Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Simply_Red

#2826 Re: Edin Džeko...

Post by Simply_Red »

Jack Be Nimble wrote:Mislim da ce Dzeko biti jedan od onih igraca kojima je karijera dobro krenula i onda nestali. Jedino ako ga Man City ne rezbudi ili Albanija :bih:.
Ma nece, Dzekson voli zabiti go vise nego sto ja volim pivu popiti. Al treba biti ogroman karakter pa ostati na zemlji uz sve novčanice koje on prima
saim_adka

#2827 Re: Edin Džeko...

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 20/01/2017 21:18, edited 1 time in total.
(ne)forumas

#2828 Re: Edin Džeko...

Post by (ne)forumas »

treba skupit donacije pa kupit dzeki onaj ribarski tronozac da moze sjedit' na ivici offsidea, a i suncobran bi mu dobro dosao...
Arma-Sarma

#2829 Re: Edin Džeko...

Post by Arma-Sarma »

E nek su i Želji više došle pare od ovog ljepotana :D Nek se množe, nek se množe :)
Corola

#2830 Re: Edin Džeko...

Post by Corola »

palermo wrote:
jutarnji wrote:
palermo wrote:Žrtvovan u potpuno pogrešnoj postavci igre, čime neću da kažem nije i on zaslužio kritike.
Sto, to njemu pri postavci igre Pape rekao da ne smije pretrcati vise od 500 metara?
Izgleda da je svima to rekao, mislim ako ćemo tuk na utuk. Ne vidjeh ja da su naši vezni igrači koji bi k0o ono morali najviše trčati, nešto se ubili od toga. Inače, neću sada da potežem priču, nadam se da ćemo nekako Albaniju dobiti,i nastaviti gurati dalje. ....samo , što se men tiče, ja sam glavnog krivca detektovao, i to nije Džeko.
Mora da si koristio detektor na baterije,posudzene od Begovica.
A sto se tice ko je kome rekao,eto da tebi kaze neko da skocis u bunar ti ces to uraditi. :D
Ovo su kobajagi profesionalci kojima je jedini posao lopta.Ako takvim igracima treba crtati neke stvari.Onda bolje da nadju drugu profesiju.
Cuj postavka,da se hemoroidi na po tekme cesu :-)
Dialer

#2831 Re: Edin Džeko...

Post by Dialer »

Želji vazda dolaze pare od Dzeke a klub kokuz :D :D
ramiral

#2832 Re: Edin Džeko...

Post by ramiral »

Džeko jeste loše odigrao, ali isto tako i cijeli tim, Džeki trebaju veznjaci koji trče i grizu teren, jedu travu i bore se za svaku loptu, što mi nismo imali u liku Ibričića, Pjanića i Misketa, nije toliko Džeko podbacio, jbg nemože on trčati, vraćati se nazad, sam sebi nabacivati na lijevu, desnu na glavu.. nije ni imao puno upotrebljivih lopti, da li je zaružio noć prije, da li je ''zalomio'' malo šta u pu-ru to je pitanje za selektora i njegov autoritet... Možemo li igrati sa tri napadača, odmah pritisnuti Albance ostaje da se vidi ja bih ovako :
Hasagić
Mujdža Pandža Spahić Lulić
Rahimić Medunjanin
Pjanić Misimović Muslimović
Ibišević Džeko
S tim da bi Hare bio korektor iza Zlatana koji bi se pridodavao napadu i imao podršku Lulića iza
Izaći visoko sa odbranom na 40m i pritisnuti ih od prve minute, ako Rahimaga nemože ubaciti malog Bešića..
palermo

#2833 Re: Edin Džeko...

