Izgleda da će HBO 3 biti dostupan od prvog dana emitiranja kako u SD tako i u HD rezoluciji.SerijeSync wrote:Jel neko ima info hoće li nam isti dan pustit HBO 3 tj 27.3
Telemach SI i SBB su već objavili da će taj kanal biti dio HBO paketa od 26.03.
Moderator: Benq
Izgleda da će HBO 3 biti dostupan od prvog dana emitiranja kako u SD tako i u HD rezoluciji.SerijeSync wrote:Jel neko ima info hoće li nam isti dan pustit HBO 3 tj 27.3
Zato i pitam nikakvog obavještenja od našeg telemaha?crnivrag wrote:Izgleda da će HBO 3 biti dostupan od prvog dana emitiranja kako u SD tako i u HD rezoluciji.SerijeSync wrote:Jel neko ima info hoće li nam isti dan pustit HBO 3 tj 27.3
Telemach SI i SBB su već objavili da će taj kanal biti dio HBO paketa od 26.03.
Nebi se trebalo ništa dodatno plaćat, HBO 3 ide u paketu sa ostalim HBO kanalima.kakavdanakneiskustvu wrote:taj hbo 3 će imati oni koji imaju hbo paket,neće morati nesto dodatno placati?
SerijeSync wrote:Nebi se trebalo ništa dodatno plaćat, HBO 3 ide u paketu sa ostalim HBO kanalima.kakavdanakneiskustvu wrote:taj hbo 3 će imati oni koji imaju hbo paket,neće morati nesto dodatno placati?
Idu premijere novih serija i filmova, u aprilu ide i nova sezona Game of Thrones a negdje je i @crnivrag postavio programsku šemu prvog dana emitiranja HBO 3kakavdanakneiskustvu wrote:
valjda ce,kao da ova dva nisu dovoljna,ne znam sta ce na tom kanalu nesto drukcije biti
http://www.hbo.hr/schedule/vertical_view/03/26SerijeSync wrote:Idu premijere novih serija i filmova, u aprilu ide i nova sezona Game of Thrones a negdje je i @crnivrag postavio programsku šemu prvog dana emitiranja HBO 3kakavdanakneiskustvu wrote:
valjda ce,kao da ova dva nisu dovoljna,ne znam sta ce na tom kanalu nesto drukcije biti
Radar71 wrote:http://www.hbo.hr/schedule/vertical_view/03/26SerijeSync wrote:Idu premijere novih serija i filmova, u aprilu ide i nova sezona Game of Thrones a negdje je i @crnivrag postavio programsku šemu prvog dana emitiranja HBO 3kakavdanakneiskustvu wrote:
Prijavi ih, ime prezime i javi telemachu... Ne bi kod mene bilo lihvarenja makar i za 20 KM.Matijevic_Vlado wrote:Zelis Duo net grande, dodju i puste Duo net. I zamijene ruter i pri tome traze 20KM da kao negdje napisu da je prijasnji ruter moje vlasnistvo i da mi ga eto poklone, sto u stvari i jeste moje vlasnistvo koje sam kupio mimo njih.
Nisam tome Bio prisutan, al otici cu im da vidim sta je majmun upisao sta sam mu ja trazio. Ja rekao da zelim Duo net grande i majmun je ponovio te rijeci za mnom. Eh kakav je nalog izdat tzv tehnicarima ne znam. Naravno nije im suplja uspjela i nisu dobili 20KM.
Tehničar ne smije naplatit ništa, niti uzimat pare, meni su dolazili 2 puta jednom mjerili signal, drugi put donjeli modul, oba puta nisu ništa naplatili već je došao dodatni račun sa 1km i na račun dodatno 25KM za modul.Matijevic_Vlado wrote:Zelis Duo net grande, dodju i puste Duo net. I zamijene ruter i pri tome traze 20KM da kao negdje napisu da je prijasnji ruter moje vlasnistvo i da mi ga eto poklone, sto u stvari i jeste moje vlasnistvo koje sam kupio mimo njih.
Nisam tome Bio prisutan, al otici cu im da vidim sta je majmun upisao sta sam mu ja trazio. Ja rekao da zelim Duo net grande i majmun je ponovio te rijeci za mnom. Eh kakav je nalog izdat tzv tehnicarima ne znam. Naravno nije im suplja uspjela i nisu dobili 20KM.
moj modem zamjenili sa svojim ali nisu nista naplatili mada me nista ne bi iznenadilofortaleza wrote:Prijavi ih, ime prezime i javi telemachu... Ne bi kod mene bilo lihvarenja makar i za 20 KM.Matijevic_Vlado wrote:Zelis Duo net grande, dodju i puste Duo net. I zamijene ruter i pri tome traze 20KM da kao negdje napisu da je prijasnji ruter moje vlasnistvo i da mi ga eto poklone, sto u stvari i jeste moje vlasnistvo koje sam kupio mimo njih.
