Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
typeOnegative wrote:sorry svima , malo je offtopic, ali bila je prica tu u vezi witcher serije , pa vjerujem da ce mnoge zanimati .Netflix je izgleda slucajno izbacio datum premijere prije vremena, pa povukao post . Ugl po ovome sa slike, 97 dana od datuma objave posta tj 11.09. ( radi se o 17.12. )
typeOnegative wrote:sorry svima , malo je offtopic, ali bila je prica tu u vezi witcher serije , pa vjerujem da ce mnoge zanimati .Netflix je izgleda slucajno izbacio datum premijere prije vremena, pa povukao post . Ugl po ovome sa slike, 97 dana od datuma objave posta tj 11.09. ( radi se o 17.12. )
AhmetShabo wrote:Uspio sam instalirati Forzu 4, fitgirl repack
Ide četvorka bolje nego trojka an i5 2500 i gtx 1050 ti
Forza 4 je jedna od najbolje optimizovanih igara ikad.
je fakat .na mom kompu (i5 6600K , 1060 6GB i 16GB RAMa) ide na ultra na 2560x1440 na 75+fps , dok npr Crew2 na istoj rezoluciji moram spustit na high da bi imao 60 , a grafika na Crew2 je losija od Forzine .
Nisi nesto narocito propustio. Trojka nije losa akciona igra, ali kao horor je cisti promasaj. Dvojka je imala dosta akcije, ali u dobroj mjeri pa je igra odlicna. Trojka je bezveze, pogotovo onaj crafting oruzja
ferratilis wrote:Nisi nesto narocito propustio. Trojka nije losa akciona igra, ali kao horor je cisti promasaj. Dvojka je imala dosta akcije, ali u dobroj mjeri pa je igra odlicna. Trojka je bezveze, pogotovo onaj crafting oruzja
Cilj mi je bio zabava,nekako je monotono sam prelaziti igre,dosadi i to vremenom.Moram abd ubrzo kupiti grafu,ova mi crkla nedavno.Kako da ne odigram Cyberpunk 2077,to da bi teško sebi oprostio.
dodao sam ga i ja, kad odem na steam store pise da mi je u library i ima play game, ali kad kliknem na play nista se ne desava i kad odem u library ne vidim igru...
dodao sam ga i ja, kad odem na steam store pise da mi je u library i ima play game, ali kad kliknem na play nista se ne desava i kad odem u library ne vidim igru...
Isto od sinoc i kod mene...ma kod svih, procitaj ispod prvi komentar.