Post by palermo »

Corola wrote: Mora da si koristio detektor na baterije,posudzene od Begovica.
A sto se tice ko je kome rekao,eto da tebi kaze neko da skocis u bunar ti ces to uraditi. :D
Ovo su kobajagi profesionalci kojima je jedini posao lopta.Ako takvim igracima treba crtati neke stvari.Onda bolje da nadju drugu profesiju.
Cuj postavka,da se hemoroidi na po tekme cesu :-)
ne serendaj, izgleda da je za neke, Sušić sveta krava pa se protiv njega ništa ne smije reći...........koji će nam onda uopšte trener, ako su to već u pitanju profesionalci pa mogu sve sami.....a i onaj mahniti Real, Chelzi i slični bezvezni klubovi,angažuju trenera i zamisli molim te,još ga i plaćaju.....šta im trener može reći, čuj on će im crtati nešto ili gluho bilo o nekakvim postavkama igre govoriti...ta njima je jedini posao lopta.......
žuti

#2834 Re: Edin Džeko...

Post by žuti »

Dzeko na klupu.
harisaga

#2835 Re: Edin Džeko...

Post by harisaga »

Treba lulica na krilo,bar bi bilo lopti u kazneni.
SaPnA

#2836 Re: Edin Džeko...

Post by SaPnA »

harisaga wrote:Treba lulica na krilo,bar bi bilo lopti u kazneni.
evo je majstore :thumbup:
Zgec Lezda

#2837 Re: Edin Džeko...

Post by Zgec Lezda »

Edin H. wrote:
hz__semir wrote:Ali na stranu to, j.em mu mater, hoce li se nama ikada desiti da nam se prizna neregularan gol, bilo to zbog igranja rukom, faula u napadu, ofsajda, nakon isteka sudijske nadkonade, iz izmisljenog penala...

Fakat ne mogu da se sjetim u obih 15 godina, da smo ikad dali neki sumnjiv gol, a primili smo ih dosta.
Istina :(
I sta sad? Trebaju da nam priznaju gol gdje je neko tri metra u ofsajdu? Isto ko da nam neki igrac uzme loptu sa rukama i trci u gol sa loptom dok je drzi u rukama i onda se tuzis "hoce li se nama ikada desiti da nam se prizna neregularan gol". Ko da bi bila ikakva razlika. I ovako i onako bi izgubili, da su nam priznali. Da su nam priznali onoliku gresku, samo bi prikazivali na vjestima u vise zemalja kako su Bosni dali onakav necist gol. Bolje nam je ovako.
velikibrnjo

#2838 Re: Edin Džeko...

Post by velikibrnjo »

Aman vi dzeksona osudite kao da je kriv za sve ove nase poraze i lose tekme
Kad je zabijao zakivalo ga se u zvijezde
Nije dzeko jedini na terenu, ima ih jos deset i svi su kolektivno zajebali
quasar

#2839 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Dzeko nije nista vise kriv od ostalih. To što je najplaćeniji u timu, normalno da povećava naša očekivanja, ali on nije igrač koji može sam. Već svi znaju da mu treba partner u napadu, kao i određen broj upotrebljivih lopti. Povrh svega, Dzeko uopšte nije na svom nekadašnjem nivou i ovo ljeto će odlučiti o njegovoj karijeri, hoće li biti igrač ili maneken.
Nije fer na njega sve svaljivati, samo zbog našeg mentaliteta koji nikom ne oprašta uspjeh, pa se samo čeka prilika da se popljuje.

Vidjećemo sutra kako će i šta će. Svi oni su već pregledali ove forume i vijesti i znaju kakav je stav javnosti prema njihovoj slaboj igri. Imaju idealnu priliku da sve isprave i da se izvinu navijačima. Bilo bi super kad bi sutra kapiten na pressu prije utakmice javno se izvinuo u ime ekipe svima i zamolio da im se oprosti Bukurešt, a za uzvrat da obećaju igru kao za goli život. Reprezentacija nije privatna prćija i tu može igrati samo onaj ko će dati najbolje od sebe, čak i kad je van forme. To se vidi i to se prepoznaje.
leo karan

#2840 Re: Edin Džeko...

