U onoj dvorani je cak i prehladno. Znoje se jer im fali kondicije.last mohicans wrote: ↑02/09/2025 19:44 Plus, klimatizacija je upitna, Nurk i ostali budu u goloj vodi. Kad smo protiv Italijana igrali, ma ni 4 min nije proslo Alibeg sav u goloj vodi. Puno se trči u košarci, iako teren djeluje kao mačiji kašalj, jes kurko.
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28376 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
-
kakavdanakneiskustvu
- Logovan
#28378 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nurkić u top 10 naših strijelaca. U narednoj preskače barem trojicu na listi.
- pepeljara
#28379 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ne znam da li je bilo, ali se moze za nase igrace glasati MVP 
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... tissot-mvp
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... tissot-mvp
- Altsa
#28380 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
-
Lug
#28381 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Amar je prava momcina i dobar kosarkas, nije on kriv sto ga cure vole.
- Porodice Foht
#28382 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da. Sto bi rekli, Gruzijcima bi bilo svejedno i da izgube od nas. Bilo bi fino, ali nije realno...Leopard_SA wrote: ↑02/09/2025 18:26 Ako Spanija izgubi zadnje dvije utakmice, a realne su sanse da se to desi, a mi pobjedimo Gruziju idemo dalje mi i Gruzija
-
Lug
#28383 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jeste! Preskocio je Djedovica koji je bio 10. a od kad Djedovic ne igra za reprezentaciju. Ne zelim umanjiti Nurkicev uspjeh, ali mi se cini da smo premalo zahvalni Djedovicu koji je sad 11. nas najbolji strijelac u istoriji, a ljudi ga ovdje pljuju, sramota je to, jako smo nezahvalan narod. On je nekad bio za reprezentaciju sto je Musa danas. A evo sta i on kaze za ne pozivanje u repku sad za ovo prvenstvo: “Vjerovatno sam igrač koji je igrao evo 20 profesionalnih sezona u karijeri. Igrao sam u Evroligi, osvojio 12 trofeja u najboljim klubovima, ali vjerovatno im ne trebam. Nije ni to problem. Suština svega je da oni izađu u javnost i kažu otvoreno: ‘Vidi, mi tog čovjeka nećemo. Mi Nihada Đedovića ne želimo. Nećemo da igra za reprezentaciju, uradio je to, to i to i to se ne oprašta’ Neka to tako kažu. Evo sada mogu reći ‘Star je, ne uklapa nam se. Ne zna da igra’. Bilo šta neka kažu, ali neka kažu kako jeste, a ne da bude kao uvijek. ‘Mi hoćemo, mi smo završili, ali Nihad neće’. To nikada nije bila istina” – rekao je Đedović.
- Logovan
#28384 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Preskočit će Juka u četvrtak još trojicu tako da je nebitno što Đedović ne igra. Nismo mi nezahvalan narod nego smo siti preseravanja od igrača, a ionako više koga boli briga za ovo. Igramo Eurobasket, imamo dobru šansu za prolaz dalje, koga boli briga šta on govori i šta je bilo prije 10+ godina.Lug wrote: ↑02/09/2025 21:01Jeste! Preskocio je Djedovica koji je bio 10. a od kad Djedovic ne igra za reprezentaciju. Ne zelim umanjiti Nurkicev uspjeh, ali mi se cini da smo premalo zahvalni Djedovicu koji je sad 11. nas najbolji strijelac u istoriji, a ljudi ga ovdje pljuju, sramota je to, jako smo nezahvalan narod. On je nekad bio za reprezentaciju sto je Musa danas. A evo sta i on kaze za ne pozivanje u repku sad za ovo prvenstvo: “Vjerovatno sam igrač koji je igrao evo 20 profesionalnih sezona u karijeri. Igrao sam u Evroligi, osvojio 12 trofeja u najboljim klubovima, ali vjerovatno im ne trebam. Nije ni to problem. Suština svega je da oni izađu u javnost i kažu otvoreno: ‘Vidi, mi tog čovjeka nećemo. Mi Nihada Đedovića ne želimo. Nećemo da igra za reprezentaciju, uradio je to, to i to i to se ne oprašta’ Neka to tako kažu. Evo sada mogu reći ‘Star je, ne uklapa nam se. Ne zna da igra’. Bilo šta neka kažu, ali neka kažu kako jeste, a ne da bude kao uvijek. ‘Mi hoćemo, mi smo završili, ali Nihad neće’. To nikada nije bila istina” – rekao je Đedović.
