Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Benq

#28376 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

SerijeSync wrote:
Matijevic_Vlado wrote: Sta ima Jos? Nisam te napao, nego vidim pravis se pametnjakovic :mrgreen:
evo dobar, nema ništa šta ima kod tebe?
E pozz... jeste li pristavili kafu ? :mrgreen:
SerijeSync

#28377 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Benq wrote:
SerijeSync wrote:
Matijevic_Vlado wrote: Sta ima Jos? Nisam te napao, nego vidim pravis se pametnjakovic :mrgreen:
evo dobar, nema ništa šta ima kod tebe?
E pozz... jeste li pristavili kafu ? :mrgreen:
ima sve i rum pločica i rahat lokum, fully managed :lol:
kakaljin

#28378 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

SerijeSync wrote:@Telemach da ne bude zabune, pitam ponovo, jel mogu potpisat prelazak sa trio grande family na premium, bez obzira što niste u mogućnosti pustit brzinu od 120/5, namjeravam to uradit u ponedeljak/utorak!!
To hoces da placas uslugu koju neces imati.

Odlicno, krasno, fenomenalno.
SerijeSync

#28379 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

kakaljin wrote:
SerijeSync wrote:@Telemach da ne bude zabune, pitam ponovo, jel mogu potpisat prelazak sa trio grande family na premium, bez obzira što niste u mogućnosti pustit brzinu od 120/5, namjeravam to uradit u ponedeljak/utorak!!

Ne kontam šta tebe to briga, i nemaš pojma o čemu se ovde radi, šta ja plaćam ili ne plaćam nije tvoja stvar, suzdrži se nebitnih komentara.
afannedim

#28380 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

kakaljin wrote:

Hoće da se k.rči da ima sve najbolje iako ne može imati. :-)
kakaljin

#28381 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

SerijeSync wrote:
kakaljin wrote:

Ne kontam šta tebe to briga, i nemaš pojma o čemu se ovde radi, šta ja plaćam ili ne plaćam nije tvoja stvar, suzdrži se nebitnih komentara.
Onda nemoj drugima pametovati, ako kojim slucjem se zale da imaju manje nego sto placaju.
SerijeSync

#28382 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

kakaljin wrote:
Onda nemoj drugima pametovati, ako kojim slucjem se zale da imaju manje nego sto placaju.
samo ti svoj posao (KUKNJAVA) i sve će biti ok!!
Telemach

#28383 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Matijevic_Vlado wrote:
SerijeSync wrote:
Benq wrote:
Ja sam modem kupio , tako da ne dam nikome ono sto sam platio , ako bude trebalo da se montira njihova oprema kad budem prelazio na TG Family paket , neka postave nista nije problem, ali svoju opremu iz kuce ne dam. Pa sta bi bilo da sam POTPUNO novi korisnik , nikad nisam imao ni KTV ni internet , opet ti moraju montirat modem jer koristis njihovu uslugu :)
Ko će ti uzet modem :lol: mislim totalno bezvezna priča, donesu oni svoj prikopčaju a ti svoju opremu koristi kako želiš, valjda je to logika, a ne uzet će mi neko moj modem da bi dobio telemahov :lol: ko iz alan forda priča.
Alane Forde, znas Li gdje zivis? Ljudi htjeli da uzmu na kafu da mi ostave moj ruter, tp link koji sam kupio nekad 2010. Nisu licno meni trazili 20KM jer nisam Bio tu, nego od mame, kontali starija zena uzet cemo lopatom.
Poštovani, korištenje opreme se dobiva bez naknade, najljubaznije Vas molimo da nam se javite u inbox kako bismo provjerili Vaše navode.
Telemach

#28384 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

pepeljara wrote:Telemache,

Molim da me pozovu vasi.
Javili su da ce me prikjljuciti 7-10 dana.
Proslo je 11 dana.

hvala.
Kolege će provjeriti u kojoj fazi realizacije je Vaš nalog. Molimo Vas za još malo strpljenja.
SerijeSync

#28385 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Molim i odgovor na moje pitanje.
Telemach

#28386 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

shandrprcSA wrote:@Telemach, pokrivate li ul.A.Sacirbegovic?
@shandrprcSA,
Odgovor je potvrdan, no predlažemo da nam dostavite tačne adresne podatke u inbox kako bismo provjerili da li se zahtjev na adresi gdje želite koristiti usluge može realizirati.
Telemach

#28387 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

SerijeSync wrote:Jesmo li i mi dobili novu unapređenu verziju D3 GO aplikacije za Android uređaje, vidim SBB je istu ažurirao prije 6 dana.
Odgovor je potvrdan.
Update na novu verziju se radi preko Google Play-a. Korisnici sa starom aplikacijom će pri login-u biti redirektovani na Google Play da skinu najnoviju verziju.
Podsjećamo da aplikaciju nije moguće koristiti na uređajima sa: debug aplikacijama u pozadini, uključenim screen capture softverom, procesima koji ugrožavaju integritet fajlova koje koristi D3GO aplikacija. * Aplikacija neće dozvoliti puštanje sadržaja sa Fox kanala ukoliko uređaj ima superuser privilegije
SerijeSync

