partybrakerica wrote:Hahaha hjoj dobre ste...moja ima malo vise od godine dana i tjeram je da isprobamo tutu al nema teorije!
Kao i inat posao obavi pored tute a na nju sjedne samo trenutak i to je to.Ne znam kako da je natjeram da sjedi dok ne piski makar. I kada moze piskiti nece unutra od nervoze ili straha.
A mama i svekrva,kao i ostatak Mahalskog odbora ubise pricom kako su sve njihova djeca vec sa godinom dana sve obavljali u tutu.....give me a break!

nemoj je ni tjerati, mozes samo postici kontraefekt. moj bebac sad ima 14 mjeseci i isto tako nije htio na tutu, i ja ga nisam forsirala, ostavila mu jednu tutu (cistu, nekoristenu, naravno

) da se igra s njom da vidi da to nije nista strasno, i nakon nekog vremena, kupila drugu i pocela ga stavljati, prihvatio je odmah bez problema. sad sjedi na tuti i igra se s drugom

kaki i piski u tutu, ali jos je ne trazi sam, tu i tamo kad ocekujem da bi nesto mogao obaviti stavim ga, nekad obavi, nekad ne, ali nije ni bitno na kraju krajeva, jos uvijek su mali, naucice. nece sigurno u peleni krenuti u skolu.