Sigurno, jer tako i jeste bilo.Tomahawk11 wrote: E toliko ne znam, to ko koga i koliko pomaže.
Vjerovatno bi se obrnula priča da su oni gore, vi dole.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dacha bosanac
#28276 Re: UEFA Champions League
-
Nadzorna_ploca
#28277 Re: UEFA Champions League
A koliki je budzet YB a koliki Zvezde?
Logicno da ce Svicarci vise ulagati prebogata su zemlja ali cisto sumnjam da je zbog toga neka razlika u kvaliteti. Pare ne znace nuzno i kvalitet, Zvezda ima jednog Marina koji je igrao u Chelseau, Sevilli, Menhengladbahu.. YB mislim da mogu samo sanjati takvog igraca.
Logicno da ce Svicarci vise ulagati prebogata su zemlja ali cisto sumnjam da je zbog toga neka razlika u kvaliteti. Pare ne znace nuzno i kvalitet, Zvezda ima jednog Marina koji je igrao u Chelseau, Sevilli, Menhengladbahu.. YB mislim da mogu samo sanjati takvog igraca.
- dacha bosanac
#28278 Re: UEFA Champions League
A Marin je baš iz jednog od tih klubova došao u Zvezdu??? Koliko se sjećam došao je kada ga malte ne skoro niko nije htio jer nije bio u formi.Nadzorna_ploca wrote:A koliki je budzet YB a koliki Zvezde?
Ne znam za budžete, ali sigurno je veći od Zvezdinog. A kvalitet? O tome je teško pisati jer sve zavisi kakav skauting imaš i kakvog trenera imaš, koji zan ili ne da posloži ekipu.
-
Nadzorna_ploca
#28279 Re: UEFA Champions League
Nemam pojma odakle je dosao. Ti mi reci. Ali znam da je imao bolju karijeru od sve ijednog igraca YB.dacha bosanac wrote:A Marin je baš iz jednog od tih klubova došao u Zvezdu??? Koliko se sjećam došao je kada ga malte ne skoro niko nije htio jer nije bio u formi.Nadzorna_ploca wrote:A koliki je budzet YB a koliki Zvezde?
Ne znam za budžete, ali sigurno je veći od Zvezdinog. A kvalitet? O tome je teško pisati jer sve zavisi kakav skauting imaš i kakvog trenera imaš, koji zan ili ne da posloži ekipu.
- AmiĐa_Idriz
#28280 Re: UEFA Champions League
Čini mi se Olimpijakos, što je opet pristojna sredina.
-
LeTalek
#28281 Re: UEFA Champions League
Ljudi ne shvataju jednu stvar, novac igra ogromnu ulogu, ali nije jedini i primarni deo nekog mozaika!
Zvezda ima u timu najmanje 6-7 sto bi mi rekli "ciganstura", igraca koji su prvo od malih nogu navijaci Zvezde, pa tek onda i igraci...
Kod nas su se skoro svi stranci primili na taj "duh zvezdastva", redom Ibanez, Hugo Viera, Le Talek, Donald, Boaći, sada vidim i ovaj Kanas grize, a kako i nece kada te gde god igras prati par hiljada navijaca!
Dzaba Salzburgu, Young Boysu itd desetine miliona, kada oni imaju samo legije stranaca koji su u prvom redu profesionalci i oni ne osecaju toliko klub kao sto to rade njihovi navijaci...Nemaju tu koheziju.
Jedan Marin je/bi u takvim timovima bio "jedan od stranaca" i ne bi imao motiv da daje 120 % kao sto radi kod nas, gde je kapiten i ima status zvezde!
