insomnia78 wrote:Ta ce zečina. Bio joj je avatar neki dan u jednoj epizodi nindza kornjaca
O tom dijelu mog života se ne priča...
First rule of Bushido...
Moderator: anex
insomnia78 wrote:Ta ce zečina. Bio joj je avatar neki dan u jednoj epizodi nindza kornjaca
Jel moguce da je bio? Mala gleda NK i mescini da sam krajickom oka vidioBloo wrote:insomnia78 wrote:Ta ce zečina. Bio joj je avatar neki dan u jednoj epizodi nindza kornjaca![]()
First rule of Bushido...
Znas kako kazudale cooper wrote:Francuz baš hoće da mu presudi katana.

Jesteinsomnia78 wrote:Jel moguce da je bio? Mala gleda NK i mescini da sam krajickom oka vidioBloo wrote:insomnia78 wrote:Ta ce zečina. Bio joj je avatar neki dan u jednoj epizodi nindza kornjaca![]()
First rule of Bushido...
Bloo wrote:Never underestimate the anglicist.pustopoljina wrote:Ne bona.SaraFina wrote:Francuz pupoljak? Neubrani? Je li pustopoljina?![]()
![]()
![]()
Žir!
Bloo konta.
Foie grasdale cooper wrote:Možda te pita iščupa...ili ako naučiš praviti klepe. Zeko voli klepe.

Izgleda ko salaukovina al s kiselim mlijekom bi sve pojeo.topcendlerbing wrote:Pita sa pečenim jufkama, punjena piletinom i gljivama
Ja naslainsomnia78 wrote:Ja trazio sebi kotlic da kupim. Kae oprema za vjestice
shandrprcSA wrote:insomnia78 wrote:Ja trazio sebi kotlic da kupim. Kae oprema za vjestice
ovaj je moj
https://fis.ba/artikal/kotlic-10-litara-plamen/