Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije loš film. Sasvim solidan.
S obzirom da je islandski, sasvim OK. Tematika i radnja solidna. Jedina zamjerka je što je blaži oblik horora, odn. nije toliko strašan. I zbog toga bih mu dao ocjenu 7/10 . Ko voli te blaže horore nek pogleda, ko voli ekstremne horore da se usere u gaće-nek ne gleda.
Otišli su u kurac s tim nastavcima. Ne samo Hellraiser (koji je kultni serijal, kec i apokaliptična dvica ), već i Saw, Wrong turn, Child's play (Chucky), pa čak i ono niskobuđetno smeće Hatchet. Mislim, ko više to prati
Black swan wrote:kako misliš bolesnici?
ja taj neću gledati
ali sam gledao prvih 7 dijelova
ne ganjam više nastavke ako me ne zanimaju
Bil ti otvorio kutiju da je nadjes?
ja ništa od tih nastavaka nisam pogledao,samo prvi dio - helrejzer, petak 13, helovin, a najtmer on elm strit, texas čejnso masakr itd, jednostavno imam neku odbojnost prema tim nastavcima, ne znam je li vrijedi nešto od toga pogledati
Amagon wrote:Otišli su u kurac s tim nastavcima. Ne samo Hellraiser (koji je kultni serijal, kec i apokaliptična dvica ), već i Saw, Wrong turn, Child's play (Chucky), pa čak i ono niskobuđetno smeće Hatchet. Mislim, ko više to prati
hačet mi je sranje
saw također
childs play je odron ali eto prvi dio je kult
eh wrong turn mi se sviđa koncept pa bih svaki pogledao isto ko resident evil
Meni je Hatchet extra osim ovog zadnjeg, iako hajmo reći ni on nije toliko loš. Drži korak za ostalim dijelovima svakako.
Zadnje odgledao ovaj Under the shadow 2016, Iranac sklepao i sasvim solidan horrorac.
Vrlo je malo horor filmova koje vrijedi preporučiti, ali, evo, od ovih noviteta (izašao na Netflix), može se spomenuti španski "Veronica". Drži atmosferu, gluma nije loša, pa se može se pogledati.
Kontam, ni ja nisam preveliki ljubitelj španskih filmova generalno. Nije zbog jezika, već zbog same konstrukcije filma koji mnogi španski režiseri koriste (npr. moraliziranje i pretjerano filozofiranje, obično protagoniste, u svojstvu naratora). Međutim, Veronica (za horor) nije loš, mada nema tu nešto što nije viđeno prije.