BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
#2826 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
bjelorusi jaki u pm ...trenutno ..
b.rusija - francuska 1-1
b.rusija - francuska 1-1
-
udrch
#2827 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A neka je zaigro i Štilić, da nam pokaže to svoje umijeće u koje su se neki ovdje kleli..
-
chsk
#2828 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Je l' nam to on sad kriv? Sudija kriv sto nismo uputili suta u okvir gola, igra velika NULA. Pet igraca u veznom redu, pa Pape bolan ako si ih stavio reci sta ko treba raditi a ne ko na terminu igraju zaje*avaju se. U Zenici igra 10 maloprije 0. U Zenici ste se makar borili, ovdje ko na modnoj pisti. Mravac out, Torlak in makar ce se momak boriti i igrati srcem za razliku od ostalih. Da ne mislite da ga guram jer igra za Sarajevo eto nek igra i Cocalić samo nek srcem igra i nek se bori. Ako su se mogli onako boriti u Zenici sta sad bi? Nadam se da je ovo samo bila losa utakmica, ali da su svi k'o kolektiv bili losi jednostavno ne mogu vjerovati. Valjda je Pape kriv il' ko vec, mozda igraci ne nose toliku krivicu, jer se ne zna ni ko pije ni ko placa. Navijacima svaka castGat'Gor wrote:Ovaj sudija je teski debil.
Zao mi samo Švabe, sto se toliko borio da se poslozi sve kako treba a zauzvrat dobio velicanje zlocinaca u Bl i kaznu Disciplinske komisije od grandioznih 3.500 km, raspad sistema protiv rumunije.
Ako Albaniju ne poderemo, zahvaliti se Papetu.
- denimb
#2829 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa sta bi ovo veceras u pm, ne mogu da vjerujem.
Ne mogu da vjerujem da Susic nije u stanju da...ma nemam komentara, samo Boze sacuvaj!
Susic, Mravac, Ibricic sto dalje od reprezentacije ako nam imalo dobro misle!
Ne mogu da vjerujem da Susic nije u stanju da...ma nemam komentara, samo Boze sacuvaj!
Susic, Mravac, Ibricic sto dalje od reprezentacije ako nam imalo dobro misle!
-
kenny_
#2830 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
pa ovaj trener nema izgleda ni znanje, ni karizmu, ni simpatije, ni osobine nekog sefa, ni medijsku podrsku, ...
stvarno, treba da ide!
stvarno, treba da ide!
- Jedinstvo_Manchester
#2831 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Taj se individualni kvalitet nikad nije potvrdio kad je najpotrebnije: Danska, Portugal, Rumunija, isto ko i Đoković večeras, pobjeda za prvo mjesto a on izgubi, da mu nije trebala da bude prvi glat bi dobio Federera.Sasvim_Obican wrote:A ne mora značiti... Mi imamo individualni kvalitet, ali je to večeras bilo u takvom rasulu i tako razbacano po terenu da te prosto jeza prođe..Jedinstvo_Manchester wrote:Najbolji utisak je bio kad je Baho rekao u 93' Bosna je kvalitetnija od Rumunije ili ipak je Rumunija kvalitetnija, sami procjenite![]()
![]()
. Pa čovječe Božiji 3:0. Svaka dalja rasprava ko je bolji je suvišna nažalost
- BegA_
#2832 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sad' neka ponovo odu na cevape kod Mahira Beathousea! 
- Bosanski_kralj
#2833 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
---------
Last edited by Bosanski_kralj on 03/06/2011 22:48, edited 1 time in total.
- BSn
#2834 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Mi se ne znamo braniti, to je sad jasno i Susicu. Ko sto rekoh prije tekme, razlika je u igranju na bod i igranju za bod, ovo prvo ne znamo.
Spaha standardno los
, Ibra isto, ostali nezainteresovani. Nek je malo Dzeko ohladio na klupi, kad moze kod Mancinija, moze i mora i kod nas.
Nego, sto je ova belgijska zenska repka interesantna. Kod njih imas sta vidjet i kad nemas sta vidjet.

S'o nas ovaj Abidal drzi na piku.
Iz ovog sam dvomeca prije prvog meca ocekivao 1 bod, poslije prvog ocekivao sam 4, a 3 je sasvim solidna. Rumuni nista danas bolji nego u Zenici - razlika je samo u nasim.
Spaha standardno los
Nego, sto je ova belgijska zenska repka interesantna. Kod njih imas sta vidjet i kad nemas sta vidjet.

