Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza1h wrote:Dnevno mi izbaci preko ekstenzije 50-70 puta Ooops a samo 5-6 zadataka me pusti da radim...Jel tako i kod ostalih?
Kada ti ekstenzija otvori tab sa oops, nemoj ga zatvarati neka stoji, ekstenzija ce sama refreshovati kada bude ponovo dostupan task, jer otvaranje taba oduzima najvise vremena, i kod mene je slicno, vise mi otvara ooops nego test.
Kada ti ekstenzija otvori tab sa oops, nemoj ga zatvarati neka stoji, ekstenzija ce sama refreshovati kada bude ponovo dostupan task, jer otvaranje taba oduzima najvise vremena, i kod mene je slicno, vise mi otvara ooops nego test.
Mike, mislis da se ostavi otvoren tab kad extenzija izbaci ooops i ne stavljati arp da vrti? Mislis da ce sam da se pretvori i zadatak? [/quote]
cisto sumnjam
Kad mi onda otvori ooops (u prethodnih 20 min barem 30 puta je otvorio) jel da ga stavim da refreshuje il da samo stoji?
Pa ako taj oops iz ekstenzije stavim na arp, svaki sledeci oops koji extenz.izbaci otvara opet na onaj isti koji arp vrti...cini mi se da zbog arpa gubim sve sledece oopseve...zato pitam
Ooops: another worker accepted the job before you! It doesn't look like there is any more work for any of our hits; please try again shortly - you can refresh this page, or return this hit.
sto me nervira ovo ...
jel pametno auto refreshat il ce se samo refreshat ako slucajno nesto uhvati ?
almir90 wrote:Prvi put mi je automatic transfer novca kasnio, kako vidim i kod drugih je. Ja sam prvo mislio da mi je zbog nove kartice se nešto pomutilo.
Jesi li na Unicredit, meni jos nije prebaceno na racun mada mi je automatic transfer uredno prvog prebacio, dosad mi uvijek drugog ovi iz banke prebace na racun, a bas sad kad mi trebaju pare zastopalo, da li da se ceka ili da se zove banks, pitanje je sad
almir90 wrote:Prvi put mi je automatic transfer novca kasnio, kako vidim i kod drugih je. Ja sam prvo mislio da mi je zbog nove kartice se nešto pomutilo.
Jesi li na Unicredit, meni jos nije prebaceno na racun mada mi je automatic transfer uredno prvog prebacio, dosad mi uvijek drugog ovi iz banke prebace na racun, a bas sad kad mi trebaju pare zastopalo, da li da se ceka ili da se zove banks, pitanje je sad
kod mene automatski transfer radi na PP, prebačena mi je uredno lova, meni još CS nije prebacio lovu, povukao sam je 25.11., a sad piše approved, pisao sam im dva tiketa, ne znam šta da radim
brano20 wrote:
kod mene automatski transfer radi na PP, prebačena mi je uredno lova, meni još CS nije prebacio lovu, povukao sam je 25.11., a sad piše approved, pisao sam im dva tiketa, ne znam šta da radim
Prebaciće ti ubrzo, i meni su prebacili nakon prvog.
Ovo nemojte propustiti
838924
Company Mapping Evaluation - Germany
brano20 wrote:
Ovo nemojte propustiti
838924
šta ako nema slike?
hoćel me oborit ako stavim da je eror
brano20 wrote:
Ovo nemojte propustiti
838924
šta ako nema slike?
hoćel me oborit ako stavim da je eror
Vjerovatno sam zakasnio, ali za ostale, ako nema slike onda se odabere zadnja opcija