BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nuki_cika

#2826 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by nuki_cika »

ultima_palabra wrote:Ta će Rahimić, Zeba mu kroz noge provlačio :D

Zezam se, njegovo iskustvo je za nas još nezamjenjivo... za sljedeći ciklus nadam se da će Zahirović ili neko drugi biti spreman preuzeti na svoja pleća ogromnu odgovornost te pozicije.
Jest,ali bogati kako ti misliš da rahimić može trčati 90 minuta za njima :-)
palermo

#2827 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by palermo »

SaPnA wrote:Kolko sam pratio zebu, dobro bi nam dosao, nesto kao stilic, jebote danas se zajebava sa nasim prvotimcima :roll:
E, zeba kad je imao šansu nije je iskoristio. Kasno sad. Zna i on to.

Nego, od svih onih rezervi, objektivno je jedino Ibričić iskoristiv. Naravno, ne govorim ovdje o Papcu ili čak i Pandži koji su sticajem okolnosti igrali u drugoj postavi.
Šta bi sa onim Zecom, dvije godine stagnira. Ukoliko nešto uskoro ne promijeni, mislim da su mu ovo zadnje reprezentativne utakmice.
Baudelaire

#2828 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Corola wrote:Ma ni sa vremena na vrijeme.Koliko im treba utakmica da nesto dokazu.
Out iz repke Stilic,Zec,(Muslimovic dok ne nadje klub),Maletic cak je i Jahic svaku tekmu tanji i tanji u par navrata ga Zeba izlevati samo tako.A i Mravac je vec ispricana prica.
Samo sto me sekira sto im je alternativa dodje mi da vrisnem.
Fakat, lahko bi njih bilo izbaciti, ali kad vidiš alternative vrištao bi i plakao.
SaPnA

#2829 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SaPnA »

Baudelaire wrote:
Corola wrote:Ma ni sa vremena na vrijeme.Koliko im treba utakmica da nesto dokazu.
Out iz repke Stilic,Zec,(Muslimovic dok ne nadje klub),Maletic cak je i Jahic svaku tekmu tanji i tanji u par navrata ga Zeba izlevati samo tako.A i Mravac je vec ispricana prica.
Fakat, lahko bi njih bilo izbaciti, ali kad vidiš alternative vrištao bi i plakao.
Pa dobro za par njih vec sledece godine mogu se naci bolje alternative, recimo visca i cocalic.
LSD

#2830 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Najlakše je izbaciti, ali koga dovesti na njihovo mjesto ;-) :? nismo mi Brazil ili Španija, pa da imamo bazu od 50 potencijalnih reprezentativaca....nema više, to je to što imamo i što nešto vrijedi.
ultima_palabra

#2831 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

nuki_cika wrote:
ultima_palabra wrote:Ta će Rahimić, Zeba mu kroz noge provlačio :D

Zezam se, njegovo iskustvo je za nas još nezamjenjivo... za sljedeći ciklus nadam se da će Zahirović ili neko drugi biti spreman preuzeti na svoja pleća ogromnu odgovornost te pozicije.
Jest,ali bogati kako ti misliš da rahimić može trčati 90 minuta za njima :-)
Teško, ali alternative su još gore... ima on snage za dobrih 70 minuta, vidjelo se protiv Francuza koji su fizički spremniji od Portugalaca. Mora ga se zaštititi i ne ostavljati ga na čistini protiv brzih protivnika.
Corola

#2832 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

LSD wrote:
Najlakše je izbaciti, ali koga dovesti na njihovo mjesto ;-) :? nismo mi Brazil ili Španija, pa da imamo bazu od 50 potencijalnih reprezentativaca....nema više, to je to što imamo i što nešto vrijedi.
Zato kazem,dodje mi da vrisnem.
Francuskoj fali cjela ekipa a ovaj selektor zove igrace iz Lazia,Valencie ko s poslom itd :shock:
Kod nas je solucija Teplice Usti nad Labom :D, Pan-i-onis itd.
palermo

#2833 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by palermo »

Corola wrote:[
Zato kazem,dodje mi vrisnem.
Francuskoj fali cjela ekipa a ovaj selektor zove igrace iz Lazia,Valencie ko s poslom itd :shock:
Sad malo pregonite, ili narodski govoreći zinula guzica :D , jebi ga, mi crpimo naš igrački fond iz ukupno dva miliona ljudi, a Francuska iz 50 miliona, mislim neke stvari ne mogu biti uporedive.
Chuckie

#2834 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

palermo wrote:
Corola wrote:[
Sad malo pregonite, ili narodski govoreći zinula guzica :D , jebi ga, mi crpimo naš igrački fond iz ukupno dva miliona ljudi, a Francuska iz 50 miliona, mislim neke stvari ne mogu biti uporedive.
To je sasvim irelevantno, po tvojoj logici Kina od milijardu i 300 miliona stanovnika bi trebala harat
u svim sportovima jer imaju najveću bazu... ;-)
LSD

#2835 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Corola wrote:
LSD wrote:
Ma znam care... sve je jasno kad vidimo na terenu, ne trebaš ništa dalje govoriti....jest žalosno, ali šta ces :( nemamo bolje i to je to....ko da Pape ne bi volio imati jaku klupu - svaki selektor bi to volio, ali zna i on da je to sve što imamo kvalitetno i što nešto iole vrijedi...on je selektirao te momke, niti jedan od njih se nije sam sebe pozvao -a niti je mogao...ovo su njegovi momci, njegovi izbori u koje vjeruje (dok ih je selektirao) i treba ih zajedno skupa podržati do kraja ( i igrace i selektora).
palermo

