Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
al to su te trenerke,torbice koje su taman za pistolja,bombi,nozeva,obrijane glave i taj "zajebani" pogled od kojeg bi se valjda svi trebali bojati. i zasto svaki ovaj "mangup" nema vise od 60kg,a hodaju kao da su drzavu oslobodili i jos uzmu silu prosipati,a nedaj boze ga jace udariti
16 godina ima, djordje l.
poceo sa 12-13, ima starijeg brata uzora koji je mislim vec i odlezao nesto.
Za citatelje koji nisu iz Zenice da pojasnim. Iako nije tema al nije lose napomenuti.
Dakle preko ceste 30 metara prema rijeci Bosni se nalazi Kantonalni sud u Zenici koji je cuvan dan noc. Dalje prema mjestu zlocina se nalazi Kantonalno tuziteljstvo Ze-Do kantona. Preko ceste na desnu stranu 15 metera zgrada Opcinskog suda u Zenici. Ako bi se nastavilo dalje preko parkinga 100 metara PU Zenica i sjediste Krim policije Ze-Do kantona. U istoj zgradi samo malo ispod se nalazi zgrada opcine i ured gradonacelnika Zenice.
Dakle u krugu 150 metara se nalazi najmanje 10 policajaca koji tu dezuraju dan noc. Plus oni koji se tu nalaze.
Toliko o sigurnosti u gradu. Ova narkomancina je trebala biti uhapsena u roku 3 minute.
Đorđe, Nedim, Jusuf ne rade ovo prvi put. Zlostavljaju raju po Starom Gradu već nekoliko godina. Ono što meni ne ide u glavu je činjenica da su prije 15-20 dana ukrali auto, a onda su ovo napravili. Mislim, radi li se išta u ovom gradu na sprečavanju ovih manijaka? Lijepo bi bilo da mi kontru počnemo pucati, čim vidimo narkomane da ih počnemo tući pa da vidimo ko će duže izdržati.
bezveze ih hapse majke mi moje kada ce ih opet pustiti za koji dan
na veliku zalost dosao je vakat da ako ti neko darne u porodicu i sl. moras uzeti pravdu u svoje ruke
ne daj Boze da se desi da mene ili nekoga moga bliznjeg neko opljacka ili unesreci na bilo koji nacin,a da ja znam ko je,nema sanse da bi mogao mirno sutra ili prekosutra gledati kako hoda po gradu slobodan kao pticica
quasar wrote:
Nekrofilna novina. Bezobrazni, nehumani, placenici. Tacno ih treba tuziti za dusevne boli kad god objave ovakve slike.
Sve sto misli da je zaradio sa ovim slikama 3 puta vise mu naplatiti.
Go*na jedna, od vrha do dna.
zasto kupujete avaz,zasto ne kupujete oslobodenje ?
jedan od nacina...
Ne kupujem ja nijedne novine vec godinama, a Avaz nisam NIKAD kupio. Također, ne citam nijedne novine, a Avaz sam odavno prestao i gledati. Kad mi je mati umrla, nisam dao ni da se umrlica objavi u Avazu, mada je ulazilo u cijenu sahrane.
Sto pustate ove klosarcice da vas gnjave, jbte palicu u ruke i razvali, il plati 100KM nekom nek ih odradi
jebo i sud i zakon i muriju, njih kad bi poceli lupati na svakom cosku kite bi oni prosipali silu
mojoj ženi idiot otvorio i pridržo vrata od haustora--fino se zahvalila i ušla on za njom i drito lancic s vrata i bježanija.
prijavljeno policiji. pozivali je da na fotografijama prepozna doticnog al njoj dosadilo i odustala.
Ali ja bi za recenicu "od ranije poznat policiji" jebo mater svakom iz suda koje zaduzen sto ta recenica tu stoji, p im materna retardirana i ovima sto su "poznati od ranije" i onima koji su dopustili da ti poznati slobodno hodaju!
Fuj, bem ti drzazu u kojoj slobodno hodaju poznati kriminalci!
Meni samo nije jasno, mada je pogrešan pristup što uopšte pokušavam ući u glavu kriminalca, šta je konkretno ova petorka ovim činom htjela da postigne? Šanse da ih ne uhapse u roku od par sati su bile ravne nuli.
Nije stvar u Avazu, nego u činjenici da čine dvije teške krađe u rasponu od 15 dana. I da su oba puta uredno predati Tužilaštvu. Pa šta rade idioti u tim ustanovama?
Postao/la gerberica dana 20/03/2012 12:45
Kod nas bi mogle da se izdaju novine "crna hronika" jer mi i nemamo drugih vijesti.A sve je to jer policija ne radi nista,uhvate,puste,na sudu kazne smijesne,zrtvama ostaju traume za cijeli zivot.S njima se bude,zive i podju na spavanje(licno iskustvo).