Malo jesamluckylaka wrote:Kako me odusevi svojim postovima ova ,,Katarina,P.S.Izvini jesi li ti udata
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2826 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- van helsing
#2827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cuj malo jesam 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2828 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ali zaljubljena u SenadaKatarinaKosaca wrote:Malo jesamluckylaka wrote:Kako me odusevi svojim postovima ova ,,Katarina,P.S.Izvini jesi li ti udata
pogledaj njegov intervju s Dodikom, odmah ces ga prestati braniti
- KatarinaKosaca
#2829 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pogledala. Petkom i subotom sam obavezno od 18.45 uz Tv. Od kako smo u gimnaziji analizirali Trvđavu i profa književnosti nam objasnila ne dijelim ljude na crne i bijele, dobre i loše. Jednako i ne prilazim stvarima sa braniti i napadati. Senad je ratni drug, >(ovo je figurativno, nismo pili kafuplain vanilla wrote:pogledaj njegov intervju s Dodikom, odmah ces ga prestati braniti
Btw.. i nisam zaljubljena u Senada
- branimir stulic
#2830 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Potpuno se slazem.. Iako ponekad ima "viska muzike" njegov subotnji dnevnik je jos uvijek br. 1. Istina smetaju mi ona nebulozna pitanja - ankete ali to je nacin da se nesto zaradi... a pitanja su da bog sacuva.
Face to face je super stvar.. i to bi trebalo cesto prakticirati i ostali mediji ali ... nema se muda.
Face to face je super stvar.. i to bi trebalo cesto prakticirati i ostali mediji ali ... nema se muda.
- van helsing
#2831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobro katarina , de nam objasni ono "malo jesam" . 
- plain vanilla
#2832 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja ga uopste ne gledam ni tu njegovu televizijuKatarinaKosaca wrote:Pogledala. Petkom i subotom sam obavezno od 18.45 uz Tv. Od kako smo u gimnaziji analizirali Trvđavu i profa književnosti nam objasnila ne dijelim ljude na crne i bijele, dobre i loše. Jednako i ne prilazim stvarima sa braniti i napadati. Senad je ratni drug, >(ovo je figurativno, nismo pili kafuplain vanilla wrote:pogledaj njegov intervju s Dodikom, odmah ces ga prestati braniti), voli BIH , ima exluzive, svakom novom biznisu želim da uspije od tete koja je otvorila granap u mom neboderu do nove Tv kuće. Na medijskom tržištu je teško, para jednostavno nema, zato , možda razumijem često kad se na njega kako ne daje, kako ne plaća itd. U usporedbi sa nekim drugim novinarima je Lari King, a i ima uvijek najzanimljivije goste i ne uvlači se sa pitanjima. To se nikako ne može reći. Novinar je vox populi, dakle uvijek se stavimo u položaj da želimo šta da pita gosta i u tom smislu Senad je uvijek pitao ono što bih ja iz komotnosti moje sofe iz kuće uradila.
Btw.. i nisam zaljubljena u SenadaI da sam slobodna nije po mom ukusu..
a to je da ratni drug..to on i hoce, da nas stalno podsjeca na rat i na svoju ulogu u ratu...
i ja sam ratni drug i vecina nas ovdje..ali on je jedan od rijetkih koji jos ubire plodove svog ratovanja
ma ja, ti volis mrke
- KatarinaKosaca
#2833 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma, to je iz vica, kao kad neki oženjen hoće sa nekom curom, onda kaže malo jesam..van helsing wrote:Dobro katarina , de nam objasni ono "malo jesam" .
- KatarinaKosaca
#2834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To malo zavisi od prioriteta vrijednosti i njihove posloženosti svakog od nas. Ti si , meni, kao forumašica, iako neistomišljenik draža od Skandinavaca jer si mi ratni drug. To je moj sistem vrijednosti, koji nije ni univerzalan, ni općeprihvaćen, ali kao moj treba biti poštovan. Shodno tom kriterijumu koji zauzima visoku poziciju u tom sistemu vrijednosti, pravim skalu. U tom smislu, uvijek razumijem >Željka Komšića kd kaže "Ne diraj mi ratne drugove".plain vanilla wrote:ja ga uopste ne gledam ni tu njegovu televiziju
a to je da ratni drug..to on i hoce, da nas stalno podsjeca na rat i na svoju ulogu u ratu...