-
Lug
#28385 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
pa eto boli mene i ja sam Bosanac i repka je i moja, cuj koga boli. Sta si ti ovdje zastitnik uprave, saveza? Za tvoju informaciju Djedovic je jos aktivni igrac i ima isto godina kao i Roberson.Logovan wrote: ↑02/09/2025 21:06Preskočit će Juka u četvrtak još trojicu tako da je nebitno što Đedović ne igra. Nismo mi nezahvalan narod nego smo siti preseravanja od igrača, a ionako više koga boli briga za ovo. Igramo Eurobasket, imamo dobru šansu za prolaz dalje, koga boli briga šta on govori i šta je bilo prije 10+ godina.Lug wrote: ↑02/09/2025 21:01Jeste! Preskocio je Djedovica koji je bio 10. a od kad Djedovic ne igra za reprezentaciju. Ne zelim umanjiti Nurkicev uspjeh, ali mi se cini da smo premalo zahvalni Djedovicu koji je sad 11. nas najbolji strijelac u istoriji, a ljudi ga ovdje pljuju, sramota je to, jako smo nezahvalan narod. On je nekad bio za reprezentaciju sto je Musa danas. A evo sta i on kaze za ne pozivanje u repku sad za ovo prvenstvo: “Vjerovatno sam igrač koji je igrao evo 20 profesionalnih sezona u karijeri. Igrao sam u Evroligi, osvojio 12 trofeja u najboljim klubovima, ali vjerovatno im ne trebam. Nije ni to problem. Suština svega je da oni izađu u javnost i kažu otvoreno: ‘Vidi, mi tog čovjeka nećemo. Mi Nihada Đedovića ne želimo. Nećemo da igra za reprezentaciju, uradio je to, to i to i to se ne oprašta’ Neka to tako kažu. Evo sada mogu reći ‘Star je, ne uklapa nam se. Ne zna da igra’. Bilo šta neka kažu, ali neka kažu kako jeste, a ne da bude kao uvijek. ‘Mi hoćemo, mi smo završili, ali Nihad neće’. To nikada nije bila istina” – rekao je Đedović.
- Better Man
#28386 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
A je ste li vidjeli legendu Sabahudina Bilalovića? Kakav je to bio strijelac. Da nam je sad jedan takav, koji će davati 25 koševa u prosjeku po utakmici.Logovan wrote: ↑02/09/2025 21:06Preskočit će Juka u četvrtak još trojicu tako da je nebitno što Đedović ne igra. Nismo mi nezahvalan narod nego smo siti preseravanja od igrača, a ionako više koga boli briga za ovo. Igramo Eurobasket, imamo dobru šansu za prolaz dalje, koga boli briga šta on govori i šta je bilo prije 10+ godina.Lug wrote: ↑02/09/2025 21:01Jeste! Preskocio je Djedovica koji je bio 10. a od kad Djedovic ne igra za reprezentaciju. Ne zelim umanjiti Nurkicev uspjeh, ali mi se cini da smo premalo zahvalni Djedovicu koji je sad 11. nas najbolji strijelac u istoriji, a ljudi ga ovdje pljuju, sramota je to, jako smo nezahvalan narod. On je nekad bio za reprezentaciju sto je Musa danas. A evo sta i on kaze za ne pozivanje u repku sad za ovo prvenstvo: “Vjerovatno sam igrač koji je igrao evo 20 profesionalnih sezona u karijeri. Igrao sam u Evroligi, osvojio 12 trofeja u najboljim klubovima, ali vjerovatno im ne trebam. Nije ni to problem. Suština svega je da oni izađu u javnost i kažu otvoreno: ‘Vidi, mi tog čovjeka nećemo. Mi Nihada Đedovića ne želimo. Nećemo da igra za reprezentaciju, uradio je to, to i to i to se ne oprašta’ Neka to tako kažu. Evo sada mogu reći ‘Star je, ne uklapa nam se. Ne zna da igra’. Bilo šta neka kažu, ali neka kažu kako jeste, a ne da bude kao uvijek. ‘Mi hoćemo, mi smo završili, ali Nihad neće’. To nikada nije bila istina” – rekao je Đedović.
