ne. zbog gluposti. a dobro mi je i doslo, mogu ti reci.skenderija04 wrote: Zbog fudbala?
tako ce i onaj drugi atleti veceras.p206 wrote:dvije greške Sociedada u predaji lopte na sredini i 2 gola...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ne. zbog gluposti. a dobro mi je i doslo, mogu ti reci.skenderija04 wrote: Zbog fudbala?
tako ce i onaj drugi atleti veceras.p206 wrote:dvije greške Sociedada u predaji lopte na sredini i 2 gola...
Treci.p206 wrote:dvije greške Sociedada u predaji lopte na sredini i 2 gola...
@ skenderija ovakvi "fency" navijaci su razlog da se Barcelona "hejtuje" kako ti kazes, jer najgore je kad covjek ne vidi, a ima oci...Crvena Tifoza wrote:Igranje rukom u 16. je penal. Čist penal ko suza.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja rijec hejter ne upotrebljavamMadrid wrote:@ skenderija ovakvi "fency" navijaci su razlog da se Barcelona "hejtuje" kako ti kazes, jer najgore je kad covjek ne vidi, a ima oci...Crvena Tifoza wrote:Igranje rukom u 16. je penal. Čist penal ko suza.
Madrid wrote:@ skenderija ovakvi "fency" navijaci su razlog da se Barcelona "hejtuje" kako ti kazes, jer najgore je kad covjek ne vidi, a ima oci...Crvena Tifoza wrote:Igranje rukom u 16. je penal. Čist penal ko suza.
znaci, neki bosanski fency navijaci su navodno razlog zašto se hejtuje tamo neki španski klubMadrid wrote:@ skenderija ovakvi "fency" navijaci su razlog da se Barcelona "hejtuje" kako ti kazes, jer najgore je kad covjek ne vidi, a ima oci...Crvena Tifoza wrote:Igranje rukom u 16. je penal. Čist penal ko suza.
Pa vi kazete "hejtuje", ja licno Barcelonu ne mrzim, eto izgubili ste od Valencije, nisam vam rjeci napisao do ovog sad, vise me interesuje dal ce Real dobit veceras, a vas poraz me raduje samo zbog mogucnosti da Real prevesla Barcu na tabeliLSD wrote:znaci, neki bosanski fency navijaci su navodno razlog zašto se hejtuje tamo neki španski klubMadrid wrote:@ skenderija ovakvi "fency" navijaci su razlog da se Barcelona "hejtuje" kako ti kazes, jer najgore je kad covjek ne vidi, a ima oci...Crvena Tifoza wrote:Igranje rukom u 16. je penal. Čist penal ko suza.
Sent from my iPhone using Tapatalk....hmm, zanimljivo postaje
Zabrinuo se za tebe naravno... Vazda pitam gdje je čovjek, da ga nije odnijelo šta505sCrtom wrote:oko moje, ti si se najvise zabrinuo, koliko vidimHB_BHF wrote: Reinkarnacija Rosella u 505-cu.. Pitajte ga šta vas zanima
možda nisi neki glory hunter, ali zato jesi hejter Barce,a znamo i zaštoMadrid wrote:Ja za Real navijam vec 15 godina, nisam "glory hunter" kao mnogi u redovima Barcelone, a izgleda da polahko ti hunteri prelaze u stab Bayerna, sjetite se kolko je prije samo ovdje tema Bayerna bila aktivna i usporedite sa sadasnjom aktivnosti...
Btw, preslusa vas Valencia i u kosarci
danke. mada sam sad 100% thiago, pep i bayern.HB_BHF wrote: Zabrinuo se za tebe naravno... Vazda pitam gdje je čovjek, da ga nije odnijelo šta.
Al da ne idemo u offtopic, welcome back
Pa vidis, ti si poceo navijati za Real prije 15 godina. Sto?Madrid wrote:Ja za Real navijam vec 15 godina, nisam "glory hunter" kao mnogi u redovima Barcelone, a izgleda da polahko ti hunteri prelaze u stab Bayerna, sjetite se kolko je prije samo ovdje tema Bayerna bila aktivna i usporedite sa sadasnjom aktivnosti...
nije on glory hunter, on je poceo navijati za Real zbog Pavona i Helguere, a ne zbog galaticosaskenderija04 wrote:Pa vidis, ti si poceo navijati za Real prije 15 godina. Sto?Madrid wrote:Ja za Real navijam vec 15 godina, nisam "glory hunter" kao mnogi u redovima Barcelone, a izgleda da polahko ti hunteri prelaze u stab Bayerna, sjetite se kolko je prije samo ovdje tema Bayerna bila aktivna i usporedite sa sadasnjom aktivnosti...
Zidane, Lige Sampiona.... Isto tako i ovi koji sad navijaju za Barcelonu prije pet sest godina su se primili na titule.Messija i sta ja znam.
Hejter505sCrtom wrote:danke. mada sam sad 100% thiago, pep i bayern.HB_BHF wrote: Zabrinuo se za tebe naravno... Vazda pitam gdje je čovjek, da ga nije odnijelo šta.
Al da ne idemo u offtopic, welcome back
Pa imao sam 7 godina, nisam znao gdje je Madrid, Španija i slicnoskenderija04 wrote:Pa vidis, ti si poceo navijati za Real prije 15 godina. Sto?Madrid wrote:Ja za Real navijam vec 15 godina, nisam "glory hunter" kao mnogi u redovima Barcelone, a izgleda da polahko ti hunteri prelaze u stab Bayerna, sjetite se kolko je prije samo ovdje tema Bayerna bila aktivna i usporedite sa sadasnjom aktivnosti...
Zidane, Lige Sampiona.... Isto tako i ovi koji sad navijaju za Barcelonu prije pet sest godina su se primili na titule.Messija i sta ja znam.
hehehe. istina.Madrid wrote: @LSD sta vas imam hejtat, pa pucate po svim savovima
Pa logično, od nečeka se mora krenuti, nisu svi mogli počet navijati/simpatisati Barcu od '70, '80 ili '90 god. kad nisu bili ni rođeni tada (ovo se odnosi za nešto mlađe navijače/simatizere pomenutog kluba) itd...Neki motiv mora postojati da bi se odlučilo navijati/simpatisati određeni klub nebitno o kojem se sportu radilo.skenderija04 wrote:Pa vidis, ti si poceo navijati za Real prije 15 godina. Sto?Madrid wrote:Ja za Real navijam vec 15 godina, nisam "glory hunter" kao mnogi u redovima Barcelone, a izgleda da polahko ti hunteri prelaze u stab Bayerna, sjetite se kolko je prije samo ovdje tema Bayerna bila aktivna i usporedite sa sadasnjom aktivnosti...

skenderija04 wrote:
Prvo skoci pa reci hop![]()
![]()
Sta ima pravi navijac? Nisam te prepoznao.Madrid wrote:@ skenderija ovakvi "fency" navijaci su razlog da se Barcelona "hejtuje" kako ti kazes, jer najgore je kad covjek ne vidi, a ima oci...Crvena Tifoza wrote:Igranje rukom u 16. je penal. Čist penal ko suza.