i ja sam ratni drug i vecina nas ovdje..ali on je jedan od rijetkih koji jos ubire plodove svog ratovanja
ma ja, ti volis mrke
-
wolf07
#2835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sit se nedavno nasvadjah sa ovim @Erszebetom (cini mi se da je musko iako je nick - zensko madjarsko ime
). Kako god, svasta covjek vidi ovih dana, cuje i procita - jos vise. Ali da neko ko pokusava iznijeti neke kao ozbiljne argumente ZA ili PROTIV to cini na nacin da posprdno prica o cijelom jednom narodu i onda ocekuje da bude ozbiljno shvacen, to je stvarno smijesno i zalosno.
Senad kao novinar je uz onog Rondica jedini vrijedan pomena u ovoj drzavi, sve ostalo je teski promasaj. Nisu ni oni savrseni ali su daleko od svih ostalih, eto uporedite ga sa "zvijezdom" - Bakirom Hadziomerovicem!
Senad kao novinar je uz onog Rondica jedini vrijedan pomena u ovoj drzavi, sve ostalo je teski promasaj. Nisu ni oni savrseni ali su daleko od svih ostalih, eto uporedite ga sa "zvijezdom" - Bakirom Hadziomerovicem!
- luckylaka
#2836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma cini mi se da niko nikad nije ni rekao da je Senad neki iznad vrhunski novinar ali u odnosu na ostale sto kaze udata-neudatawolf07 wrote:Sit se nedavno nasvadjah sa ovim @Erszebetom (cini mi se da je musko iako je nick - zensko madjarsko ime). Kako god, svasta covjek vidi ovih dana, cuje i procita - jos vise. Ali da neko ko pokusava iznijeti neke kao ozbiljne argumente ZA ili PROTIV to cini na nacin da posprdno prica o cijelom jednom narodu i onda ocekuje da bude ozbiljno shvacen, to je stvarno smijesno i zalosno.
- ultima_palabra
#2837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Oko čega se vi naduravate... večeras baš gledam na B92 specijalni Insajder posvećen Brankici Stanković. Pogledaš ono i skontaš da komotno kompletnu medijsku scenu u BiH možeš baciti u šolju i povući vodu i da neće biti nikakva šteta.
-
dezurni_ucenik
#2838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mislite da nema boljeg od Senada ??
Djeco jeste vi culi za Zekerijaha Smajica ?
To je nasa drzava.Avaz najcitanija novina,Senad najbolji novinar,Enis pojam glume,Halid pojam muzike ...
To je nasa drzava.Avaz najcitanija novina,Senad najbolji novinar,Enis pojam glume,Halid pojam muzike ...
- KatarinaKosaca
#2839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Srbija ima odlične novinare. U Hrvatskoj se nađe koji dobar. Ovdje je bila usporedba sa našom medijskom scenom.ultima_palabra wrote:Oko čega se vi naduravate... večeras baš gledam na B92 specijalni Insajder posvećen Brankici Stanković. Pogledaš ono i skontaš da komotno kompletnu medijsku scenu u BiH možeš baciti u šolju i povući vodu i da neće biti nikakva šteta.
- Havatar
#2840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ona dobije od udbe kompletnu dokumentaciju i koga da nagazi i to uvijek bude medijska priprema za neka hapsenja i sad ona neka novinarka koja je bolja od Senadaultima_palabra wrote:Oko čega se vi naduravate... večeras baš gledam na B92 specijalni Insajder posvećen Brankici Stanković. Pogledaš ono i skontaš da komotno kompletnu medijsku scenu u BiH možeš baciti u šolju i povući vodu i da neće biti nikakva šteta.
- KatarinaKosaca
#2841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To biješe onaj yutelovac koji se sa prvim metkom ispalio u Sloveniju, a po tišini od metaka vratio i uhljebioCVIKERASH wrote:Mislite da nema boljeg od Senada ??![]()
![]()
![]()
-
dezurni_ucenik
#2842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Havatar wrote:Ona dobije od udbe kompletnu dokumentaciju i koga da nagazi i to uvijek bude medijska priprema za neka hapsenja i sad ona neka novinarka koja je bolja od Senadaultima_palabra wrote:Oko čega se vi naduravate... večeras baš gledam na B92 specijalni Insajder posvećen Brankici Stanković. Pogledaš ono i skontaš da komotno kompletnu medijsku scenu u BiH možeš baciti u šolju i povući vodu i da neće biti nikakva šteta.
