Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
crnivrag

#28351 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

SerijeSync wrote:Jel neko ima info hoće li nam isti dan pustit HBO 3 tj 27.3
Izgleda da će HBO 3 biti dostupan od prvog dana emitiranja kako u SD tako i u HD rezoluciji.

Telemach SI i SBB su već objavili da će taj kanal biti dio HBO paketa od 26.03.
SerijeSync

#28352 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

crnivrag wrote:
SerijeSync wrote:Jel neko ima info hoće li nam isti dan pustit HBO 3 tj 27.3
Izgleda da će HBO 3 biti dostupan od prvog dana emitiranja kako u SD tako i u HD rezoluciji.

Telemach SI i SBB su već objavili da će taj kanal biti dio HBO paketa od 26.03.
Zato i pitam nikakvog obavještenja od našeg telemaha?
kakavdanakneiskustvu

#28353 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

taj hbo 3 će imati oni koji imaju hbo paket,neće morati nesto dodatno placati?
SerijeSync

#28354 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

kakavdanakneiskustvu wrote:taj hbo 3 će imati oni koji imaju hbo paket,neće morati nesto dodatno placati?
Nebi se trebalo ništa dodatno plaćat, HBO 3 ide u paketu sa ostalim HBO kanalima.
kakavdanakneiskustvu

#28355 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

SerijeSync wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:taj hbo 3 će imati oni koji imaju hbo paket,neće morati nesto dodatno placati?
Nebi se trebalo ništa dodatno plaćat, HBO 3 ide u paketu sa ostalim HBO kanalima.

valjda ce,kao da ova dva nisu dovoljna,ne znam sta ce na tom kanalu nesto drukcije biti
SerijeSync

#28356 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

kakavdanakneiskustvu wrote:

valjda ce,kao da ova dva nisu dovoljna,ne znam sta ce na tom kanalu nesto drukcije biti
Idu premijere novih serija i filmova, u aprilu ide i nova sezona Game of Thrones a negdje je i @crnivrag postavio programsku šemu prvog dana emitiranja HBO 3
Radar71

#28357 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

SerijeSync wrote:

Idu premijere novih serija i filmova, u aprilu ide i nova sezona Game of Thrones a negdje je i @crnivrag postavio programsku šemu prvog dana emitiranja HBO 3
http://www.hbo.hr/schedule/vertical_view/03/26
SerijeSync

#28358 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Još fale filmbox/docubox kanali i History 2 i potaman :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#28359 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Matijevic_Vlado »

Zelis Duo net grande, dodju i puste Duo net. I zamijene ruter i pri tome traze 20KM da kao negdje napisu da je prijasnji ruter moje vlasnistvo i da mi ga eto poklone :mrgreen: , sto u stvari i jeste moje vlasnistvo koje sam kupio mimo njih.
Nisam tome Bio prisutan, al otici cu im da vidim sta je majmun upisao sta sam mu ja trazio. Ja rekao da zelim Duo net grande i majmun je ponovio te rijeci za mnom. Eh kakav je nalog izdat tzv tehnicarima ne znam. Naravno nije im suplja uspjela i nisu dobili 20KM.
kakavdanakneiskustvu

#28360 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Radar71 wrote:
SerijeSync wrote:

http://www.hbo.hr/schedule/vertical_view/03/26

srednja zalost
fortaleza

#28361 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Matijevic_Vlado wrote:Zelis Duo net grande, dodju i puste Duo net. I zamijene ruter i pri tome traze 20KM da kao negdje napisu da je prijasnji ruter moje vlasnistvo i da mi ga eto poklone :mrgreen: , sto u stvari i jeste moje vlasnistvo koje sam kupio mimo njih.
Nisam tome Bio prisutan, al otici cu im da vidim sta je majmun upisao sta sam mu ja trazio. Ja rekao da zelim Duo net grande i majmun je ponovio te rijeci za mnom. Eh kakav je nalog izdat tzv tehnicarima ne znam. Naravno nije im suplja uspjela i nisu dobili 20KM.
Prijavi ih, ime prezime i javi telemachu... Ne bi kod mene bilo lihvarenja makar i za 20 KM. :D
SerijeSync

#28362 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Matijevic_Vlado wrote:Zelis Duo net grande, dodju i puste Duo net. I zamijene ruter i pri tome traze 20KM da kao negdje napisu da je prijasnji ruter moje vlasnistvo i da mi ga eto poklone :mrgreen: , sto u stvari i jeste moje vlasnistvo koje sam kupio mimo njih.
Tehničar ne smije naplatit ništa, niti uzimat pare, meni su dolazili 2 puta jednom mjerili signal, drugi put donjeli modul, oba puta nisu ništa naplatili već je došao dodatni račun sa 1km i na račun dodatno 25KM za modul.
shandrprcSA

