Jordan Henderson's importance to Liverpool remains significant as Jürgen Klopp eyes different ways to set up his midfield in the coming season.
Klopp: “He can still play as the eight or we could play some games with a double six, Fabinho could play the eight or whatever, that’s all possible.”
Klopp (On Henderson): "He had to learn kind of a new position for him. One of the main things I was asked was: 'Can he really play as the No. 6?' I said: ‘Yes, he can and he will.’ He had to learn and he had to improve and that’s exactly what he did."
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#28301 Re: Liverpool FC
Klopp o Hendi.
- AmiĐa_Idriz
#28302 Re: Liverpool FC
....Alisson has been handed the number 1 shirt at Liverpool #LFC
- Capajebo
#28303 Re: Liverpool FC
Ovo ljeto super prodje, i prolazi.
Ali, samo mi pravo cudno citati ovu temu bez da vidim pokoji post BHFManijaka, sa kojom 'sovkom...
Ali, samo mi pravo cudno citati ovu temu bez da vidim pokoji post BHFManijaka, sa kojom 'sovkom...
- AmiĐa_Idriz
#28304 Re: Liverpool FC
Capajebo wrote:Ovo ljeto super prodje, i prolazi.
Pa odgovorio si sam sebi sa boldiranim
"treba Morena onako kvalitetno odjebat, kurcem po čelu!"
- Capajebo
#28305 Re: Liverpool FC
Ovako kad ga citas, reko bi cojk neka bas agresivna osoba. A on na ranu privitAmiĐa_Idriz wrote:Capajebo wrote:Ovo ljeto super prodje, i prolazi.
Pa odgovorio si sam sebi sa boldiranimpisali smo skoro, neobično kad nemaš kome šta šarnut
![]()
"treba Morena onako kvalitetno odjebat, kurcem po čelu!"![]()
![]()
- BHF_Manijak
#28306 Re: Liverpool FC
Decki, nemojte da budete bezobrazni... 
- zomri
#28308 Re: Liverpool FC
Told you so...#AB1AmiĐa_Idriz wrote:....Alisson has been handed the number 1 shirt at Liverpool #LFC
- AmiĐa_Idriz
#28310 Re: Liverpool FC
Objavio je sliku sinoć, dobar jeKing_Eric wrote:Kako se Lorke osjeća?
- zomri
#28311 Re: Liverpool FC
Samo slika? Ocekivao sam barem video spot sa Havaja u kome pokazuje da je najbolji golman svijeta
predvidjam mu skoru promjenu frizure za novi pocetak 
- AmiĐa_Idriz
#28312 Re: Liverpool FC
zomri wrote:Samo slika? Ocekivao sam barem video spot sa Havaja u kome pokazuje da je najbolji golman svijetapredvidjam mu skoru promjenu frizure za novi pocetak
Šuti neka ga, svašta je prošao zadnjih mjeseci
A mogao bi biti neki fresh start
- King_Kenny
#28313 Re: Liverpool FC
Nada se da će Alisson slomiti nogu i da će dobiti priliku da paže ko je pravi broj 1 u ekipi!AmiĐa_Idriz wrote:Objavio je sliku sinoć, dobar jeKing_Eric wrote:Kako se Lorke osjeća?![]()
![]()
- AmiĐa_Idriz
#28314 Re: Liverpool FC
S obzirom da nam se bliži večerašnja posljednja pripremna utakmica sezone, odlučio sam da šarnem pravila glasanja, da ih večeras možemo provježbati

PRAVILA GLASANJA ZA IGRAČA/FLOPA SEZONE
- Kao što sam rekao, kako bi učinili malo zanimljivijim praćenje sezone i utakmica, te kako bi malo ljepše upakovali hvaljenje i ujedno jebavanje majki igračima
biraćemo igrača utakmice i flopa utakmice prema sljedećim pravilima:
1. Pobjeda Liverpoola
- U slučaju pobjede Liverpoola, što će naravno biti čest slučaj, za igrača utakmice ćemo glasati po sljedećem sistemu:
1) Ime i prezime igrača - 5b (najbolji igrač utakmice)
2) Ime i prezime igrača - 3b
3) Ime i prezime igrača - 1b
Najlošijeg igrača utakmice ćemo birati po sistemu:
FLOP UTAKMICE - Ime i prezime igrača - 1b
*Flopa utakmice u slučaju pobjede Liverpoola nije obavezno birati!
