Demokratska fronta Željko Komšić
-
jefff
#28276 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
KRUG99: "KAKO ZAUSTAVITI ETNO POLITIČKE DESTUKCIJE BIH?"
https://www.youtube.com/watch?v=zodr0AfUx4I
https://www.youtube.com/watch?v=nrDLbW-6Q2A
Uvodna riječ :
gospodin Željko KOMŠIČ
predsjednik Demokratske fronte
Uvodna riječ :
gospodin Željko KOMŠIČ
-
mario001
-
HM 2011
#28278 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jefff wrote:KRUG99: "KAKO ZAUSTAVITI ETNO POLITIČKE DESTUKCIJE BIH?"
Uvodna riječ :
gospodin Željko KOMŠIČ
Jel spominjao plan jačanja izborne baze u RS-u i Hercegovini ?
-
Android Knego
#28279 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
samo da potpisem ovo izneseno misljenje.lerdi wrote:Dugo smo i ja i ti ovdje tako da znamo kakav je ovaj forum bio nekada a kakav je sada. Prije se mogla pravo dobra diskusija napraviti, danas za tako nešto nema šanse jer danas ovdje preovladavaju ljudi koji lijepe etikete umjesto što iznose argumente. Ne treba meni niko ništa vjerovati kad ima vlastite oči. Pogledaj kada je zadnja kvalitetna diskusija provedena na ovoj temi. Svaka diskusija koja ima iole šanse da se razvije završava se tako što dođe par standardnih koji počnu sa izlizanim frazama i tu sve prestaje. Onda pogledaš ko su ti ljudi i skontaš da provode po čitav dan ovdje i da im je to nažalost postao smisao života. Kada im dođeš i kažeš da time neće ništa uraditi sa im bude bolje u životu povlačiš "no lifer" argument. Ne, uopšte to ne radim već govorim da se moraju odmaknuti od tastature i ići boriti za stvari u koje vjeruju. Evo sad se i Maja proziva a niko od ovih ovdje se nije potrudio da bude tu umjesto te iste Maje. Pljuju ovdje po DF-u i sastavu, a neće niko da kaže da Hanke više nema u strukturama, da su Bajrović i Suljagić jedva ušli u GO, da nema Pindže isto tako nigdje itd. Neko je unutar tog DF-a morao napraviti situaciju u kojoj su stvari ovako posložene. Uvijek sam za kritiku ali kada je ona argumentovana i kada se o istoj može normalno diskutovati. Pljuvanje može dovesti samo do toga da i druga strana pljune, a ja fakat ne vidim koja je svrha toga i jednostavno nije nešto u šta se po meni treba upuštati.ultima_palabra wrote:Ovo je kao 2014. kad su nas SDP-ovci uvjeravali da vjerujemo njima umjesto vlastitim očima. Znamo kako je to završilo... samo su oni ipak imali 4 godine da se namire, a vi niste ni godinu nagurali, i već izgubili kredibilitet.lerdi wrote: Ako ćemo iskreno jedete govna jer vam je vrhunac aktivizma pljuvanje po svemu i svima dok ste zavaljeni kući u kauču. Naravno sve to potpuno anonimno na forumu. Kako ozbiljno shvatiti bilo koga od vas koji po čitav dan provodite na forumu? Popustite malo tastature i izađite vani na zrak.
Ovaj forum je uvijek bio dobar barometar popularnosti "građansko-lijevih" stranaka. A "no lifer" argument je općenito najslabiji argument na internetu, uz ispravljanje gramatike.
dodao bih jos da se ne mogu nacuditi mrznji koju pojedinci ovdje iskazuju prema DF-u, njihovim aktivistima, clanovima i/ili simpatizerima. ne oni desno obojeni, sa njima sam nacisto ko su i sta su, vec ljudi sa kojima mislim da dijelim iste ili vrlo slicne vrijednosti (glasaci, NS-a, SDP-a i sl.). ozbiljno se zapitam kakvi su uopste to ljudi. da li ista ona sorta koja je u Srbiji kvaziintelektualno kenjala protiv DS-a pa tako dovela na vlast radikalne naprednjake? nekako mi mirise na njih...
