Ne moze biti bolji,po mojoj mjeri
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
- luckylaka
#28327 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Procitaj jos jednom sta pise.Poslusao Barba laku pa pozvao ,,vase" juniore u reprezentaciju.Respdkt Barba za Kospu i Kerimaizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑18/08/2025 14:41Kako si ti zlonamjeran, to je nevjerovatno.luckylaka wrote: ↑18/08/2025 14:03Nisam gledso ali po Sofascor najlosiji na terenu po flashscor jedan id najlosijih.Momak jednu odigra drugu na klupu,nema kontinuitet da se oslobodi od treme ili strahagiovanni008 wrote: ↑18/08/2025 11:31 Juce Tahirovic igrao od pocetka za Brondby u pobjedi u gostima.
Izgleda njegov najbolji mec od kako je u klubu.....
Pogledaj taj sofascore eto, i reci koliko je utakmica odigrao Brondby u novoj sezoni i koliko ih je tahirovic odigrao.
I javi nam ovdje brojke, ako nije problem.
- Point.
#28328 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ali gdje su Huseinbaŝić, Hasić, Tabaković, Gazibegović, Bajraktarević 
- luckylaka
- Porodice Foht
#28330 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Barba pretjeruje s Mujakicem i to je to, po meni, a nerazumljiv je stav prema igracima koji su jako talentirani a imaju manju minutazu pa ne bivaju pozvani u reprezentaciju zbog nekog nazovi principa dok neki dolaze i kada nemaju ni minutu, ili su prestari.
- Point.
#28331 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mujakić nije ni za reprezentacije Malte, ja bih pozvao Denisa iako je bez kluba trenutno. (malo je čudno da još nije pronašao angažman).Porodice Foht wrote: ↑18/08/2025 15:17Barba pretjeruje s Mujakicem i to je to, po meni, a nerazumljiv je stav prema igracima koji su jako talentirani a imaju manju minutazu pa ne bivaju pozvani u reprezentaciju zbog nekog nazovi principa dok neki dolaze i kada nemaju ni minutu, ili su prestari.Mislim da je Bajraktarevica trebao zvati a i Gazibega umjesto Mujakica dok je Huseinbasic vjerovatno otpisan nakon posljednjeg okupljanja kad je razocaran razgulio.
Iako je Gazibeg grohnuo kako je otišao u Köln, ipak bih ga volio vidjeti na spisku kao i Bajraktara i to je to. Huseinbašića ne bih zvao dok se javno ne izvine za onaj bijeg iz reprezentacije.
- MarlboroGold
#28332 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Malo mi previše likujemo u vezi situacije sa Košpom. Sve priče kako smo "ućerali" Švicarcima, a ovamo 10 puta više igrača odbija da igra za BiH iz manje više istih razloga i tad kukamo, psujemo i vrijeđamo te likove... malo mi je to licemjerno.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28333 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa naravno da je licemjerno.
Al kad je to nama kao naciji bio problem
Al kad je to nama kao naciji bio problem
- thekupus
#28334 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
baš 10 puta više?MarlboroGold wrote: ↑19/08/2025 10:01 Malo mi previše likujemo u vezi situacije sa Košpom. Sve priče kako smo "ućerali" Švicarcima, a ovamo 10 puta više igrača odbija da igra za BiH iz manje više istih razloga i tad kukamo, psujemo i vrijeđamo te likove... malo mi je to licemjerno.
- Edin H.
#28335 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
@Point. se opasno zadao u stegovne mjere.
Rad, red, poredak?
Rad, red, poredak?
-
Lug
-
Lug
#28337 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
vala dobro i kazes..izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑19/08/2025 12:00 Pa naravno da je licemjerno.
Al kad je to nama kao naciji bio problem![]()
-
giovanni008
- Point.
#28339 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Hoće li Lucky, Edin, Lug i ovaj četvrti Barbin pljuvać Barba uno due tre zahvaliti selektoru za ovaj dobar posao, pitanje je sad.