Dalje, vidim cesto se pominje pomoc drzave. Da jeste, ali vise u smislu organizacione/upravljacke konsolidacije! Tu su ljudi koji znaju svoj posao i kojima je koliko-toliko stalo do sportskog uspeha, za razliku od nekih prethodnika..Takodje, po pitanju bankarskih dugova iz proslosti, otpisuje se kamata, a vraca glavnica. Tu drzava ima kljucnu ulogu...Da ne zaboravim generalnog sponzora - Gazprom od kojeg imamo 6-7 mil € godisnje i on nije "od juce" u Zvezdi, nego vec 10-ak godina.
Zvezda je za prethodne 3-4 godine prodala igrace za 60-ak mil €. Radonjić - Marsej 12 mil, Grujić - Liverpul 7, braca Ilić u City 5, Jović - Benfica 3-4 mil, Joveljić -Eintracht 4 mil....Mahom su to klinci iz omladinske skole ili iz nase lige, pa je onda deo tih sredstava preusmeren na strance i njihove plate, a deo upravo na te dugove.
A gde su ulasci u LE i LŠ i ukupna cifra od cirka 50-ak mil...
Zvezda ima u timu najmanje 6-7 sto bi mi rekli "ciganstura", igraca koji su prvo od malih nogu navijaci Zvezde, pa tek onda i igraci...
Kod nas su se skoro svi stranci primili na taj "duh zvezdastva", redom Ibanez, Hugo Viera, Le Talek, Donald, Boaći, sada vidim i ovaj Kanas grize, a kako i nece kada te gde god igras prati par hiljada navijaca!
Dzaba Salzburgu, Young Boysu itd desetine miliona, kada oni imaju samo legije stranaca koji su u prvom redu profesionalci i oni ne osecaju toliko klub kao sto to rade njihovi navijaci...Nemaju tu koheziju.
Jedan Marin je/bi u takvim timovima bio "jedan od stranaca" i ne bi imao motiv da daje 120 % kao sto radi kod nas, gde je kapiten i ima status zvezde!
Dalje, vidim cesto se pominje pomoc drzave. Da jeste, ali vise u smislu organizacione/upravljacke konsolidacije! Tu su ljudi koji znaju svoj posao i kojima je koliko-toliko stalo do sportskog uspeha, za razliku od nekih prethodnika..Takodje, po pitanju bankarskih dugova iz proslosti, otpisuje se kamata, a vraca glavnica. Tu drzava ima kljucnu ulogu...Da ne zaboravim generalnog sponzora - Gazprom od kojeg imamo 6-7 mil € godisnje i on nije "od juce" u Zvezdi, nego vec 10-ak godina.
Zvezda je za prethodne 3-4 godine prodala igrace za 60-ak mil €. Radonjić - Marsej 12 mil, Grujić - Liverpul 7, braca Ilić u City 5, Jović - Benfica 3-4 mil, Joveljić -Eintracht 4 mil....Mahom su to klinci iz omladinske skole ili iz nase lige, pa je onda deo tih sredstava preusmeren na strance i njihove plate, a deo upravo na te dugove.
A gde su ulasci u LE i LŠ i ukupna cifra od cirka 50-ak mil...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28282 Re: UEFA Champions League
Ma ekipa je teška 50+ miliona i to je već podloga za ozbiljne stvari.
Mi bi sa ekipama od 10-ak miliona nešto....možeš, do 3. pretkola i to je to.
- Leopard_SA
#28283 Re: UEFA Champions League
Astana-BATE 3-0 u prvoj utakmici
- animals
#28284 Re: UEFA Champions League
Nekvalitetna liga, manjak novca..Tomahawk11 wrote:Ma ekipa je teška 50+ miliona i to je već podloga za ozbiljne stvari.
svi mladi Hrvatski ili Srpski igraci, odose ili u Hrvatsku ili Srbiju..
to su tri bitne stvari, koje su dovele do ovog stanja..
- fortaleza
#28285 Re: UEFA Champions League
Na stranu priča o kvaliteti, BiH liga mi se čini transparentnijom od hrvatske ili srpske gdje je sve centralizirano i podređeno jednom klubu, pogotovo Dinamo.