- Man of steel
#28280 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić kao hodajuća reklama Čoviću i HDZ-u je zadnji koji bi trebao govoriti o etno destrukcijama. Član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda koji se ne smije pojaviti u gradovima sa većinski hrvatskim stanovništvom može samo učestvovati u etno destrukcijama a ne obratno.jefff wrote:KRUG99: "KAKO ZAUSTAVITI ETNO POLITIČKE DESTUKCIJE BIH?"
Uvodna riječ :
gospodin Željko KOMŠIČ
Ima li igdje zapisan ili snimljen trag da Željko Komšić priča o ekonomiji, investicijama i zapošljavanju?
- gospodja profiterka
#28281 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dakle, miriše ti na Peru Lukovića, najboljeg jarana vašeg osnivača Suljage i počasnog građanina svega?dodao bih jos da se ne mogu nacuditi mrznji koju pojedinci ovdje iskazuju prema DF-u, njihovim aktivistima, clanovima i/ili simpatizerima. ne oni desno obojeni, sa njima sam nacisto ko su i sta su, vec ljudi sa kojima mislim da dijelim iste ili vrlo slicne vrijednosti (glasaci, NS-a, SDP-a i sl.). ozbiljno se zapitam kakvi su uopste to ljudi. da li ista ona sorta koja je u Srbiji kvaziintelektualno kenjala protiv DS-a pa tako dovela na vlast radikalne naprednjake? nekako mi mirise na njih...
Ako ti tako kažeš.
-
Android Knego
#28282 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
da, i?gospodja profiterka wrote:Dakle, miriše ti na Peru Lukovića, najboljeg jarana vašeg osnivača Suljage i počasnog građanina svega?dodao bih jos da se ne mogu nacuditi mrznji koju pojedinci ovdje iskazuju prema DF-u, njihovim aktivistima, clanovima i/ili simpatizerima. ne oni desno obojeni, sa njima sam nacisto ko su i sta su, vec ljudi sa kojima mislim da dijelim iste ili vrlo slicne vrijednosti (glasaci, NS-a, SDP-a i sl.). ozbiljno se zapitam kakvi su uopste to ljudi. da li ista ona sorta koja je u Srbiji kvaziintelektualno kenjala protiv DS-a pa tako dovela na vlast radikalne naprednjake? nekako mi mirise na njih...
Ako ti tako kažeš.
hoces da prijavis post? nisi odavno...
- gospodja profiterka
#28283 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovakav se post ne prijavljuje. Autosubverzivna kenjačina se dočekuje s aplauzom. 
-
Android Knego
#28284 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne govorim o tvom postu...
- gospodja profiterka
#28285 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ni ja, marmelado slatka, govorim o tvom postu. Jer vašem utemeljitelju je Perino kenjanje po DS-u u korist Vučićevih četalja poslužilo kao paradigma za uništavanje SDP-a u korist... ahm... DF-a i to. Zar se ne sjećaš? Sjeća li se iko ičega? Nova smjena? Sada valja DS? 'Ajdeee? Zna li Pero za to?Android Knego wrote:ne govorim o tvom postu...
-
Android Knego
#28286 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hiljadama bivsih glasaca SDP-a nije trebao ni Pero niti bilo ko da nakon mnogo godina umjesto SDP zaokruze DF. dovoljan je bio samo SDP i ono sto su radili zadnjih godina... ali za sta je to uopste vazno? ovdje je bitno da se pljuje i da se onom koji nesto kaze protiv toga govori da kenja... to je ono sto je bitno na ovoj temi...
-
VjecitiStudent
#28287 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Razočarani SDP-om zaokružiše DF, ni po čemu različit od SDP-a, čudo pa ih nisu žive odrali.
-
Android Knego
#28288 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
tebi nije razlicit, meni jest.VjecitiStudent wrote:Razočarani SDP-om zaokružiše DF, ni po čemu različit od SDP-a, čudo pa ih nisu žive odrali.
ja licno bih opet uradio isto. sto ne znaci da ne zelim da SDP postane bolji i jaci.
jerbo, kako onaj forumski mudrac zavrsava svoje govorOVe po forumu - u bratstvu i jedinstvu je snaga... ili tako nekako...