Bosna mi je pokazala jasan, realan plan na pozitivan način. Osjetio sam da mi žele otvoriti sva vrata", rekao je Košpo, a Blick tvrdi da je selektor Sergej Barbarez najzaslužniji što je Eman odabrao Bosnu i Hercegovinu jer je ostavio impresivan utisak na sastanku sa mladim fudbalerom.
- BarbaDue
#28340 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo ja čestitam odmah. Dobar posao.
Samo nije fol mene nazivati Barbom pljuvačem Barbe, mislim niđe veze. Ja u stvari ne karam Barbu, ja samo kritikujem igru reprezentacije koju on vodi. Mislim da je igra preloša, siva, nikakva, pogotovo su mi pali u očima sa igrom protiv SM. Ako se poprave, ako igra postane ozbiljnija i ponudi nam sigurnost u ekipu, ja odmah mijenjam ploču.
A sada da se vratim na Košpu, momak je perspektivan i ulijeva nadu u budućnost. Međutim, bilo bi žalosno da bude predmet stegovnih mjera nekog narednig selektora. Ni Anel kada se odlučio igrati za Bosnu nije ni sanjao da će ga neki budući izbornik učiti slovima, sabiranju oduzimanju i lijepom ponašanju.
U svakom slučaju sretno Bosno i Hercegovino.
Samo nije fol mene nazivati Barbom pljuvačem Barbe, mislim niđe veze. Ja u stvari ne karam Barbu, ja samo kritikujem igru reprezentacije koju on vodi. Mislim da je igra preloša, siva, nikakva, pogotovo su mi pali u očima sa igrom protiv SM. Ako se poprave, ako igra postane ozbiljnija i ponudi nam sigurnost u ekipu, ja odmah mijenjam ploču.
A sada da se vratim na Košpu, momak je perspektivan i ulijeva nadu u budućnost. Međutim, bilo bi žalosno da bude predmet stegovnih mjera nekog narednig selektora. Ni Anel kada se odlučio igrati za Bosnu nije ni sanjao da će ga neki budući izbornik učiti slovima, sabiranju oduzimanju i lijepom ponašanju.
U svakom slučaju sretno Bosno i Hercegovino.
- luckylaka
#28341 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Point. wrote: ↑19/08/2025 23:49 Hoće li Lucky, Edin, Lug i ovaj četvrti Barbin pljuvać Barba uno due tre zahvaliti selektoru za ovaj dobar posao, pitanje je sad.
Bosna mi je pokazala jasan, realan plan na pozitivan način. Osjetio sam da mi žele otvoriti sva vrata", rekao je Košpo, a Blick tvrdi da je selektor Sergej Barbarez najzaslužniji što je Eman odabrao Bosnu i Hercegovinu jer je ostavio impresivan utisak na sastanku sa mladim fudbalerom.
Davno napisao,bilo vam smijesno
Kerim Alajbegovic debitovao za prvi tim Leverkusena
Eman Kospo- Fc Barselona u 19 ...moze li on ko i Faty ili Yamal u A selekciju
- Point.
#28342 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Neću se umoriti ponavljati, Anel je sam uzeo pauzu. Zbog online hejta anonimaca. Toliko o karakteru.BarbaDue wrote: ↑20/08/2025 00:14 Evo ja čestitam odmah. Dobar posao.![]()
![]()
U svakom slučaju sretno Bosno i Hercegovino.![]()
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28343 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kospo i Kerim su sad u seniorima, pa ih se moze i zvati u seniorsku reprezentaciju. I ro si se ti laka smijao kad smo mi govorili da prije toga nece u A repku, kao sto i nisu.
Mada ovaj prvi treba poceti igrati u fiorentini ali eto, nije lose ga zakaparisati protiv san marina da znamo da je nas. Al on se jos treba malo pokazati i dokazati, Kerim je to uradio.
Mada ovaj prvi treba poceti igrati u fiorentini ali eto, nije lose ga zakaparisati protiv san marina da znamo da je nas. Al on se jos treba malo pokazati i dokazati, Kerim je to uradio.