Naplaćuju samo zamjenu svog inventara, dakle sad kada bi mjenjao taj modem za drugi, ili njihov resiver za modul, to naplaćuju, imate cjenovnik na telemah stranici pa vidite sami, sve fino pojašnjeno.shandrprcSA wrote: moj modem zamjenili sa svojim ali nisu nista naplatili mada me nista ne bi iznenadilo
Ja sam modem kupio , tako da ne dam nikome ono sto sam platio , ako bude trebalo da se montira njihova oprema kad budem prelazio na TG Family paket , neka postave nista nije problem, ali svoju opremu iz kuce ne dam. Pa sta bi bilo da sam POTPUNO novi korisnik , nikad nisam imao ni KTV ni internet , opet ti moraju montirat modem jer koristis njihovu uslugushandrprcSA wrote:moj modem zamjenili sa svojim ali nisu nista naplatili mada me nista ne bi iznenadilofortaleza wrote:Prijavi ih, ime prezime i javi telemachu... Ne bi kod mene bilo lihvarenja makar i za 20 KM.Matijevic_Vlado wrote:Zelis Duo net grande, dodju i puste Duo net. I zamijene ruter i pri tome traze 20KM da kao negdje napisu da je prijasnji ruter moje vlasnistvo i da mi ga eto poklone, sto u stvari i jeste moje vlasnistvo koje sam kupio mimo njih.
Ko će ti uzet modemBenq wrote:
Ja sam modem kupio , tako da ne dam nikome ono sto sam platio , ako bude trebalo da se montira njihova oprema kad budem prelazio na TG Family paket , neka postave nista nije problem, ali svoju opremu iz kuce ne dam. Pa sta bi bilo da sam POTPUNO novi korisnik , nikad nisam imao ni KTV ni internet , opet ti moraju montirat modem jer koristis njihovu uslugu
Ma znam zato sam i rekao da mi nema nikakve logike ovo sto prica..SerijeSync wrote:Ko će ti uzet modemBenq wrote:
Ja sam modem kupio , tako da ne dam nikome ono sto sam platio , ako bude trebalo da se montira njihova oprema kad budem prelazio na TG Family paket , neka postave nista nije problem, ali svoju opremu iz kuce ne dam. Pa sta bi bilo da sam POTPUNO novi korisnik , nikad nisam imao ni KTV ni internet , opet ti moraju montirat modem jer koristis njihovu uslugumislim totalno bezvezna priča, donesu oni svoj prikopčaju a ti svoju opremu koristi kako želiš, valjda je to logika, a ne uzet će mi neko moj modem da bi dobio telemahov
ko iz alan forda priča.
Alane Forde, znas Li gdje zivis? Ljudi htjeli da uzmu na kafu da mi ostave moj ruter, tp link koji sam kupio nekad 2010. Nisu licno meni trazili 20KM jer nisam Bio tu, nego od mame, kontali starija zena uzet cemo lopatom.SerijeSync wrote:Ko će ti uzet modemBenq wrote:
Ja sam modem kupio , tako da ne dam nikome ono sto sam platio , ako bude trebalo da se montira njihova oprema kad budem prelazio na TG Family paket , neka postave nista nije problem, ali svoju opremu iz kuce ne dam. Pa sta bi bilo da sam POTPUNO novi korisnik , nikad nisam imao ni KTV ni internet , opet ti moraju montirat modem jer koristis njihovu uslugumislim totalno bezvezna priča, donesu oni svoj prikopčaju a ti svoju opremu koristi kako želiš, valjda je to logika, a ne uzet će mi neko moj modem da bi dobio telemahov
ko iz alan forda priča.
Prijaviš klošare, šta mene napadaš!!Matijevic_Vlado wrote: Alane Forde, znas Li gdje zivis? Ljudi htjeli da uzmu na kafu da mi ostave moj ruter, tp link koji sam kupio nekad 2010. Nisu licno meni trazili 20KM jer nisam Bio tu, nego od mame, kontali starija zena uzet cemo lopatom.
Sta ima Jos? Nisam te napao, nego vidim pravis se pametnjakovicSerijeSync wrote:Prijaviš klošare, šta mene napadaš!!Matijevic_Vlado wrote: Alane Forde, znas Li gdje zivis? Ljudi htjeli da uzmu na kafu da mi ostave moj ruter, tp link koji sam kupio nekad 2010. Nisu licno meni trazili 20KM jer nisam Bio tu, nego od mame, kontali starija zena uzet cemo lopatom.
evo dobar, nema ništa šta ima kod tebe?Matijevic_Vlado wrote: Sta ima Jos? Nisam te napao, nego vidim pravis se pametnjakovic