-
HM 2011
#28289 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U jedinstvu je snaga - samo SDA na svim nivoima....Android Knego wrote:tebi nije razlicit, meni jest.VjecitiStudent wrote:Razočarani SDP-om zaokružiše DF, ni po čemu različit od SDP-a, čudo pa ih nisu žive odrali.
ja licno bih opet uradio isto. sto ne znaci da ne zelim da SDP postane bolji i jaci.
jerbo, kako onaj forumski mudrac zavrsava svoje govorOVe po forumu - u bratstvu i jedinstvu je snaga... ili tako nekako...
to je to...
-
mario001
#28290 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
VjecitiStudent wrote:Razočarani SDP-om zaokružiše DF, ni po čemu različit od SDP-a, čudo pa ih nisu žive odrali.
I sad se open price vraca na pocetak, ujedinjeni
- dustaban
#28291 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prosto je nevjerovatno sta ovaj DF ucini od sebe!

- jasko_ja
#28292 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Post prijavljen...gospodja profiterka wrote:Ovakav se post ne prijavljuje. Autosubverzivna kenjačina se dočekuje s aplauzom.
-
privremeni
#28293 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kod mene pocinju izazivati sazaljenje... poslije svega..dustaban wrote:Prosto je nevjerovatno sta ovaj DF ucini od sebe!
- mirzadelibasic
#28294 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zbog tebe i takvih kao ti će sve više ljudi glasati za Komsica, samo ti možda i nisi svjestan toga...Mostarac_x wrote:volio bi vidjeti budaletinu koja će glasat za šabana komšića a nije uhljebljena od istog, za istog će glasat nekolicina iz njegova haustora i kaHvane tito jarani po bukarama pive i pijanski Ahbabi
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#28295 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mašite zastavama nek se talasaju k'o pšenica.....mario001 wrote:VjecitiStudent wrote:Razočarani SDP-om zaokružiše DF, ni po čemu različit od SDP-a, čudo pa ih nisu žive odrali.
-
VjecitiStudent
#28296 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Biće ono, kad se dvije nule pomnože ...sabina1 wrote:Mašite zastavama nek se talasaju k'o pšenica.....mario001 wrote:VjecitiStudent wrote:Razočarani SDP-om zaokružiše DF, ni po čemu različit od SDP-a, čudo pa ih nisu žive odrali.
- beniciodeltoro
#28297 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I tako tonemo sve dublje. Jedni će iz inata glasati za Komšića, neki samo da šuknu Hrvatima, neki za drugu stranku samo radi naslovnice Avaza da vide koliko će Fahro plakati, jedni da vide kako će Dodiku pritisak skočiti, nigdje nema više onih važnih pitanja osnovnih za svakog normalnog insana zašto glasati. Postali smo vic gdje je najpreče da kompiji crkne krava.mirzadelibasic wrote:Zbog tebe i takvih kao ti će sve više ljudi glasati za Komsica, samo ti možda i nisi svjestan toga...Mostarac_x wrote:volio bi vidjeti budaletinu koja će glasat za šabana komšića a nije uhljebljena od istog, za istog će glasat nekolicina iz njegova haustora i kaHvane tito jarani po bukarama pive i pijanski Ahbabi
Više se čak i političari ne trude da lažu narod jer su vidjeli da se više ni narodu ne hebe za budućnost. Jezivo je da je Bakirov vic o 100.000 radnih mjesta bila jedina tačka (ma koliko jadna bila) koja priliči jednom političaru u predizbornom govoru. Sve ostale predizborne su bile nije on pravi Hrvat jer je iz Sarajeva, Fahro nije nikada bio u Srebrenici, Bakir je doveo vehabije, Željko je izdao nas izdaće i vas, ti nisi nikada bio u džamiji, mi smo Titova partija, ti nisi pravi Bošnjak jer si iz Gusinja, Hadžiomerović je sa 17 godina uzeo pušku u ruke, glasajte za mene jer mi je SDA ubio ženu u ratu.