Post by leo karan »

uzlazna putanja u loptanju kod dzeke je zavrsena.
on je sad covjek za svoje nove jarane, i za provod. mozda on toga jos nije svjestan, odnosno nece sam sebi to da prizna.
nije nista neobicno, jer nije ni prvi ni posljednji kojeg je nas mentalitet zaustavio. ali on i njegovi pajdasi to gledaju ovako. boli te kurac ba, imas pare, milion mjesecno..ko je mancini, da ti njemu gines, a lopte ti ne daju.
neke trebe, helikopteri, kabrioleti...
nema tu vise respekta prema publici i navijacima, prema safetu susicu koji jeste nikakav trener, al je fudbaler kakav nikad niko iz bosne vise nece biti. pa iz postovanja zato sto se bave istim poslom bi trebao da ga cijeni.
dzeko je do prije godinu dana imao prave ideale, a sad mu zivotni put pravi jalijas spahic i sve i da hoce da ga se rijesi, sad ne moze jer ga se realno boji i zazire od njega
Obuca9

#2841 Re: Edin Džeko...

Post by Obuca9 »

Image
Lakat Jebić

#2842 Re: Edin Džeko...

Post by Lakat Jebić »

nekakav je k'o pokisao na par ovih slika :D ni na rostilju nije bio najsretniji
smoki_choko

#2843 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

krivo mu sto nije i on na konferenciji za stampu :lol:
mikogoago

#2844 Re: Edin Džeko...

Post by mikogoago »

Lakat Jebić wrote:nekakav je k'o pokisao na par ovih slika :D ni na rostilju nije bio najsretniji
Dok se on slikao drugi mu smazali cevape :lol:
smoki_choko

#2845 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

joj kad ga zabije siptarima hoce biti jebavanja :lol: :oops:
Comrad

#2846 Re: Edin Džeko...

Post by Comrad »

leo karan wrote:uzlazna putanja u loptanju kod dzeke je zavrsena.
on je sad covjek za svoje nove jarane, i za provod. mozda on toga jos nije svjestan, odnosno nece sam sebi to da prizna.
nije nista neobicno, jer nije ni prvi ni posljednji kojeg je nas mentalitet zaustavio. ali on i njegovi pajdasi to gledaju ovako. boli te kurac ba, imas pare, milion mjesecno..ko je mancini, da ti njemu gines, a lopte ti ne daju.
neke trebe, helikopteri, kabrioleti...
nema tu vise respekta prema publici i navijacima, prema safetu susicu koji jeste nikakav trener, al je fudbaler kakav nikad niko iz bosne vise nece biti. pa iz postovanja zato sto se bave istim poslom bi trebao da ga cijeni.
dzeko je do prije godinu dana imao prave ideale, a sad mu zivotni put pravi jalijas spahic i sve i da hoce da ga se rijesi, sad ne moze jer ga se realno boji i zazire od njega
Mislim da pretjerujes.

Cinjenica je da nije bas u najboljoj formi, ali nije jedini. Pola reprezentativaca uopste nije vise standardno u svojim timovima.

Jednostavno, cijela ekipa je odigrala lose, Dzeko se tu potura jer je on najskuplji i sve oci uprte u njega, a covjek nije zabio 5-6 golova u proteklih pola godine. Previse se ocekuje jbg.

I ne vidim zasto bi ga zaustavilo to ako sebi kupi helikopter i malo se provede. Iako mi je to smijesno, jer se Dzeko mogao provoditi veoma dobro i za plaću koju je imao u Wolfsburgu. Jer kako pojedinci pricaju, ispade da je u Wolfu igro za crkavicu, sto naravno nije tacno. I s tim parama je isto mogao kupiti helikopter, pa ga nije kupio..tako da ta prica ne pije vode, jednostavno trenutno nije u formi. I nisu ga pare i sta ja znam dovele do toga, vec neigranje. Ne mozes sad od njega ocekivati super igru, kad odigra svaku drugu, treću utakmicu za svoj tim.
Lunizz

#2847 Re: Edin Džeko...

Post by Lunizz »

smoki_choko wrote:joj kad ga zabije siptarima hoce biti jebavanja :lol: :oops:
Siptarima?E moj cokoladni...
smoki_choko

#2848 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

Lunizz wrote:
smoki_choko wrote:joj kad ga zabije siptarima hoce biti jebavanja :lol: :oops:
Siptarima?E moj cokoladni...
jel problem u necemu