Ma nije, on je lobirao za njega, ali eto grupisali se divlji da otjeraju pitome.
Narod i Pravda (Konakovic)
- relativno84
#28426 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma nije, on je lobirao za njega, ali eto grupisali se divlji da otjeraju pitome.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#28428 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nip je odron.
- ultima_palabra
#28429 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ok, los je Mandic… unutar koalicije pokreni procese koji ce dovesti da naredne godine ne bude kandidat, predlozi svog kandidata ili natjeraj njegovu stranku da predlozi novog.
Ovo je mrcvarenje gradjana.
Ovo je mrcvarenje gradjana.
- Bloo
- Globalna šefica
#28430 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kada pogledam Centar, i dalje mi se ne cini da su NiPovci donijeli toliki broj glasova. Pričamo o Centru.
-
NediM17
#28431 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
500.000 milja narodnih para godinu pred lokalne izbore skršiti ni u šta.
Dok referendum, dok izbori za novog načelnika eto jeseni 2024.
Dok referendum, dok izbori za novog načelnika eto jeseni 2024.
-
mnjonja
-
A_A_AKCIJA
#28433 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Trojka je koalicija koja je šira od džemata o kojima govoriš.MUNAFIK wrote: ↑10/08/2023 17:09Objasni ti hadzijama i dzematlijama koje si naveo da glasaju za Mandica ZASTO MANDIC NISTA NE RADI!!!A_A_AKCIJA wrote: ↑10/08/2023 17:04
Tvrdoglavi i nadobudni.
Kada propadne opoziv, uvesti povjereništvo u NiP Centar.
Ljudi nisu glupi... Prodavali ste ga kao primjenu dobili smo ALKOSA neradnika... I sad trebaju da ga pravdaju... Nek ga Dino pravda po dzematima pa da vidimo kako ce proci i NIP i Dino.
Hajmo se prvo zamisliti je li NiP pobijedio u Centru, ili Trojka.
Je li NiP sam uzeo KS, ili Trojka
Federaciju, državu.
Sve se pobijedilo u koaliciji sa NS i samo kratkovidni amateri to ne vide. Ovo sebično guranje svog će ugroziti koaliciju sa NS.
Mandić jeste loš, ali ovo nije način. Ovo je papanluk.
U Centru se zna da je baza SDP i NS. U Centru se najbolje živi u BiH. Taj profil glasača sebi može priuštiti ideološko glasanje i tako će i proći opoziv. Kao napad na njihov stil života.
Ovo je trebalo rješavati kada se desilo prvi i drugi put, kada su ovi isti dizali ruke za izvršenje budžeta.
Sada je to pranje ruku za nešto što si djelom odgovoran.
A za sve će NiP biti kažnjen na izborima, pogotovo u Centru, ali i ostalim općinama od pismenijih glasača.
- relativno84
#28434 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Strasno, posebno kad znamo koliko je baceno na cilim, samo cini mi se da genetski predodredjeni Ademovic rece da je 120k dovoljno da se ovo zavrsi, taman koliko se moze uzeti na penalima za probijanje rokova oko cilima.
-
mnjonja
#28435 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
O kakvim probijanjima roka i nebulozama ademovic prica ako nikad nije vidio ugovor
Kako sam kaze
Ili je vidio?!
Kako sam kaze
Ili je vidio?!
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#28436 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
bravoA_A_AKCIJA wrote: ↑10/08/2023 17:29
Trojka je koalicija koja je šira od džemata o kojima govoriš.
Hajmo se prvo zamisliti je li NiP pobijedio u Centru, ili Trojka.
Je li NiP sam uzeo KS, ili Trojka
Federaciju, državu.
Sve se pobijedilo u koaliciji sa NS i samo kratkovidni amateri to ne vide. Ovo sebično guranje svog će ugroziti koaliciju sa NS.
U Centru se zna da je baza SDP i NS. U Centru se najbolje živi u BiH. Taj profil glasača sebi može priuštiti ideološko glasanje i tako će i proći opoziv. Kao napad na njihov stil života.
