SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#28401 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

dobro je psihoanalitičari :kiss: ljubim vas u razdjeljak

ja sam posljednji put imao problema s revizorima u februaru 2009 kad su me opkolili i jedna baba me spasila

slučajnost ili ne nisam imao kartu :D al sam ko čovjek poništio rezervnu i pokunjio se izašao iz tramvaja bez riječi

od tada mi se dubokim naklonom obraćaju...vjerojatno vide da imam kartu

meni nije jasno šta se mladica ima raspravljati sa starim prdonjom od 55 godina :? nemaš kartu bježiš... izlaziš iz tramvaja
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#28402 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hrasno38 »

FreakyStyley wrote:Black Swan, cinjenica da si kivan na zene, iz nekog razloga, je dobro dokumentovana na ovom forumu na kojem pises vise od decenije.

Mogu samo reci da je zalosno kako tvoja mrznja prema zenama izbija iz tvojih postova.

Necu da te vrijedjam licno, ali ne znam sta da ti drugo kazem kad pises da neko zasluzuje samar jer nema kartu ili jer se raspravlja s revizorima.

Revizorski grmalji ionako samo traze karte od zena i starijih ljudi. Sa poznanicima se pozdravljaju, muskarcima i ne prilaze. Klosari s pit bullovima se najnormalnije voze tramvajima i niko ih niti izbacuje niti im trazi kartu.
:thumbup:
dezurni_ucenik

#28403 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 23:43, edited 1 time in total.
dobar osjecaj

#28404 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dobar osjecaj »

insaneinthebrain wrote:nema vece stoke i govana od revizora, odavno se to zna. ne treba se upustati ni u kakve rasprave sa debilima :thumbup:
udaraju djevojke a kad naidje pored nekog grmalja ni za kartu ga ne pita
vjerovatno je puno revizora obicna stoka i govna ali za moj standard medju mojim vrsnjacima ima zavidan broj neodgojene stoke i govana kojoj sama pozelim odvaliti samarcinu u bezbroj svakodnevnih situacija. ne opravdavam samar ali ne suosjecam vise pausalno ni sa djevojkama.
nargila.ba

#28405 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nargila.ba »

dezurni_ucenik wrote:A vi sigurno znate da je revizor osamario djevojku, samo zato sto je to neki forumas napisao. Jesu li negdje potvrdjeni ti navodi?
Koja je razlika između diskusije o hipotetičkoj situaciji u kojoj je revizor opalio šamar putnici, i stvarne situacije u kojoj se to desilo - ako je akcenat upravo na tom postupku a ne nešto drugo?
dezurni_ucenik

#28406 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

.
nargila.ba

#28407 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nargila.ba »

dezurni_ucenik wrote:
nargila.ba wrote:
dezurni_ucenik wrote:A vi sigurno znate da je revizor osamario djevojku, samo zato sto je to neki forumas napisao. Jesu li negdje potvrdjeni ti navodi?
Koja je razlika između diskusije o hipotetičkoj situaciji u kojoj je revizor opalio šamar putnici, i stvarne situacije u kojoj se to desilo - ako je akcenat upravo na tom postupku a ne nešto drugo?

Momak, situacija je vrlo jednostavna, bez obzira sto si ti sklon filozofiranju. Ako je istina - revizor treba da odgovara, ako nije - bezveze raspravljate.
Ne raspravljamo bezveze, momak. Lijepo se odjaviš s foruma ili ne posjećuješ temu ako ti je bezveze, momak. Ako je tebi, momak, bezveze rasprava o tome da li je za odobravanje ili osuđivanje šamaranje djevojke u tramvaju, onda, momak, trebaš potražiti stručnu pomoć - ili ići u zemlje gdje su takve stvari odobrene zakonom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#28408 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