2. Neriješen rezultat
U slučaju neriješenog rezultata:
1) Ime i prezime igrača - 3b
2) Ime i prezime igrača - 2b
FLOP UTAKMICE - 3b
3. Poraz Liverpoola
U slučaju poraza ćemo birati tri flopa + dodatne bodove za JEDNOG igrača utakmice:
1) FLOP UTAKMICE - 3b
2) FLOP UTAKMICE - 2b
3) FLOP UTAKMICE - 1b
Igrač utakmice - 3b
*Igrača utakmice u slučaju poraza Liverpoola nije obavezno birati!
-----------------------------------------------------------
a) rezultate glasanja ću računati, i objaviti 24 sata nakon utakmice, što ujedno znači da toliko imate vremena za glasanje. Paralelno ću objavljivati tabelu za svaku utakmicu posebno i ukupno stanje na čitavoj flop i top tabeli
b) U glasanju mogu učestvovati navijači i fanovi Liverpoola na ovom forumu, otprilike znamo koji su (ko god je psovao Moronu i Letvi nekad je legitimni navijač + avatar naravno
) no naravno dobrodošli su i ostali prijatelji teme za koje smo primjetili da često pogledaju tekmu Livčija 
Navijačima Uniteda je strogo zabranjeno glasanje!
Prijatno druženje!
YNWA
- Kao što sam rekao, kako bi učinili malo zanimljivijim praćenje sezone i utakmica, te kako bi malo ljepše upakovali hvaljenje i ujedno jebavanje majki igračima
1. Pobjeda Liverpoola
- U slučaju pobjede Liverpoola, što će naravno biti čest slučaj, za igrača utakmice ćemo glasati po sljedećem sistemu:
2. Neriješen rezultat
FLOP UTAKMICE - 3b
3. Poraz Liverpoola
U slučaju poraza ćemo birati tri flopa + dodatne bodove za JEDNOG igrača utakmice:
1) FLOP UTAKMICE - 3b
2) FLOP UTAKMICE - 2b
3) FLOP UTAKMICE - 1b
Igrač utakmice - 3b
a) rezultate glasanja ću računati, i objaviti 24 sata nakon utakmice, što ujedno znači da toliko imate vremena za glasanje. Paralelno ću objavljivati tabelu za svaku utakmicu posebno i ukupno stanje na čitavoj flop i top tabeli
b) U glasanju mogu učestvovati navijači i fanovi Liverpoola na ovom forumu, otprilike znamo koji su (ko god je psovao Moronu i Letvi nekad je legitimni navijač + avatar naravno
Prijatno druženje!
YNWA
- AmiĐa_Idriz
#28315 Re: Liverpool FC
Možda ipak bolje da se dokazuje u FA Kupu i Karabaja KupuKing_Eric wrote:Nada se da će Alisson slomiti nogu i da će dobiti priliku da paže ko je pravi broj 1 u ekipi!AmiĐa_Idriz wrote:Objavio je sliku sinoć, dobar jeKing_Eric wrote:Kako se Lorke osjeća?![]()
![]()
- King_Kenny
#28316 Re: Liverpool FC
Amiđa
Naračunat ćeš se ove sezone.
