Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nosara

#2826 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

bjelave wrote:
nosara wrote:
alchak.ba wrote:Tek se sada vidi da je lopta metar od igraca koji je upucuje prema igracu koji je u ofsajdu, sto se na snimku ocigledno vidi.
Dakle, ofsajd cist ko suza.

Kakvi ste lazovi, ni Dobrica vam nije ravan.
dobrica, radovan, svetozar, ljupko... nastavi niz... :-)

Kaze se izviniti... :D
Svetozar Vujovic je castan covjek i njega svrstavati i ovu grupu gore je obicni rasizam prema kom su svi Srbi isti a to ne ide bas na cast navijaca tima za koji su igrali i Starovlah i Vlaski.

Osim toga Svetozar Vujovic nema mrlje na svojoj karijeri, niti je presudjen za namjestanje utakmica, niti je trenirao tim JNA dok je ta ista voska rusila Sarajevo.
Svetozar Vukmanovic Tempo, donator sperme od koje su se po FNRJ pravili rezimski klubovi...

Ti si neki klinac koji glumi odraslog covjeka...? Izvini sine, imat cu obzira ubuduce... :maca:
alchak.ba

#2827 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

nosara wrote:
alchak.ba wrote:Tek se sada vidi da je lopta metar od igraca koji je upucuje prema igracu koji je u ofsajdu, sto se na snimku ocigledno vidi.

Los spin.
Dakle lagali ste bezocno na sudiju da vas je pokrao.

Lazovi!
bjelave

#2828 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

Ricken wrote:@bjelave: Sami ste počeli sa provokacijama koje nestoje. Sve možemo relativizirati. Vaš problem su dupli aršini i nemanja granice dobrog ukusa.
Pogledaj na pocetku stranice ko pocinje i forsira tu pricu. A sto se tice boldiranog pred ogledalo pa se javi.
omega369

#2829 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by omega369 »

Pa cekaj, jesam li ja dobro skontao ovu gore slicicu ili ih je UDBA spasila od izbacivanja u drugu ligu zbog namjestanja?! :mrgreen:
nosara

#2830 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

alchak.ba wrote:
nosara wrote:

Los spin.
Dakle lagali ste bezocno na sudiju da vas je pokrao.

Lazovi!
Utisak je da je sudac pogrijesio, jedna slicna graska je cak i evidentirana... Nije mi drago sto moj klub reaguje na vas nacin, a mozda je to i dobro... Vi ste iskukali titulu, mozda i nama upali foluska... :D
alchak.ba

#2831 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

Sramota za bh Fudbal je da se ovako bezocno laze i podmece. Zasto, radi cega? Zasto se pravi alibi?

Nas pokradu i to ocito u dvije utakmice i nista ne kazemo, nekima se posteno sudi, a ipak iznose bezocne lazi i podmetanja.
Sta je cilj?
bjelave

#2832 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

Nosara, kad bi htio da se spustam na tvoj nivo mogao bih to odgovoriti pa reci da su svi proleterski klubovi nastali iz Staljinove izdrkotine.

No, povukao si se za castnog Svetozara Vujovica i shvatio da ti je post rasisticki. Nisi ti tako los kako se cinis na prvi pogled.
Jos da prestanes lagati....
nosara

#2833 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

alchak.ba wrote:Sramota za bh Fudbal je da se ovako bezocno laze i podmece. Zasto, radi cega? Zasto se pravi alibi?

Nas pokradu i to ocito u dvije utakmice i nista ne kazemo, nekima se posteno sudi, a ipak iznose bezocne lazi i podmetanja.
Sta je cilj?
Da po sarajevskim mahalama pucaju cirevi... :D
alchak.ba

#2834 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

nosara wrote:
Utisak je da je sudac pogrijesio, jedna slicna graska je cak i evidentirana... Nije mi drago sto moj klub reaguje na vas nacin, a mozda je to i dobro... Vi ste iskukali titulu, mozda i nama upali foluska... :D
Utisak je da je sudija pogrijesio, ali je cinjenica da ste vi bezocno lagali i podmetali.
Moj gospodski klub unatoc krađi na dvije utakmice nije koristio istinu i cinjenice niti se zalio na suđenje, a trebao je.

Mi smo na zelenom terenu bili bolji od svih nasioh konkurenata za titulu i POŠTENO je osvojili.

Vi nastavite sa podmetanjima i lazima!
alchak.ba

#2835 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

bjelave wrote:Nosara, kad bi htio da se spustam na tvoj nivo mogao bih to odgovoriti pa reci da su svi proleterski klubovi nastali iz Staljinove izdrkotine.

No, povukao si se za castnog Svetozara Vujovica i shvatio da ti je post rasisticki. Nisi ti tako los kako se cinis na prvi pogled.
Sad ce i Kelija spomenut, polako.
alchak.ba

#2836 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

nosara wrote:
alchak.ba wrote:Sramota za bh Fudbal je da se ovako bezocno laze i podmece. Zasto, radi cega? Zasto se pravi alibi?