Ovo je trebalo rješavati kada se desilo prvi i drugi put, kada su ovi isti dizali ruke za izvršenje budžeta.
Sada je to pranje ruku za nešto što si djelom odgovoran.
A za sve će NiP biti kažnjen na izborima, pogotovo u Centru, ali i ostalim općinama od pismenijih glasača.
-
Hakiz
#28437 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovi iz NiP se ufurali da su SDA pa mogu bez NS?
-
kakabanja213
#28438 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Glasaci SDA su podrzali NiP iz dva razlogaMUNAFIK wrote: ↑10/08/2023 17:05Glasaci NIPa u Centru su podrzali Mandica jer im je prodat kao promjena...
Mandic se pokazao kao LOŠ i ako ovi iz NIPa žele da se operu kod gkasaca ovo im je JEDINI NACIN.
PODRZAVAM OPOZIV.
To sto je Dino jaran sa nekim ne smije u ovim stvarima biti važno!
Ne znam nikoga ko je zadovoljan sa Mandicem ali doslovno nikoga!!!
Prvi razlog i sami pocetak NiPa i Dine kada, jos uvijek vjerujem, odredjeni, manji broj glasaca je glasao iz iskrenih i pravih razloga, da ova drzava krene naprijed.
Drugi razlog i velika vecina sadasnjih vodecih NiPovaca je tu jer je njihova maticna stranka, SDA ostala bez dovoljno sisa na koje bi se mogli nakaciti.
- relativno84
#28439 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I kad vec spominjes sto nisu bili u prilici vidjeti ugovor.Probijeni svi rokovi
Na tabli na gradilištu stoji da su radovi počeli 26. decembra 2022. godine te da trebaju biti završeni za 70 dana. Investitor je Općina Centar, projektant je Studio „Zec“, a nadzor vrši „Energoinvest“.
Prema onome što je navedeno, radovi su trebali biti završeni još u martu ove godine, ali to se nije desilo. Iz Općine Centar su za ovo probijanje rokova krivili vremenske prilike koje im, kako tvrde, nisu omogućavale da projekt završe do danas. Tako su u aprilu najavljivali da bi radovi trebali biti gotovi do sredine juna.
-
emmir1
#28440 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nazalost prolazi vrijeme ali promjena koje je NIP obećavao nema.
Imamo frakcije i sukobe za fotelje.
Imamo frakcije i sukobe za fotelje.
-
Mrvice_ba
#28441 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dovidjenja srdjane, ovdje se brani jer se zove srdjan, da se zove hamdo ne bi se klix jugosaursi pocesali.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#28442 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
izbori za godinu, a ovi sebi priređuju PR katastrofu i najlakši argument da obični čovjek kaže "ma svi su isti" 
-
Škobo Habu
#28443 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
O kakvom stilu života govoriš? Kao da je opština Centar rezidentni dio Seula a ne Sarajeva. Prosjaci koji te vuku za rukav, buvljaci po pasažima i trgovima, Hasthana i Marija Dvor kao posljednja utočišta titoističke ideologije: nema ovdje nebodera da mi zaklanja pogled na Trebević.A_A_AKCIJA wrote: ↑10/08/2023 17:29
Isti taj "stil života", o kom govoriš, samo prije par desetljeća je iz opanaka doveden i odjeven u trliš, i nije mu tada smetalo, kao novopečenoj klasi, da uzurpira tuđu svojinu i njegovo pravo da može uvijek vidjeti Trebević.
Kako treba vršiti otklon od alijića, tako treba isto postupati i sa demoagozima od titosta iz SDP-a i NS-a.
- GandalfSivi
#28444 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sad znamo zasto je Prpa promijenio stranuPrpa.ba wrote: ↑09/08/2023 21:58
Ladja je svoje otplovila do momenta kongresa.
Poslije kongresa su novopeceni dobro informisani NiP-ovci od NiP-a napravili novi SBB, a pola originalnog clanstva se rasulo.
