Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

febo_acm

#28251 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

Na accountu je US.
redkane

#28252 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by redkane »

Meni je Forza Lootboxova isla super, ali crashovala cesto nakon pola sata ili sat. Pa onda iduci put nece da otvori odma te restartuj racunar pa nekad pokrene pa opet crasha tako da sam je izbrisao. Nezz u cemu je problem mogao biti.
DonieBrasco

#28253 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DonieBrasco »

Da li je neko od vas kupio ovaj CS:GO Prime akaunt, da li je to vrijedno ako se zeli igati bez citera, hakera sa legitimnim igracima ?
Nanox7

#28254 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Nanox7 »

DonieBrasco wrote:Da li je neko od vas kupio ovaj CS:GO Prime akaunt, da li je to vrijedno ako se zeli igati bez citera, hakera sa legitimnim igracima ?
Ja sam dobio dzaba prime acount jer sam stari igrac cs go. Na MM ce ti uvijek biti citera sa ili bez prime accounta. Ja sam presto igrat mm ima 2god., eh tada sam presao na faceit i bez problema igram.
Tako da nemas potrebe davati pare, a ako mislis igrat ozibljno preporucujem ti faceit.
ferratilis

#28255 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Ubise Poljaci s ovim open world igrama :shock:

aditon

#28256 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

završio main story AC Oddysay, 160 sati gameplay-a, definitivno najduži singleplayer koji sam ikad igrao...do sada je skyrim bio ta igra...u isto vrijeme AC Origins s jednim DLC-om mi je trebalo 96 sati..
DonieBrasco

#28257 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DonieBrasco »

Kako bi volio da novi Grand Turismo (buduci u 2020 ili 21) izađe i za PC, ne samo ekskluziva za PS.
febo_acm

#28258 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

DonieBrasco wrote:Kako bi volio da novi Grand Turismo (buduci u 2020 ili 21) izađe i za PC, ne samo ekskluziva za PS.
Nažalost mislim da će iz godine u godinu sve više biti ekskluziva samo za konzole...
ferratilis

#28259 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

aditon wrote:završio main story AC Oddysay, 160 sati gameplay-a, definitivno najduži singleplayer koji sam ikad igrao...do sada je skyrim bio ta igra...u isto vrijeme AC Origins s jednim DLC-om mi je trebalo 96 sati..
Svaka ti cast kad si mogao izdrzati do kraja. Ja duze od 50 sati nisam mogao, smorilo me. Jos sam kupio igru kad je tek izasla :D
MarlboroGold

#28260 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by MarlboroGold »

Meni je najduža bila Kingdoms of Amalur... igrao sam je preko 200 sati. Nakon toga sam generalno prestao igrati sve igre jedno 3 mjeseca da dođem sebi :mrgreen:
Čak mi je i Skyrim bio mala maca spram Amalura...
MarlboroGold

#28261 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by MarlboroGold »

ferratilis wrote:Ubise Poljaci s ovim open world igrama :shock:

:thumbup:

nisam fan igara sa zombijima ali sam kecom bio oduševljen, a dvicu ću sigurno igrati :)
Last edited by MarlboroGold on 27/08/2019 15:05, edited 1 time in total.
aditon

#28262 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

ferratilis wrote:
aditon wrote:završio main story AC Oddysay, 160 sati gameplay-a, definitivno najduži singleplayer koji sam ikad igrao...do sada je skyrim bio ta igra...u isto vrijeme AC Origins s jednim DLC-om mi je trebalo 96 sati..
Svaka ti cast kad si mogao izdrzati do kraja. Ja duze od 50 sati nisam mogao, smorilo me. Jos sam kupio igru kad je tek izasla :D
i ja sam sam sebe iznenadio :D mada bi ovaj dlc atlantida volio zaigrati...ma šta ja znam, sad kad sam max level sve, kad imam demigod armor, ma ono prezabavno je igrati warrior style, kad si tata jednostavno :D
aditon

#28263 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

Ancestors:The.Humankind.Odyssey-CODEX

Control-HOODLUM

očekivao sam da ovaj Control neće uskoro u narodnoj verziji biti...hoodlum neko novi klinci from the hood :izet:
diablobih

#28264 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by diablobih »

aditon wrote:Ancestors:The.Humankind.Odyssey-CODEX

Control-HOODLUM

očekivao sam da ovaj Control neće uskoro u narodnoj verziji biti...hoodlum neko novi klinci from the hood :izet:
Au vec :D Bas gledam trenutno neki nvidia giveaway kodova i graficke, i igra lik tu control, izgleda prelijepo. To jest vise slusam, nego sto gledam, jer je sranje gledati druge kako igraju.
typeOnegative

#28265 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by typeOnegative »

