Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Bojim se da bi mi Kemicu i slicne mogli od blata praviti za par godina ako evolucija muzike nastavi u ovom smjeru u kojem ide. Ja bih radije da mi dijete odraste uz Kemu nego uz Djalu
...ma u bronzi, kakvom blatu...ma kakvoj bronzi u tozla bruda, samo tozla...vrh Allaaami...
...i nakon 30 tak godina, napredak je ocigledan...
U Zeničanki imaju izložena vrata, roditelji su dvoja kupili kod njih do sad, zadovoljni. Ima vise nekih nivoa sigurnosti kako mi rekose, ova zadnja na vikendici su predzadnji taj nivo neki i stvarno su ok a i mehanizmi unutra su izgleda super. Jedina mana je sto je srebrena šteka dobila kao neke tačkice za nekih godinu dvije s vanjske strane. Al to su ulazna vrata u kuću tj vikendicu pa je vjerovatno uticaj vremenskih uslova
P. S. Zaboravio sam naziv firme
prva smjena oko 800 tj do 800 za sss
rad u smjenama 900-1000 plus topli
neki dođu i do 1100KM zavisno od staža, kvalifikacije i dodatnih nekih bonusa radi usavršavanja
Na štrajk se spremaju jer je malo sindikat pogurao, navodno su i kod njih neki izbori za sindikat
To je što ja znam direktno i indirektno
Plata nije ništa posebno obzirom na uslove u kojima rade
mmajke mi ofalili smo totalno...pa prije dvije godine u ovaj vakat ba nakucali 1000 strana na temi...kamencic samo sto se nije otkotrljo al smo ga vratili...dje ba zapelo?
hajmo kanton makar? za koga?
selam za kamencica
ovaj pivić je nekad prije fudinog dolaska na vlast redovno kritikovao SDA,vidim sad na fb stranici cak i promovira kandidate te stranke za izbore,što li ?
ovaj pivić je nekad prije fudinog dolaska na vlast redovno kritikovao SDA,vidim sad na fb stranici cak i promovira kandidate te stranke za izbore,što li ?
Plaćeno mu. Objavio je oglas gdje je svima ponudio promociju za pare. Da li nekoga promovise besplatno, ne znam.
slavemaster wrote:mmajke mi ofalili smo totalno...pa prije dvije godine u ovaj vakat ba nakucali 1000 strana na temi...kamencic samo sto se nije otkotrljo al smo ga vratili...dje ba zapelo?
selam za kamencica
Da pocnemo od Eldinovih cerada oko gradske kafane...?!
slavemaster wrote:mmajke mi ofalili smo totalno...pa prije dvije godine u ovaj vakat ba nakucali 1000 strana na temi...kamencic samo sto se nije otkotrljo al smo ga vratili...dje ba zapelo?
selam za kamencica
Stručnjake na temi demantirala realnost. I mene bi bilo stid pisati nakon svega.
Pa zar ne vidis da mu je ezdea uletila lovu
selam za kamencica
I ja imam utisak da ovi izbori prolaze skoro pa ispod radara...ili je do moje socijalne interakcije. Vele da sad ti neki jebacki algoritmi sortiraju sadrzaj koji ti iskace na internetu u skladu sa tvojim preferencijama...
Ili je realnost ili do izbora...koji je nikakav..pa je zato i interesovanje opalo na temi.ili su prošli izbori zbog lokalnog karaktera imali više uticaja na nas.
Meni je najinteresantnija borba za predsjedništvo a na ostalim nivoima mi sve gore od goreg.
Eno fudo zaigro kolo. Zar mu je do toga
slavemaster wrote:Ili je realnost ili do izbora...koji je nikakav..pa je zato i interesovanje opalo na temi.ili su prošli izbori zbog lokalnog karaktera imali više uticaja na nas.
Meni je najinteresantnija borba za predsjedništvo a na ostalim nivoima mi sve gore od goreg.
Eno fudo zaigro kolo. Zar mu je do toga
Bezlicno nekako, svi kandidati na isti kalup. Osim one dvojice americana Falatara i Hadzikadunica sve iste njuske u opticaju koje gledamo vec 25 godina....
Evo preletih malo ovaj portal 32 vijecnik i placenu kampanju za ezdea...pa sve i jedan im kandidat uhljebljen na budzet, a svi ce se boriti da omladina dobije grantove za privatne biznise
Uvijek isto...
Ali kakav je narod koji bira, politicari su zlatni i optoceni dijamantima....
Meni jedino ide na onu stvar sto je grad izbacio poziv/upozorenje o plakatiranju a Fudini plakati na zidovima, stubovima mostova, pa cak i putnim znakovima...Hoce sam sebi lupat kazne i ko je odgovoran za kaznjavanje?
Vizionar 1985 wrote:Pa i SDA ovo radi. Jos i vece stavljaju po zgradama itd. Plus ko zna ko je u talu. Jer placaju to sve.
Radi SDA, radi Eldin, radi Ramo...zar je bitno? Nabijem ih na kurac sve, a posebno one koji kada nisu izbore na ime firme koja uradi nešto slično pošalju kazne u vrijednosti od 2000 KM.