Ne bi me cudilo da su nekoj djevojci revizori opalili samar.
Kad vec neko spominje ''sandzacke krkane'', nije to bas tako kako izgleda ;-) mislim, nisu oni strasni kako izgledaju na prvu.
Naravno, nije trebalo biti hajvan, pa se odmah potuci s njima, ali ovaj sto pise da je to vidio....ako nista, trebao si prici, pa ih upitati: sta to radite? Je li vas sramota? Odakle vam pravo da nekoga udarate? Da vidis kako bi se ''krkani'' povukli 8-)
Lahko je glumiti pred nejakim.
uglavnomja

#28409 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

a jeste pojedincima ovdje logika ,... ono divlji zapad ... ko je jaci :roll:

djevojka je VEC dobila samar. nazalost.
svako uplitaanje poslije toga, osim pozivanja policije, je kontraproduktivno.

da se neko upetljao kad je skontao da ce idiot udariti zensko, pa ga pokusao sprijeciti - to je sasvim druga prica.

ali ovako, cura je ostecena strana i ona treba da podnese tuzbu policiji protiv nasilnika. evt. da nadje advokata.

a gras i idiot ce svakako naci advokata.
da je neko od ovih sto zagovaraju: sto nisi ovo, sto nisi ono ... pokusao nesto, nasao bi se na sudu kao optuzeni. napao je sluzbeno lice. nakar i samo verbalno.

tako funkcionise pravna drzava.
a ko ima para za advokata - bira kad ce se igrati pravne drzave, a kad ce "ko je jaci"
hopi

#28410 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hopi »

Maloprije prođoh, leži neko mrtav ispod mosta kod pijace ciglane na cesti, murija došla, jedno auto stoji ali neoštećeno. Nisam htio slikati, ružna slika.
dezurni_ucenik

#28411 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

.
Daryl Dixon

#28412 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

hopi wrote:Maloprije prođoh, leži neko mrtav ispod mosta kod pijace ciglane na cesti, murija došla, jedno auto stoji ali neoštećeno. Nisam htio slikati, ružna slika.
Bože sačuvaj, neću da griješim dušu ali tamo je leglo narkomana, teških...
hopi

#28413 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hopi »

prije mislim da je saboraćajna nesreća
insaneinthebrain

#28414 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

kako nema nigdje nista po portalima :?
jao_situacije

#28416 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

Miki123 wrote:
Bivši komesar policije Unsko-sanskog kantona Ramo Brkić, koji je pravosnažno osuđen na 11 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, nedavno je pobjegao iz BiH
čovjek iscrpio sve redovne pravne lijekove u bih - žalba i mito sutkinji na apelaciji pa mu osto samo vanredni - bjež.. :D
:thumbup: :lol:
muha_sa

#28417 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

jao_situacije wrote:
Miki123 wrote:
Bivši komesar policije Unsko-sanskog kantona Ramo Brkić, koji je pravosnažno osuđen na 11 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, nedavno je pobjegao iz BiH
čovjek iscrpio sve redovne pravne lijekove u bih - žalba i mito sutkinji na apelaciji pa mu osto samo vanredni - bjež.. :D
:thumbup: :lol:
:lol:

Ramo legenda :thumbup:
O'zone
Globalni moderator

#28418 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Sta ti je život.

Cijelo vrijeme ljudi trce, žure, lome se,...sto za drugog što za sebe i u svemu tome preskoče porodicu, djeca im odrastu a da nisu ni svjesni toga, prijatelji se razidju, familija predje u strance...Uskracujes sebi neke stvari jer bit će vremena i za to i onda PAF! Negdje na asfaltu medicinari te pokušavaju vratiti u život ali jok tvoje je isteklo....

