skenderija04 wrote: Ok, ali ovdje govorimo da se za istu stvar primjenjuju dva arsina. Albelda, Fegouli, Juan Rodriguez , Valdes.... 4+ utakmice samo zbog omalovazavanja. Ronaldo zbog iste stvari dvije. Treca je zbog kavge. I na kraju 3 utakmice, igra kup, odsutan protiv Villareala, Elchea kuci i Getafea u gostima i vraca se za Atletico u ligi. Sve izracunato i jos kazu da su svi protiv njih.
Tri dana se siba sudija od 00:00 do 23:59. Vidjeces veceras kako ce Clos suditi.
Navijači Barselone su blago rečeno bezobrazni kada se bune na suđenje i prigovaraju drugima da su "povlašteni". Najbolji primjer je sinoćnja utakmica. Barselonu su sudije gurale od kada ja znam za sebe. Desi se ponekad kakav zajeb, ali to je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo.skenderija04 wrote: Hoce li biti penal ili ne za to su kao sto kazes kladionice. Ovaj sto sudi veceras ce izaci sa strahom u kostima. Nesretnik sto je sudio u nedjelju u Bilbau i koji se usudio da iskljuci Ronalda moze poceti traziti azil.
Jel to što se puno valjaju i glume, jel to što su bogati, ne znam, al znam da je bezobrazluk pričati o suđenju i deklarisati se kao navijač Barselone
Nisam navijač Reala, malo su mi manje mrski od Barselone, al samo sekundu.