Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nera18 wrote:sto se ovoliko vucko kupuje od jutros, jel valja vucko
Vucko je predobar
vučko je super, sauna, parno kupatilo i sve ostalo, za preporoditi se..sobe odlične
hranu nismo probali (osim doručka), ručali smo u board-u, odlični ražnjići
i vecera je ok. samo je ipak termag klasa vise.
bila u blanki isto preko ekupona. super. apartmani ko iy filmova. veliki. sank u kuhinji. prozracni...mada opet mi je sto se tice hrane termag bolji. .iako si i ovi i vise nego zadovoljili
Mislim ovo je sramota šta radi Stomatoloska ordinacija Kenzzo, dr. Faruk Mustagrudić Avdić.
Kupiš kupon za popravak zuba, zato što osjećaš da imaš nešto za popraviti i malo te boli, i naručiš se u ordinaciju. Kad tamo, čekaj, druže, dva mjeseca. SRAMOTA!
rimac wrote:Mislim ovo je sramota šta radi Stomatoloska ordinacija Kenzzo, dr. Faruk Mustagrudić Avdić.
Kupiš kupon za popravak zuba, zato što osjećaš da imaš nešto za popraviti i malo te boli, i naručiš se u ordinaciju. Kad tamo, čekaj, druže, dva mjeseca. SRAMOTA!
i ja sam kupila kupon za ordinaciju Kenzzo i baš sam danas htjela zvati da se naručim. Mislila sam da je rok za iskoristiti kupon do kraja mjeseca.. zar je baš takva situacija??
Poštovani
Obavještavamo Vas da je Vaša eKupon kartica upravo poslana na Vašu poštansku adresu koju ste naveli u vašem profilu. Ovisno od pošte, dostava može potrajati par dana.
eKupon kartice služe umjesto printanja kupona. Jednostavno prilikom korištenja kupona pokažite vašu karticu i uživajte u enormnim popustima koje vam nudi samo eKupon.ba.
Zanimljivo i za svaku pohvalu Ima li iko sliku te kartice ?
znas kako izgledaju telefonske kartice? eto, izgleda otprilike tako... hoces da ti poklonim i svoju?
stigla na adresu, ali zbog losih iskustava vise ne koristim kupovinu preko ekupona, izuzev za humanitarne akcije... za sve ostalo ima i drugih portala za grupnu kupovinu