Jest,ali bogati kako ti misliš da rahimić može trčati 90 minuta za njimaultima_palabra wrote:Ta će Rahimić, Zeba mu kroz noge provlačio![]()
Zezam se, njegovo iskustvo je za nas još nezamjenjivo... za sljedeći ciklus nadam se da će Zahirović ili neko drugi biti spreman preuzeti na svoja pleća ogromnu odgovornost te pozicije.
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nuki_cika
#2826 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-
palermo
#2827 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
E, zeba kad je imao šansu nije je iskoristio. Kasno sad. Zna i on to.SaPnA wrote:Kolko sam pratio zebu, dobro bi nam dosao, nesto kao stilic, jebote danas se zajebava sa nasim prvotimcima
Nego, od svih onih rezervi, objektivno je jedino Ibričić iskoristiv. Naravno, ne govorim ovdje o Papcu ili čak i Pandži koji su sticajem okolnosti igrali u drugoj postavi.
Šta bi sa onim Zecom, dvije godine stagnira. Ukoliko nešto uskoro ne promijeni, mislim da su mu ovo zadnje reprezentativne utakmice.
-
Baudelaire
#2828 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Fakat, lahko bi njih bilo izbaciti, ali kad vidiš alternative vrištao bi i plakao.Corola wrote:Ma ni sa vremena na vrijeme.Koliko im treba utakmica da nesto dokazu.
Out iz repke Stilic,Zec,(Muslimovic dok ne nadje klub),Maletic cak je i Jahic svaku tekmu tanji i tanji u par navrata ga Zeba izlevati samo tako.A i Mravac je vec ispricana prica.
Samo sto me sekira sto im je alternativa dodje mi da vrisnem.
-
SaPnA
#2829 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa dobro za par njih vec sledece godine mogu se naci bolje alternative, recimo visca i cocalic.Baudelaire wrote:Fakat, lahko bi njih bilo izbaciti, ali kad vidiš alternative vrištao bi i plakao.Corola wrote:Ma ni sa vremena na vrijeme.Koliko im treba utakmica da nesto dokazu.
Out iz repke Stilic,Zec,(Muslimovic dok ne nadje klub),Maletic cak je i Jahic svaku tekmu tanji i tanji u par navrata ga Zeba izlevati samo tako.A i Mravac je vec ispricana prica.
-
LSD
#2830 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Najlakše je izbaciti, ali koga dovesti na njihovo mjestoCorola wrote:Ma ni sa vremena na vrijeme.Koliko im treba utakmica da nesto dokazu.
- ultima_palabra
#2831 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Teško, ali alternative su još gore... ima on snage za dobrih 70 minuta, vidjelo se protiv Francuza koji su fizički spremniji od Portugalaca. Mora ga se zaštititi i ne ostavljati ga na čistini protiv brzih protivnika.nuki_cika wrote:Jest,ali bogati kako ti misliš da rahimić može trčati 90 minuta za njimaultima_palabra wrote:Ta će Rahimić, Zeba mu kroz noge provlačio![]()
Zezam se, njegovo iskustvo je za nas još nezamjenjivo... za sljedeći ciklus nadam se da će Zahirović ili neko drugi biti spreman preuzeti na svoja pleća ogromnu odgovornost te pozicije.
-
Corola
#2832 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zato kazem,dodje mi da vrisnem.LSD wrote:Najlakše je izbaciti, ali koga dovesti na njihovo mjestoCorola wrote:Ma ni sa vremena na vrijeme.Koliko im treba utakmica da nesto dokazu.
Samo sto me sekira sto im je alternativa dodje mi da vrisnem.![]()
nismo mi Brazil ili Španija, pa da imamo bazu od 50 potencijalnih reprezentativaca....nema više, to je to što imamo i što nešto vrijedi.
Francuskoj fali cjela ekipa a ovaj selektor zove igrace iz Lazia,Valencie ko s poslom itd
Kod nas je solucija Teplice Usti nad Labom
-
palermo
#2833 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sad malo pregonite, ili narodski govoreći zinula guzicaCorola wrote:[
Zato kazem,dodje mi vrisnem.
Francuskoj fali cjela ekipa a ovaj selektor zove igrace iz Lazia,Valencie ko s poslom itd![]()
Kod nas je solucija Teplice Usti nad Labom, Pan-i-onis itd.
-
Chuckie
#2834 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
To je sasvim irelevantno, po tvojoj logici Kina od milijardu i 300 miliona stanovnika bi trebala haratpalermo wrote:Sad malo pregonite, ili narodski govoreći zinula guzicaCorola wrote:[
Zato kazem,dodje mi vrisnem.
Francuskoj fali cjela ekipa a ovaj selektor zove igrace iz Lazia,Valencie ko s poslom itd![]()
, jebi ga, mi crpimo naš igrački fond iz ukupno dva miliona ljudi, a Francuska iz 50 miliona, mislim neke stvari ne mogu biti uporedive.
u svim sportovima jer imaju najveću bazu...
-
LSD
#2835 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma znam care... sve je jasno kad vidimo na terenu, ne trebaš ništa dalje govoriti....jest žalosno, ali šta cesCorola wrote:Zato kazem,dodje mi vrisnem.LSD wrote:Najlakše je izbaciti, ali koga dovesti na njihovo mjestoCorola wrote:Ma ni sa vremena na vrijeme.Koliko im treba utakmica da nesto dokazu.
