To ti pricam vasi ne znaju zavrsit akciju nasi je ne znaju ni pocetTomahawk11 wrote:https://sport1.ba/premijer-liga-bih/poz ... evu/115112decko_sa_kovaca wrote:Za sta smo mi dali 12 maraka pa u italiji nije karta 12 maraka
To vam vaši preprodaju i zarađuju![]()
Ja sam se bar nervirao što ovi moji fulaju, vi niste imali zašta
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- decko_sa_kovaca
#28301 Re: Sarajevski derbi
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#28302 Re: Sarajevski derbi
A ne skontase ni suk sa istoka, pa ih istok nagradi ovacijama "glupani, glupani..."Qoom wrote:Najveći upiš parola za pištolje.
Koliko glup moraš biti za onako nešto pokušat ismijat.
- Logovan
#28303 Re: Sarajevski derbi
Nevjerovatno kako odoše u kontru sami sebi.bordo gandalf wrote:A ne skontase ni suk sa istoka, pa ih istok nagradi ovacijama "glupani, glupani..."Qoom wrote:Najveći upiš parola za pištolje.
Koliko glup moraš biti za onako nešto pokušat ismijat.
Još ne skontaše ovo što ti reče. Pa mislim stvarno da čovjek ostane bez komentara.
- decko_sa_kovaca
#28304 Re: Sarajevski derbi
Jebo vas tribina .
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#28305 Re: Sarajevski derbi
Sta rece ti, malo pet maraka?Tomahawk11 wrote:Za nas ništa novo, mi smo ovo već navikli.
Ne koristimo svoje prilike, neke igre ima, ali džabe sve to kad je završnica ili nemaš sreće ili se svi spetljaju i ode sve...
Komšije očajne za ekipu koja se bori za titulu.
U 87. minuti jedina prilika. Premalo, loša igra u polju, nabijanje lopte naprijed na nikog.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28306 Re: Sarajevski derbi
Ma puno je i 20 pfplain vanilla wrote: Sta rece ti, malo pet maraka?
Šuti, jes loš onaj Olimpic
-
Qoom
#28307 Re: Sarajevski derbi
imamo i mi poglupih navijačkih pjesmuljaka, al najdebilnija ikad je “Dunavom brodovi plove...”
Presmiješni navijači kluba iz Novog Sarajeva
Presmiješni navijači kluba iz Novog Sarajeva
- turbofolk
#28308 Re: Sarajevski derbi
Prvi derbi ove sezone u kojem Željezničar nije uzeo sva tri boda. Logičan slijed je da Sarajevo u sljedećem pobijedi 
- AmiĐa_Idriz
#28309 Re: Sarajevski derbi
Parola je preglupa bila
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28310 Re: Sarajevski derbi
Adžem bio na nekoj drugoj utakmici. U paralelnom univerzumu izgleda."S obzirom na dešavanja na terenu, možemo biti zadovoljni osvojim bodom. Mi smo došli s ciljem da osvojimo tri boda, ali nismo bili najbolji. Imali smo mnogo problema, čak i na zagrijavanju, morali smo uraditi puno promjena. Imali smo neke svoje prilike iz polukontre i kontre gdje smo mogli postići pogodak i doći do pobjede", rekao je Adžem
Priliku si imao u 87. minuti, onu iskosa. Te polukontre i kontre su završavale u autu i gol autu.
-
zipoo
#28311 Re: Sarajevski derbi
"Vi ste jedina ekipa koja je gluplja od nase" 
- Logovan
#28313 Re: Sarajevski derbi
Ja fakat ne znam u šta gledaju ovi treneri iz lige. Pratite li uopšte utakmicu Bog vam dragi pomog'o, pa čuj molim te prilike iz polukontri i kontri.Tomahawk11 wrote:Adžem bio na nekoj drugoj utakmici. U paralelnom univerzumu izgleda."S obzirom na dešavanja na terenu, možemo biti zadovoljni osvojim bodom. Mi smo došli s ciljem da osvojimo tri boda, ali nismo bili najbolji. Imali smo mnogo problema, čak i na zagrijavanju, morali smo uraditi puno promjena. Imali smo neke svoje prilike iz polukontre i kontre gdje smo mogli postići pogodak i doći do pobjede", rekao je Adžem
Priliku si imao u 87. minuti, onu iskosa. Te polukontre i kontre su završavale u autu i gol autu.
I onaj naš kad krene lupati neke stvari, pa tačno mi nije dobro, majke mi. Kaže Musemić, najbolja igra ovog proljeća. Pa ovo ako mu je najbolja, onda dovoljno pokazuje kako mu je ekipa odigrala prethodne utakmice u ovoj polusezoni.
A onda dodaje, mladi momci su pokazali da se na njih može računati. Ma bravo, bravo, bravo. Istim tim momcima daješ premalo prilika.