Takvo nešto je još u Bjelorusiji gdje je Dinamo Minsk pokraden u odnosu na BATE koji je skroz privilegiran te moldavski Šerif.
Znači Rumunjska, Hrvatska, Srbija, Bjelorusija, Moldavija... kao najkorumpiranije europske lige.
Takvo nešto je još u Bjelorusiji gdje je Dinamo Minsk pokraden u odnosu na BATE koji je skroz privilegiran te moldavski Šerif.
Znači Rumunjska, Hrvatska, Srbija, Bjelorusija, Moldavija... kao najkorumpiranije europske lige.
- MaksprotivMarksa
#28286 Re: UEFA Champions League
A sto zaboravljas dacha da pomenes kako je Zvezdi oprosteno 17 miliona kredita, te da je na volseban nacin zatvoreno 50 miliona duga za porez, Partizanu se takvi ustupci nisu dozviljavali. Marin je dosao iz Olimpijakosa, tamo nije imao minutazu.dacha bosanac wrote:A Marin je baš iz jednog od tih klubova došao u Zvezdu??? Koliko se sjećam došao je kada ga malte ne skoro niko nije htio jer nije bio u formi.Nadzorna_ploca wrote:A koliki je budzet YB a koliki Zvezde?
-
radostan dan
#28287 Re: UEFA Champions League
Jovic u realu, joveljic u ajntrahtu, a oba kupusari iz bijeljine.
- dacha bosanac
#28288 Re: UEFA Champions League
Šabanadžović za naš portal
http://www.czbgtv.com/2019/08/23/sabana ... -sampiona/
@Maksprotivmarksa: Ništa Zvezdi nije oprošteno. Dug (koliko je to trenutno niko ne zna) i dalje postoji. Zvezdini navijači su izuzetno bijesni zbog toga jer smatraju da su prihodi od prodaja i LŠ morali da dobrano smanje dug, a nisu. Za kredit ne znam. Ja se plašim da će, kada ova garnitura ode, dug biti i dalje dosta velik. I ne moj da kažeš da Partizan nije imao povlastica (ne samo fk, nego i sve ostale sd selekcije) kada su grobari bili na vlasti, samo što, kao ni Zvezdi, političari ne opraštaju dug nego hoće da svima zamagle oči sa nekim prividnim stvarima. zato sam ja protiv politike u svakom smislu, pa i u sportu, naravno.
E sad, to što Zvezda radi sportsku stvar na pravi način, to nema veze sa ovim političarenjem i skupljanjem poena gdje Terza veliča Vučića, kao što su partizanovci veličali Tadića, Dačića, Ružića, Marjanovića, a na utakmicama fk nosali velike zastave Toleta Karadžića u znak zahvalnosti koliko im je omogućio da nas stignu po titulama i da vladaju srpskim prvenstvom.
@Maksprotivmarksa: Ništa Zvezdi nije oprošteno. Dug (koliko je to trenutno niko ne zna) i dalje postoji. Zvezdini navijači su izuzetno bijesni zbog toga jer smatraju da su prihodi od prodaja i LŠ morali da dobrano smanje dug, a nisu. Za kredit ne znam. Ja se plašim da će, kada ova garnitura ode, dug biti i dalje dosta velik. I ne moj da kažeš da Partizan nije imao povlastica (ne samo fk, nego i sve ostale sd selekcije) kada su grobari bili na vlasti, samo što, kao ni Zvezdi, političari ne opraštaju dug nego hoće da svima zamagle oči sa nekim prividnim stvarima. zato sam ja protiv politike u svakom smislu, pa i u sportu, naravno.
E sad, to što Zvezda radi sportsku stvar na pravi način, to nema veze sa ovim političarenjem i skupljanjem poena gdje Terza veliča Vučića, kao što su partizanovci veličali Tadića, Dačića, Ružića, Marjanovića, a na utakmicama fk nosali velike zastave Toleta Karadžića u znak zahvalnosti koliko im je omogućio da nas stignu po titulama i da vladaju srpskim prvenstvom.