Samo sto me sekira sto im je alternativa dodje mi da vrisnem.![]()
nismo mi Brazil ili Španija, pa da imamo bazu od 50 potencijalnih reprezentativaca....nema više, to je to što imamo i što nešto vrijedi.
-
palermo
#2836 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Naravno, potpuno je irelevantno.....šta drugo da ti kažem na tu konstataciju....Chuckie wrote: To je sasvim irelevantno, po tvojoj logici Kina od milijardu i 300 miliona stanovnika bi trebala harat
u svim sportovima jer imaju najveću bazu...
-
Corola
#2837 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Veceras je Pape bio jako ljut na dobar dio igraca.U redu je cuvati se,ali ono je bruka bila.Pogotovo rezervni sasatav.
-
LSD
#2838 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Rezerve su se veceras više cuvale nego prvi timCorola wrote:Veceras je jako ljut na dobar dio igraca.U redu je cuvati,ali ono je bruka bila.Pogotovo rezervni sasatav.
Ali to smo mi BiH...ovako je uvijek u prijateljskim, ali baš uvijek...Oman nas je ponižavao, Selekcija novinara, Rijeka, Katar na Grbavici...jednostavno nece niko da slucajno ozljedi svoju skupocjenu nogicu...svi misle da su njihova mjesta u selekciji zabetonirana.
Srecom, ovo je samo revijalna utakmica i sigurno da ce protiv Portugala biti sasvim druga prica na terenu i sam pristup utakmici.
- vopi1983
#2839 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
WELCOME PORTUGAL
- BHF_Manijak
#2840 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislio sam da imamo gotovo dva podjenaka tima, ali...
Alternative nam nisu cemu i to je evidentno, ono sto me smiruje jeste cinjenica da u mladoj repki ima nekoliko velikih potencijala, prvenstveno mislim na Viscu, Stevanovica, Zakarica, ali opet ta famozna odbana ostaje problem jer i u mladoj repki to su kako mi se cini igraci iz premijer lige!
U ovoj drugoj postavi repke, sem Papca, Pandze, Ibricica,(ne racunam Zahirovica koji je jos ranije usao!) sve mrtvi prosjek, a vani lafo igraju, majkemi nista ne odskacu od ovih domacih diletanata! 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2841 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ovo neki novi dresovi i nove nijanse plave na reprezentaciji
.
Hocemu u ovim igrati protiv Portugala
Hocemu u ovim igrati protiv Portugala
-
LSD
#2842 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vedadov drugi gol je majstorija
, ali i Bešlijim lob
...one dvije precke Džeke pokazuju o kakvoj klasi se radi, onakvi projektili se ne mogu ni zamisliti u našoj ligi...jadni Karić nije ni znao šta ga je snašlo...i sad zvone one precke
Miske,Pjanić,Medunjanin i Lulić ocigledno igrali pod rucnom, cim pocnu kombinovati belaj je ,konfuzija i ispadanje iz igre...cak je Pjanić i izašao iz igre jer vuce probleme sa ložom.
Koga ce Pape staviti kao drugog stopera ,to je sad velika lutrija...ima na raspolaganju Pandžu, Mravca,Jahića i malog Bešića...e hajd sa budi pametan i koga staviti

Miske,Pjanić,Medunjanin i Lulić ocigledno igrali pod rucnom, cim pocnu kombinovati belaj je ,konfuzija i ispadanje iz igre...cak je Pjanić i izašao iz igre jer vuce probleme sa ložom.
Koga ce Pape staviti kao drugog stopera ,to je sad velika lutrija...ima na raspolaganju Pandžu, Mravca,Jahića i malog Bešića...e hajd sa budi pametan i koga staviti
-
Mustang1
#2843 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pandza ima zute ..Da je on opcija on bi igrao 100 % ..
- quasar
#2844 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislim da nema Pandzu za prvu tekmu. Dupli zuti.
-
ja71
#2845 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
LSD wrote:...i sad zvone one precke![]()
grohotom se smijem
-
Chuckie
#2846 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Imaju li highlightsi sa tekme igdje?
-
LSD
#2847 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U pravu si...zaboravih na njegove žute kartone....kako god valjda sad Papetu smisliti nešto i zakrpiti zadnju liniju.Bubalo1 wrote:Pandza ima zute ..Da je on opcija on bi igrao 100 % ..
- Sasvim_Obican
#2848 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jesu li "jarani", "rođaci", "kumovi" i "poznanici" već otkrili neki skandal u svlačionici ? Jel neko već napustio pripreme, Sušić ga zakucao volejem u vrata, Rahimić plakao kao godina, a Vidoviti Milan najavio poraz ? Ljudi, utakmica je u petak, a vi još nijednu aferu da doznate ??!! 
-
SaPnA
#2849 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja sam cuo da Dzeko i Spahic spominju nesto Mahira, cevape, rostilj. 
-
Baudelaire
#2850 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja bih se kockao sa Bešićem. Jbg, večerašnja utakmica nije mjerodavna, ali mali igra bez puno grča i što je još bitnije zna primiti loptu, predriblati protivnika, iznijeti je. Stvarno ima sve što Mravac, Jahić, pa ni Pandža nemaju.