Sjebe me ovakav slučaj uvijek.....Porodici sabura, preminulom nebeske pašnjake....
kloniran

#28419 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kloniran »

studiorum_tuzlaensis wrote:
kloniran wrote:Kod nas se neće uvesti red u gradski saobraćaj dok se ne oformi jedinica u policiji koja ce biti zaduzena za pratnju revizora i pisanje krivicnih prijava onima koji nemaju kartu.

kakvi sve debili pišu po forumu, ovaj bi dijelio krivične prijave za neplaćanje karte. :run: Oj Alija... :oops:
Oko moje, lahko je vrijeđati prako tastature, zbog takvih poput tebe nam i jeste stanje kakvo jeste.
Prosetaj malo iz svog sela pa vidi kako se u malo civilizovanijim sredinama radi sa takvima kao sto si ti kad ne plate kartu :wink:
Doduse takvima je vrhhunac zivota izlet na forumsku temu :wink:
kloniran

#28420 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kloniran »

O'zone wrote:Sta ti je život.

Cijelo vrijeme ljudi trce, žure, lome se,...sto za drugog što za sebe i u svemu tome preskoče porodicu, djeca im odrastu a da nisu ni svjesni toga, prijatelji se razidju, familija predje u strance...Uskracujes sebi neke stvari jer bit će vremena i za to i onda PAF! Negdje na asfaltu medicinari te pokušavaju vratiti u život ali jok tvoje je isteklo....

Sjebe me ovakav slučaj uvijek.....Porodici sabura, preminulom nebeske pašnjake....

Lahka mu crna zemlja bosanska ko god da je, i treba mu veliko postovanje odati, ljudina je uspjela zaustaviti auto u svoj toj muci i niko jos nije stradao, a moglo ih je biti s obzirom da je nesreca bila na ciglanama.
uglavnomja

#28421 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

O'zone wrote:Sta ti je život.

:sad:
AmirBaa

#28422 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

kloniran wrote:
studiorum_tuzlaensis wrote:
kloniran wrote:Kod nas se neće uvesti red u gradski saobraćaj dok se ne oformi jedinica u policiji koja ce biti zaduzena za pratnju revizora i pisanje krivicnih prijava onima koji nemaju kartu.

kakvi sve debili pišu po forumu, ovaj bi dijelio krivične prijave za neplaćanje karte. :run: Oj Alija... :oops:
Oko moje, lahko je vrijeđati prako tastature, zbog takvih poput tebe nam i jeste stanje kakvo jeste.
Prosetaj malo iz svog sela pa vidi kako se u malo civilizovanijim sredinama radi sa takvima kao sto si ti kad ne plate kartu :wink:
Doduse takvima je vrhhunac zivota izlet na forumsku temu :wink:
Oko :lol: :lol: jesi li ti vidio mozda kakvu uslugu nude za 1 euro koliko platis tramvaj/metro kartu vani ?
kloniran

#28423 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kloniran »

AmirBaa wrote: Oko :lol: :lol: jesi li ti vidio mozda kakvu uslugu nude za 1 euro koliko platis tramvaj/metro kartu vani ?
Pa zbog takvih koji ne plaćaju a vade se na uslugu i jeste ovako sranje :wink:
Ali sto kazu kultura se iz kuce nosi, pa i u placanju karte :wink:
zateznistub

#28424 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

kloniran wrote: Pa zbog takvih koji ne plaćaju a vade se na uslugu i jeste ovako sranje :wink:
:thumbup: :thumbup:
Naučio papak đaba...ali uredno zna hraknuti na drugo...
AmirBaa

#28425 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

kloniran wrote:
AmirBaa wrote: Oko :lol: :lol: jesi li ti vidio mozda kakvu uslugu nude za 1 euro koliko platis tramvaj/metro kartu vani ?
Pa zbog takvih koji ne plaćaju a vade se na uslugu i jeste ovako sranje :wink:
Idemo u off ali eto: http://www.nezavisne.com/ekonomija/priv ... -KM/329293 ovo sve zbog ljudi sto ne kupuju karte jel ? Mani se suplje molim te ! 8 godina svaki mjesec kupovao kupon a stanje sve gore, revizori sve bezobrazniji, vozila sve losija i vece guzve :run:
Locked