- zarko.filip
#28289 Re: UEFA Champions League
Moze li objasnjenje u vezi ABA lige?dječak sa šibicama wrote:Dinamo od Zagreba dobije 20-ak miliona kuna godisnje, i manje od toga nerijetko, to je 2-3 miliona eura, nista specijalno.
Vucic malo brlati javnost kako Zvezda dobija lovu od Gazproma ne od drzave, ali vec se zna da kod njih to ide kroz crne fondove. Uostalom, zbog KK Zvezde i njihovog poslovanja, ABA liga uskoro gubi predstavnika u Euroligi.
Niko ne brani Skaki da uplati koji milion za klubove.
- dacha bosanac
#28290 Re: UEFA Champions League
Ovo je tek komedija da ABA gubi predstavnika zbog Zvezde...hahahahaha...stvarno nemam riječi.
-
Rob_Atl
#28291 Re: UEFA Champions League
Kakav je ono tenk ispred sjeverne tribine, svasta 
- luckylaka
#28292 Re: UEFA Champions League
Valjda jedini srpski koji je uspio prezivjeti Vukovar(tako pisu)Rob_Atl wrote:Kakav je ono tenk ispred sjeverne tribine, svasta
- SmokingMan
#28293 Re: UEFA Champions League
Koja skupina debila Bože. 
- Logovan
#28294 Re: UEFA Champions League
Bolesnici. Idioti.
Njima samo oružje i rat u glavama.
Njima samo oružje i rat u glavama.
- cyprus
#28295 Re: UEFA Champions League
Jebali majku bolesnu... Ima li uslova da UEFA ovo kazni, ili se njihova jurisdikcija odnosi samo na stadion, a ne i njegovu okolinu?
- studeni76
#28296 Re: UEFA Champions League
Sad ce doci dacha i zarko da ovo opravdaju 
-
poostar
#28297 Re: UEFA Champions League
Koje sirovine u p.m.
Ovako nesto se samo može doživjeti u Siriji, Južnom Sudanu I Srbiji.
Cuj tenk parkirali pred stadion...
Divljaci
Ovako nesto se samo može doživjeti u Siriji, Južnom Sudanu I Srbiji.
Cuj tenk parkirali pred stadion...
Divljaci
- Romanista 101%
#28298 Re: UEFA Champions League
Bolje traktor da su stavili.
- avetinja
#28299 Re: UEFA Champions League
Sve je to politika. Na ovo bi UEFA trebala da reaguje.
Jedino što je pozitivno je to da je dosta raje na Facebook stranici osudilo "atrakciju".
Jedino što je pozitivno je to da je dosta raje na Facebook stranici osudilo "atrakciju".
- dacha bosanac
#28300 Re: UEFA Champions League
A zašto misliš da ću ja to da opravdam? Prije svega izuzetno mi je žao što su određeni ljudi odlučili da ovo urade, sve i da taj tenk nema nikakve veze sa ratom u bivšoj Jugi. Znam da ima veze sa odavno urađenom zastavom sa tenkom i natpisom: Proradila Zvezdina mašina, proradila pa neće da stane.studeni76 wrote:Sad ce doci dacha i zarko da ovo opravdaju
Ipak, istina je da taj tenk aludira na neka nesrećna vremena u kojima, hvala Gospodu, nisam učestvovao. Ja se prijatelju moj bavim samo sportom, a ne politikom i ratovima. Ja sam protestantski pastor i nemam prava da se veselim niti da podržavam nešto što nema veze, ne samo sa vjerom, nego ni sa zdravom pameću, sa bilo koje strane da ta retorika dolazi.
Imao bih još svašta da napišem, ali neću. Svako neka radi po svome nahođenju, a Onaj od gore vidi sve...