Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovi sto igraju Forzu, jeste li imali ovaj problem?
Ne da mi da pristupim user made postavkama za auta drugih igraca i custom dizajnima Ne dijelim account ni sa kim, nema razloga da mi ovo pokazuje
typeOnegative wrote:Gdje je to tacno , tj sto je pa da provjerim ?
U garazi, odes na 'upgrades & tuning' i onda 'find new tunes'. Treba da izlista postavke od drugih igraca koje mozes skinut i koristit. Kod mene tu blokira. Provjeri ako nije problem, da znam da li je samo kod mene problem
ferratilis wrote:Ovi sto igraju Forzu, jeste li imali ovaj problem?
Ne da mi da pristupim user made postavkama za auta drugih igraca i custom dizajnima Ne dijelim account ni sa kim, nema razloga da mi ovo pokazuje
pa pise ti
Xbox live parental control settings
vidi u settingsima programa a ne igre, negdje ti je ocito stavljen age restriction za interakciju s drugim igracima
Uspio sam pronaci rjesenje, jedva. Jedini nacin da se mijenjaju postavke je da se ulogujes na xbox.com i onda se mora ovo promijenit u privacy settings
Ja sam trazio postavku u Microsoft settings i Xbox Game Pass aplikaciji, zato nisam nasao. Ne znam ni zasto sam imao ovaj problem jer nikad nisam mijenjao postavke niti imao Xbox konzolu, ali eto sad je rijeseno. Hvala u svakom slucaju
Ljudi na Forzi Horizon 4 daju za traktor 1 milion na aukciji, koji likovi.
Prodao sam i onog Mercedesovog džipa sa 6 točkova za 10 miliona i fino sebi uzeo McLaren Sennu i Koenigsegg One.
exampLe. wrote:Ljudi na Forzi Horizon 4 daju za traktor 1 milion na aukciji, koji likovi.
Prodao sam i onog Mercedesovog džipa sa 6 točkova za 10 miliona i fino sebi uzeo McLaren Sennu i Koenigsegg One.
Ja sam pozurio da kupim taj McLaren Senna i skontao da nije interesantno vozit ta auta iz najvise klase, S1 i S2. Veci mi je uzitak sam namjestit postavke na nekom Nissanu iz A klase i igrat na vecoj tezini nego s tim raketama izlijetat iz zavoja Neka starija auta tipa Ford RS200 se daju namjestit da boli glava. Iskljucio sam sva pomagala osim ABS-a i fakat je teze igrat, ali je bolji osjecaj kad savladas auto i stazu
exampLe. wrote:Ljudi na Forzi Horizon 4 daju za traktor 1 milion na aukciji, koji likovi.
Ja sam pozurio da kupim taj McLaren Senna i skontao da nije interesantno vozit ta auta iz najvise klase, S1 i S2. Veci mi je uzitak sam namjestit postavke na nekom Nissanu iz A klase i igrat na vecoj tezini nego s tim raketama izlijetat iz zavoja Neka starija auta tipa Ford RS200 se daju namjestit da boli glava. Iskljucio sam sva pomagala osim ABS-a i fakat je teze igrat, ali je bolji osjecaj kad savladas auto i stazu
Tesko ih je vozit' po onim ulicicama.
Ja sam stavio level na Unbeatable i takodjer pogasio sve osim ABS-a, zanimljivije bude.
sorry svima , malo je offtopic, ali bila je prica tu u vezi witcher serije , pa vjerujem da ce mnoge zanimati .Netflix je izgleda slucajno izbacio datum premijere prije vremena, pa povukao post . Ugl po ovome sa slike, 97 dana od datuma objave posta tj 11.09. ( radi se o 17.12. )