#2836 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by palermo »

Chuckie wrote: To je sasvim irelevantno, po tvojoj logici Kina od milijardu i 300 miliona stanovnika bi trebala harat
u svim sportovima jer imaju najveću bazu... ;-)
Naravno, potpuno je irelevantno.....šta drugo da ti kažem na tu konstataciju....
Corola

#2837 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

Veceras je Pape bio jako ljut na dobar dio igraca.U redu je cuvati se,ali ono je bruka bila.Pogotovo rezervni sasatav.
LSD

#2838 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Corola wrote:Veceras je jako ljut na dobar dio igraca.U redu je cuvati,ali ono je bruka bila.Pogotovo rezervni sasatav.
Rezerve su se veceras više cuvale nego prvi tim :!: cinjenica...e to nebi trebalo tako, vec da se trude više u cilju nametanja selektoru...a svaki bi htio da igra u prvih 11, e pa ne može sa ovakvim pristupima....dao im je citavo poluvrijeme, nisu igrali protiv Njemacke ili Engleske vec protiv Želje pa da se mogu vaditi na jakog protivnika...nece mrcine da potrce :!: neko peglanje i drkanje lopte, i normalno da nema igre i da ce Željo prijetiti, ha ja....sreca po njih pa se selektor ne može udarati po džepu, ali ce biti sigurno ribanje u svlacionici zbog pristupa.
Ali to smo mi BiH...ovako je uvijek u prijateljskim, ali baš uvijek...Oman nas je ponižavao, Selekcija novinara, Rijeka, Katar na Grbavici...jednostavno nece niko da slucajno ozljedi svoju skupocjenu nogicu...svi misle da su njihova mjesta u selekciji zabetonirana.

Srecom, ovo je samo revijalna utakmica i sigurno da ce protiv Portugala biti sasvim druga prica na terenu i sam pristup utakmici.
vopi1983

#2839 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by vopi1983 »

WELCOME PORTUGAL
BHF_Manijak

#2840 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Mislio sam da imamo gotovo dva podjenaka tima, ali... :mrgreen: Alternative nam nisu cemu i to je evidentno, ono sto me smiruje jeste cinjenica da u mladoj repki ima nekoliko velikih potencijala, prvenstveno mislim na Viscu, Stevanovica, Zakarica, ali opet ta famozna odbana ostaje problem jer i u mladoj repki to su kako mi se cini igraci iz premijer lige! :( U ovoj drugoj postavi repke, sem Papca, Pandze, Ibricica,(ne racunam Zahirovica koji je jos ranije usao!) sve mrtvi prosjek, a vani lafo igraju, majkemi nista ne odskacu od ovih domacih diletanata! :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2841 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

ovo neki novi dresovi i nove nijanse plave na reprezentaciji :D .

Hocemu u ovim igrati protiv Portugala :D
LSD

#2842 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Vedadov drugi gol je majstorija :thumbup: , ali i Bešlijim lob :thumbup: ...one dvije precke Džeke pokazuju o kakvoj klasi se radi, onakvi projektili se ne mogu ni zamisliti u našoj ligi...jadni Karić nije ni znao šta ga je snašlo...i sad zvone one precke :D
Miske,Pjanić,Medunjanin i Lulić ocigledno igrali pod rucnom, cim pocnu kombinovati belaj je ,konfuzija i ispadanje iz igre...cak je Pjanić i izašao iz igre jer vuce probleme sa ložom.
Koga ce Pape staviti kao drugog stopera ,to je sad velika lutrija...ima na raspolaganju Pandžu, Mravca,Jahića i malog Bešića...e hajd sa budi pametan i koga staviti :? :roll:
Mustang1

#2843 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Pandza ima zute ..Da je on opcija on bi igrao 100 % ..
quasar

#2844 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

Mislim da nema Pandzu za prvu tekmu. Dupli zuti.
ja71

#2845 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ja71 »

LSD wrote:...i sad zvone one precke :D
:lol:
grohotom se smijem
Chuckie

#2846 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

Imaju li highlightsi sa tekme igdje?
LSD

#2847 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Bubalo1 wrote:Pandza ima zute ..Da je on opcija on bi igrao 100 % ..
U pravu si...zaboravih na njegove žute kartone....kako god valjda sad Papetu smisliti nešto i zakrpiti zadnju liniju.
Sasvim_Obican

#2848 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

Jesu li "jarani", "rođaci", "kumovi" i "poznanici" već otkrili neki skandal u svlačionici ? Jel neko već napustio pripreme, Sušić ga zakucao volejem u vrata, Rahimić plakao kao godina, a Vidoviti Milan najavio poraz ? Ljudi, utakmica je u petak, a vi još nijednu aferu da doznate ??!! :D
SaPnA

#2849 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SaPnA »

Ja sam cuo da Dzeko i Spahic spominju nesto Mahira, cevape, rostilj. :D
Baudelaire

#2850 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

ja bih se kockao sa Bešićem. Jbg, večerašnja utakmica nije mjerodavna, ali mali igra bez puno grča i što je još bitnije zna primiti loptu, predriblati protivnika, iznijeti je. Stvarno ima sve što Mravac, Jahić, pa ni Pandža nemaju.
Locked