-
kakavdanakneiskustvu
#28387 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Logovan wrote: ↑02/09/2025 21:06Preskočit će Juka u četvrtak još trojicu tako da je nebitno što Đedović ne igra. Nismo mi nezahvalan narod nego smo siti preseravanja od igrača, a ionako više koga boli briga za ovo. Igramo Eurobasket, imamo dobru šansu za prolaz dalje, koga boli briga šta on govori i šta je bilo prije 10+ godina.Lug wrote: ↑02/09/2025 21:01Jeste! Preskocio je Djedovica koji je bio 10. a od kad Djedovic ne igra za reprezentaciju. Ne zelim umanjiti Nurkicev uspjeh, ali mi se cini da smo premalo zahvalni Djedovicu koji je sad 11. nas najbolji strijelac u istoriji, a ljudi ga ovdje pljuju, sramota je to, jako smo nezahvalan narod. On je nekad bio za reprezentaciju sto je Musa danas. A evo sta i on kaze za ne pozivanje u repku sad za ovo prvenstvo: “Vjerovatno sam igrač koji je igrao evo 20 profesionalnih sezona u karijeri. Igrao sam u Evroligi, osvojio 12 trofeja u najboljim klubovima, ali vjerovatno im ne trebam. Nije ni to problem. Suština svega je da oni izađu u javnost i kažu otvoreno: ‘Vidi, mi tog čovjeka nećemo. Mi Nihada Đedovića ne želimo. Nećemo da igra za reprezentaciju, uradio je to, to i to i to se ne oprašta’ Neka to tako kažu. Evo sada mogu reći ‘Star je, ne uklapa nam se. Ne zna da igra’. Bilo šta neka kažu, ali neka kažu kako jeste, a ne da bude kao uvijek. ‘Mi hoćemo, mi smo završili, ali Nihad neće’. To nikada nije bila istina” – rekao je Đedović.
treba cuti i sta na sve to kaze Dzevad Alihodžić
-
kakavdanakneiskustvu
#28388 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ti zivis u proslostiBetter Man wrote: ↑02/09/2025 21:14A je ste li vidjeli legendu Sabahudina Bilalovića? Kakav je to bio strijelac. Da nam je sad jedan takav, koji će davati 25 koševa u prosjeku po utakmici.Logovan wrote: ↑02/09/2025 21:06Preskočit će Juka u četvrtak još trojicu tako da je nebitno što Đedović ne igra. Nismo mi nezahvalan narod nego smo siti preseravanja od igrača, a ionako više koga boli briga za ovo. Igramo Eurobasket, imamo dobru šansu za prolaz dalje, koga boli briga šta on govori i šta je bilo prije 10+ godina.Lug wrote: ↑02/09/2025 21:01
Jeste! Preskocio je Djedovica koji je bio 10. a od kad Djedovic ne igra za reprezentaciju. Ne zelim umanjiti Nurkicev uspjeh, ali mi se cini da smo premalo zahvalni Djedovicu koji je sad 11. nas najbolji strijelac u istoriji, a ljudi ga ovdje pljuju, sramota je to, jako smo nezahvalan narod. On je nekad bio za reprezentaciju sto je Musa danas. A evo sta i on kaze za ne pozivanje u repku sad za ovo prvenstvo: “Vjerovatno sam igrač koji je igrao evo 20 profesionalnih sezona u karijeri. Igrao sam u Evroligi, osvojio 12 trofeja u najboljim klubovima, ali vjerovatno im ne trebam. Nije ni to problem. Suština svega je da oni izađu u javnost i kažu otvoreno: ‘Vidi, mi tog čovjeka nećemo. Mi Nihada Đedovića ne želimo. Nećemo da igra za reprezentaciju, uradio je to, to i to i to se ne oprašta’ Neka to tako kažu. Evo sada mogu reći ‘Star je, ne uklapa nam se. Ne zna da igra’. Bilo šta neka kažu, ali neka kažu kako jeste, a ne da bude kao uvijek. ‘Mi hoćemo, mi smo završili, ali Nihad neće’. To nikada nije bila istina” – rekao je Đedović.
kako znas da bi imao 25 ppg?
-
kakavdanakneiskustvu
#28389 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
onaj koji je rođen 1990. i onaj koji je rđen 1988. nikada i nikako ne mogu imati isto godina
- Logovan
#28390 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jesam, zaštitnik sam.
I neka si ti iz čista mira napisao da obojica imaju isto godina, ničim izazvan mi ovo pišeš, a još si pogriješio.
-
Lug
#28391 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
jao ovih botova saveza.. 
-
Lug
#28392 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
jeli Nihad mladji.. ne moze biti starijiLogovan wrote: ↑02/09/2025 21:19Jesam, zaštitnik sam.Možda si pogrešno shvatio, boli me briga i za njega i za njegove izjave jer mi nekada pada napamet da se nerviram u vezi njega. Ko hoće, bujrum, ne branim. Nađi nekog drugog za tamo nešto što se desilo prije 100 godina.
I neka si ti iz čista mira napisao da obojica imaju isto godina, ničim izazvan mi ovo pišeš, a još si pogriješio.![]()
- Logovan
#28393 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Je l' i ti imaš godina kao Đedović i Roberson?
-
kakavdanakneiskustvu
- mist
#28395 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ovo opet prica o Dedovicu ,vol 2587 
-
Lug
-
Lug
-
kakavdanakneiskustvu
-
Lug
#28399 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
mada pobjeda bila, mora da su sendvici pobosljani, kako izviru sa svih strana..