Sta je cilj?
Meni se cini da su vama u nedjelju pucali cirevi misleci da vas je, toboze, sudija pokrao.
Međutim istina je drugacija.
nosara

#2837 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

bjelave wrote:Nosara, kad bi htio da se spustam na tvoj nivo mogao bih to odgovoriti pa reci da su svi proleterski klubovi nastali iz Staljinove izdrkotine.

Objasnio sam, a crtat ne znam... Pojam rasizma ti nije jasan, ali to je vec tvoj problem... Svetozara Vujovica cijenim taman koliko i ostale partijske aparatcike udobno smjestene po sportskim klubovima tog vremena... Ne volim lagat, osim iz zajebancije, ali to se vidi iz aviona... Ne mislim da ces ti vidjet... :D
nosara

#2838 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

alchak.ba wrote:
nosara wrote:

Sta je cilj?
Meni se cini da su vama u nedjelju pucali cirevi misleci da vas je, toboze, sudija pokrao.
Međutim istina je drugacija.
Mi smo u nedjelju dobili potvrdu da imamo najboljeg golmana u regiji stvorenog, odgojenog, formiranog u nasoj fudbalskoj skoli i da je Tiago odlican ribar za nase vode...

Sve ostalo su dusmanski mokri snovi...
bjelave

#2839 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

Nosara, losa ti je vadiona ali je bitno da si se pokajao jer rasizam je ruzna stvar.
vryzas

#2840 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by vryzas »

nosara wrote:

Vujovic je jedini kiks napravio kada je od Papeta posudio 300 milja maraka da se podmazu odredjeni ljudi. Slijedi cuveno prosirenje lige i opstanak.
Pape im je halalio te pare nakon sto je skontao da se u klubi svi prave ludi. Te godine su kosevski vragolani osigurali opstanak zasluzenom pobjedom za zelnenim stolom. :D
nosara

#2841 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

bjelave wrote:Nosara, losa ti je vadiona ali je bitno da si se pokajao jer rasizam je ruzna stvar.
Nikad se ne kajem, sve sto sam rekao stoji... Zao mi je sto ne kontas, nadam se da je welfare redovan... :D
nosara

#2842 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

vryzas wrote:
nosara wrote:

Vujovic je jedini kiks napravio kada je od Papeta posudio 300 milja maraka da se podmazu odredjeni ljudi. Slijedi cuveno prosirenje lige i opstanak.
Pape im je halalio te pare nakon sto je skontao da se u klubi svi prave ludi. Te godine su kosevski vragolani osigurali opstanak zasluzenom pobjedom za zelnenim stolom. :D
Nisi u toku... Svetozar bioloski otac, o njemu je rec... :D

Image
Last edited by nosara on 18/08/2015 10:06, edited 2 times in total.
bjelave

#2843 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

nosara wrote:
bjelave wrote:Nosara, losa ti je vadiona ali je bitno da si se pokajao jer rasizam je ruzna stvar.
Nikad se ne kajem, sve sto sam rekao stoji... Zao mi je sto ne kontas, nadam se da je welfare redovan... :D
Bas ko Cosic. Dobro je to neko primjetio. Misle da ako 100 puta ponove laz da ce ista postati istina.
Nosara, samo nastavi...
vryzas

#2844 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by vryzas »

nosara wrote:
Nisi u toku... Svetozar bioloski otac, o njemu je rec... :D

Image
Do mene je :D
alchak.ba

#2845 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

nosara wrote: Mi smo u nedjelju dobili potvrdu da imamo najboljeg golmana u regiji stvorenog, odgojenog, formiranog u nasoj fudbalskoj skoli i da je Tiago odlican ribar za nase vode...

Los spin, opet, al ne prolazi.
Bezocnim lazima ste pokusali izvrsiti pritisak na Savez, jos ste iskoristili priliku da bezocno lazete na osvojenu titulu jedinog gospodskog kluba u drzavi.

Fuj, fuj, fuj.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#2846 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Pitar sa Kariba »

Jel` danas PERSS ?
nosara

#2847 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

alchak.ba wrote:
nosara wrote: Mi smo u nedjelju dobili potvrdu da imamo najboljeg golmana u regiji stvorenog, odgojenog, formiranog u nasoj fudbalskoj skoli i da je Tiago odlican ribar za nase vode...

Los spin, opet, al ne prolazi.
Bezocnim lazima ste pokusali izvrsiti pritisak na Savez, jos ste iskoristili priliku da bezocno lazete na osvojenu titulu jedinog gospodskog kluba u drzavi.

Fuj, fuj, fuj.
Gospodo jel' radi ves masina...? Imam odlicnog majstora ako se nesto pohaba... Vlasnistvo je to, nije sala... :D
alchak.ba

#2848 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

I onda ona standardna "mi imamo stadion vi imate ves masinu"......

kakav kapacitet.
nosara

#2849 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

alchak.ba wrote:I onda ona standardna "mi imamo stadion vi imate ves masinu"......

kakav kapacitet.
Izvinite gospodine, necu vise... :D
vryzas

#2850 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by vryzas »

:lol: :lol:
Post Reply