-
Mustang1
#28317 Re: Liverpool FC
Kad smo vec kod pravila, uvodim i ja jedno, Amidja zabranjeno ti je komentarisanje prvog golmana ekipe 
- AmiĐa_Idriz
#28318 Re: Liverpool FC
Mustang1 wrote:Kad smo vec kod pravila, uvodim i ja jedno, Amidja zabranjeno ti je komentarisanje prvog golmana ekipe
Uvažava se
Biće mi drago, samo dajteKing_Eric wrote:Amiđa![]()
- SmokingMan
#28319 Re: Liverpool FC
De nam pipremi excel formu,pa da imaš uvid u statistiku.AmiĐa_Idriz wrote:S obzirom da nam se bliži večerašnja posljednja pripremna utakmica sezone, odlučio sam da šarnem pravila glasanja, da ih večeras možemo provježbati![]()
- Kao što sam rekao, kako bi učinili malo zanimljivijim praćenje sezone i utakmica, te kako bi malo ljepše upakovali hvaljenje i ujedno jebavanje majki igračimabiraćemo igrača utakmice i flopa utakmice prema sljedećim pravilima:
1. Pobjeda Liverpoola
2. Neriješen rezultat
FLOP UTAKMICE - 3b
3. Poraz Liverpoola
1) FLOP UTAKMICE - 3b
2) FLOP UTAKMICE - 2b
3) FLOP UTAKMICE - 1b
Igrač utakmice - 3b
b) U glasanju mogu učestvovati navijači i fanovi Liverpoola na ovom forumu, otprilike znamo koji su (ko god je psovao Moronu i Letvi nekad je legitimni navijač + avatar naravno) no naravno dobrodošli su i ostali prijatelji teme za koje smo primjetili da često pogledaju tekmu Livčija
Prijatno druženje!
YNWA
- MaksprotivMarksa
#28320 Re: Liverpool FC
Vrh ideja Amiđa ! Idemo po tripluuu, sve ispod je neuspjeh !
- sve_ovo_ja
#28321 Re: Liverpool FC
Znači flop (Moron kad bude igrao) dobija isto 3 boda kao i igrač utakmice, ili je to -3 (minus 3)?AmiĐa_Idriz wrote:S obzirom da nam se bliži večerašnja posljednja pripremna utakmica sezone, odlučio sam da šarnem pravila glasanja, da ih večeras možemo provježbati![]()
- Kao što sam rekao, kako bi učinili malo zanimljivijim praćenje sezone i utakmica, te kako bi malo ljepše upakovali hvaljenje i ujedno jebavanje majki igračimabiraćemo igrača utakmice i flopa utakmice prema sljedećim pravilima:
1. Pobjeda Liverpoola
2. Neriješen rezultat
FLOP UTAKMICE - 3b
3. Poraz Liverpoola
1) FLOP UTAKMICE - 3b
2) FLOP UTAKMICE - 2b
3) FLOP UTAKMICE - 1b
Igrač utakmice - 3b
b) U glasanju mogu učestvovati navijači i fanovi Liverpoola na ovom forumu, otprilike znamo koji su (ko god je psovao Moronu i Letvi nekad je legitimni navijač + avatar naravno) no naravno dobrodošli su i ostali prijatelji teme za koje smo primjetili da često pogledaju tekmu Livčija
Prijatno druženje!
YNWA
- AmiĐa_Idriz
#28322 Re: Liverpool FC
Pa gledaju se kao minus bodovi, flopovi (Morono) će biti na odvojenoj tabelisve_ovo_ja wrote: Znači flop (Moron kad bude igrao) dobija isto 3 boda kao i igrač utakmice, ili je to -3 (minus 3)?
Malo li jeMaksprotivMarksa wrote:Vrh ideja Amiđa ! Idemo po tripluuu, sve ispod je neuspjeh !
BićeSmokingMan wrote: De nam pipremi excel formu,pa da imaš uvid u statistiku.
- zomri
#28323 Re: Liverpool FC
Znaci teoretski je moguce da igrac bude i igrac sezone i flop sezone, npr.Lovren 
- AmiĐa_Idriz
#28324 Re: Liverpool FC
Dejo će biti na nuli vazda, ni gore ni dole
- AmiĐa_Idriz
#28325 Re: Liverpool FC
Lovren izgleda dao 6 Fabinhu i uzeo 3 broj