#28363 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

fortaleza wrote:
Prijavi ih, ime prezime i javi telemachu... Ne bi kod mene bilo lihvarenja makar i za 20 KM. :D
moj modem zamjenili sa svojim ali nisu nista naplatili mada me nista ne bi iznenadilo
SerijeSync

#28364 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

shandrprcSA wrote: moj modem zamjenili sa svojim ali nisu nista naplatili mada me nista ne bi iznenadilo
Naplaćuju samo zamjenu svog inventara, dakle sad kada bi mjenjao taj modem za drugi, ili njihov resiver za modul, to naplaćuju, imate cjenovnik na telemah stranici pa vidite sami, sve fino pojašnjeno.
pepeljara

#28365 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pepeljara »

Telemache,

Molim da me pozovu vasi.
Javili su da ce me prikjljuciti 7-10 dana.
Proslo je 11 dana.

hvala.
SerijeSync

#28366 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

@Telemach da ne bude zabune, pitam ponovo, jel mogu potpisat prelazak sa trio grande family na premium, bez obzira što niste u mogućnosti pustit brzinu od 120/5, namjeravam to uradit u ponedeljak/utorak!!
shandrprcSA

#28367 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

@Telemach, pokrivate li ul.A.Sacirbegovic?
Benq

#28368 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

shandrprcSA wrote:
fortaleza wrote:
moj modem zamjenili sa svojim ali nisu nista naplatili mada me nista ne bi iznenadilo
Ja sam modem kupio , tako da ne dam nikome ono sto sam platio , ako bude trebalo da se montira njihova oprema kad budem prelazio na TG Family paket , neka postave nista nije problem, ali svoju opremu iz kuce ne dam. Pa sta bi bilo da sam POTPUNO novi korisnik , nikad nisam imao ni KTV ni internet , opet ti moraju montirat modem jer koristis njihovu uslugu :)

Ovo sto su momku pokusali naplatit 20KM pa da napisu da je router njegov , ako je to stvarno tako onda neka prijavi jer mi to nema bas neke logike, a koliko znam tehnicarima se nista ne placa na ruke nego uz racun.
SerijeSync

#28369 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Benq wrote:
Ja sam modem kupio , tako da ne dam nikome ono sto sam platio , ako bude trebalo da se montira njihova oprema kad budem prelazio na TG Family paket , neka postave nista nije problem, ali svoju opremu iz kuce ne dam. Pa sta bi bilo da sam POTPUNO novi korisnik , nikad nisam imao ni KTV ni internet , opet ti moraju montirat modem jer koristis njihovu uslugu :)
Ko će ti uzet modem :lol: mislim totalno bezvezna priča, donesu oni svoj prikopčaju a ti svoju opremu koristi kako želiš, valjda je to logika, a ne uzet će mi neko moj modem da bi dobio telemahov :lol: ko iz alan forda priča.
Benq

#28370 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

SerijeSync wrote:
Benq wrote:
Ko će ti uzet modem :lol: mislim totalno bezvezna priča, donesu oni svoj prikopčaju a ti svoju opremu koristi kako želiš, valjda je to logika, a ne uzet će mi neko moj modem da bi dobio telemahov :lol: ko iz alan forda priča.
Ma znam zato sam i rekao da mi nema nikakve logike ovo sto prica..
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#28371 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

SerijeSync wrote:
Benq wrote:
Alane Forde, znas Li gdje zivis? Ljudi htjeli da uzmu na kafu da mi ostave moj ruter, tp link koji sam kupio nekad 2010. Nisu licno meni trazili 20KM jer nisam Bio tu, nego od mame, kontali starija zena uzet cemo lopatom.
SerijeSync

#28372 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Još nema nijedan snik-pik od @Telemach u vezi VOD, UNIFON i timeshift :D
SerijeSync

#28373 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Matijevic_Vlado wrote: Alane Forde, znas Li gdje zivis? Ljudi htjeli da uzmu na kafu da mi ostave moj ruter, tp link koji sam kupio nekad 2010. Nisu licno meni trazili 20KM jer nisam Bio tu, nego od mame, kontali starija zena uzet cemo lopatom.
Prijaviš klošare, šta mene napadaš!!
Matijevic_Vlado

#28374 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

SerijeSync wrote:
Matijevic_Vlado wrote: Alane Forde, znas Li gdje zivis? Ljudi htjeli da uzmu na kafu da mi ostave moj ruter, tp link koji sam kupio nekad 2010. Nisu licno meni trazili 20KM jer nisam Bio tu, nego od mame, kontali starija zena uzet cemo lopatom.
Prijaviš klošare, šta mene napadaš!!
Sta ima Jos? Nisam te napao, nego vidim pravis se pametnjakovic :mrgreen:
SerijeSync

#28375 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SerijeSync »

Matijevic_Vlado wrote: Sta ima Jos? Nisam te napao, nego vidim pravis se pametnjakovic :mrgreen:
evo dobar, nema ništa šta ima kod tebe?
Locked