S'o nas ovaj Abidal drzi na piku.
Iz ovog sam dvomeca prije prvog meca ocekivao 1 bod, poslije prvog ocekivao sam 4, a 3 je sasvim solidna. Rumuni nista danas bolji nego u Zenici - razlika je samo u nasim.
- Šibicar
#2835 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jedna riječ je dovoljna da opiše naš večerašnji nastup-PATNJA!,sve ono što posjedujemo i što sam očekivao da bude naš najveći adut(kombinatorika,posjed lopte,borbenost),ništa od toga se nije desilo,sve je bilo kontra toga.Jel' stid igrače da ih razvali,ali bukvalno,RAZVALI reprezentacija rumunske lige?!Gdje je naša odbrana,pa imamo li mi to uopšte,i gdje je taj idol nacije Spahić,koji trpa u džepove protivničke igrače?Ljudi su nam večeras očitali fudbalsku lekciju i to kako se gine za dres reprezentacije.Onda ovaj Baho,pa lik je tol'ki peh da je to nevjerovatno,kad god je komentarisao "istorijske","najvažnije","utakmice svih utakmica" ili,kako ovu večeras nazva,"utakmica generacije",vazda smo gubili,i onda morali slušati njegova prenemaganja i patološka filozofiranja o svemu i svačemu,da to kod čovjeka izazove nagon za povraćanje. 
P.S:smoki legendo,svaka čast,ubode ti rezultat mangupski.
P.S:smoki legendo,svaka čast,ubode ti rezultat mangupski.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2836 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
srećo mojaBSn wrote:
- Sasvim_Obican
#2837 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Joj sad će Avdo da ga "šeszdesetminutiše" s "mračnjacima u kampu reprezentacije" 
-
udrch
#2838 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Da smo imali još jednog napadača u prvom poluvremneu garantiram da bi dali bar dva komada, svjejedno što bi možda primili pet komada..
Rumuni su igrali za nijansu bolje od nas..potpuno neorganizirano, ali su imali želju pojedinci..
Rumuni su igrali za nijansu bolje od nas..potpuno neorganizirano, ali su imali želju pojedinci..
- BSn
#2839 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Chmoljo wrote:
srećo mojajeko ova?
Nemam pojma, izasla na stranici UEFA-e. Igra za belgijsku nacionalnu vrstu.
Last edited by BSn on 03/06/2011 22:15, edited 1 time in total.
- madFlava
#2840 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Safet Susic i citava reprezentacija me skakiljaju po tabanima

- USAblues
#2841 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
KAko jE Mravac Adnan igro?
-
klixober
#2842 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Neću da pametujem "jesam li rekao"(otkako je Pape selektor), nema fajde od toga. Uvijek ću navijati za reprezentaciju, ko god bio selektor. Samo što su ovo prve kvalifikacije da nisam euforičan, ustvari nisam nisam ni očekivao bolje, pa nisam ni razočaran. Najkasnije od debakla (igračkog) protiv Katara na Grbavici, znao sam da ne ide ovako. I nastaviću navijati, makar Pape bio doživotni selektor, čak i da Tulića postave na njegovo mjesto. Jedino što imam reći je - ovako ne ide dalje.
- Šibicar
#2843 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Upravo tako.BSn wrote:Mi se ne znamo braniti, to je sad jasno i Susicu. Ko sto rekoh prije tekme, razlika je u igranju na bod i igranju za bod, ovo prvo ne znamo.
- Van Halen
#2844 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
SPAHIĆU KONJINO UBIJ SE ODMAH, kakve je kikseve taj čovjek pravio večeras, a mangupa glumi i šamara saigrače gdje stigne. Da nije Hasagića bilo zbog njega bi sedmicu primili. 
- Bosnolog
#2845 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Hodajuci baletani svi osim Muslimovica koji je jedini pokusao nesto napraviti,.....Nas mentalitet ufuranih zvijezda je doaso do maksimalnog izrazaja veceras,.....
Problem je supacko nabijanje lopte sto dalje od sebe bez ikakve koncepcije i kukavicluk odbrane i predaje.Propuh odbrana nema sredine apsolutno,,.......Nikada losija predstava jos od vremana kada su nas Grci nakantali u Zenici,.....
Mravac nema sto vise traziti u repki,Misimovic ne igra od kada smo zijanili od Portugala,Ibricic je izgubljeni penzioner,...Hasagic odbrani nemoguce a primi supacke golove zbog nepokupljenih lopri oko sebe,.....
Sramaota za sve ne samo za Susica,.Nije sve do njega,.....
Muslimovica staviti u prvu postavu,igra,trci i jedini je zasluzio cestitke,.....
Problem je supacko nabijanje lopte sto dalje od sebe bez ikakve koncepcije i kukavicluk odbrane i predaje.Propuh odbrana nema sredine apsolutno,,.......Nikada losija predstava jos od vremana kada su nas Grci nakantali u Zenici,.....
Mravac nema sto vise traziti u repki,Misimovic ne igra od kada smo zijanili od Portugala,Ibricic je izgubljeni penzioner,...Hasagic odbrani nemoguce a primi supacke golove zbog nepokupljenih lopri oko sebe,.....
Sramaota za sve ne samo za Susica,.Nije sve do njega,.....
Muslimovica staviti u prvu postavu,igra,trci i jedini je zasluzio cestitke,.....
-
flyawayll
#2846 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jeste vidjeli transparent "Free Mladic" ?? Jadovi

Last edited by flyawayll on 03/06/2011 22:16, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#2847 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
kriminalno. i on i spahić.USAblues wrote:KAko jE Mravac Adnan igro?
-
D spešl van
#2848 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ja ne razumijem samo sta Ibricic radi u repki. To mi nikad nije bilo jasno. Ciro ga je takodjer forsiro. Sta samo vide u njemu ovi nasi treneri da mi je znati
-
udrch
#2849 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Spahiću je jedino opravdanje što mu je umro dajdža neki dan..našo sad umirati pred historijsku utakmicu..
- denimb
#2850 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ama da smo se barem branili, rekao bih pukli i zdra'o, ali sta je ovo ni bunker ni ofanziva, nista...zona sumraka negdje 40 metara od naseg gola i 3200 od njihovogBSn wrote:Mi se ne znamo braniti, to je sad jasno i Susicu. Ko sto rekoh prije tekme, razlika je u igranju na bod i igranju za bod, ovo prvo ne znamo.
Spaha standardno los![]()
, Ibra isto, ostali nezainteresovani. Nek je malo Dzeko ohladio na klupi, kad moze kod Mancinija, moze i mora i kod nas.
S'o nas ovaj Abidal drzi na piku.![]()