Jarane mogu li se malo vidici prosiriti ? Mora li se uvijek tvrditi da je nase najbolje? Mogu li se neke stvari pogledati iz druge perspektive?
Izvini al" Senad je "ekskluziva.ba" - politicka verzija.
-
dezurni_ucenik
#2843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A Senad to bijese onaj sto i dan danas zaradjuje na "Dobro vece ovo je rat"?KatarinaKosaca wrote:To biješe onaj yutelovac koji se sa prvim metkom ispalio u Sloveniju, a po tišini od metaka vratio i uhljebioCVIKERASH wrote:Mislite da nema boljeg od Senada ??![]()
![]()
![]()
To je nasa drzava.Avaz najcitanija novina,Senad najbolji novinar,Enis pojam glume,Halid pojam muzike ...![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
#2844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Između toga i dezertera neću se puno dvoumiti. A i novinarske sposobnosti nisu nešto. Nisam bila baš grešno dijete gledajući yutel..CVIKERASH wrote:A Senad to bijese onaj sto i dan danas zaradjuje na "Dobro vece ovo je rat"?
-
dezurni_ucenik
#2845 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Je li Senad onaj sto od turbo folk droljetine Jelene Karleuse pravi kultnu licnost te je uvrstava u izbor za "CD licnost godine" 
Je li Senad onaj novinar sto ne zna engleski ?
Je li Senad onaj novinar sto ne zna engleski ?
- plain vanilla
#2846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vidis, dobro si povukla paralelu, Komsicevi ratni drugovi su borci Armije BiH, ljudi koji su stavljali glavu u torbu da bi spasili tebe, mene, Senada...ljudi koji su isli na ratiste..ljudi koji su danas na socijalnom dnu.KatarinaKosaca wrote:
To malo zavisi od prioriteta vrijednosti i njihove posloženosti svakog od nas. Ti si , meni, kao forumašica, iako neistomišljenik draža od Skandinavaca jer si mi ratni drug. To je moj sistem vrijednosti, koji nije ni univerzalan, ni općeprihvaćen, ali kao moj treba biti poštovan. Shodno tom kriterijumu koji zauzima visoku poziciju u tom sistemu vrijednosti, pravim skalu. U tom smislu, uvijek razumijem >Željka Komšića kd kaže "Ne diraj mi ratne drugove".
I kad neko zamjeri Komsicu da je los politicar, da kao politicar nista nije napravio, neko odmah spomene "zlatnog ljiljana", jer i Komsic i dan-danas zivi "na racun" ljiljana,a kao politacaru mu je najvece dostignuce ostavka i odlazak iz SDPa.
A Senad nije ratovao, bio je novinar, kao sto je neko bio trgovac, pekar, doktor u ratu... Ali on zna da je narod slab na njega zahvaljujuci tom periodu, pa nas zato stalno podsjeca na rat i na sebe kao na naseg ratnog druga. Imao je cak i onaj bilboard, koji kad ugledas pomislis da ce rat...Par njegovih emisija sam gledala, pa se u trenu upitam jel 1993. ili je 2013. godina...
Kazes gledala si Dodika i pitao je Dodika sve sto bi ga i ti pitala?
Nista on njega pitao nije, ali je malo falilo da mu makar ruku poljubi..s onim famoznim-Predsjednice!
I neka i Skandinavaca...neki od njih su se slomili da zarade pare i salju u Bosnu, dok su ovdje neki ratni profiteri otimali tu istu pomoc...
-
ZPP
#2847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
"Ja, ja, ja, mi, jedini, najbolji, prvi, ja, najveći, najstariji na svijetu, ja, prvi u Jugoslaviji, najgledaniji, hd, ja, prvi, jedini, najbolji, ja, prvi najavili, jedini objavili, rekli smo vam da će tako biti, ja, mi fejs tivi!" S.H., Sarajevo, 2013.