I to je sve (a i mnogo više) bilo u predizbornoj a naš narod kakav je je odlučivao upravo radi takvih stvari o svojoj budućnosti
Idemo isti cirkus i na idućim izborima. Neka Komšić nije ništa pokazao, idemo iz inata da neke Hrvate iz Mostara iznerviramo.
Ante iz Mostara na aparatima, nama iduće 4 godine isto. Ma mi smo i gore zaslužili
-
mario001
#28298 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nike li Komsic osam godina bio upravo Hrvatski clan predsjednistvabeniciodeltoro wrote:I tako tonemo sve dublje. Jedni će iz inata glasati za Komšića, neki samo da šuknu Hrvatima, neki za drugu stranku samo radi naslovnice Avaza da vide koliko će Fahro plakati, jedni da vide kako će Dodiku pritisak skočiti, nigdje nema više onih važnih pitanja osnovnih za svakog normalnog insana zašto glasati. Postali smo vic gdje je najpreče da kompiji crkne krava.mirzadelibasic wrote:Zbog tebe i takvih kao ti će sve više ljudi glasati za Komsica, samo ti možda i nisi svjestan toga...Mostarac_x wrote:volio bi vidjeti budaletinu koja će glasat za šabana komšića a nije uhljebljena od istog, za istog će glasat nekolicina iz njegova haustora i kaHvane tito jarani po bukarama pive i pijanski Ahbabi
Više se čak i političari ne trude da lažu narod jer su vidjeli da se više ni narodu ne hebe za budućnost. Jezivo je da je Bakirov vic o 100.000 radnih mjesta bila jedina tačka (ma koliko jadna bila) koja priliči jednom političaru u predizbornom govoru. Sve ostale predizborne su bile nije on pravi Hrvat jer je iz Sarajeva, Fahro nije nikada bio u Srebrenici, Bakir je doveo vehabije, Željko je izdao nas izdaće i vas, ti nisi nikada bio u džamiji, mi smo Titova partija, ti nisi pravi Bošnjak jer si iz Gusinja, Hadžiomerović je sa 17 godina uzeo pušku u ruke, glasajte za mene jer mi je SDA ubio ženu u ratu.
I to je sve (a i mnogo više) bilo u predizbornoj a naš narod kakav je je odlučivao upravo radi takvih stvari o svojoj budućnosti![]()
Idemo isti cirkus i na idućim izborima. Neka Komšić nije ništa pokazao, idemo iz inata da neke Hrvate iz Mostara iznerviramo.
Ante iz Mostara na aparatima, nama iduće 4 godine isto. Ma mi smo i gore zaslužili
-
Android Knego
#28299 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ja sam ta budaletina, pa ako hoces da me vidis - bujrum!Mostarac_x wrote:volio bi vidjeti budaletinu koja će glasat za šabana komšića a nije uhljebljena od istog, za istog će glasat nekolicina iz njegova haustora i kaHvane tito jarani po bukarama pive i pijanski Ahbabi
glasao sam i za SDP dugo posto su zaglibili u blato, ali sam smatrao da, kao i svi drugi imaju pravo na greske, ali i imaju pravo na priliku da greske isprave. sve dok nisu prokockali sve prilike...
isto tako mislim da DF ima pravo na greske i pravo na priliku da ih ispravi. da li ce zavrsiti kao SDP, to je vec do njih, a ne do nas glasaca...
nekad se govorilo: od komunista su mi mrzi samo antikomunisti. tako su i meni od popljuvanih mrzi samo oni koji pljuju bez dobrog razloga...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28300 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
po istom obrascu je danas samodovoljan DF da se ne glasa za DF, sve da je jedna jedina partijaAndroid Knego wrote:hiljadama bivsih glasaca SDP-a nije trebao ni Pero niti bilo ko da nakon mnogo godina umjesto SDP zaokruze DF. dovoljan je bio samo SDP i ono sto su radili zadnjih godina... ali za sta je to uopste vazno? ovdje je bitno da se pljuje i da se onom koji nesto kaze protiv toga govori da kenja... to je ono sto je bitno na ovoj temi...
mogu komotno na naredne izbore sa parolom:
SVE NAJGORE OD SDP-a!