Ono sto si pisala jos prije par dana. Procitaj i sama.dzejkej wrote: Boze sacuvaj..
Pa sta vi citate..
Na kraju lijepo kazem da cu prouciti liste i vidjeti za koga vrijedi glasati. Da ja kandidujem nekoga pa hajde nego biram sa listi koje su servirane. Koji ce biti kriteriji za izbor to zavisi od imena koja budu ponudjena. Prvo da nije dokazani kriminalac a poslije vidjecemo..
Nego, cudite me momci, je li ova tema vase privatno vlasnistvo pa tjerate ostale? Je li kod vas sve stima?
Evo npr. jedan post iz vremena ciklusa:
Ako hoces da jos citamo... samo recidzejkej wrote: ako si studirao i kazes da si obrazovan, pa hajde dokazi se u svojoj struci.. je li izbor za vijecnika u opcini neki zivotni uspjeh ili je to rad u struci. znas dobro sta rade nasi vijecnici, nemoj da zatvaras oci - slusaju ono sto im naredi neki progaseni/samoproglaseni vođa. je li to smisao zivota jednog obrazovanog covjeka?!
zato i kazem, djeco i bolje vam je sto vas niko nije izabrao da budete na listi. mnogo bolje je da radite u struci u kojoj ste se obrazovali. a izvini ali za diskriminaciji po godinama, uporedi dva covjeka jednake inteligencije od toga jednog koji je tek zavrsio fakultet i drugog koji je prosao neke stvari u zivotu.. ja bih uvijek glasala da nam vijecnik bude onaj koji se dokazao u svom poslu, u svom kolektivu, u porodici i drustvu.. za takvog mogu reci da je formirana licnost i da moze uticati na nekoga ili nesto.. opet, to je moje subjektivno misljenje, podlozno neslaganjima a i kritikama.. nikakav problem..