- luckylaka
#28344 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Druze .moj o tome sam davno pisao.Svaki igrac koji je imalo talenat i zainteresovan za nasu reprezentaciju treba ga kaparisati i dati mu sansu 5 minuta cak i kad gubis 7:0.Ako se u buducnosti pokaze na terenu bujrum ako ne lako ga je otpisati.To smo mogli uraditi i sa Vukovice. I Kovacevicem pa ti poslije razmisljaj o srbijji. I jedan info za tebd.Jedan visoki funkcioner u N.S.je obavio telefonski razgovor sa Anelom o eventualnom povratku u reprezentacijju.Detalji jos nisu poznati ali ce sjesti u 4 okaizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/08/2025 07:39 Kospo i Kerim su sad u seniorima, pa ih se moze i zvati u seniorsku reprezentaciju. I ro si se ti laka smijao kad smo mi govorili da prije toga nece u A repku, kao sto i nisu.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28345 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ako ce se anel uklopiti u ekipu i biti redovan tu, on je dobrodosao jer ima kvalitet. Ako nece, opet cemo ga popljuvati. A ovi primitivniji navijaci i zenu mu.
A kalkulisu i ti igraci, sjetite se Jakupovica i Tankovica. Nece ni oni da budi kaparisani ako im BiH nije golema zelja bas. Tako da necemo ni Vukovica docekati, nece on uprkos ociglednom naporu saveza - barem dok ne uvidi da Srbija ne racuna na njega, pa debituje u 28. godini.
PS Kovacevica mi je zao, bas je djelovao momak na mjestu, al sad pocinjem misliti da je i on svo vrijeme cekao Srbiju. I da s razlogom nikad nije nastupio ni minute.
A kalkulisu i ti igraci, sjetite se Jakupovica i Tankovica. Nece ni oni da budi kaparisani ako im BiH nije golema zelja bas. Tako da necemo ni Vukovica docekati, nece on uprkos ociglednom naporu saveza - barem dok ne uvidi da Srbija ne racuna na njega, pa debituje u 28. godini.
PS Kovacevica mi je zao, bas je djelovao momak na mjestu, al sad pocinjem misliti da je i on svo vrijeme cekao Srbiju. I da s razlogom nikad nije nastupio ni minute.
-
giovanni008
#28346 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tahirovic odigrao cijelu utakmicu (ok izmjenjen u 91 minuti) za Brondby u 0:0 rezultatu u gostima u Francuskoj kod jakog Strasbourg-a.
Jako dobro odigrao.
Jako dobro odigrao.
- Edin H.
#28347 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zašto ne zove Menala?
Uvijek je korektno odigrao pod Petevom.
Kao da se vratio u formu.
Uvijek je korektno odigrao pod Petevom.
Kao da se vratio u formu.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28348 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa nije ga bilo hamsn dvije godine, do mozda kraja prosle sezone u rijeci. Ako odrzi nivo, treba ga svakako razmotriti
-
giovanni008
#28349 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dzenan Pejcinovic u prvoj postavi Wolfsburga na gostovanju Heidenheimu.
Strasan igrac i talenat, nazalost izgleda da su nijemci vec spremili njegov put za njihovu A reprezentaciju, ali ako bi ga nasi uspjeli nekako preoteti, Emiru Spahicu bi tada trebalo uruciti zahvalnicu dugu 200 metara!
Strasan igrac i talenat, nazalost izgleda da su nijemci vec spremili njegov put za njihovu A reprezentaciju, ali ako bi ga nasi uspjeli nekako preoteti, Emiru Spahicu bi tada trebalo uruciti zahvalnicu dugu 200 metara!
-
izbjeglica_iz_besmisla
#28350 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pricalo se da se pokusava, pa da ce haman i igrati za nas, pa onda stigao demant i da nema od tog nista.
Kome vjerovati, ne znam.
Kome vjerovati, ne znam.

[/img]