REDDEVILS wrote:
febo_acm wrote:Xbox pc game pass 1$ uključena Forza... Ima 3 mjeseca za 4$.
Ne vrijedi se peglati.
Dobra je to ponuda za 4$ ali sta nama vrijedi iz BiH kad mi ni kartica a ni PayPal ne prolaze :|

Evo upravo uzeo na popustu 61% Xbox GAMEPASS Ultimate sa ukljucenom online pretplatom za 25 markica ( 3mjeseca ).Jbg znam da je jeftinije preko Microsofta , ali ne prolazi uplata . Ovdje ide bez problema nevazno paypal ili kartica , evo Forza se skida :-D

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/ ... ent=criteo

Image
Raigor Stonehoof

#28266 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Raigor Stonehoof »

diablobih wrote:

Control-HOODLUM

Au vec :D Bas gledam trenutno neki nvidia giveaway kodova i graficke, i igra lik tu control, izgleda prelijepo. To jest vise slusam, nego sto gledam, jer je sranje gledati druge kako igraju.
A nije sranje slusat druge kad igraju... :)
diablobih

#28267 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by diablobih »

Raigor Stonehoof wrote: A nije sranje slusat druge kad igraju... :)
Ma to zbog giveaway, ne bi ni instalirao inace twitch da nije njih :P Slusam da vidim kada ce opet, jer svakog sata objave :D
aditon

#28268 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

daj nam link diablo hehe
inače, ne pratim nikoga na taj način, a ne razumijem ni ljude koji mogu gledati na svom kompu dok tamo neko igra...i pri tome još daje donacije...mada mi ne bi smetalo da sam streamer i da parice tako kapaju iz zajebancije :D :D
aditon

#28269 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

kad smo kod AC:O, Ubisoft do prvog septembra daje for free DLC Fate of Atlantis pa et...navali narode :)
sogandolma13337

#28270 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by sogandolma13337 »

Control-HOODLUM

Nisu bas novi, oni su krekovali San Andreas, samo izgleda vole pauzirati...
typeOnegative

#28271 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by typeOnegative »

aditon wrote:kad smo kod AC:O, Ubisoft do prvog septembra daje for free DLC Fate of Atlantis pa et...navali narode :)
A od 3.9. do 30.9. pustaju cijeli svoj katalog igara na probu :-D
ferratilis

#28272 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Nakon dva mjeseca pokusavanja uspijem se nekako pretplatiti na Xbox Game Pass PC, iako sam morao skuplje platiti na CDkeys, i sad se ne mogu ulogovati. Pali im serveri kobajagi. Kakav baksuzluk :-x
EDIT: proradilo je, napokon
Last edited by ferratilis on 28/08/2019 22:43, edited 1 time in total.
DonieBrasco

#28273 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DonieBrasco »

Kako sam se razocarao u ovaj novi NFS sto izlazi u novembru po ovome dosada pokazanom, ovim demo gameplay snimcima. Doslovce kao sto u GTA 5 sa autom mozes da divljas, ides i gdje treba i ne treba eto to su napravili od nekada davno legendarne igre koja je neka bila bazirana na utrkivanje. Ovi vise nije ni arkada, kakav debiliziam, doslovno prave igre za ove generacije rođene od 2000. pa nadalje. Pa i ovo sređivanje auta, nikakvog ukusa i realnosti, logike, nije mi jasno kako im auto proizvođaci daju odobrenje da korsite auta, brend u igri. Samo jos da izbace bettle royal mode i oruzije na autima.

NFS je umro sa Underground 1, barem za mene, moj najdrazi NFS: Road Challenge iz 1999 kad je igra imala cilj.
Averus

#28274 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Need For Speed 2SE :izet:
Legendarni FZR2000 i McLaren... Uh koliko sam sati potrosio na toj igri

A najcesce je sa starim igrao (jedan na strelice, jedan na WASD) :)
aditon

#28275 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

typeOnegative wrote:
aditon wrote:kad smo kod AC:O, Ubisoft do prvog septembra daje for free DLC Fate of Atlantis pa et...navali narode :)
A od 3.9. do 30.9. pustaju cijeli svoj katalog igara na probu :-D
moglo bi se the crew 2 probati, ostalo me ne zanima...doduše ovaj AC DLC bi bilo lijepo odigrati ali sam narodnu verziju igrao tako da... :)

a vezano za NFS, moj najdraži dio je NFS 3 Hot Prsuit, onda je izašao High Stakes i onda sasvim nešto novo i drugačije, NFS Porsche Unleashed...sva tri su meni najdraža dijela ali to su neka druga vremena bila i ja sam dosta mlađi bio...od NFS izdanja koja kreću od 2000tih, tu je svakako Undrerground i The Run. Sve između, odigrao sam ali svaki dio je imao nekih falinki...The Shift im je vjerovatno najgluplji izlet bio..ovaj dio jedini nisam završio do kraja..
Post Reply