- rumenige_brajtner
#28314 Re: Sarajevski derbi
Svako ko ima imalo obraza na ovoj temi neće ni pokušati ismijavati one druge. E, jesmo se svak o svom jadu zabavili 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#28315 Re: Sarajevski derbi
Sta napisati, a ne zaplakati. Ne pustiti suzu, onu mušku, najtežu

- afannedim
#28316 Re: Sarajevski derbi
Manijaci

-
splinter
#28317 Re: Sarajevski derbi
Al jest me isfuro Olimpic, ne mogu sebi da dođem.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28318 Re: Sarajevski derbi
Ma nema sta se sta razglabati..Sarajevo je bilo konkretnije i imalo bolje prilike i vise prilika.....Zeljo mislio da moze uzeti 3 boda i tu se zajebo ali ja ne mislim da je na Kosevu los i bod. Inace ovo je bila obicna utakmica a nikako derbi jer je pretuzno gledati ASF poluprazan.
Dok se mi podjebavamo hercegovci lagano po jedan pred kraj utakmice ali evo Radnik izjednaci za razliku od Krupe koju je bolio kurac hoce li dati gol. Do kraja svi imaju tezak raspored i jedino u svemu ovome boli kurac Krupu i Radnika.
Dok se mi podjebavamo hercegovci lagano po jedan pred kraj utakmice ali evo Radnik izjednaci za razliku od Krupe koju je bolio kurac hoce li dati gol. Do kraja svi imaju tezak raspored i jedino u svemu ovome boli kurac Krupu i Radnika.
- haris0032
#28319 Re: Sarajevski derbi
Nikad manje ispisanih stranica na ovoj temi za jedan derbi. Tuga. Zakljucat i bacit kljuc.
- BHF_Manijak
#28320 Re: Sarajevski derbi
Nekad je bar publike bilo, pa ono 15 hiljada stimung napravi... Danas? Danas goli qrac. Jedni u bojkotu, drugih malo.
Je l' bilo danas 8-9 hiljada, jes' qrac?
Adzem picka. Pokazao to danas i u ostalim ranijim derbijima. Govorim protiv Zrinjskog, Sirokog i Sarajeva. Jedina utakmica gdje je skupio muda, tu je i dobio, Sarajevo 2:1. Ostalo bez muda i provlacio se, kasnije kad je nestalo srece doslo do izrazaja njegovo neznanje.
Tuzno sve u svemu s kakvom ekipom i igrom je ekipa u igri za titulu.
Adzem picka. Pokazao to danas i u ostalim ranijim derbijima. Govorim protiv Zrinjskog, Sirokog i Sarajeva. Jedina utakmica gdje je skupio muda, tu je i dobio, Sarajevo 2:1. Ostalo bez muda i provlacio se, kasnije kad je nestalo srece doslo do izrazaja njegovo neznanje.
- Šibicar
#28321 Re: Sarajevski derbi
Realno,razbili smo igrom i Zrinjskog u Mostaru do tih kobnih zadnjih par minuta....BHF_Manijak wrote:Nekad je bar publike bilo, pa ono 15 hiljada stimung napravi... Danas? Danas goli qrac. Jedni u bojkotu, drugih malo.
- BHF_Manijak
#28322 Re: Sarajevski derbi
Ne bih da budem gundjalo, ali Boga mi osim nasa 2 gola, ja se vise sansi Zrinjskog sjecam i da su nas vile u nekim situacijama pronosole, a ne da smo ih razbili, osim rezultatom.
Razbijanje je kad protivnika svedes na minimum, kad mu dozvolis neku polusansu, a ne da ima precku, da Bilbija prazan gol sa 3 metra promasi, da ti se setaju oko 16-terca u drugom sve do tvog penala...
Al' hajd, uzmimo eto i tu utakmicu u obzir, no to ne mijenja bitno poentu mog posta. Adzem je picka od trenera.
Razbijanje je kad protivnika svedes na minimum, kad mu dozvolis neku polusansu, a ne da ima precku, da Bilbija prazan gol sa 3 metra promasi, da ti se setaju oko 16-terca u drugom sve do tvog penala...
Al' hajd, uzmimo eto i tu utakmicu u obzir, no to ne mijenja bitno poentu mog posta. Adzem je picka od trenera.
Last edited by BHF_Manijak on 15/04/2018 22:22, edited 1 time in total.
- Maharadza
#28323 Re: Sarajevski derbi
Ja za svoje krajišnike navijao ali izgubi Jedinstvo knap od OlimpiCa!splinter wrote:Al jest me isfuro Olimpic, ne mogu sebi da dođem.
-
LSD
#28324 Re: Sarajevski derbi
BHF, zašto samo pišaš po Adžemu.
Pomeni malo i ostale velikane iz strucnog štaba, Džafića i Karića
Šaraj malo jbg.
Pomeni malo i ostale velikane iz strucnog štaba, Džafića i Karića
Šaraj malo jbg.
- Šibicar
#28325 Re: Sarajevski derbi
Ne možeš ti baš Zrinjskog razbiti u Mostaru da nemaju šanse,ali smo sigurno kontrolisali utakmicu,posebno u odnosu kako dole inače igramo....BHF_Manijak wrote:Ne bih da budem gundjalo, ali Boga mi osim nasa 2 gola, ja se vise sansi Zrinjskog sjecam i da su nas vile u nekim situacijama pronosole, a ne da smo ih razbili, osim rezultatom.