - zaista drugom prilikom , tačno je da je obrazovan i da nije Rađo ali on je kao i Gavrić u SBB-u , onom istom koji je nastao na krilima Avaza a znamo kako je Avaz nastao , mukotrpnim i časnim radom i borbom za čitatelje na surovom tržištu ili ipak malo drugačije pa je utemeljitelj jednog dana shvatio da nema više iste planove. No drugom prilikom o tome i nije tema.

Meni je sve prilično jasno deset mjeseci pred izbore a sumnjam u namjere komšije i prodavca u granapu a kamo li da ne sumnjam u namjere gore pomenutih ljudi.
Lijepo vas pozdravljam.
meni samo ovdje jedna stvar nije jasna u ovom tvom pisanju o Marjanovicu
je li se ti ovdje brines i sumnjas da je on dosao tu zbog licnih ambicija i da mu je to jedini cilj ?
ili
ti mislis da je on kao neko "kukavicje jaje" i da je tu sa namjerom da nasteti NSu ?
putokaz1

#28447 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Marjanović nije
Stojnić,Miladin
Najvjerovatnije će biti visoko na listi i proći
A eventualno i u Dom Naroda
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#28448 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

zippoo87 wrote: meni samo ovdje jedna stvar nije jasna u ovom tvom pisanju o Marjanovicu
je li se ti ovdje brines i sumnjas da je on dosao tu zbog licnih ambicija i da mu je to jedini cilj ?
ili
ti mislis da je on kao neko "kukavicje jaje" i da je tu sa namjerom da nasteti NSu ?
reći ću ti informacije koje i sam možeš provjeriti, a koje znaju i velika većina forumaša koji prate politiku.

damir marjanović je bio ministar u vladi sda, vlada koju je presudio esed radeljaš. u to vrijeme, naša stranka je bila izričito protiv te vlade, imenovanja vlade, njenog rada, ali i eseda radeljaša. damir marjanović je pristao da rukama sda i poltrona poput eseda radeljaša ministruje i da čini jednu od najgorih kantonalnih vlada u historiji. ruku na srce, jedini je dao ostavku, ali i ostavkom doveo ministarstvo obrazovanja ispod svakog minimuma, jer do izbora nije imenovan novi ministar, što je omogučilo sitnim sićarima (aka sivro & co) da se razmnožavaju po obrazovanju. prihvatio se posla i u veoma kratkom roku odustao od istog.

bio je član dfa. koliko sam upućen, tamo je bio izuzetno cijenjen, čak i od strane željka komšića. i iz dfa se povukao u veoma kratkom roku. nisam upratio da se nešto pretjerano borio za svoje stavove, već sam samo primjetio da im je uspio izbiti dva poslanika u skupštini ks i možda još nekog člana stranke, a pomenuta dva zastupnika su (napominjem, kao samostalni zastpunici) podržali i nacrt budžeta i budžet kojeg je predložila sda vlada.

nakon ostavke u dfu, postaje rektor na burchu. ja kao sarajlija, što mogu potvrditi i ostali, sam čuo da je burch apsolutno pod kontrolom sda i na osnovu svega navedenog imam pravo da sumnjam da je kukavičje jaje, ne samo našoj stranci, nego kompletnoj ljevici.
sabina1

#28449 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

zippoo87 wrote:
sabina1 wrote:

Lijepo vas pozdravljam.
meni samo ovdje jedna stvar nije jasna u ovom tvom pisanju o Marjanovicu
ili
Ma puno toga je još uvijek nejasno - jako dobra pitanja.
Veliki pozdrav :thumbup:
malakh wrote:.......imam pravo da sumnjam da je kukavičje jaje, ne samo našoj stranci, nego kompletnoj ljevici.
Da se vi i ja konačno u nečem složimo.
Last edited by sabina1 on 07/02/2018 22:51, edited 2 times in total.
JThomas

#28450 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

teško je biti "onako" rektor na burchu. mada je teoretski privatan...
Locked