Da sam se bogdo i ja pozdravio sa njima nakon kongresa, manje bi se nasekirao zbog odrona koji je uslijedio.
-
mirza_15
#28445 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne slažem se sa opozivom.
Isto tako ne slažem se sa stavovima da je ovo loše za NiP Centar. Oni će se ovim djelimično oprati kod SVOJIH glasača u općini za nerad Mandića koji je evidentan. Glasači NiPa su glasali za ideološki potpunu ideološku suprotnost. Ubjeđivani su da ga podrže. Sada im treba objasniti da su glasali za ublehu i da ga, valjda, podrže i na sljedećim izborima. Druga strana priče je što oni ovdje sebično gledaju samo sebe a ne i širu sliku, odnosno koaliciju na ostalim nivoima. A nije da ih sutra ne bi prozvali za loš rezultat u Centru. Oni bi osgovarali za loš rezultat i gubitak glasača zbog Mandića i podrške istom.
Isto tako ne slažem se sa stavovima da je ovo loše za NiP Centar. Oni će se ovim djelimično oprati kod SVOJIH glasača u općini za nerad Mandića koji je evidentan. Glasači NiPa su glasali za ideološki potpunu ideološku suprotnost. Ubjeđivani su da ga podrže. Sada im treba objasniti da su glasali za ublehu i da ga, valjda, podrže i na sljedećim izborima. Druga strana priče je što oni ovdje sebično gledaju samo sebe a ne i širu sliku, odnosno koaliciju na ostalim nivoima. A nije da ih sutra ne bi prozvali za loš rezultat u Centru. Oni bi osgovarali za loš rezultat i gubitak glasača zbog Mandića i podrške istom.
-
mirza_15
#28446 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nema pozicije, nema podrškeGandalfSivi wrote: ↑10/08/2023 18:23Sad znamo zasto je Prpa promijenio stranuPrpa.ba wrote: ↑09/08/2023 21:58
Ladja je svoje otplovila do momenta kongresa.
Poslije kongresa su novopeceni dobro informisani NiP-ovci od NiP-a napravili novi SBB, a pola originalnog clanstva se rasulo.
Da sam se bogdo i ja pozdravio sa njima nakon kongresa, manje bi se nasekirao zbog odrona koji je uslijedio.![]()
Čim ti neko promijeni, bukvalno u jednoj noći, priču za 180 stepeni jasno je da nije princip u pitanju nego nešto drugo. Bukvalno je jedan dan sve bilo super, a za 24 sata ništa nije valjalo. "Otvori oči"
- Prpa.ba
#28447 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znate od pocetka jer sve vrijeme pisem sto sam promijenio stranu.
Pizdic, saucesnistvo u suspenziji demokratije, minimiziranje zla iz HDZ-a i SNSD-a, i na kraju i podanistvo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#28448 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
boli me neka stvar za Mandića, ali i na njegovom primjeru vrijedi k'o i za sve ostalo čime branimo Trojku generalno
šta se očekuje od lika za kratak period? šta mu se to uopšte krupno zamjera (ovo alkos mi je smiješno i to može biti argument jedino za ove krezube što se spominju)? ako je makar prestao dijeliti šakom i kapom raznorazne "opštinske projekte" već ima plus u odnosu na sve prethodnike
i nema se šta opravdavati nego se interno naredne godine dogovori novi kandidat ako je već ovaj toliko sporan umjesto ove apsolutne katastrofe.
šta se očekuje od lika za kratak period? šta mu se to uopšte krupno zamjera (ovo alkos mi je smiješno i to može biti argument jedino za ove krezube što se spominju)? ako je makar prestao dijeliti šakom i kapom raznorazne "opštinske projekte" već ima plus u odnosu na sve prethodnike
i nema se šta opravdavati nego se interno naredne godine dogovori novi kandidat ako je već ovaj toliko sporan umjesto ove apsolutne katastrofe.
-
caros
#28449 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- GandalfSivi