#28388 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Skontao i dobio
Telemach

#28389 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

SerijeSync wrote:Skontao i dobio
:thumbup:
Last edited by Telemach on 10/03/2016 13:02, edited 1 time in total.
SerijeSync

#28390 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Telemach wrote:
SerijeSync wrote:Skontao i dobio
Već smo Vam pisali u inbox, odgovor je potvrdan, možete preći na drugi paket.
vidio, hvala!!
nlt

#28391 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nlt »

kada prikljucim trio grande family, pošto će Telemach donijeti svoj modem, a ja već imam onaj koji sam kupio od HS-a, šta ja sad da radim sa ovim modemom koji ce mi ostati?
Benq

#28392 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

nlt wrote:kada prikljucim trio grande family, pošto će Telemach donijeti svoj modem, a ja već imam onaj koji sam kupio od HS-a, šta ja sad da radim sa ovim modemom koji ce mi ostati?
Nista , oni ce samo prikljuciti svoju opremu , nemaju nista sa tvojom opremom.
nlt

#28393 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nlt »

dobro, ali sta da ja radim sa svojom opremom...kud cu sa njom :P
Benq

#28394 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

nlt wrote:dobro, ali sta da ja radim sa svojom opremom...kud cu sa njom :P
Otpremi je u penziju :-D , mislim da ces moci i da prodas svoj modem nekome ko hoce da koristi HS-ov internet. Mada , ovo je bolje da ti potvrde iz HS-a.
Edukator

#28395 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Edukator »

Ja se iskreno nadam da neko iz Telemacha mozda nekad procita nesto sa ove teme, ali bilo kako bilo, moram izraziti svoje veliko nezadovoljstvo sa
korisnickom sluzbom Telemacha. Naime prije 8 dan sam pozvao Telemach sluzbu i trazio da se postojeci paket DUO TEL upgrade-uje na TRIO GRANDE, ostavio sve podatke, telefon, rekao da ponesu i dodatni receiver (naravno uz doplatu) i gospodin Huso mi kaze ocekujte za 7-10 dana da Vas neko pozove da se najavi da dodje da to zavrsi. U ponedjeljak ja zovnem ponovo, samo da ih zamolim da ponesu CI karticu umjesto receivera, javi se zensko imena Dzenana (ako se dobro sjecam) i naravno posto je djelovala zbunjeno kao da nema pojma sta meni treba, ja sve ponovo ispricam, objasnim, ona kuckala nesto 15 minuta i kaze "ok, hvala, trebao bi doci neko do kraja sedmice". Zovenm danas da pitam da li planiraju sutra doci, javi se neki treci lik koji mi kaze da on u sistemu nema nista prijavljeno da treba raditi, niti otvorene naloge. Ja nisam mogao da vjerujem da nakon 8 dana i 2 razgovora od po 15-tak minuta gdje su svi navodno nesto unosili u sistem, u tom istom sistemu i dalje nema nista da treba raditi. I sad opet nakon 15-tak minuta objasnjavanja, covjek je valjda sve unjeo u sistem (mada sad vise nisam ni u to siguran) i naravno nemoze reci kada ce neko doci.

Da me neko ne bi prozvao, ja nisam na telemachu, ovo sam zvao za roditelje i nije mi bila frka hoce li biti za 5 ili 7 ili 10 dana ali sad kad sam shvatio da oni nakon 8 dana nemaju ni u sistemu da neko treba otici i nesto uraditi, malo je reci da sam pop..dio :? :?

Eto sam mi je malo lakse :-)
Son1

#28396 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Son1 »

Kada kliknem OK da vidim spisak kanala, vecina ih nije napisana, nego samo stoji prazno, dog preko EPG prikaza mogu da vidim sta je trenutno na programu, ali ne i koji je kanal.
Zna li neko kako ovo rijesiti?
kakaljin

#28397 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Pitanje za predstavnika telemacha:

Zasto nije jedistvena programska sema kod svih korisnika telemacha i HS-a na cijeloj teritoriji BiH-a?
Maxtor

#28398 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maxtor »

Vidjeh ovo i dobro se nasmijah, uzevši u obzir šta mi ovdje imamo.

Aktuelna ponuda BH Telecoma.
https://www.bhtelecom.ba/5611.html (ovo je samo jedan od primjera)
:D :D :D :D :D :D :D
kakaljin

#28399 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Maxtor wrote:Vidjeh ovo i dobro se nasmijah, uzevši u obzir šta mi ovdje imamo.

Pa dobro samo 10 KM je skuplji od interneta kod Telemacha sa istom brzinom
http://telemach.ba/Internet/105/INTERNE ... av_start=0
Benq

#28400 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

kakaljin wrote:
Maxtor wrote:Vidjeh ovo i dobro se nasmijah, uzevši u obzir šta mi ovdje imamo.

Pa dobro samo 10 KM je skuplji od interneta kod Telemacha sa istom brzinom
http://telemach.ba/Internet/105/INTERNE ... av_start=0
I nije bas.. internet paket L uz ugovor na 12mj je 24/2 i iznosi 45KM sto je 25KM jeftinije od BHT-a
Locked