Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jimmy McNulty wrote:Mislim da je stvarno red da se otvori tema o Interstellaru, pa zadnja 3 mjeseca nisam ušao na ovu temu a da ne traje neka glupa rasprava o filmu, tražim neku preporuku a samo mogu pročitat naklapanja o TARSU i pichkama maternama, čovjek bi reko svi na temi ili režiseri ili neki baš zajebani fizičari i šta li već.
Ima li neko preporučit neki dobar film na fazon Američkog Gangstera?
Jimmy McNulty wrote:Mislim da je stvarno red da se otvori tema o Interstellaru, pa zadnja 3 mjeseca nisam ušao na ovu temu a da ne traje neka glupa rasprava o filmu, tražim neku preporuku a samo mogu pročitat naklapanja o TARSU i pichkama maternama, čovjek bi reko svi na temi ili režiseri ili neki baš zajebani fizičari i šta li već.
Neku vecer na HRT-u poce ovaj film kasno navece i aj onako ja bezze pocnem gledat, kontam nece ovo da valja sigurno pa prebacicu nesto drugo.. a film me odusevio samo tako. Preporuka svakako.
Uh, taman skinuh Contact prije par dana. Uz frišak rip Interstellara i Odiseju napravio sam sebi solidnu sci-fi trilogiju. Koliko se sjećam, vrijedi ga pogledati.