- ultima_palabra
#2848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jah vala, zato ne smije par godina da se pojavi u javnosti, prijete joj navijačke grupe koje su pod kontrolom tih istih obavještajnih službi... Srbija je već 200 godina u nekom vidu totalitarizma i vojno-policijske diktature, ali su uvijek imali hrabre i dobro obrazovane pojedince koji su se suprotstavljali postojećem stanju.Havatar wrote:Ona dobije od udbe kompletnu dokumentaciju i koga da nagazi i to uvijek bude medijska priprema za neka hapsenja i sad ona neka novinarka koja je bolja od Senadaultima_palabra wrote:Oko čega se vi naduravate... večeras baš gledam na B92 specijalni Insajder posvećen Brankici Stanković. Pogledaš ono i skontaš da komotno kompletnu medijsku scenu u BiH možeš baciti u šolju i povući vodu i da neće biti nikakva šteta.
Jbg, mi smo kao društvo konformisti... ne smije niko da isturi svoju glavu ni za šta. "Najbolji novinari" neće otvoriti provokativnu temu ako nemaju koristi od toga, dovedu zanimljivog sagovornika pa mu zanose muda u krivini po sat vremena... jebote dovedeš Dodika i najteže pitanje koje mu postaviš je "Milorade, imaš li curu"
Senad je ekvivalent grupa poput Crvene Jabuke, Plavog orkestra, Valentina... nije uradio ništa vrijedno spomena 20 godina, ali nemilice iskorištava staru slavu.
- KatarinaKosaca
#2849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pero je ubojitije od metka Posao novinara u Sivom domu, nimalo nije za potcijeniti što se tiče rata. Što se tiče doprinosa, još manje. Možeš nekoga voljeti ili ne, ali mu se ne mogu uzimati stvari iz cv-a ili izokretati ...plain vanilla wrote:A Senad nije ratovao, bio je novinar, kao sto je neko bio trgovac, pekar, doktor u ratu...
Netačno. NIkad nitko nije postavio Dodku takva pitanja. Potpuno netačno!plain vanilla wrote:Kazes gledala si Dodika i pitao je Dodika sve sto bi ga i ti pitala?
Nista on njega pitao nije, ali je malo falilo da mu makar ruku poljubi..s onim famoznim-Predsjednice!.
>Kakve ovo ima veze sa temom? Hoće li još i ratni profiter postati, sem što je samo pih bio novinar u ratu? Nemoj @vanila živa bila..plain vanilla wrote:I neka i Skandinavaca...neki od njih su se slomili da zarade pare i salju u Bosnu, dok su ovdje neki ratni profiteri otimali tu istu pomoc...
Niti gledam ovu tv 24h, nisi sanjam Senada. Ali kad mu se spočitavaju ovakve stvari da se ide u laž, onda zaista moram reagirati. Kako netko napisa.. pitanja su nebulozna, ankete, idiotski , ima fula, ona Adaleta ima glas od kojeg me zabole uši, prenaglašava š, č, ž, jako loše.. ali ne znam zašto ide zloba toliko da se neki mole da mu propadne tv kuća. Ne želim nikome da mu propadne posao koji je legalan. Ali, takvi smo mi hebo ti nas..
I ovdje prekidan diskusiju, jer mi je čak malo repulzivno čitati da sam zaljubljena u Senada, samo ako znam nešto o medijima, i medijskom tržištu, pa i o lopovluku o kojem će govoriti a tiče se jedne marketinške agencije. Kao i o zapošljavanjima bez natječaja u Razvojnoj banci.
- Banksy
#2850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tačno, to je već bolesno, nepodnošljivo i negledjivo.ZPP wrote:
"Ja, ja, ja, mi, jedini, najbolji, prvi, ja, najveći, najstariji na svijetu, ja, prvi u Jugoslaviji, najgledaniji, hd, ja, prvi, jedini, najbolji, ja, prvi najavili, jedini objavili, rekli smo vam da će tako biti, ja, mi fejs tivi!" S.H., Sarajevo, 2013.
Ponekad pomislim da je sasvim izgubio dodir s realnošću, da nije pri sebi ...
Za ratni angažman, kapa dolje.